- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.021
su mugittimikg largitti kıymetin bil ağırlık ver verdikçe baknasıl vemrek isticen hırs yapcanyaşassıııınnnnnnnnnn
gerçi eminim taamamı vucudumdaki yaglardan gitmemiştir, fazlalık su ve ödem gitmiştir ama sonuçta çok sevindim, tabi hepimizin adına çok sevindim
veremeyen arkadaşlar da önümüzdeki hafta verecektir eminim
çok fena gaza geldim valla bu kilolar gideceeekkkkk
valla herkesi ozellikle cesminaz seni gonulden tebrik ediyorum nasil verdin masallah sanarakibimde ayrica tebrik ediyorum ama bende cok spor yaptim neden az gitti ki neyse olsun sonucta gitti bu hafta daha cok sikacam insallah hadi bakalim
ogle
cabucak hazirladigim ton balikli salata
sabah tartıldım sonunda kilom oynamış 60.1 geldim ...düğünüme 2 ay var hadi 55 ....bekle beni ...yanlız kızlar rejim yapınca farkettim acayip iradeliymişim ben....plates muhakkak öneriyorum feci sıkılaştırıyor
plates herkes onerıyor 55 kıloda olan bır arkadasım var sıkılasmak ıcın yapıyor ılk gunde bıle kendını bellı edıyor plates dıyor
eski nişanlım orda bana evlenme teklif edip yüzük taktıydı da o yuzden.. bir daha gitmeyi düşünmedigim bi yer yani. ama mutlaka gidip görülmesi lazım bi yerdi gitmene sevindim
gerçekten takma başkalarını, başkasının düşüncesine saygısı olmayan insanların düşüncelerini kaale alıp da üzülme boşver
/QUOTE]
hımmm bılmıyordum uzuldum daha guzel yerlerde ve daha ıyı ınsanlar ıle yenı yollara cıkarsın ınsaallah uzulme. evlı ama mutsuz olmaktan daha ıyıdır, yola cıkmadan bıten bır ılıskı. ne sebeple bıttı bılmıyorum ama ıdeallerıne ve kendıne sımsıkı sarıl. o en dogru kısı senı beklıyor ama senı en ıyı sekılde gormesı ıcın calıs lutfen. yanlıs anlama kastettıgım sey beden degıl elbette beden de onemlı ama duygularından, ruhundan bahsedıyorum.
o kısı baya dındarmıs sanırım, orda teklıf ettıgıne gore.
ıstanbulda pier lotiyi cok begendım, bu kez kı teklıfın orda olur ınsaallah. ya da gel anıtkabır de olsun :)))))
pilates ölümcül birşey ama. ben bi kere tv de görüp yapayım dedm de 3 gün yerimden kalkamadımonu hocalar eşliğinde yapmayı düşünüyorum ben, kursuna giderek yani
plates herkes onerıyor 55 kıloda olan bır arkadasım var sıkılasmak ıcın yapıyor ılk gunde bıle kendını bellı edıyor plates dıyor
kesinlikle yap videosunu indir haftada 6 gün 15 gün oldu ben başşlayalı pltese kucama göbeğim oturuyodu yanlarım çıkıyodu hiç kalmadı yani çok az kaldı ve ben yıllardır kemik ağrısı öekerdim gittii
/QUOTE]
senin yüreğin ne kadar güzel öyle çok teşekkür ederimm :26::26:
dindarlıktan deildi de hacı bayram da yüzük takanlar ayrılmaz diye birşey duymuş o yuzden ayrılmayalım diye de orada teklif edip yüzük takmıştı. ama işte böle şeylere bakmıyor bır ilişki, ayrılık zamanı geldigi zaman ayrılıyorsun malesef. gerçi şuan memnunum halimden. 1.5 yıl oldu zaten hayatıma eskisinden çok da güzel devam ediyorum yani
tüm iyi dileklerin için saol tatlım. anıtkabir güzel fikirmiş amainşallah Rabbim sana hep güzellik gösterir
birşey sorabilir miyim ? pilates topsuz yapılmıyor deil mi ? bir de ayaga ne kadar agırlık veriliyor ki ? yani ayak ne kadar zorlanıyor ? benm sol ayagımda problem var ve çok yormamam lazım da o yuzden leslie den başka evde yapabilcegim bir spor varsa yapsam mı diye düşünüyorum 2 hafta boyunca :44:
kesinlikle yap videosunu indir haftada 6 gün 15 gün oldu ben başşlayalı pltese kucama göbeğim oturuyodu yanlarım çıkıyodu hiç kalmadı yani çok az kaldı ve ben yıllardır kemik ağrısı öekerdim gittii
oyyyyyy bittim parmaklarımı hissetmiyorum bi toz alma birde wc banyo kaldı,yarın koltukları ve duvarları lambaları aynaları silcem çarşamba yenişehire gidip pastacılık mazlemesi alcam perşembe kayınvalideme gitcem oyyyyyyyyyy bu hafta spor yapmasamda olur dimi kızlarr???
