- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
kızlar bugün öğleden sonra annemin bahçesinde ev salçası yapıcaz..öğleden sonra pek uğrayamam bu yüzden..küçük bi yerde yaşamanın en güzel taraı da bu.. daha doğal besleniyoruz..
bol tuzlu olduğundan yiyebileceğimi hiç sanmıyorum.. bi de salça yemeyi pek sevmem herhalde.. ama hani olur ya bazen yemek için salçalı, soğanlı, kıymalı iç hazırlarız.. onun tadını hiçbişeye değişmem.. annem küçükken yemek yapacağında bize 3 kardeşe hemen ekmeğin içine o harçtan koyar tencerinin kapğıyla koyardı önümüze.. süper yaa..ayy o salçaya bayılırım beennnananemlerde yapardı da kaşık kaşık bile yiyebilir insan ondann
amann dikkatttt
dünkü menüm
kahvaltı : 2 dilim tam bugday ekmeği
peynir-4 zeytin
1 tatlı aşıgı acı sos
domates-1 fincan şekersiz yeşilçay
ara:yok
öğle :3 ızgara köfte 1 parça ızgara sucuk
salata
ara:şekersiz nescafe
ara:2 hurma- 2 yemek kaşıgı yogurt
akşam : 1kase sütle nesfit -müsli karışımı
2 lt.su 2 fincan yeşilçay 1 sade soda
spor :yok
bol tuzlu olduğundan yiyebileceğimi hiç sanmıyorum.. bi de salça yemeyi pek sevmem herhalde.. ama hani olur ya bazen yemek için salçalı, soğanlı, kıymalı iç hazırlarız.. onun tadını hiçbişeye değişmem.. annem küçükken yemek yapacağında bize 3 kardeşe hemen ekmeğin içine o harçtan koyar tencerinin kapğıyla koyardı önümüze.. süper yaa..
ya şimdi eskileri düşündüm bi an da ben eskiden yeminle her öğle arası 1 tabak kızartma ve yarım ekmek yerdim ama hiç kilo almazdım... demek ki yaş ilerledikçe yapışıyo bu kilolar.. zaten bi yerde 28 yaşın kritik bi evre olduğunu duymuştum.. sonra metabolizma yavaşlıyormuş..
ya eliptik bisiklet iyi güzel hoş da ben onu kullanmaya başladığım zaman vücudumda kilo kaybı olmayacak gibime geliyo.. acaba kas yapmaya başladığı için mi bilmiyorum(ama kas yapması bu kadar kolay olmmalı)..ben eliptik bisikleti aldım 69 kiloydum onu düzenli kullandim 72 oldum...kilom arttı ama vücudum acayip sıklaştı bunu farkettim.. artık tartıda görcem pazartesi sonucu..
günlük şu kadar girilecek gibisinden kimseyi zorunlu tutumak istemiyorum.. çünkü ben 14. takımda yarışırken böyle bi kural vardı ve çok sinir oluyordum bu kural beni baskı altına alıyordu..ki zaten bizim kızlarda motive eksikliği ya da isteksizlik gibi bişey olduğundan değil de bu aralar herkes yoğun o yüzden katılım az diye düşünüyırum
menün ageyet güzel olmuş notmalde diyette salam sucuk yasaktır ama ızgara olunca malum sucuk yağını iyice bırakmıştır..acı sos dediğin yoksa bizim buralarda kış için yaptığımız domatesli biberli sostan mı???
bende tahinli pekmezi severim ama elveda demek zorunda kaldımayy unutmadan sabah kahvaltımı da yazayım daa...
2 dilim tam tahıllı ekmek ( kızarttım bu sabah değişklk olsun diye )
yarım domates, yarım kibrit kutusu peynir..
2 çay kaşığı da tahin-pekmez aldım.. ( komşunun veleti bizdeydi sabah da o kadar iştahlı yiyordu ki canım çekti )
günaydın benim morelim 0 sabah tartı fazla gösterdi beni toplam haftalık sporum 800 dakikayı geçti
aynen katılıyorumdüzenli ve uzun süreli yapılan spor vücudunu önce ağırlaştırır ama sonra bi anda kilolarını yok eder.. muhtemelen senin vücudundki kas dokusunda sertleşme, artma oluyor olabilir..çünkü gerçekten 3 saat spor çok fazla..profesyonel sporcu gibi olmuştun
Günaydın kızlar, topic sakin ama herkes yoğun, muhtemelen ondan. Benim akşam misafirim geldi, diyet tabi rafa kalktı. Zaten makarna çok severim ve özlemişim, 1,5 tabak yedim valla1 kadeh te şarap. Ama üstüne baklava almıştık, eşim ve arkadaşım yedi, ben 1 tane bile yemedim. Hiç değilse buradan takdir toplayayım
Yalnız kıymalı makarna enerji bombası gibi bir şey denmiş ama, ben kıymayı yağsız dana etinden çektiriyorum, bir de 1 paket makarna için hazırladığım sosa 2 yemek kaşığı zeytinyağı koydum sadece. Bol domatesli, biberli falan oluyor. Neyse işte kötünün iyisi..
