- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi haha de gec
-
sagol canım görüşlerini ilettiğin içinfarkındaydım aslında çok oldugunun ama başkalarından duymak gerçekten daha bi etkili oluyor bugün daha dikkatliyim çok şükür ölçü konusundada haklısın kaşıkla ölçmek daha kontrollü olmamızı saglar bundan sonra öyle yazacagım menülerimi
menün güzel canımmmnarinim arada kacamaklar olur tabii sonucta insaniz hepimiz ve hepimizin nefisleri var hangi birine dur diyebiliriz ki ama onemli olan bunu en aza indirebilmek hem simdi icin hemde daha sonrasi icin, valla ben nasil kendimi tutuyorum zaten ctesi esimin dogum gununde mecbur kucucuk olsada pastasindan yiyecem en azindan simdiden sikayimda o gun azicik pastadan yiyeyim demi ama
ara
seftali
bir kuru incir
6 adet badem
1 ceviz
yesil cay
ogle
kabak taze fasulye hasladim uzerine sarimsakli yogurt ekledim
bir kase domates corbasi
ara
bir kivi
bir elma
aksam ton balikli salata yapacam
ara
sut
1 ceviz
5 badem yerim herhalde
Duygu keşke daha önce dinleseydim senii şimdiye çoktan verecektimmmnasıl cnm balıkistiyor afiyetolsun ,bende patatesehayırdiyemeyenlerdeyim bu aralar zorluyorum yemek içinşu 1 kaşık yağda olan tefalin makinasını görümcemden biliyorum kullandımda ondan ALMAYI düşnüyorum çokgüzelçobankavurma,melemen oluyor tatlı bile oluyor ama ben patates,tavuk kızarma,köfte kızartmak içinistiyorum
akşam mutlaka birşeyyersin bu tip şeyler daha çok açıktırır ızgara tarzı söyleyemiyormusun birde böyleekmearasıtavuk döner,et döner ye ekmeğin glediğindeiçini al yani ekmeğin içini ekmeğinsadecedışı kalsın o şekilde ye tabi tavukdöner daha fazlaöneririm
evet kaçamaklarmutlaka olcak ama bir düzene oturttuğumuzda olmalıdüşün yememekiçin kendini zorlayan birinin kaçamak yapması iyi değil zaten az yemeye alışmaya çalışıyor nezaman düzen oturur o zaman elbet kaçamk olur benim hafta 1 gün şımarmagünüm varmesela ama bunu 85-80 yada 75 lerde yapmadım ne zman düzenim oturdu yeme-spor o zaamn ödüllendirmelerde oldu
bu arada menün güzel tebrikler
buaradakızlarbunlar benimdoğrularım sizin içindoğru olmaya bilir sadece gerçekten git geller yaşayan ve sizden biraz daha tecrubeli olduğum içinyazıyorum sizler yolun başındasınız bensonuna geliyorum inanın bende yaşadım gelgitler çok pes ettim,olmucak dedim,ama oldu yanlış yapa yapa doğruları buldum..
herkesler nerde bugun yaa
öğlen yine yarım hamburger yemek zorunda kaldım. akşam ekmek yemem artık öyle dengelerim
yarım saate yakın da yürüdüm, dışarıdaki işler için koştururken.
1 saate kadar da 3 adet diyet biskuviden oluşan ara öğünümü yerim sanırım
sebze yeme imkanım olmuyor burada, ofisin içinde yiyoruz çünkü dışarıdan söylüyoruz. oyle olunca da mecbur bunun gibi şeyler yeniyor. öyle yaparım akşama artık sporla falan dengelemeyee çalışırım
menünün çok ama çok beğendim.. herşeyden az az ama bol çeşit harika... aslında akşamlarını hem tonsalata ile geçirsek hepimiz harika zayıflarız da irade iştee...narinim arada kacamaklar olur tabii sonucta insaniz hepimiz ve hepimizin nefisleri var hangi birine dur diyebiliriz ki ama onemli olan bunu en aza indirebilmek hem simdi icin hemde daha sonrasi icin, valla ben nasil kendimi tutuyorum zaten ctesi esimin dogum gununde mecbur kucucuk olsada pastasindan yiyecem en azindan simdiden sikayimda o gun azicik pastadan yiyeyim demi ama
ara
seftali
bir kuru incir
6 adet badem
1 ceviz
yesil cay
ogle
bir kase domates corbasi
ara
bir kivi
bir elma
ara
sut
1 ceviz
5 badem yerim herhalde
menün geyet güzel canımmÖğlen tavuk ızgara yanına bir kase yoğurt 2 dilim kepek ekmek ara öğün 1armut ve sonrasında spor salonu 1 saat yürüyüş 6.sewiyede bugün böle gecti
