Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Aslında fena fikir değil, hepsini birarada görmüş oluruz. Benim gibi unutma ihtimali yüksek olanlar, fırsat varsa buraya yazıp, sonra onlara bakarak birleştirebilir, veya, bir yerlere not alıp, sonra toplayabilir.

Yalnız bir de onun temizliği var, asıl koku orada bence Fırında yapınca yağlı kağıt serip üstüne koyuyorsun, yüksek sıcaklıkta yaparsan ızgaraya benziyor zaten. Sonra yağlı kağıdı atıp, borcamı da bulaşık makinesine koyuyorsun, koku falan olmuyor. Bir de yanına patates te koyabilirsin, böylece balık + patates menüsü hazır olmuş oluyor

herkese çok güzel bir gün diliyorummm

şimdi size yazarken çay getiren yardımcı teyze akşam mutfak dolabının üst bölmesinin düştüğünü söyledi ne var ne yoksa tüm mutfak eşyaları kırılmış tezgahın bi kısmıyla çeşmeyide kırmış Allah'tan o anda mutfakta yemek yenmiyormuş birisinin tepesine düşmemiş çok şükür

kızlar balık balık benimde canım çekti bugün yesemmi dedim ama zaten cuma günü evlilik yıldönümümüz.eşimde bu sefer balık restorantına yer ayırtmış fasılda varmış üstelik bakalım nasıl bi mekan .bu arada ben büyük balık severim fırında fırın poşetiyle yapıyorum içine domates sogan limon patates mantar falanda koyuyorum eşimde kızartılmış sever. balıgı kızartırken yan ocakta sirkeli su kaynatıyorum cezvede hiçte öyle agır balık kokusu olmuyor evde.yanlız su ve sirkeyi eşit koyuyorum yani öyle bikaç damla değil.zaten o sirkenin kokusundan balıgın kokusu duyulmuyor ama yinede herzaman balıgı dışarda yemeği tercih ederim

dünkü menüm :

kahvaltı : 2 dilim tam bugday ekmeği
1 yemek kaşıgı labne - 1 tatlı kaşıgı acı sos
domates -4 zeytin
1 bardak süt

ara :1 şekersiz neascafe -3 diyet form bisküvi

öğle :1 parça ızgara tavuk -1 adet köfte
salata
ayran

ara :salatalık

akşam :1 kase nesfit -1 bardak süt

ara :2 hurma -2 kaşık yoğurt

2 lt.su -1 fincan yeşilçay -1 tane sade soda

30 dk.eliptik bisiklet

Son düzenleme:

Allah bir ömür mutlu etsin umarım sizii

işte ben biraz da patates yememek için tost makinesini tercih edin diyorum.. yoksa fırında patatei insan yedikçe yiyesi geliyo.. kendimden biliyoırum..bi de benim makinenin ızgaraları çıktığı için rahatlıkla bulaşık makinesinde yıkayabiliyorum.. sorun olmuyo

çok güzel bi menü..

kızlar koizu günlerdir gelmiyo topiğe.. gelse de şöyle bi görünüp gidiyo.. bu şekilde olmaz..bugün akşama kadar bakalım gelecek mi!!!!!

eliptik biziklet ne oluyor tam olarak :44:

Kızlar, unutmadan ara öğün ve öğle yemeğimi yazayım. Ara öğünde 4 adet kuru kayısı ve 10 tane badem yedim. Öğlen de 1 porsiyon semizotu yemeği, 2-3 kaşık kadar taze fasulye yemeği ve 2-3 kaşık kadar yoğurtlu pazı, bir de bir ince dilim beyaz ekmek. Fırsat bulursam akşam tüm gün yediklerimi de toparlayıp yazacağım.

Akşama misafirim geliyor, muhtemelen yemek saati 8:30'u bulur. Kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum. Az yağlı yapınca oldukça sağlıklı bence ama kalorisi nasıldır düşünmek bile istemiyorum. Yanında da 1 kadeh şarap içerim muhtemelen, ooffff oooofffff, nasıl yakıcam sonra ben bunları. Yarın okulda sürekli merdiven inip çıkarım artık

Neyse, pazartesiye kadar kilo almayayım da ne verirsem kardır, az da versem üzülmeyeceğim.

acaba içki de ne kadar kalori vardır ? çok içmem gerçi ama arada sırada 1 2 bira içebiliyorum arkadaşlarla. ne kadar kalori olur acaba ?

duygucum sendeki azme hayranım tebrikler :81::81:
çok tşk ler cnm

bir ömür boyu mutluluklar bizimde 17 eylül

oyy bittikyorgunluk'dan sonunda balığımı yedim bu kadar güzel bir balık yememiştim,hep levrek çiprayerdim ızgara olarak,ilkkez sardalye ızgara yedim bundan sonra birşey engel olmazdaherhafta gitmeyi planlıyorum hem oğlum içinde yararlı oğlumda çok sevdi
öğlenki menü:
balıkızgara+salata-1 dilim küçük beyaz ekmek (ekmek'de altarnetif yoktu)

gözümşuan yemiyor ama yerse lesliee yapcam inşallahhh

acaba içki de ne kadar kalori vardır ? çok içmem gerçi ama arada sırada 1 2 bira içebiliyorum arkadaşlarla. ne kadar kalori olur acaba ?

Hiç sorma şekerim, ben de çok içen biri değilimdir ama kalorisi yüksek. Gerçi içkilerin içinde en düşük olanları şarap ve bira. Diğerleri (rakı, votka, v.b.) daha yüksek. Şimdi baktım; 1 kadeh şarap 100 kalori, 50 cc'lik bira da 250 kalori. 1 kadeh şarap birşey değilmiş aslında:) Bira arpadan yapıldığı için sadece alkolden değil tahıldan gelen kalori de var muhtemelen.

konuya dalmıs gibi olcam ama
en hafifi sarap malesef bira cok yağlı bi bardak bira 150 kalori 1 kadeh sarap 100 kalori

neeee bira yağlı mıııı

yaa şarabı da hiç sevmem rakı votka onlarla da aram yoktur, çok arada içersem 1 2 tane bira içerim diyordum ama 250 kalori ne yaa haftada 1 tane içsem onu yakmak için 2 saat yürümem gerekecekk

sevmedim bu işi

Duygu afiyet olsun canım. Yeri keşfedip beğendiysen mutlaka her hafta git bence de:) Oğluna da çok faydalı, bir de bu alışkanlıklar çocukken kazanılıyor. Ben karadenizli bir ailenin kızı olarak her hafta balık yemeye alışmışım, arıyorum.

Bence sen bugün dinlen artık, dün yoğun spor yaptın, bugün de yürüdün. Leslie epey aktif bir spor, evde yapılıyor deyip geçmemek lazım.

Bira içmek istediğinde 33 cc'lik içebilirsin, kesmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…