Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kizlar ben kactim islerim var cok oturdum, sayfada gene sorun var sanirim.. duyfer ben calismiyorum sadece arada esime yardim ediyorum 1 yildir calismiyorum ama calismayi ozledim belki bu yil gene baslarim..hadi kizlar gorusuruzzzz

kırılma emi bazen laylay bazende gerçeklerikonuşalım kendi fikrimdir bu ben menünü beğenmedim ve butip beslenmeyle yavaş hatta ilerleyemezsin ,bak eliptik yapmışsın keşke dikkat etsen birazdaha

uyarın için teşekkür ederim canım bende farkındayım bu şekilde olmayacagının elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışacagım uyarın için çok teşekkürler

canım teşekkür ederim sayenizde düzene gireceğim inşallah bu sabah tahinli pekmezi yemedim dün sondu canım kaçamaklar çok fazla insan en azından haftada 1-2 kaçamak yapar değilmi benim gibi günde bikaç kere değil herneyse dediğin gibi boşa kürek çekmemek için çok daha dikkatli olacagım

iyiki varsınız kızlarrrr

Sıcağı sıcağına öğle yemeğimi yazayım, levrek ızgara, bol salata, biraz patates (elma dilim). Patatese hayır diyemediğim için ekmek yemedim.

canim cok tesekkur ederim ellerin dert gormesin Insallah
sağol canımmm sen değişeceği zaman mesaj çek ben hallederim yine
kırılma emi bazen laylay bazende gerçeklerikonuşalım kendi fikrimdir bu ben menünü beğenmedim ve butip beslenmeyle yavaş hatta ilerleyemezsin ,bak eliptik yapmışsın keşke dikkat etsen birazdaha

aslında tam bende dicektim ama sen demişsinn çünkü kurbana kadar bu menüyle yanlış anlamasınn ama kilo verilmez nazencimmm
çünkü şekerli sucuk var 1 parmak kadar
1 tabak kabak yemeğiydi herhal ,yemeklerinizii 1 tabakk diye değilde 4 kaşık yada 5 kaşık olarakki yazınkii anlaşılsınn ne kadar yendiğiii
listeyi unuttumm ama fazla canım yediklerinn

Bende gidiyorum spor salonuna ve benimde 2 saati buluyorr ama 2 saat yürüme bandında olmuyorsunnn
mesela 25 dakka yürüme bandı
25 dakka eliptik bisiklet
ediyor 50 dakka sonra
hocanınn hazırladığı herkeze göre spor aktivesi var mesela dambıllarla kollarını kaldır indir 3 defa 15 yapıyorsun sonra göbek hareketi 3 defa 15 yapıyorsunn,uzun sopa veriyor boynuma koyuyorumm 3 defa 30 yapıyorumm ,yanlara eğiliyorum sopayla 3 defa 30 derkenn daha bissürü şey var ediyor sana 2 saat canımmm

herkesler nerde bugun yaa

öğlen yine yarım hamburger yemek zorunda kaldım. akşam ekmek yemem artık öyle dengelerim

yarım saate yakın da yürüdüm, dışarıdaki işler için koştururken.

1 saate kadar da 3 adet diyet biskuviden oluşan ara öğünümü yerim sanırım

senin is yerininde masallahi var hep kalorili yemekler cikiyor herhalde..aksam hem ekmek yeme hemde cok hafif seyler ye yani sebze gibi

sagol canım görüşlerini ilettiğin için farkındaydım aslında çok oldugunun ama başkalarından duymak gerçekten daha bi etkili oluyor bugün daha dikkatliyim çok şükür ölçü konusundada haklısın kaşıkla ölçmek daha kontrollü olmamızı saglar bundan sonra öyle yazacagım menülerimi

senin is yerininde masallahi var hep kalorili yemekler cikiyor herhalde..aksam hem ekmek yeme hemde cok hafif seyler ye yani sebze gibi

sebze yeme imkanım olmuyor burada, ofisin içinde yiyoruz çünkü dışarıdan söylüyoruz. oyle olunca da mecbur bunun gibi şeyler yeniyor. öyle yaparım akşama artık sporla falan dengelemeyee çalışırım

canım yemekleri dışardan mı ısmarlıyorsunuz yoksa işyerinde mi çıkıyor eger dışardan ısmarlıyorsanız ızgara köfte ızgara tavuk yanınada ayran gibi şeyler söyleyebilirsin hem böylece saglıklı beslenip hemde akşamı aç geçirmezsin ama işyerinde böyle çıkıyor diyorsan yanından yemek getirmen zor olmayackasa öylede olabilir

narinim arada kacamaklar olur tabii sonucta insaniz hepimiz ve hepimizin nefisleri var hangi birine dur diyebiliriz ki ama onemli olan bunu en aza indirebilmek hem simdi icin hemde daha sonrasi icin, valla ben nasil kendimi tutuyorum zaten ctesi esimin dogum gununde mecbur kucucuk olsada pastasindan yiyecem en azindan simdiden sikayimda o gun azicik pastadan yiyeyim demi ama

ara
seftali
bir kuru incir
6 adet badem
1 ceviz
yesil cay

ogle
kabak taze fasulye hasladim uzerine sarimsakli yogurt ekledim
bir kase domates corbasi

ara
bir kivi
bir elma

aksam ton balikli salata yapacam

ara
sut
1 ceviz
5 badem yerim herhalde

Öğlen tavuk ızgara yanına bir kase yoğurt 2 dilim kepek ekmek ara öğün 1armut ve sonrasında spor salonu 1 saat yürüyüş 6.sewiyede bugün böle gecti

