Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

herkese iyi akşamlar bugün koşturmalı geçti canlarım giremedim,misafirim vardı bebekleri vardı durmadı biraz önce gittiler hemen bakaym dedim size sabah 2 dilim kepek ekmeği ,bol domates biber azda peynir
ara :yapmadım hasta yoğundu
öğle patlıcan oturtma 4 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
ara :1 maden suyu 1 armut
akşam ıspanak yemeğii bol yoğurlu içine azıcık bulgur koydum ekmek yok
biraz önce çok az üzüm ince 2 dilim kavun boollllsu 3 bardak yeşilçay hareket yapamadım bugün eve geldim temizlik yaptımşöyle yalamdan sildim süprdümyemek misafir derken yeni oturdum

rakibim bugun coşmuşşşş hemeeeennn sporr yapmalıyıımmmmmmmmmm

gerçi ıspanağı biraz tabak dolusu yedim ama ekmeksizdiii ayyyycanım sen yap sporunu benim kılımı kıpırdatacak halimkalmadı

öyle uykumvarki kızlarrr bugün erken yatarımherhalde hem yarına güçtoplayım oğlumla öğlen çıkayım gezmeye

duygu canım son 2 gündür sanki sen de bi yorgunluk ve halsizlik var... kendine dikkat et biraz.. sporu çok abartma istersen...

daha dur teyze seni çok şaşırtcam deseydin keşke... hatta deme de görünce küçük dilini yutsunn...

seni özlicez ama günlük bekler, diyet bekler ama kaynana asla

maşallah canım sana.. menün gayet güxzelll

kızlarım nerelerdesiniz yahu????ne güzel çok iyi ilerliyoruz derken nazara geldik herhalde.. bugün burdan kuş bile uçmadı... pomo zaten yok, koizu pek girmiyor buraya (ki bu benim canımı sıkıyor) diğerleri de bi geldi bi gitti... toparlanın ve kendinize gelin.. yarın herkesi tek sıra halinde bekliyorum ona göre...

ha bu arada 70in altına indim mi eşim bana çanta alcakmış,68e indim mi çiğ köfte yapcaz..zaten 65 altı benim için alışlveriş çılğınlığı demek.. yaşasın diyet, yaşasın sağlıklı beslenme..................................

iyi geceler kızlar bi bakayım dedim herkesin keyfi yerinde gibi maşallah

kızlar menüleri parça parça yazıyorsunuzyaa mesala yeme içme işi bitince topice girip akşam yada bir gün öncesini bir gün sonra bütün bir gün şeklinde yazsanız daha iyi olmazmı tabiki yinede siz bilirsiniz benimki sadece bi öneri hem tüm günün yenilen içileni hemde yapılan sporu olacak şekilde yazılabilir

Günaydın kızlar, akşam 1 saat Leslie yaptım (4 mil), resmen bayıldım sonrasında:) Sabah ta yine mısır gevreğinin içine 2 tane ceviz ufalayıp, yarım yağlı süt döküp yedim.

içtimaya hazırım komutanımmm :18::18::18:

dün gece spor yapamadım ayagım ağrıyordu. seneye ameliyat olana kadar dikkat etmem lazım da o yuzden yapamadım malesef
bugun bir sıkıntım olmazsa dünü de telafı edecem inşalah..

sabah da yarım domates, yarım dilim de tam tahıllı ekmek yedim ( aslında 2 dilim hazırlamıştım yemek için, sabahları az yiyince gündüzleri çok acıkıyorum ama tam kahvaltıda 25 şehit haberini alınca yiyemedim daha fazla )

Günaydın kızlar, akşam 1 saat Leslie yaptım (4 mil), resmen bayıldım sonrasında:) Sabah ta yine mısır gevreğinin içine 2 tane ceviz ufalayıp, yarım yağlı süt döküp yedim.
günaydın canımm... kahvaltın yüine aynı ve güzel..

ya kızlar nerdesiniz siz yaaaaa....2 gündür kimsecikler yok.. şunun şurasında bildirime bugün hariç son 3 gün ve kimse buralarda deil...neyse siz bi gelin de hepinize hesap sorcam ben...