sen guzel gormesen, ben guzel yazamam hıssedıp bunları. ayrılan bırı oldu mu cok uzuluyorum, zamanında cok ask acısı cektım cok ıyı bılırım. mantıgımla evlendım sonra. acı cekıyorsun senı cok ıyı anlıyorum ama ınan dogru olan olmus aslında. demekkı ılerıde mutsuz olacaktınız kı, bu ılıskı bıttı bır sekılde.
Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok..
[Şems]
ben hem kendım hem herkes ıcın Şems'in bu sözlerine inanıyorum.
demek o turbenın oyle bır hıkayesı varmıs ben duymamıstım. bır ılıskı bıtecekse bıter, ıster dunyadakı en buyuk askı yaşa, ıster en uyumlu cıft olun, ıstersen cok ıyı bır partner ol ya da o olsun. farketmıyor.
guclu, dımdık olmana umutlu olmana cok sevındım. hersey dıyet ve zayıflamak degıl, dertlesmek ıstersen burdayım, burdayız.
birşey sorabilir miyim ? pilates topsuz yapılmıyor deil mi ? bir de ayaga ne kadar agırlık veriliyor ki ? yani ayak ne kadar zorlanıyor ? benm sol ayagımda problem var ve çok yormamam lazım da o yuzden leslie den başka evde yapabilcegim bir spor varsa yapsam mı diye düşünüyorum 2 hafta boyunca :44:
çok teşekkür ederimmm
Şems in o sözünü çok severim ve hep de düşünmeye uygulamaya çalışırım
okuluma ara veermiştim, şimdi döndüm. 1 sene sonra mezunum inşaallah. o haberi de umuyorum sizlerle paylaşacam yine.. hem de istedigim kiloya gelmiş bir şekilde, mezuniyet kıyafetimi giyip yorumlarınızı bile alacam
tebrikler canım kilona göre süper bi rakammm800 gr verdim oleyyyyy
duygu az sonra aşağıya detaylı olarak geçen haftamı yazacağımmmnesli kaçamak yaptığını söyledimfdm sen niye +200 oldun
olabilir bak iyi fikir...nesli fdm cezanızı haftanın birincisi versinnn
hayır gelmedi.. ama az çok kimin ne kadar girdiğini çıktığını, kimin diğerlerinin menüsüne yorum yaptığını felan görebildiğim için anında listeden çıkararak ona cezayı vermiş oluyorum..kızlar işteyim çalışıyorum yogun bir gün maaşları hesaplayacagım geçmişe bakamadım ama bikaç sayfa gördüm mesaj sayısıyla ilgili herhangi bir zorunluluk geldimi anlayamadım o kısmını :26:
gidecek tabi canım.. yapışmıcak bu kilolar bize...kız kas dokusundan gitmesinden de ister yağ ister su ne giderse gitsin..yaşassıııınnnnnnnnnn
gerçi eminim taamamı vucudumdaki yaglardan gitmemiştir, fazlalık su ve ödem gitmiştir ama sonuçta çok sevindim, tabi hepimizin adına çok sevindim
veremeyen arkadaşlar da önümüzdeki hafta verecektir eminim
çok fena gaza geldim valla bu kilolar gideceeekkkkk
canım size liste eksilirse alırım demiştim ya şimdi sözümü tutuma zamanı galiba... sen sadık bi grup arkadaşısın son günelri saymıyorum tabi (katılımın biraz az gibiydi de) bundan sonra listede sen de varsın hemen eklicem...ama bak düzenli takip menü paylaşımı ve diğerlerine yorum yapmanı isteriz ona göre...listede olmasamda burada sizlerin motivasyonuyla bende kilo verebildim çok şükür
geçen hafta :67.400
bu hafta :66.100
giden :1.300 gr.
listeye benide ekleye bilirmisin fdm
Başlagıç : 95
geçen hafta: daha bir hafta oldu
Buhafta :93
gelen yok
giden 2
bir hedef belirlemedim sizkızlar ne uygun görürse okadar olayım ama fazlada zayıflayamamçünkü yemek yemeği özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?