Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Çok uzun zamandır erken kalkıp ise gidiodum onun için evet haklisin biraz daha tadını çıkarayım sonra yine ise başlıcam zaten erkenden kalkmaya

duygu senin adimsayar ise yariyor galiba bende almayi dusunuyorum en azindan yaktigin kalorileri goruyorsun bende 1 saat yurudum geldim ama ne kadar yaktim bilemiyorum :))))))

Belkii fikir olur diye nasıl beslendiğimii yazayım canımmm
Kesin kararr vererek 9ağustosta başladım ve 86.8 idim şimdi 5 eylül ve ben 82.9 gördüm bugünn
hiçte öyle açkalmadan zevkle verdiim diyeyimm

Mesela sabah 1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı lor içine dereotu ve nane doğruyorum,1 domates ve 1 biber yiyorum bunlar tümm dilim değil
diğer gün haşlanmış yumurta yaptıysam yanına ekmek almadan 2 kaşık lor domates ve biber yiyorum yine
diğer başka bir günde 1 tost yaptıysam yanına 1 domates alıyorum
Yumurta yediğim gün kesinlikle ekmek yok sabah kahvaltısında

bunları farklı günlerde yapabilirsinn

ara 2 saat sonra 1 meyve

2 saat sonra
öğlen,1 dilim tam buğday ekmeği ,4 kaşık sebze yemeği ne varsa ,patatesi hayatımdan çıkardım,yanıan 1 kase yoğurt yiyorummm
yada haşlamış olduğum makarnadan 1 su bardağı makarna alıp yağsız tuzsuz ,üzerine 1 kase yoğurt
ara 1 meyve yine

akşamda hiç ekmekk almıyorum ben tavuk haşladıysam oda 1 baget bunu salatayla karıştırıyorumm
yada 3 tane köfte 1 kase yoğurt salata yine ekmek yok
yada 4 kaşık sebze 1 kase yoğurt

akşam ara 1 elma yada ne varsa ama 1 tane
bu üzümse 7 tane
erikse 4 tane şekilde oluyor
ve 9 ağustostan beri 86.8 den 82.9 düştümm
aralarda nescafe ve yeşilçayda var
ara olarakk baktın doymadın aburcubur yerine 1 su bardağı süte kakao yada tarçın koy iç
baktın acıkıyorsun 1 meyve ye ama bunlar çikolata ,cips kola olmasınn

bak mesela benim haftada 1 kilo hedefim var öylede oluyor şimdilikk
böyle beslenirsen sende verirsinn

mesela bugün 100 gr veriyorumm yarın 200 gr diğer gün 400 derkenn 1 hafta sonra üzerimden 1 kilo gidiyorr

menün güzel canımmm

Duygu keşke daha önce dinleseydim senii şimdiye çoktan verecektimmm

evet bugün topiğimiz biraz sakin kalmış...hamburger olmaması gereken bi yemek ama yarım yiyerek dengelemeye çalışmısın aferin sana

menünün çok ama çok beğendim.. herşeyden az az ama bol çeşit harika... aslında akşamlarını hem tonsalata ile geçirsek hepimiz harika zayıflarız da irade iştee...

Öğlen tavuk ızgara yanına bir kase yoğurt 2 dilim kepek ekmek ara öğün 1armut ve sonrasında spor salonu 1 saat yürüyüş 6.sewiyede bugün böle gecti
menün geyet güzel canımm

ne kadar erken kalkarsan metab. o kadar erken çalışır ve senin yararına olur.. amdem yakında işe başlıcaksın ve şimdi tadını çıkarmak istiyorsun öğleyin kalktığında kahvaltı ypsan olmaz mı???çünkü kahvaltı herzaman diğer öğünlere göre daha hafif bi öğündür..

canım kıyma yine masum gibi duruyor... ben margarinlere bakarım acaba vucudumda bunlardan kaç tane fazlalık var diye!!!

kahvaltım

3 zeytin
2 yk lor peyniri
2 dilim buğday ekmeği
1 domates
1 yumurta

ara
1 incir

öğle
2,5 dilim etli ekmek(bizim burada 1 yani tam etli ekmeği 6 parça yaparlar ben yarıdan azını yedim)
1 bardak ayran

ara
1 avuç leblebi
8-10 kraker

akşamı daha yapmadım(muhtemel)
1 kepçe nohut
ayran
salata
ekmek ya da 2 yk pilav yerim...