benim sabah kahvaltım da

2 dilim buğday ekmeği
3-4 yk domates sosu
2yk lor

bencce iyi fikir benkendi grupumda ertesisabah gelen bir öncekigünün tam menüsünü yazardık

vayyyyyyy sporyıkılıyor cnm tebrikler

TE=fdm;26315122]duygu canım son 2 gündür sanki sen de bi yorgunluk ve halsizlik var... kendine dikkat et biraz.. sporu çok abartma istersen...

daha dur teyze seni çok şaşırtcam deseydin keşke... hatta deme de görünce küçük dilini yutsunn...

seni özlicez ama günlük bekler, diyet bekler ama kaynana asla

maşallah canım sana.. menün gayet güxzelll[/QUOTE]
farkındayım cnm ama hazır istek varken değerlendiriyorum zaamn kıa fdmsıkıldım şu kg sorunundan artık fazla uzadı bitsin istiyorum artık ama fazlayükleniyorum biliyorum neyseki erke yatıyorumgüzelbir geceuykusu çekiyorum
Sana iyi dinlenmeler canım. Bu arada balık dondurulmuş alıp, fırında yapabilirsin. Koku da az oluyor. İglo'nun donmuş levreğini tavsiye ederim. Limonlu sosu da içinde, çok pratik oluyor.

nesli sen balık dediğinden beri balıkla yatıp balıkla kalkıyorum az sonra balık yemeyegitcem cesaret edebilirsem evede getircem ama kokusu işte benim evi terk etmem gerek evde amerikan mutfak fırındada olsa koku çıkar gibime geliyor neysee en güzel ızgaraa

günaydın kızlar bugün oğlumla 9 kalktım ki 7,3 kalkan ben demekçok yorulmuşum
kalktığımda içimden kahvaltı hazırlama isteği yoktubende 1 yeşil elma,2 ceviz,biraz leblebi-3 tane form bisküvi yedim 1 saat kadar dışarıçıkcam öğlen menümde muhtemelen balık salata olcak akşamiçinbi fikrim yok ama çokyürümeyi planlıyorum bugün evdede leslie yapcam saat 1-2 gibi girerim nete görüşürz kızlarr

evet sabahın bya bi az olmuş.. gün içinde acıkman çok muhtemel.. ben de dün geceden beri üzülüyorum bu patlama olayına... yazık ya.. himller zinciri yine okadar askerimize yazık edildi..tabi sebep daha tam açıklanmadı ama...

farkındayım cnm ama hazır istek varken değerlendiriyorum zaamn kıa fdmsıkıldım şu kg sorunundan artık fazla uzadı bitsin istiyorum artık ama fazlayükleniyorum biliyorum neyseki erke yatıyorumgüzelbir geceuykusu çekiyorum

nesli sen balık dediğinden beri balıkla yatıp balıkla kalkıyorum az sonra balık yemeyegitcem cesaret edebilirsem evede getircem ama kokusu işte benim evi terk etmem gerek evde amerikan mutfak fırındada olsa koku çıkar gibime geliyor neysee en güzel ızgaraa[/QUOTE]

duygucum az az ama sağlıcakla gitsin boşver.. böyle devam ederse seni çok yıpratabilir unutma.. uykunu iyi alıyor olman süper ama ne olur gün içinde kendini çok yıpratma

kızlar bende balığa bayılırım yazın pek yemeyiz ama kışın mutkala haftada 1 gün balık yenir evde.. en çok fırında yapmayı seviyorum.. mutfak kokusundan korkanlar vedaha çok ızgara sevenler için şöyle bi öenrim var.. ben 1-2 kere çok fonksiyonlu olan tost makinemi balkona koyup balıkları orada ızagara gibi yapmıştım.. hem mutfak fırın batmadı hem de ızagara yemöiş oldum.. ve tadı gerçekten çok güzeldi..

duygucum sendeki azme hayranım tebrikler :81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…