- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
rakibimmm çeşminaz nerdesinnnn
sabah yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım da domates yedim..
ara öğünde 4 tane diyet biskuvi yedim..
öğlen kepek ekmekli sandviç yedim..
ara öğün sayılır mı bilmem ama az önce de çilekli soda içtim..
migrenim tuttu bugun çok fenayım. sabah yarım saat falan bir iş için yürümüştüm onun dışında akşam spor yapamayabilirim böle giderse..
canım benim bildiğim senin oturarak sürdüğün bisiklet kondisyon bisikleti.. benim o dediğin ayakta sürülenşlerden var bisikletim ve ayakta sürülenlere eliptik deniyor.. yani uzay yürüyüşü...ve dediğin gibi vücudun eryerini çalıştırıyo.. 5 dk içinde kanter içinde kalıyorsun...
artıkın çok geç..yedim patatesi...yemesem daa iyi olacaktı.. son 2 gündür günlük kalori ölçümü aşıyorum... pazartesiye kadar akşamları sadece salata ile geçiştirmeye karar verdim.. umarım uygulayabilirim...
evet bugünlerde katılımımız gerçekten çok çok azaldı..ben de merakla bekliyorum pazartesiyi..sanki bu afta geçen haftaki gibi veremicem gibi geliyor...
evet ya katılım azaldı sanki bende kaçgündür iştenfırsat bulamıyorum bugün işçıkışı pazara gittim eve gel dolabı düzelt yemek yap derkenn zaman geçti kızlar
bugün sankiçok mu karıştırtım ne bilmiyorum
sabah yetişemedim yine hastane kahvaltısı oldu 1 dilim çiçek ekmek domates peynir biber z peynir azıcıkta acılı getirmişler ondan yedim
ara 1 avuş kadar kiraz kurusu (avcum küçüK allahtan:))
öğlen cacıkpilav nohut yemeği vardı pilav almadım
ara 1 türk kahvesi yanında minicik 1 ısırık bitter çikolata
eve geldim soda içtim 1 kase kadar çilek yedim
akşam 2 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı yeşil fasulye ekmek yok 2 bardak yeşil çay spor sayılırsa pazara gittim :)işte böyle kızlar günüm böyle geçti yarın kayınvaldem gelecek memleketten 2 gün kalacak pazara beraber dönecek memlekete iznimi aldım ,durumlar böylee
hemen bolca hareket halledersin canım ne yapalım gurbetçi olunca bişey denmiyorkizlarr ben geldim ama kimse yokkk bugun burasi gercekten cok sessizzzz nerdesiniz hatunlar cok yogun bir gundu bugun ben fazla yedim :26: ama turkiyeden gelenleri gorseydinizzzz offff sanki hic yememis gibiama insan ozleyince oyle oluyor ben menu yazmasam bugun yani direk ceza alsam hak ettim valla kesin 2 kilo almisimdir yediklerimden cokta su ictim ama acayip yedim yaaaaa beni hic birsey paklamazzz yani bir hafta ac gezsem yeridir...bugun sadece yarim saat yurudum o da evime gelirken bugunu ben saymiyorum kizlar ozur ama o gelenlere hayir diyemezdim cunku burada her zaman bulamiyoruz
burdayım kızzz burdayımmmm
akşam gezmeye gittik de ondan yeni girebildim.. amaa 1 tane baklava yedim gezmekte çok cezalıyım bugunn
bütün bunlara ek olarak da akşam yemekte 2 kaşık biber ve patlıcan kızartması yedim yoğurtlu ( annem başka yemek yapmamışş), bir de gezmeye gittigimiz yerde 1 tane küçük baklava yedim. gün içinde 1 saate yakın yürümüştüm akşamda yarım saat yürüdüm sporum da bu..
migrenim tuttu bugun ondan leslie yapamadım. yarın kendime gelmeliyim artıkkk
günaydın kızlar hepinize....
yok yok bize kesin nazar değidi.. ne bu topişğin hali yaaa.. günlerdir ne kimse var ne de sayfalar ilerliyor.. lütfen herkes şöyle bi silkinsin ve kendine gelsin..