ne kadar erken kalkarsan metab. o kadar erken çalışır ve senin yararına olur.. amdem yakında işe başlıcaksın ve şimdi tadını çıkarmak istiyorsun öğleyin kalktığında kahvaltı ypsan olmaz mı???çünkü kahvaltı herzaman diğer öğünlere göre daha hafif bi öğündür..Ben sabahları geç kalkıyorum (isten ayrıldım şuaralar evdeyim)onun için kahvaltı edemiyorum direk öğle yemeği yiyorum sizce ne yapmam gerek doğru değil kahvaltıyı atlamak ama ben saat 11 gibi uyanıyorum napıymm :)
kızlar belim ağrıdığı için yatmaya gittiğimde kulaklığımı telefonumuda aldım müzik dinlerim diye gerçekten müzik ruh halimi değiştirdi yine dans etmekistedim taktım adım sayarımı 3-4 şarkıoynadım orta tempoda bi baktım 1200leri geçmiş artıkyoruldum ama hıırs yaptım 2000 bin olmadan dinlenmek yok diye 2000 yaptım 1.400 km etti buda 104 kalori ,sonra oğlanıuyuttum
öğlen yemeğimiyedim:türlünün sonu biz karı koca rejimdeyiz o yüzden bi yemek 2,5 güngidiyor bize neyse bitti artık
bir süre sonra leslie seviye 1 yaptım yine 1600kusur adımetti 2000 tamamladım biraz geçti hatta etti 107kalori yani bugün yaptığım aktiviteden 211 kalori attım gün aşırı dışarda yürücem dedim yorgunum ama 30dk da olsa yürücem ordada yaksam 200 kalori eder 411 içim rahat yine ,fena hırs yaptımmm
yeşil çayımıiçiyorum yanında 2-3 form bisküvi yicem
kızlar ya geçen kıyma aldım 1kg ben böyle alır 3-4 bölerim buzdolap poşetlerine koyarım, bi baktım 1kg kıymaya bunun gibi yaklaşık 8kg var bedenimde ya şok oldum, benim bu 8 kg gün içindekaç saat ayaktayım diyelim 16 saat ben 16 saat bedenimde taşıyorum 8 kg kiminin 10-15-20-30-40-hatta 50kg taşıyan var fazdan taşıyoruz bunu böyledüşününce bi tuhaf oluyorum ,ne kadar yoruyoruz bedenimizi?günahada giriyoruz açlık var açlıktan ölen insanlar varken bizböyle gıtlıktan çıkarcasına yiyoruz,eskiden resmen 2-3 kişilik yiyormuşum,biliyormusunuz insan sofradan ne aç ne tok kalkması gerekiyormuş..
ögle ve akşam yediklerim
ögle 4 k etli sebze yemegi ,2 b ayran salata
ara 3 b çay 1 un kurabiyesi 1 petibör bisküvi
akşam salata 2k patates yemegi
yeşil çay birazdan mürdüm erigi 2 tane ufak salkım üzüm
3 lt su bitti 2 saat spor
sabah 1 bardak süt içmiştim unutmuşum yazmayı
çok acıkırsam 1 çay b beyaz leblebi yerim
Bende gidiyorum spor salonuna ve benimde 2 saati buluyorr ama 2 saat yürüme bandında olmuyorsunnn
mesela 25 dakka yürüme bandı
25 dakka eliptik bisiklet
ediyor 50 dakka sonra
hocanınn hazırladığı herkeze göre spor aktivesi var mesela dambıllarla kollarını kaldır indir 3 defa 15 yapıyorsun sonra göbek hareketi 3 defa 15 yapıyorsunn,uzun sopa veriyor boynuma koyuyorumm 3 defa 30 yapıyorumm ,yanlara eğiliyorum sopayla 3 defa 30 derkenn daha bissürü şey var ediyor sana 2 saat canımmm
narinim arada kacamaklar olur tabii sonucta insaniz hepimiz ve hepimizin nefisleri var hangi birine dur diyebiliriz ki ama onemli olan bunu en aza indirebilmek hem simdi icin hemde daha sonrasi icin, valla ben nasil kendimi tutuyorum zaten ctesi esimin dogum gununde mecbur kucucuk olsada pastasindan yiyecem en azindan simdiden sikayimda o gun azicik pastadan yiyeyim demi ama
ara
seftali
bir kuru incir
6 adet badem
1 ceviz
yesil cay
ogle
bir kase domates corbasi
ara
bir kivi
bir elma
ara
sut
1 ceviz
5 badem yerim herhalde
nasıl cnm balıkistiyor afiyetolsun ,bende patatesehayırdiyemeyenlerdeyim bu aralar zorluyorum yemek içinşu 1 kaşık yağda olan tefalin makinasını görümcemden biliyorum kullandımda ondan ALMAYI düşnüyorum çokgüzelçobankavurma,melemen oluyor tatlı bile oluyor ama ben patates,tavuk kızarma,köfte kızartmak içinistiyorum
Duygucum, balık kolay, yap evde. Ya da sen Güzelyalıdasın orada vardır güzel balık yapan yerler. Bu arada ben de epey balık yiyormuşum. İnsan yazmayınca farketmiyor. Şunun şurasında ne kadar oldu forumda yazmaya başlayalı ve epey balık var menümde. Kendimi grubun en balıkseveri ilan ediyoruummm
Bu arada Tefal'in makinesi kullanışlı olabilir gerçekten. Benim mutfak zaten küçük, herhangi bir alet daha girerse benim girebileceğim yer kalmayacak:) Ben fırında yapmayı tercih ediyorum öyle şeyleri, güzel de oluyor.