Sıcağı sıcağına öğle yemeğimi yazayım, levrek ızgara, bol salata, biraz patates (elma dilim). Patatese hayır diyemediğim için ekmek yemedim.
nasıl cnm balıkistiyor afiyetolsun ,bende patatesehayırdiyemeyenlerdeyim bu aralar zorluyorum yemek içinşu 1 kaşık yağda olan tefalin makinasını görümcemden biliyorum kullandımda ondan ALMAYI düşnüyorum çokgüzelçobankavurma,melemen oluyor tatlı bile oluyor ama ben patates,tavuk kızarma,köfte kızartmak içinistiyorum

akşam mutlaka birşeyyersin bu tip şeyler daha çok açıktırır ızgara tarzı söyleyemiyormusun birde böyleekmearasıtavuk döner,et döner ye ekmeğin glediğindeiçini al yani ekmeğin içini ekmeğinsadecedışı kalsın o şekilde ye tabi tavukdöner daha fazlaöneririm

evet kaçamaklarmutlaka olcak ama bir düzene oturttuğumuzda olmalıdüşün yememekiçin kendini zorlayan birinin kaçamak yapması iyi değil zaten az yemeye alışmaya çalışıyor nezaman düzen oturur o zaman elbet kaçamk olur benim hafta 1 gün şımarmagünüm varmesela ama bunu 85-80 yada 75 lerde yapmadım ne zman düzenim oturdu yeme-spor o zaamn ödüllendirmelerde oldu

bu arada menün güzel tebrikler

buaradakızlarbunlar benimdoğrularım sizin içindoğru olmaya bilir sadece gerçekten git geller yaşayan ve sizden biraz daha tecrubeli olduğum içinyazıyorum sizler yolun başındasınız bensonuna geliyorum inanın bende yaşadım gelgitler çok pes ettim,olmucak dedim,ama oldu yanlış yapa yapa doğruları buldum..

Ben sabahları geç kalkıyorum (isten ayrıldım şuaralar evdeyim)onun için kahvaltı edemiyorum direk öğle yemeği yiyorum sizce ne yapmam gerek doğru değil kahvaltıyı atlamak ama ben saat 11 gibi uyanıyorum napıymm :)

[/QUOTE]

inşallah istediğine kavuşursun

kızlar belim ağrıdığı için yatmaya gittiğimde kulaklığımı telefonumuda aldım müzik dinlerim diye gerçekten müzik ruh halimi değiştirdi yine dans etmekistedim taktım adım sayarımı 3-4 şarkıoynadım orta tempoda bi baktım 1200leri geçmiş artıkyoruldum ama hıırs yaptım 2000 bin olmadan dinlenmek yok diye 2000 yaptım 1.400 km etti buda 104 kalori ,sonra oğlanıuyuttum

öğlen yemeğimiyedim:türlünün sonu biz karı koca rejimdeyiz o yüzden bi yemek 2,5 güngidiyor bize neyse bitti artık
bir süre sonra leslie seviye 1 yaptım yine 1600kusur adımetti 2000 tamamladım biraz geçti hatta etti 107kalori yani bugün yaptığım aktiviteden 211 kalori attım gün aşırı dışarda yürücem dedim yorgunum ama 30dk da olsa yürücem ordada yaksam 200 kalori eder 411 içim rahat yine ,fena hırs yaptımmm
yeşil çayımıiçiyorum yanında 2-3 form bisküvi yicem

kızlar ya geçen kıyma aldım 1kg ben böyle alır 3-4 bölerim buzdolap poşetlerine koyarım, bi baktım 1kg kıymaya bunun gibi yaklaşık 8kg var bedenimde ya şok oldum, benim bu 8 kg gün içindekaç saat ayaktayım diyelim 16 saat ben 16 saat bedenimde taşıyorum 8 kg kiminin 10-15-20-30-40-hatta 50kg taşıyan var fazdan taşıyoruz bunu böyledüşününce bi tuhaf oluyorum ,ne kadar yoruyoruz bedenimizi?günahada giriyoruz açlık var açlıktan ölen insanlar varken bizböyle gıtlıktan çıkarcasına yiyoruz,eskiden resmen 2-3 kişilik yiyormuşum,biliyormusunuz insan sofradan ne aç ne tok kalkması gerekiyormuş..

ücretini iş yeri verdigi için benm çok da şu olsun bu olsun deme hakkım olmuyor malesef. ama evden getirme olayını yapabilirim sanırım. ayıp olmaz heralde kimseye :44::44:

erken kalksan olmaz mı? öğleden sonra uyusan onun yerine

ne zaman yersen metabolizman o dk çalışırmış insan geç kalktığın içinden birşey yapası gelmezz eğer yeni işden çıktıysan illede uyumak istiyoranbiraz tadınıçıkar sonraerken kalkmaya alış derimm,kahvaltı tüm öğünler arasında en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…