evet dogru söylüyorsun canım kondisyon bisikleti hep karıştırıyorum zaten.akşamları sadece salatayla nasıl dayanacaksın lütfen kendine dikkat et canım
canım çiçek ekmek 1 dilim demişsinyaa 1 dilim kestinmi yoksa o çiçek yapraklarından 1 tanesimi öyleyse bayag bi büyük ekmek olmuştur birde akşam 2 kaşık makarna yerine fasulyeden bi tabak yesen daha doyurucu olmazmıydı senin için öglen nohut yemişsin karbonhidrat böylece akşamda sebze olmuş olurduherneyse afiyet olsun canım bu arada gözünaydın kayınvaliden geliyormuş
hemen bolca hareket halledersin canım ne yapalım gurbetçi olunca bişey denmiyor
kızartma deme bana çok seviyorummmm ben 2 kaşıkla hayatta paçamı kurtaramazdım 1 baklava kaç kaloriydiki acaba
ya eliptik bisiklet iyi güzel hoş da ben onu kullanmaya başladığım zaman vücudumda kilo kaybı olmayacak gibime geliyo.. acaba kas yapmaya başladığı için mi bilmiyorum(ama kas yapması bu kadar kolay olmmalı)..ben eliptik bisikleti aldım 69 kiloydum onu düzenli kullandim 72 oldum...kilom arttı ama vücudum acayip sıklaştı bunu farkettim.. artık tartıda görcem pazartesi sonucu..canım günaydın sanadabi topicte mesaj sayısını en az günde bilmem kaç kere gelinecek gibi zorunluluk tutmuşlar ama herkese uyarmı bilmem mazaret dışında günde şu kadar paylaşımda bulunulacak diye zorunluluk lada olacak iş değil bu işler ama belki işe yaramı bilmem :26:
menün ageyet güzel olmuş notmalde diyette salam sucuk yasaktır ama ızgara olunca malum sucuk yağını iyice bırakmıştır..acı sos dediğin yoksa bizim buralarda kış için yaptığımız domatesli biberli sostan mı???dünkü menüm
kahvaltı : 2 dilim tam bugday ekmeği
peynir-4 zeytin
1 tatlı aşıgı acı sos
domates-1 fincan şekersiz yeşilçay
ara:yok
öğle :3 ızgara köfte 1 parça ızgara sucuk
salata
ara:şekersiz nescafe
ara:2 hurma- 2 yemek kaşıgı yogurt
akşam : 1kase sütle nesfit -müsli karışımı
2 lt.su 2 fincan yeşilçay 1 sade soda
spor :yok
günaydın kızlar hepinize....
yok yok bize kesin nazar değidi.. ne bu topişğin hali yaaa.. günlerdir ne kimse var ne de sayfalar ilerliyor.. lütfen herkes şöyle bi silkinsin ve kendine gelsin..
evet dogru söylüyorsun canım kondisyon bisikleti hep karıştırıyorum zaten.akşamları sadece salatayla nasıl dayanacaksın lütfen kendine dikkat et canım
canım çiçek ekmek 1 dilim demişsinyaa 1 dilim kestinmi yoksa o çiçek yapraklarından 1 tanesimi öyleyse bayag bi büyük ekmek olmuştur birde akşam 2 kaşık makarna yerine fasulyeden bi tabak yesen daha doyurucu olmazmıydı senin için öglen nohut yemişsin karbonhidrat böylece akşamda sebze olmuş olurduherneyse afiyet olsun canım bu arada gözünaydın kayınvaliden geliyormuş
hemen bolca hareket halledersin canım ne yapalım gurbetçi olunca bişey denmiyor
kızartma deme bana çok seviyorummmm ben 2 kaşıkla hayatta paçamı kurtaramazdım 1 baklava kaç kaloriydiki acaba
eveeettt herkes burayaa çabbuukkkkk
valla işin ucunda kilo vermek olunca mecburen 2 kaşık yedim patates yememek içinde tek tek elimle ayıkladım hepsini
bilmiyorum baklavanın kaç kalorı oldugunu ama dedim 1 tanecik yiyeyim artık napalım. günlerdir adam akıllı tatlı sürmedim ağzıma
dün baklava bugün tahin pekmez...bu aralar regl felan mı olcan canım sen???tatlıya verilen taviz artmış gibi sanki.. istersen meyve salatası yap ve bal,tarçınla süsle ye..biraz bastırır belki tatlı isteğini..ayy unutmadan sabah kahvaltımı da yazayım daa...
2 dilim tam tahıllı ekmek ( kızarttım bu sabah değişklk olsun diye )
yarım domates, yarım kibrit kutusu peynir..
