- Konu Sahibi haha de gec
-
iyi geceler kızlar bi bakayım dedim herkesin keyfi yerinde gibi maşallah
kızlar menüleri parça parça yazıyorsunuzyaa mesala yeme içme işi bitince topice girip akşam yada bir gün öncesini bir gün sonra bütün bir gün şeklinde yazsanız daha iyi olmazmı tabiki yinede siz bilirsiniz benimki sadece bi öneri hem tüm günün yenilen içileni hemde yapılan sporu olacak şekilde yazılabilir
kızlar bende balığa bayılırım yazın pek yemeyiz ama kışın mutkala haftada 1 gün balık yenir evde.. en çok fırında yapmayı seviyorum.. mutfak kokusundan korkanlar vedaha çok ızgara sevenler için şöyle bi öenrim var.. ben 1-2 kere çok fonksiyonlu olan tost makinemi balkona koyup balıkları orada ızagara gibi yapmıştım.. hem mutfak fırın batmadı hem de ızagara yemöiş oldum.. ve tadı gerçekten çok güzeldi..
kızlar balık balık benimde canım çekti bugün yesemmi dedim ama zaten cuma günü evlilik yıldönümümüz.eşimde bu sefer balık restorantına yer ayırtmış fasılda varmış üstelik bakalım nasıl bi mekan .bu arada ben büyük balık severim fırında fırın poşetiyle yapıyorum içine domates sogan limon patates mantar falanda koyuyorum eşimde kızartılmış sever. balıgı kızartırken yan ocakta sirkeli su kaynatıyorum cezvede hiçte öyle agır balık kokusu olmuyor evde.yanlız su ve sirkeyi eşit koyuyorum yani öyle bikaç damla değil.zaten o sirkenin kokusundan balıgın kokusu duyulmuyorama yinede herzaman balıgı dışarda yemeği tercih ederim
Yalnız bir de onun temizliği var, asıl koku orada benceFırında yapınca yağlı kağıt serip üstüne koyuyorsun, yüksek sıcaklıkta yaparsan ızgaraya benziyor zaten. Sonra yağlı kağıdı atıp, borcamı da bulaşık makinesine koyuyorsun, koku falan olmuyor. Bir de yanına patates te koyabilirsin, böylece balık + patates menüsü hazır olmuş oluyor
dünkü menüm :
kahvaltı : 2 dilim tam bugday ekmeği
1 yemek kaşıgı labne - 1 tatlı kaşıgı acı sos
domates -4 zeytin
1 bardak süt
ara :1 şekersiz neascafe -3 diyet form bisküvi
öğle :1 parça ızgara tavuk -1 adet köfte
salata
ayran
ara :salatalık
akşam :1 kase nesfit -1 bardak süt
ara :2 hurma -2 kaşık yoğurt
2 lt.su -1 fincan yeşilçay -1 tane sade soda
30 dk.eliptik bisiklet
dünkü menüm :
kahvaltı : 2 dilim tam bugday ekmeği
1 yemek kaşıgı labne - 1 tatlı kaşıgı acı sos
domates -4 zeytin
1 bardak süt
ara :1 şekersiz neascafe -3 diyet form bisküvi
öğle :1 parça ızgara tavuk -1 adet köfte
salata
ayran
ara :salatalık
akşam :1 kase nesfit -1 bardak süt
ara :2 hurma -2 kaşık yoğurt
2 lt.su -1 fincan yeşilçay -1 tane sade soda
30 dk.eliptik bisiklet
Kızlar, unutmadan ara öğün ve öğle yemeğimi yazayım. Ara öğünde 4 adet kuru kayısı ve 10 tane badem yedim. Öğlen de 1 porsiyon semizotu yemeği, 2-3 kaşık kadar taze fasulye yemeği ve 2-3 kaşık kadar yoğurtlu pazı, bir de bir ince dilim beyaz ekmek. Fırsat bulursam akşam tüm gün yediklerimi de toparlayıp yazacağım.
Akşama misafirim geliyor, muhtemelen yemek saati 8:30'u bulur. Kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum. Az yağlı yapınca oldukça sağlıklı bence ama kalorisi nasıldır düşünmek bile istemiyorum. Yanında da 1 kadeh şarap içerim muhtemelen, ooffff oooofffff, nasıl yakıcam sonra ben bunları. Yarın okulda sürekli merdiven inip çıkarım artık
Neyse, pazartesiye kadar kilo almayayım da ne verirsem kardır, az da versem üzülmeyeceğim.
çok tşk ler cnmduygucum sendeki azme hayranım tebrikler:81::81:
kızlar balık balık benimde canım çekti bugün yesemmi dedim ama zaten cuma günü evlilik yıldönümümüz.eşimde bu sefer balık restorantına yer ayırtmış fasılda varmış üstelik bakalım nasıl bi mekan .bu arada ben büyük balık severim fırında fırın poşetiyle yapıyorum içine domates sogan limon patates mantar falanda koyuyorum eşimde kızartılmış sever. balıgı kızartırken yan ocakta sirkeli su kaynatıyorum cezvede hiçte öyle agır balık kokusu olmuyor evde.yanlız su ve sirkeyi eşit koyuyorum yani öyle bikaç damla değil.zaten o sirkenin kokusundan balıgın kokusu duyulmuyorama yinede herzaman balıgı dışarda yemeği tercih ederim
acaba içki de ne kadar kalori vardır ? çok içmem gerçi ama arada sırada 1 2 bira içebiliyorum arkadaşlarla. ne kadar kalori olur acaba ?
acaba içki de ne kadar kalori vardır ? çok içmem gerçi ama arada sırada 1 2 bira içebiliyorum arkadaşlarla. ne kadar kalori olur acaba ?
konuya dalmıs gibi olcam ama
en hafifi sarap malesef bira cok yağlıbi bardak bira 150 kalori 1 kadeh sarap 100 kalori
Hiç sorma şekerim, ben de çok içen biri değilimdir ama kalorisi yüksek. Gerçi içkilerin içinde en düşük olanları şarap ve bira. Diğerleri (rakı, votka, v.b.) daha yüksek. Şimdi baktım; 1 kadeh şarap 100 kalori, 50 cc'lik bira da 250 kalori. 1 kadeh şarap birşey değilmiş aslında:) Bira arpadan yapıldığı için sadece alkolden değil tahıldan gelen kalori de var muhtemelen.
oyy bittikyorgunluk'dan sonunda balığımı yedim bu kadar güzel bir balık yememiştim,hep levrek çiprayerdim ızgara olarak,ilkkez sardalye ızgara yedim bundan sonra birşey engel olmazdaherhafta gitmeyi planlıyorum hem oğlum içinde yararlı oğlumda çok sevdi
öğlenki menü:
balıkızgara+salata-1 dilim küçük beyaz ekmek (ekmek'de altarnetif yoktu)
gözümşuan yemiyor ama yerse lesliee yapcam inşallahhh
neeee bira yağlı mıııı
yaa şarabı da hiç sevmem rakı votka onlarla da aram yoktur, çok arada içersem 1 2 tane bira içerim diyordum ama 250 kalori ne yaahaftada 1 tane içsem onu yakmak için 2 saat yürümem gerekecekk
sevmedim bu işi
Bira içmek istediğinde 33 cc'lik içebilirsin, kesmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?