- Konu Sahibi haha de gec
-
offffffffffff hava çok sıcakmaf oldum belim ağrıdı biraz uzanayımkızlar müsade bana
kırılma emi bazen laylay bazende gerçeklerikonuşalım kendi fikrimdir bu ben menünü beğenmedim ve butip beslenmeyle yavaş hatta ilerleyemezsin ,bak eliptik yapmışsın keşke dikkat etsen birazdaha
canim masallah herseyden yemissin a olsun.. sabah menunde sut olmasaydi pekmez yiyebilirsin ama tahinle karisinca bommm kaloriii demektir..ogleleyin ekmek olmasaydi gene olurdu cunku protein ve karbonhodrati karistirma, 55 kalorilik cikolatada ne oluyorbide ustune aksam 1 cay kasigi nutella yemisin bide arada cevizli sucuk nasil yedigini bende bilmiyorum ama bu kacamaklar toplanirsa durum vahim olur bence azicik daha dikkat ederek daha guzel sonuclar elde edebilirsin en azindan bosa kurek cekmemis olursun.. kendi fikrim
sağol canımmm sen değişeceği zaman mesaj çek ben hallederim yinecanim cok tesekkur ederim ellerin dert gormesin Insallah
kırılma emi bazen laylay bazende gerçeklerikonuşalım kendi fikrimdir bu ben menünü beğenmedim ve butip beslenmeyle yavaş hatta ilerleyemezsin ,bak eliptik yapmışsın keşke dikkat etsen birazdaha
Arkadaşlar 2 saat spor fazla değil mi ya? Doktorlar gün aşırı ve 1 saat spor öneriyorlar bildiğim kadarıyla. Sonra vücut alışıp hep bu kadar spor ister, hayat boyu bunu yapmak zor. Ben hergün bile yapmak istemiyorum, gün aşırı yeterli gibi geliyor. Sizin yorumlarınız nedir bu konuda?
herkesler nerde bugun yaa
öğlen yine yarım hamburger yemek zorunda kaldım. akşam ekmek yemem artık öyle dengelerim
yarım saate yakın da yürüdüm, dışarıdaki işler için koştururken.
1 saate kadar da 3 adet diyet biskuviden oluşan ara öğünümü yerim sanırım
aslında tam bende dicektim ama sen demişsinn çünkü kurbana kadar bu menüyle yanlış anlamasınn ama kilo verilmez nazencimmm
çünkü şekerli sucuk var 1 parmak kadar
1 tabak kabak yemeğiydi herhal ,yemeklerinizii 1 tabakk diye değilde 4 kaşık yada 5 kaşık olarakki yazınkii anlaşılsınn ne kadar yendiğiii
listeyi unuttumm ama fazla canım yediklerinn
senin is yerininde masallahi var hep kalorili yemekler cikiyor herhalde..aksam hem ekmek yeme hemde cok hafif seyler ye yani sebze gibi
herkesler nerde bugun yaa
öğlen yine yarım hamburger yemek zorunda kaldım. akşam ekmek yemem artık öyle dengelerim
nasıl cnm balıkistiyor afiyetolsun ,bende patatesehayırdiyemeyenlerdeyim bu aralar zorluyorum yemek içinşu 1 kaşık yağda olan tefalin makinasını görümcemden biliyorum kullandımda ondan ALMAYI düşnüyorum çokgüzelçobankavurma,melemen oluyor tatlı bile oluyor ama ben patates,tavuk kızarma,köfte kızartmak içinistiyorumSıcağı sıcağına öğle yemeğimi yazayım, levrek ızgara, bol salata, biraz patates (elma dilim). Patatese hayır diyemediğim için ekmek yemedim.
akşam mutlaka birşeyyersin bu tip şeyler daha çok açıktırır ızgara tarzı söyleyemiyormusun birde böyleekmearasıtavuk döner,et döner ye ekmeğin glediğindeiçini al yani ekmeğin içini ekmeğinsadecedışı kalsın o şekilde ye tabi tavukdöner daha fazlaöneririmherkesler nerde bugun yaa
narinim arada kacamaklar olur tabii sonucta insaniz hepimiz ve hepimizin nefisleri var hangi birine dur diyebiliriz ki ama onemli olan bunu en aza indirebilmek hem simdi icin hemde daha sonrasi icin, valla ben nasil kendimi tutuyorum zaten ctesi esimin dogum gununde mecbur kucucuk olsada pastasindan yiyecem en azindan simdiden sikayimda o gun azicik pastadan yiyeyim demi ama
ara
seftali
bir kuru incir
6 adet badem
1 ceviz
yesil cay
ogle
kabak taze fasulye hasladim uzerine sarimsakli yogurt ekledim
bir kase domates corbasi
ara
bir kivi
bir elma
aksam ton balikli salata yapacam
ara
sut
1 ceviz
5 badem yerim herhalde
[/QUOTE]arkadaşlar herkese merhaba...
geçmiş dönemlerde 2 diyet büyük deneyimim oldu.. ilk sefer 16 kilo diğer sefer de yani doğumdan sonra da 11 kilo verdim...ancak doğum sonrası verdiğim 5 kiloyu geri aldım...şimdi daha fazlasını vermek için yaklaşık 2 haftadır diyetteyim...
kendine bayrama kadar yeni bi yol öizmeyi düşünen eski grup arkadaşlarımı bekiyorum.....pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyenler haydi burdan devam edelim...
(birbirimizi daha iyi tanımamız için kişi sayısını sınırlı tutacağım)
ARKADAŞLAR BUNA GÖRE 1. HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ
BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM..
canım yemekleri dışardan mı ısmarlıyorsunuz yoksa işyerinde mi çıkıyor eger dışardan ısmarlıyorsanız ızgara köfte ızgara tavuk yanınada ayran gibi şeyler söyleyebilirsin hem böylece saglıklı beslenip hemde akşamı aç geçirmezsin ama işyerinde böyle çıkıyor diyorsan yanından yemek getirmen zor olmayackasa öylede olabilir
Ben sabahları geç kalkıyorum (isten ayrıldım şuaralar evdeyim)onun için kahvaltı edemiyorum direk öğle yemeği yiyorum sizce ne yapmam gerek doğru değil kahvaltıyı atlamak ama ben saat 11 gibi uyanıyorum napıymm :)
Ben sabahları geç kalkıyorum (isten ayrıldım şuaralar evdeyim)onun için kahvaltı edemiyorum direk öğle yemeği yiyorum sizce ne yapmam gerek doğru değil kahvaltıyı atlamak ama ben saat 11 gibi uyanıyorum napıymm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?