Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlar bugün öğleden sonra annemin bahçesinde ev salçası yapıcaz..öğleden sonra pek uğrayamam bu yüzden..küçük bi yerde yaşamanın en güzel taraı da bu.. daha doğal besleniyoruz..

ayy o salçaya bayılırım beennn ananemlerde yapardı da kaşık kaşık bile yiyebilir insan ondann

amann dikkatttt

ayy o salçaya bayılırım beennn ananemlerde yapardı da kaşık kaşık bile yiyebilir insan ondann

amann dikkatttt
bol tuzlu olduğundan yiyebileceğimi hiç sanmıyorum.. bi de salça yemeyi pek sevmem herhalde.. ama hani olur ya bazen yemek için salçalı, soğanlı, kıymalı iç hazırlarız.. onun tadını hiçbişeye değişmem.. annem küçükken yemek yapacağında bize 3 kardeşe hemen ekmeğin içine o harçtan koyar tencerinin kapğıyla koyardı önümüze.. süper yaa..

ya şimdi eskileri düşündüm bi an da ben eskiden yeminle her öğle arası 1 tabak kızartma ve yarım ekmek yerdim ama hiç kilo almazdım... demek ki yaş ilerledikçe yapışıyo bu kilolar.. zaten bi yerde 28 yaşın kritik bi evre olduğunu duymuştum.. sonra metabolizma yavaşlıyormuş..

bence menun gayet basarili tebrikler canim

kizlar gunaydin

sabah
bir dilim kizarmis ekmek
kk peynir
2 zeytin
2 biber
bir tutam maydanoz

ara
turk kahvesi
bir erik

ogle
iki kasik sadece patlican yemegi yiyecem suyu falan olmayacak yanina bir bardak ayran

ara 1 ceviz 2 badem

aksam
meyveli yogurt ( bir kase yogurtun icine ben 2 meyve dograyacam..kivi ve elma olabilir)

bugunku menum boyle olacak az sonra disariya cikacam hava cok guzel kesinlikle bir saatten fazla yurumeliyim

hadi kizlar gorusuruz aksama dogru benim simdi cikmam lazim kaynanami televizyon almaya goturecem sonra eve gelip yuruyuse cikacam daha temizligim var bugun oturmamaliyim

28 yaş kritikse benim 1 senem kalmışşşş

demek ki bu 1 sene içerisinde ideal kiloma kavuşmalıyım yoksa çok zorlanırım

bende zorunluluktan yana değilim canım dediğin gibi bu ara herkes yogun bende haftasonu istanbulda olacagım haftasonu giremem herhalde .bu arada kas oranı artıkça kilo fazla gelebilirmiş diye biliyorum

acılı biber salçası gibi canım

bende tahinli pekmezi severim ama elveda demek zorunda kaldım
günaydın benim morelim 0 sabah tartı fazla gösterdi beni toplam haftalık sporum 800 dakikayı geçti

canım fdm çok güzel açıklamış ne olabileceğini

aynen katılıyorum

menü yazmak insanın hatalarının farkına varmasını saglıyor canım

ben 28 yaşımda başlamıştım bu kilo verme serüvenine yaş 31 oldu hala devam önemli olan vermek değilde korumak gerçekten daha zor

slm kızlar sabah kahvaltı bile yapmadan öysm bürosu ve açık öğretim bürolarına gitmek zorundaydım neyseki işim bitti
kahvaltı yapmadım
öğlen dışarda yedim ne yediğimi yazmasam benm içinçokdoğruolur bunu telefi etmek için akşam yoğurt yicem aslında yine yeemzdim ama oğlum istedi sip ettğimşeyi birlikteyediğimiziçin mecbur yedim neyse çokyürüdüm eminim eritmişimdir ama cezaolarak akşamda sahildekoşcam inşallahhh hatta az sonraleslie yapmayı planlıyorum biraz dinleneyim.