Sabah kahvaltı da da normalden fazla yedim. 1 simit, 1 kk peynir, domates, salatalık, 3 tane zeytin, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 haşlanmış yumurta. Ya böyle yazınca hiç iyi olmuyor arkadaşlar, resmen rahatsız oldum yediklerimden. Öğlen dengeleyeyim ben bari, yoksa pazartesiye ne kaldı şurada. Ama misafirim bütün haftasonu bizde ve bolca yeme içme organizasyonu olacak. Ama en azından yarın epey yürümeyi ve yürütmeyi planlıyorum.
Ben de bu ara sık giremeyeceğim, fırsat bulunca yine girer yazarım ama.
ben 28 yaşımda başlamıştım bu kilo verme serüvenine yaş 31 oldu hala devam önemli olan vermek değilde korumak gerçekten daha zor28 yaş kritikse benim 1 senem kalmışşşş
demek ki bu 1 sene içerisinde ideal kiloma kavuşmalıyım yoksa çok zorlanırım
slm kızlar sabah kahvaltı bile yapmadan öysm bürosu ve açık öğretim bürolarına gitmek zorundaydım neyseki işim bitti
kahvaltı yapmadım
öğlen dışarda yedim ne yediğimi yazmasam benm içinçokdoğruolur bunu telefi etmek için akşam yoğurt yicem aslında yine yeemzdim ama oğlum istedi sip ettğimşeyi birlikteyediğimiziçin mecbur yedim neyse çokyürüdüm eminim eritmişimdir ama cezaolarak akşamda sahildekoşcam inşallahhh hatta az sonraleslie yapmayı planlıyorum biraz dinleneyim.
slm kızlar sabah kahvaltı bile yapmadan öysm bürosu ve açık öğretim bürolarına gitmek zorundaydım neyseki işim bitti
kahvaltı yapmadım
öğlen dışarda yedim ne yediğimi yazmasam benm içinçokdoğruolur bunu telefi etmek için akşam yoğurt yicem aslında yine yeemzdim ama oğlum istedi sip ettğimşeyi birlikteyediğimiziçin mecbur yedim neyse çokyürüdüm eminim eritmişimdir ama cezaolarak akşamda sahildekoşcam inşallahhh hatta az sonraleslie yapmayı planlıyorum biraz dinleneyim.
arada oluyor böyle durumlar malesef elimizde olmadan. bende öğlen planladıgım şeyi yiyemedim, bir müşterimiz ısmarladıgı için et döner yedim malesef
akşam bende iş çıkışı çarşıya gidecem bolca gezerim, akşamda leslie yapıp dengelemeye çalışırım artık
et dönerde tereyağ sosu ve yanında ekmek yemediysen sıkıntı olmaz bence canım. bazen bende yagsız ekmeksiz et döner yada tavuk döneri yanında yeşillik ve ayranla yerdim
fazlasıla talafi ettim cnmarada oluyor böyle durumlar malesef elimizde olmadan. bende öğlen planladıgım şeyi yiyemedim, bir müşterimiz ısmarladıgı için et döner yedim malesef
akşam bende iş çıkışı çarşıya gidecem bolca gezerim, akşamda leslie yapıp dengelemeye çalışırım artık
cnm sabah kahvaltı yapmadım öğlen kaçamak yaptım akşam yemek yemedim 4,5km yürüdüm sahildee birde öğlen kaçamağı yaptığım dklar çok yürüdüm z<aten orda erittim ma vidanım rahatolsun diye akşam4.5km ara ara koştım ama genei tempolu yürüdümduygu merak ettim ne yediğinisıkma canını bazen böyle kontrol dışı şeyler olabiliyor yaptıgın sporla sen onları eritir üstüne kilo bile verirsin canım
valla ben öyle duymuşltum hatta okumuştum ama ne kadar doğrudur bilinmez...28 yaş kritikse benim 1 senem kalmışşşş
demek ki bu 1 sene içerisinde ideal kiloma kavuşmalıyım yoksa çok zorlanırım
oh bu çocuklar onların abur cuburu bize iyice kilo aldırıyo...kız bi gelmişsin bi gitmişsin.. özledik seni de ..slm kızlar sabah kahvaltı bile yapmadan öysm bürosu ve açık öğretim bürolarına gitmek zorundaydım neyseki işim bitti
kahvaltı yapmadım
yaşasınnn ceşminaz baklava yemişşş hemde akşam saatindeşaka bir yana bende görünce dayanamıyorum görmezsem sorun yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?