ögle ve akşam yediklerim
ögle 4 k etli sebze yemegi ,2 b ayran salata
ara 3 b çay 1 un kurabiyesi 1 petibör bisküvi
akşam salata 2k patates yemegi
yeşil çay birazdan mürdüm erigi 2 tane ufak salkım üzüm
3 lt su bitti 2 saat spor
sabah 1 bardak süt içmiştim unutmuşum yazmayı
çok acıkırsam 1 çay b beyaz leblebi yerim

gayet güzel ama karbonhidratlı, unlu ara öğünlerimizi sabah yapsak daha iyi olacak.. bende senin gibi zaman zaman bu hataya düşüyorum.. fakat işunu unutmamalıyız ki akşam oldukça metabolizmamız yavaşlıyor...ama menün gayet dengeli ve güzelll

Maşallah diyeyim sana, ama bana göre yine de çok. Bir de ben biraz sıkıntılıyım belki ondandır. Yani spor salonunu ben de denemiştim ama hiç devam edemedim. Yüzmeyi, yürümeyi, tenis oynamayı seviyorum ama:)

Menün çok başarılı, tebrik ederim. Ben balığı çok severim ama ton balığıyla aram pek yok. Bir de çok yağlı ve ağır geliyor bana. Bazen ağır yemek canım istediğinde ve pratik olsun diye ton balıklı makarna yerim ama çok çok seyrek.

canım çıktı bugün 35 dksahilde hem yürüdümhem koştum 4700 adımatmışım buda 3,280metre yani 251 kalori sabahtanda 211kalorim vardı462 etti benimiçin verimliolduuu

yürüyüşe çıkmadan önce eşim menemen çok sever menemenden 1 kaşık aldım bol salata yedim yoğurt yedim

duygu senin adimsayar ise yariyor galiba bende almayi dusunuyorum en azindan yaktigin kalorileri goruyorsun bende 1 saat yurudum geldim ama ne kadar yaktim bilemiyorum :))))))
gerçekten çok işe yarıyor herşeyden önce evde 2-3 dans ettim 1000 küsür adım olmuşbunu 2000 tamamladım çünkü 2000adımyaklaşık 100 kalori ne kadarkalori attığındaçokönemli 10 liralık birürün kargo bedava ve hemen gelen bir ürün tavsiye ederimm
Duygu keşke daha önce dinleseydim senii şimdiye çoktan verecektimmm
ben çok mücade ettim ama sen demek hazır deildin neyse geçolsun güç olmasın
ıyyyyyyyyyy midem kalktııııı

öyle uykumvarki kızlarrr bugün erken yatarımherhalde hem yarına güçtoplayım oğlumla öğlen çıkayım gezmeye

öyle uykumvarki kızlarrr bugün erken yatarımherhalde hem yarına güçtoplayım oğlumla öğlen çıkayım gezmeye

Sana iyi dinlenmeler canım. Bu arada balık dondurulmuş alıp, fırında yapabilirsin. Koku da az oluyor. İglo'nun donmuş levreğini tavsiye ederim. Limonlu sosu da içinde, çok pratik oluyor.

kızlaaarrr bugun iş çıkışı teyzeme gittimmm.. ve beni görür görmez incekmişsin dediiii

tabi ben de o gazla kurabiye verdi bana ama yemedimmmm

akşam yemegini de ancak yiyebildim tabi. sadece bulgur pilavı yedim yoğurtlu ve acı biberli.. bugunluk tüm yemeklerim bu kadarrr

Ben akşam yemeğimi yazmamıştım. Gerçi pek yemek denemez, ondan yazasım gelmedi demek ki:) Bir büyük kase yoğurtlu tarhana çorbası ve 1 büyük kase yağsız salata, yanında da 1 dilim çok tahıllı ekmek. Bugün spor yapmam lazım, şimdi kalkıyorum ve leslie yapıyorum.

senin adına çok sevindim bugün bebek görmeye gittigim evdekilerde bana dediler ama ben un kurabiyesine hayır diyemedim yedigimde saat 2.30 du ALLAHTAN AKŞAM DEGİLDİ

senin adına çok sevindim bugün bebek görmeye gittigim evdekilerde bana dediler ama ben un kurabiyesine hayır diyemedim yedigimde saat 2.30 du ALLAHTAN AKŞAM DEGİLDİ

ayy çok saaollll

bi kurabiyeden bişey olmazdı aslında ama ben yine de yemek istemedim bi taneyle kendimi durduramam die

kizlar ben yarin giremem herhalde yani firsat bulursam eve geldigimde aksam girecem..kaynanam turkiyeden geliyor sabah kahvaltisinda orda oluruz esimde ise gitmeyecek ogleden sonrada gezecez esimle, aksam tekrar kaynanama yani eve gec gelirim..ozur kizlar girebilirsem mutlaka girerim ama giremezsem diger gun mutlaka bildirim yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…