arada oluyor böyle durumlar malesef elimizde olmadan. bende öğlen planladıgım şeyi yiyemedim, bir müşterimiz ısmarladıgı için et döner yedim malesef

akşam bende iş çıkışı çarşıya gidecem bolca gezerim, akşamda leslie yapıp dengelemeye çalışırım artık

duygu merak ettim ne yediğini sıkma canını bazen böyle kontrol dışı şeyler olabiliyor yaptıgın sporla sen onları eritir üstüne kilo bile verirsin canım

et dönerde tereyağ sosu ve yanında ekmek yemediysen sıkıntı olmaz bence canım. bazen bende yagsız ekmeksiz et döner yada tavuk döneri yanında yeşillik ve ayranla yerdim

et dönerde tereyağ sosu ve yanında ekmek yemediysen sıkıntı olmaz bence canım. bazen bende yagsız ekmeksiz et döner yada tavuk döneri yanında yeşillik ve ayranla yerdim

üstünde yağ yoktu ekmekten de çok az yedim, ama et işte ne bileim ağır geliyo bana.. artık akşam sadece salatayla durumu kurtarırım diye umuyorum

merhaba canlarımmmm bugün son iş günümü de çalıştım bitirdim ohhhh nihayet tatile girdim şekerler bu akşam bir arkadaşın kınası var yarında düğünü akşama uğrayamayabilirim
sabah 1 yumurta azıcık tereyağda pişirdim biber domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
öğle:1 kaşık pirinçpilavı ,kavurma et,salata 1 kepçe çorba et biraz yağlıydı ekmek yok
ara 1 armut
akşam 1 dilim kepek ekmeği üzerine acılı sürdüm bolyoğur içine broklidoğradım
2 bardak yeşil çay bugün suyu çok içemedim akşam paso su içmeyi düşünüyorum ,öğlen yemeği bana ağır geldi canlar,

yaşasınnn ceşminaz baklava yemişşş hemde akşam saatinde şaka bir yana bende görünce dayanamıyorum görmezsem sorun yok zaten

kizlar bugun baya bir hareketli gun gecirdim nerdeyse hic oturamadim ama iyi gecti dun o kadar yemisim ki bugun az yememe ragmen hic mi hic aclik hisetmedim bol bol su ictim az sonra bi yesil cay icerim bide limonlu cay icerim..

fazlasıla talafi ettim cnm

duygu merak ettim ne yediğini sıkma canını bazen böyle kontrol dışı şeyler olabiliyor yaptıgın sporla sen onları eritir üstüne kilo bile verirsin canım
cnm sabah kahvaltı yapmadım öğlen kaçamak yaptım akşam yemek yemedim 4,5km yürüdüm sahildee birde öğlen kaçamağı yaptığım dklar çok yürüdüm z<aten orda erittim ma vidanım rahatolsun diye akşam4.5km ara ara koştım ama genei tempolu yürüdüm

slm kızlar koşuştırmacayla geçti günüm yarısı diğer yarı yemek vs birde pastacılık araştırmalarımnotlarım akşamyürüyüş derken şim yine pasta tariflerine gözgezdirip not alcam,bugün öğlen çok yürüdüm ütüne akşam 4.5 yürüdüm ve koştum akşam birkaseyoğurtyedim birde sade soda içtim
su 2lt hepinize iyi geceler

valla ben öyle duymuşltum hatta okumuştum ama ne kadar doğrudur bilinmez...

oh bu çocuklar onların abur cuburu bize iyice kilo aldırıyo...kız bi gelmişsin bi gitmişsin.. özledik seni de ..

yaşasınnn ceşminaz baklava yemişşş hemde akşam saatinde şaka bir yana bende görünce dayanamıyorum görmezsem sorun yok zaten

rakibiiiimmmmmmmmmmm

akşam yemeginde de bi parça tavuk, 2 tane de patatesi kroket yedim ekmeksiz. bi de diet cola içtim. uzun zamandır içmiyordum ama dışarıda olunca içtim işte :44:

eve geldikten sonra da bir küçük kase cacık yedim pul biberde koydum içine. ama abartmışım sanırım hala ağzım yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…