Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

slm kızlar bu aralar çok yogunum spora takmışım günlük 3 saate çıkardım .tek yaptıgım hatta spordan hemen sonra yemek yemekmiş hoca 2 saat sonra ye dedi bakalım nasıl olucak karnım çok acıktı yarım saatim kaldı yemek yemeye
şunuda belşirteyim aç karnına spor iyi degilmiş spordan 2 saat önce yemek yenilcekmiş
menüm şöyle
sabah 1 tost ,domates ,salatalık,maydonoz ,roka ,1 b süt
ara 3 erik yarım b süt
ögle yok
sadece biraz leblebi yeşil çay içtim
akşam
birazdan yerim
salata çorba tavuk haşlama 4 k yogurt
1 d ekmek
sonra meyve yerim yogurtla beraber
2.5 lt su bitti
3 saat spor bitti

sabah yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım da domates yedim..

ara öğünde 4 tane diyet biskuvi yedim..

öğlen kepek ekmekli sandviç yedim..

ara öğün sayılır mı bilmem ama az önce de çilekli soda içtim..

migrenim tuttu bugun çok fenayım. sabah yarım saat falan bir iş için yürümüştüm onun dışında akşam spor yapamayabilirim böle giderse..

Merhaba arkadaşlar;

Bende pazartesi kendi çapımda diyete başladım. 70 kilo ile başladım.
Bugün perşembe 69 kilo olmuşum. 4 günde 1 kilo verdim :)))
Süper mutluyum. Ama sizlerle birlikte devam etmek istiyorum.
Eğer sizede uyarsa aranıza katılabilir miyim?
En azından ileriki günlerde bozmam .. Motive ederiz birbirimizi

makarna ne olursa olsun makarnadır.. hele bi de içine kıyma girince tam bi kalori bombasına dönüşebilir. bu yüzden dikkatli tüketmelisin... en fazla 5-6 yk ye derim

kız balık her haliyle güzeldir.. inşallah ben de akşam fırında çipura,patates yapıcam..bebekler için de en iyi gıdalardan biri balık.. bol bol yedir canım

ne 3 saat spor mu?????ya bu sana zarar vermesin???bu şekilde çok fazla yapmanı kim söyledi bilmiyorum ama çok fazla gibi 3 saat..düşünsene gününün 8de 1 i sporla geçiyor...

canım yorumlarınla aramıza katılabilirsin ama haftalık bildirim cetveline almamız şu an mümkün değil..hoşgeldin

kızlar öğleden sonra apartmancak bahçeye inip bişeyler yedik içtik.. o kadar güzel şey vardı ki... dayanamadım 1 dilim kek yedim. 3 bardak ş.siz çay içtim..akşam da fırında balık patates ve salata yicem..

yokya ben çok balıkdüşkünü değilim yağda ağırfırında beğenmiyorumama ızgara bi başkaymış,sanada afiyetolsun cnmmmm

canım yorumlarınla aramıza katılabilirsin ama haftalık bildirim cetveline almamız şu an mümkün değil..hoşgeldin

Teşekkürler fdm bende yedklerimi yazıp sizinle takılırım. Bildirim cetveli önemli değil. En azından azmimi kaybetmeyeyim :)

kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

duygu eliptik bisiklet evde seleli bisiklet canım oturarak sürülenlerden bide ayakta sürülenler var onlar daha fazla kalori yaktırıyormuş gerçi yani ben bunu böyle biliyorum inşallah yanlış değildir ismi

tugba aramıza hoşgeldin canım bende listeye giremedim ama buradan paylaşım yapıyorum ve burası sayseinde kendime gelmeye başladım

kek yemişsinyaa canım patatesi yemesen sadece balık salata diyerek dengelersin

duygu tempon çok hızlı günlük koşuşturma bide spor bu yüzden yorgunluktan sürekli uyumak istemen çok normal canım

kızlar katılım azaldı gibi bende gündüz işten güçten dogru düzgün giremedim inşallah motivasyonumuz düşmez çok sevdim ben herbirinizi

bu arada çizelgemide pazartesi başladıgım kiloya göre yaptım bakalım pazartesi ne olacak :44:

Son düzenleme:
canım benim bildiğim senin oturarak sürdüğün bisiklet kondisyon bisikleti.. benim o dediğin ayakta sürülenşlerden var bisikletim ve ayakta sürülenlere eliptik deniyor.. yani uzay yürüyüşü...ve dediğin gibi vücudun eryerini çalıştırıyo.. 5 dk içinde kanter içinde kalıyorsun...

kek yemişsinyaa canım patatesi yemesen sadece balık salata diyerek dengelersin
artıkın çok geç..yedim patatesi...yemesem daa iyi olacaktı.. son 2 gündür günlük kalori ölçümü aşıyorum... pazartesiye kadar akşamları sadece salata ile geçiştirmeye karar verdim.. umarım uygulayabilirim...

evet bugünlerde katılımımız gerçekten çok çok azaldı..ben de merakla bekliyorum pazartesiyi..sanki bu afta geçen haftaki gibi veremicem gibi geliyor...

vawwwww vallaha beğendim arkadaşım

canımmm bugün çok güzelolmuş çok beğendim

evet ya katılım azaldı sanki bende kaçgündür iştenfırsat bulamıyorum bugün işçıkışı pazara gittim eve gel dolabı düzelt yemek yap derkenn zaman geçti kızlar
bugün sankiçok mu karıştırtım ne bilmiyorum
sabah yetişemedim yine hastane kahvaltısı oldu 1 dilim çiçek ekmek domates peynir biber z peynir azıcıkta acılı getirmişler ondan yedim
ara 1 avuş kadar kiraz kurusu (avcum küçüK allahtan:))
öğlen cacıkpilav nohut yemeği vardı pilav almadım
ara 1 türk kahvesi yanında minicik 1 ısırık bitter çikolata
eve geldim soda içtim 1 kase kadar çilek yedim
akşam 2 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı yeşil fasulye ekmek yok 2 bardak yeşil çay spor sayılırsa pazara gittim :)işte böyle kızlar günüm böyle geçti yarın kayınvaldem gelecek memleketten 2 gün kalacak pazara beraber dönecek memlekete iznimi aldım ,durumlar böylee

kizlarr ben geldim ama kimse yokkk bugun burasi gercekten cok sessizzzz nerdesiniz hatunlar cok yogun bir gundu bugun ben fazla yedim :26: ama turkiyeden gelenleri gorseydinizzzz offff sanki hic yememis gibi ama insan ozleyince oyle oluyor ben menu yazmasam bugun yani direk ceza alsam hak ettim valla kesin 2 kilo almisimdir yediklerimden cokta su ictim ama acayip yedim yaaaaa beni hic birsey paklamazzz yani bir hafta ac gezsem yeridir...bugun sadece yarim saat yurudum o da evime gelirken bugunu ben saymiyorum kizlar ozur ama o gelenlere hayir diyemezdim cunku burada her zaman bulamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…