gerçekten çok işe yarıyor herşeyden önce evde 2-3 dans ettim 1000 küsür adım olmuşbunu 2000 tamamladım çünkü 2000adımyaklaşık 100 kalori ne kadarkalori attığındaçokönemli 10 liralık birürün kargo bedava ve hemen gelen bir ürün tavsiye ederimmduygu senin adimsayar ise yariyor galiba bende almayi dusunuyorum en azindan yaktigin kalorileri goruyorsun bende 1 saat yurudum geldim ama ne kadar yaktim bilemiyorum :))))))
ben çok mücade ettim ama sen demek hazır deildin neyse geçolsun güç olmasınDuygu keşke daha önce dinleseydim senii şimdiye çoktan verecektimmm
ıyyyyyyyyyy midem kalktıııııevet bugün topiğimiz biraz sakin kalmış...hamburger olmaması gereken bi yemek ama yarım yiyerek dengelemeye çalışmısın aferin sana
menünün çok ama çok beğendim.. herşeyden az az ama bol çeşit harika... aslında akşamlarını hem tonsalata ile geçirsek hepimiz harika zayıflarız da irade iştee...
menün geyet güzel canımm
ne kadar erken kalkarsan metab. o kadar erken çalışır ve senin yararına olur.. amdem yakında işe başlıcaksın ve şimdi tadını çıkarmak istiyorsun öğleyin kalktığında kahvaltı ypsan olmaz mı???çünkü kahvaltı herzaman diğer öğünlere göre daha hafif bi öğündür..
canım kıyma yine masum gibi duruyor... ben margarinlere bakarım acaba vucudumda bunlardan kaç tane fazlalık var diye!!!
nasıl cnm balıkistiyor afiyetolsun ,bende patatesehayırdiyemeyenlerdeyim bu aralar zorluyorum yemek içinşu 1 kaşık yağda olan tefalin makinasını görümcemden biliyorum kullandımda ondan ALMAYI düşnüyorum çokgüzelçobankavurma,melemen oluyor tatlı bile oluyor ama ben patates,tavuk kızarma,köfte kızartmak içinistiyorum
Duygucum, balık kolay, yap evde. Ya da sen Güzelyalıdasın orada vardır güzel balık yapan yerler. Bu arada ben de epey balık yiyormuşum. İnsan yazmayınca farketmiyor. Şunun şurasında ne kadar oldu forumda yazmaya başlayalı ve epey balık var menümde. Kendimi grubun en balıkseveri ilan ediyoruummm
Bu arada Tefal'in makinesi kullanışlı olabilir gerçekten. Benim mutfak zaten küçük, herhangi bir alet daha girerse benim girebileceğim yer kalmayacak:) Ben fırında yapmayı tercih ediyorum öyle şeyleri, güzel de oluyor.
ya kolayda kokusunu sevmiyorum güzelyalıda çok bizim küçükyalıda yok bir yer var ama içkili mekan o tarz yerden ben almam ama kemeraltı çok yakın bana geçen gün hisarönününkarşısında gördüm olmazsa öğlenoğlumla gideyim ızgara balık yemeye
öyle uykumvarki kızlarrr bugün erken yatarımherhalde hem yarına güçtoplayım oğlumla öğlen çıkayım gezmeye
kızlaaarrr bugun iş çıkışı teyzeme gittimmm.. ve beni görür görmez incekmişsin dediiii
tabi ben de o gazla kurabiye verdi bana ama yemedimmmm
akşam yemegini de ancak yiyebildim tabi. sadece bulgur pilavı yedim yoğurtlu ve acı biberli.. bugunluk tüm yemeklerim bu kadarrr
senin adına çok sevindim bugün bebek görmeye gittigim evdekilerde bana dediler ama ben un kurabiyesine hayır diyemedim yedigimde saat 2.30 du ALLAHTAN AKŞAM DEGİLDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?