2 çay kaşığı da tahin-pekmez aldım.. ( komşunun veleti bizdeydi sabah da o kadar iştahlı yiyordu ki canım çekti )
canımmm bugün çok güzelolmuş çok beğendim
düzenli ve uzun süreli yapılan spor vücudunu önce ağırlaştırır ama sonra bi anda kilolarını yok eder.. muhtemelen senin vücudundki kas dokusunda sertleşme, artma oluyor olabilir..çünkü gerçekten 3 saat spor çok fazla..profesyonel sporcu gibi olmuştungünaydın benim morelim 0 sabah tartı fazla gösterdi beni toplam haftalık sporum 800 dakikayı geçti
sen de mi nesli sen de mi gidiyorsun???Günaydın kızlar, topic sakin ama herkes yoğun, muhtemelen ondan. Benim akşam misafirim geldi, diyet tabi rafa kalktı. Zaten makarna çok severim ve özlemişim, 1,5 tabak yedim valla1 kadeh te şarap. Ama üstüne baklava almıştık, eşim ve arkadaşım yedi, ben 1 tane bile yemedim. Hiç değilse buradan takdir toplayayım
Yalnız kıymalı makarna enerji bombası gibi bir şey denmiş ama, ben kıymayı yağsız dana etinden çektiriyorum, bir de 1 paket makarna için hazırladığım sosa 2 yemek kaşığı zeytinyağı koydum sadece. Bol domatesli, biberli falan oluyor. Neyse işte kötünün iyisi..
Sabah kahvaltı da da normalden fazla yedim. 1 simit, 1 kk peynir, domates, salatalık, 3 tane zeytin, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 haşlanmış yumurta. Ya böyle yazınca hiç iyi olmuyor arkadaşlar, resmen rahatsız oldum yediklerimden. Öğlen dengeleyeyim ben bari, yoksa pazartesiye ne kaldı şurada. Ama misafirim bütün haftasonu bizde ve bolca yeme içme organizasyonu olacak. Ama en azından yarın epey yürümeyi ve yürütmeyi planlıyorum.
Ben de bu ara sık giremeyeceğim, fırsat bulunca yine girer yazarım ama.
20 gr cevizli baklavada 90 kalori varmış.. bi adet baklava herhalde 30-40 gr rahat geliyordur.. yani sen en az 120 kalori alışsındır camım 1 dilimle...
dün baklava bugün tahin pekmez...bu aralar regl felan mı olcan canım sen???tatlıya verilen taviz artmış gibi sanki.. istersen meyve salatası yap ve bal,tarçınla süsle ye..biraz bastırır belki tatlı isteğini..
sen de mi nesli sen de mi gidiyorsun???
1 porsiyon kıymalı makarna 450 kalori sen 1,5 yedim diyorsun. bu yaklaşık 675 kalori yapıyor..hadi 75i sil kafadan en az 600 kalori almışsın... ki bi de şarap varmış yanında..sbah bunu dengeleyip simiti en fazla yarım yemeliydin ama onu da tüm tüketmişsin.. bugün senin kesinlikle karbonhidratlı, unlu gıdalardan uzak durman gerek.. haşlama veya ızgara ete,proteine ve meyvelere yüklenmelisin..dikkat et canım.. sakın battı balık yan gider deme..pazartesiye 2 gün kaldı..
ya elbette arasırakaçamak yapıcaz.. sonuçta biz de insanız ama ne kadar dikkat edersek bizim için o kadar iyi.. sen biraz meyve ye madem canım bu aralar..ben de ekmeği kesicem.. günlük kalorisi bana pahalıya mal oluyo..son 3 akşamımı ekmeksiz geçiricem..yapabilirsem öğleleri de minimuma indircem..yokk adetim biteli 1 hafta oluyor. aslında dün akşam yemeyecektim ama gittigim yerde çok ısrar ettiler daha fazla kırmak ayıp olacaktı o yuzden yedim. dilimlerde baya küçüktü. dilim dediğimde bir parmagın boğumu kadar yani baya ufak. heralde 40 gr yoktur diye umuyorum
meyve yemedim pek bu ara ondan heralde. bu gidişe bir dur diyorum ve tatlıyı kesiyorumm
ya elbette arasırakaçamak yapıcaz.. sonuçta biz de insanız ama ne kadar dikkat edersek bizim için o kadar iyi.. sen biraz meyve ye madem canım bu aralar..ben de ekmeği kesicem.. günlük kalorisi bana pahalıya mal oluyo..son 3 akşamımı ekmeksiz geçiricem..yapabilirsem öğleleri de minimuma indircem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?