- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
Bira içmek istediğinde 33 cc'lik içebilirsin, kesmez mi?
makarna ne olursa olsun makarnadır.. hele bi de içine kıyma girince tam bi kalori bombasına dönüşebilir. bu yüzden dikkatli tüketmelisin... en fazla 5-6 yk ye derimKızlar, unutmadan ara öğün ve öğle yemeğimi yazayım. Ara öğünde 4 adet kuru kayısı ve 10 tane badem yedim. Öğlen de 1 porsiyon semizotu yemeği, 2-3 kaşık kadar taze fasulye yemeği ve 2-3 kaşık kadar yoğurtlu pazı, bir de bir ince dilim beyaz ekmek. Fırsat bulursam akşam tüm gün yediklerimi de toparlayıp yazacağım.
Akşama misafirim geliyor, muhtemelen yemek saati 8:30'u bulur. Kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum. Az yağlı yapınca oldukça sağlıklı bence ama kalorisi nasıldır düşünmek bile istemiyorum. Yanında da 1 kadeh şarap içerim muhtemelen, ooffff oooofffff, nasıl yakıcam sonra ben bunları. Yarın okulda sürekli merdiven inip çıkarım artık
Neyse, pazartesiye kadar kilo almayayım da ne verirsem kardır, az da versem üzülmeyeceğim.
oyy bittikyorgunluk'dan sonunda balığımı yedim bu kadar güzel bir balık yememiştim,hep levrek çiprayerdim ızgara olarak,ilkkez sardalye ızgara yedim bundan sonra birşey engel olmazdaherhafta gitmeyi planlıyorum hem oğlum içinde yararlı oğlumda çok sevdi
öğlenki menü:
balıkızgara+salata-1 dilim küçük beyaz ekmek (ekmek'de altarnetif yoktu)
gözümşuan yemiyor ama yerse lesliee yapcam inşallahhh
ne 3 saat spor mu?????ya bu sana zarar vermesin???bu şekilde çok fazla yapmanı kim söyledi bilmiyorum ama çok fazla gibi 3 saat..düşünsene gününün 8de 1 i sporla geçiyor...slm kızlar bu aralar çok yogunum spora takmışım günlük 3 saate çıkardım .tek yaptıgım hatta spordan hemen sonra yemek yemekmiş hoca 2 saat sonra ye dedi bakalım nasıl olucak karnım çok acıktı yarım saatim kaldı yemek yemeye
şunuda belşirteyim aç karnına spor iyi degilmiş spordan 2 saat önce yemek yenilcekmiş
menüm şöyle
sabah 1 tost ,domates ,salatalık,maydonoz ,roka ,1 b süt
ara 3 erik yarım b süt
ögle yok
sadece biraz leblebi yeşil çay içtim
akşam
birazdan yerim
salata çorba tavuk haşlama 4 k yogurt
1 d ekmek
sonra meyve yerim yogurtla beraber
2.5 lt su bitti
3 saat spor bitti
canım yorumlarınla aramıza katılabilirsin ama haftalık bildirim cetveline almamız şu an mümkün değil..hoşgeldinMerhaba arkadaşlar;
Bende pazartesi kendi çapımda diyete başladım. 70 kilo ile başladım.
Bugün perşembe 69 kilo olmuşum. 4 günde 1 kilo verdim :)))
Süper mutluyum. Ama sizlerle birlikte devam etmek istiyorum.
Eğer sizede uyarsa aranıza katılabilir miyim?
En azından ileriki günlerde bozmam .. Motive ederiz birbirimizi
makarna ne olursa olsun makarnadır.. hele bi de içine kıyma girince tam bi kalori bombasına dönüşebilir. bu yüzden dikkatli tüketmelisin... en fazla 5-6 yk ye derim
kız balık her haliyle güzeldir.. inşallah ben de akşam fırında çipura,patates yapıcam..bebekler için de en iyi gıdalardan biri balık.. bol bol yedir canım
ne 3 saat spor mu?????ya bu sana zarar vermesin???bu şekilde çok fazla yapmanı kim söyledi bilmiyorum ama çok fazla gibi 3 saat..düşünsene gününün 8de 1 i sporla geçiyor...
canım yorumlarınla aramıza katılabilirsin ama haftalık bildirim cetveline almamız şu an mümkün değil..hoşgeldin
canım yorumlarınla aramıza katılabilirsin ama haftalık bildirim cetveline almamız şu an mümkün değil..hoşgeldin
kızlar öğleden sonra apartmancak bahçeye inip bişeyler yedik içtik.. o kadar güzel şey vardı ki... dayanamadım 1 dilim kek yedim. 3 bardak ş.siz çay içtim..akşam da fırında balık patates ve salata yicem..
canım benim bildiğim senin oturarak sürdüğün bisiklet kondisyon bisikleti.. benim o dediğin ayakta sürülenşlerden var bisikletim ve ayakta sürülenlere eliptik deniyor.. yani uzay yürüyüşü...ve dediğin gibi vücudun eryerini çalıştırıyo.. 5 dk içinde kanter içinde kalıyorsun...kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
duygu eliptik bisiklet evde seleli bisiklet canım oturarak sürülenlerden bide ayakta sürülenler var onlar daha fazla kalori yaktırıyormuş gerçi yani ben bunu böyle biliyorum inşallah yanlış değildir ismi
tugba aramıza hoşgeldin canım bende listeye giremedim ama buradan paylaşım yapıyorum ve burası sayseinde kendime gelmeye başladım
artıkın çok geç..yedim patatesi...yemesem daa iyi olacaktı.. son 2 gündür günlük kalori ölçümü aşıyorum... pazartesiye kadar akşamları sadece salata ile geçiştirmeye karar verdim.. umarım uygulayabilirim...kek yemişsinyaa canım patatesi yemesen sadece balık salata diyerek dengelersin
kızlar katılım azaldı gibi bende gündüz işten güçten dogru düzgün giremedim inşallah motivasyonumuz düşmez çok sevdim ben herbirinizi
bu arada çizelgemide pazartesi başladıgım kiloya göre yaptım bakalım pazartesi ne olacak :44:
ha bu arada 70in altına indim mi eşim bana çanta alcakmış,68e indim mi çiğ köfte yapcaz..zaten 65 altı benim için alışlveriş çılğınlığı demek.. yaşasın diyet, yaşasın sağlıklı beslenme..................................
vawwwww vallaha beğendim arkadaşım
slm kızlar bu aralar çok yogunum spora takmışım günlük 3 saate çıkardım .tek yaptıgım hatta spordan hemen sonra yemek yemekmiş hoca 2 saat sonra ye dedi bakalım nasıl olucak karnım çok acıktı yarım saatim kaldı yemek yemeye
şunuda belşirteyim aç karnına spor iyi degilmiş spordan 2 saat önce yemek yenilcekmiş
menüm şöyle
sabah 1 tost ,domates ,salatalık,maydonoz ,roka ,1 b süt
ara 3 erik yarım b süt
ögle yok
sadece biraz leblebi yeşil çay içtim
akşam
birazdan yerim
salata çorba tavuk haşlama 4 k yogurt
1 d ekmek
sonra meyve yerim yogurtla beraber
2.5 lt su bitti
3 saat spor bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?