Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

su mugittimikg largitti kıymetin bil ağırlık ver verdikçe baknasıl vemrek isticen hırs yapcan

cnm sen kg'na göre iyi vermişsin tebriklerr kg çok olanlar 1 kg vermelioda minumum senin yarım 400 vermen çok iyi cnm

plates herkes onerıyor 55 kıloda olan bır arkadasım var sıkılasmak ıcın yapıyor ılk gunde bıle kendını bellı edıyor plates dıyor

plates herkes onerıyor 55 kıloda olan bır arkadasım var sıkılasmak ıcın yapıyor ılk gunde bıle kendını bellı edıyor plates dıyor

pilates ölümcül birşey ama. ben bi kere tv de görüp yapayım dedm de 3 gün yerimden kalkamadım onu hocalar eşliğinde yapmayı düşünüyorum ben, kursuna giderek yani

pilates ölümcül birşey ama. ben bi kere tv de görüp yapayım dedm de 3 gün yerimden kalkamadım onu hocalar eşliğinde yapmayı düşünüyorum ben, kursuna giderek yani

ben valla bu kılo ve bu ayak ıle cıkarsam topun ustune, kesın duserım ve top ıle beraber yuvarlanırız artık :))))) ben leslie memnunum, kol ve gogus sıkılasatırmak ıcın bırseyler dusunuyorum ne yapmalı dıye. goguslerım baya buyuk, ıyıce sarkmasını ıstemem zayıflayınca.

/QUOTE]

hımmm bılmıyordum uzuldum daha guzel yerlerde ve daha ıyı ınsanlar ıle yenı yollara cıkarsın ınsaallah uzulme. evlı ama mutsuz olmaktan daha ıyıdır, yola cıkmadan bıten bır ılıskı. ne sebeple bıttı bılmıyorum ama ıdeallerıne ve kendıne sımsıkı sarıl. o en dogru kısı senı beklıyor ama senı en ıyı sekılde gormesı ıcın calıs lutfen. yanlıs anlama kastettıgım sey beden degıl elbette beden de onemlı ama duygularından, ruhundan bahsedıyorum.

o kısı baya dındarmıs sanırım, orda teklıf ettıgıne gore.

ıstanbulda pier lotiyi cok begendım, bu kez kı teklıfın orda olur ınsaallah. ya da gel anıtkabır de olsun :)))))[/QUOTE]

senin yüreğin ne kadar güzel öyle çok teşekkür ederimm :26::26:

dindarlıktan deildi de hacı bayram da yüzük takanlar ayrılmaz diye birşey duymuş o yuzden ayrılmayalım diye de orada teklif edip yüzük takmıştı. ama işte böle şeylere bakmıyor bır ilişki, ayrılık zamanı geldigi zaman ayrılıyorsun malesef. gerçi şuan memnunum halimden. 1.5 yıl oldu zaten hayatıma eskisinden çok da güzel devam ediyorum yani

tüm iyi dileklerin için saol tatlım. anıtkabir güzel fikirmiş ama inşallah Rabbim sana hep güzellik gösterir

kesinlikle yap videosunu indir haftada 6 gün 15 gün oldu ben başşlayalı pltese kucama göbeğim oturuyodu yanlarım çıkıyodu hiç kalmadı yani çok az kaldı ve ben yıllardır kemik ağrısı öekerdim gittii

sabah yemeğim bir kase nesfit ve süt
arada form plas kayısılı çay
öğlen karpus ve probiotik yoğurt
hadi iyi haftalar

birşey sorabilir miyim ? pilates topsuz yapılmıyor deil mi ? bir de ayaga ne kadar agırlık veriliyor ki ? yani ayak ne kadar zorlanıyor ? benm sol ayagımda problem var ve çok yormamam lazım da o yuzden leslie den başka evde yapabilcegim bir spor varsa yapsam mı diye düşünüyorum 2 hafta boyunca :44:

sen guzel gormesen, ben guzel yazamam hıssedıp bunları. ayrılan bırı oldu mu cok uzuluyorum, zamanında cok ask acısı cektım cok ıyı bılırım. mantıgımla evlendım sonra. acı cekıyorsun senı cok ıyı anlıyorum ama ınan dogru olan olmus aslında. demekkı ılerıde mutsuz olacaktınız kı, bu ılıskı bıttı bır sekılde.

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok..”
[Şems]

ben hem kendım hem herkes ıcın Şems'in bu sözlerine inanıyorum.

demek o turbenın oyle bır hıkayesı varmıs ben duymamıstım. bır ılıskı bıtecekse bıter, ıster dunyadakı en buyuk askı yaşa, ıster en uyumlu cıft olun, ıstersen cok ıyı bır partner ol ya da o olsun. farketmıyor.

guclu, dımdık olmana umutlu olmana cok sevındım. hersey dıyet ve zayıflamak degıl, dertlesmek ıstersen burdayım, burdayız.

oyyyyyy bittim parmaklarımı hissetmiyorum bi toz alma birde wc banyo kaldı,yarın koltukları ve duvarları lambaları aynaları silcem çarşamba yenişehire gidip pastacılık mazlemesi alcam perşembe kayınvalideme gitcem oyyyyyyyyyy bu hafta spor yapmasamda olur dimi kızlarr???

senın de mı ayagında sorun var ? benım de sol ayak bılegı platınlı.

pılatesın mınder otururken yapılan bolumlerı de var top ıle yapılan bolumlerı de.

ya sen benım oldugum o haftada boyle temızlık yapmadın mı yahu ? cok mu tıtızsın sen kuzum. koltuk, duvar, lamba benım etrafımdakıler sık sık yapmıyor valla. ben de aynı sekılde. bahar ve kıs temızlıklerınde ve arada bır oluyor ıste.

pastacılık gelıstırecegım dıyordun hayırlı olsun basarılar dılıyorum sımdıden. yaptıgın pastaların resımlerını bızımle paylasırsın.

sen paylasma vazgectım :)))) ıstahımız kabarmasın

bence de spor yapma. acayıp bır tempon var zaten senın.

çok teşekkür ederimmm

Şems in o sözünü çok severim ve hep de düşünmeye uygulamaya çalışırım

okuluma ara veermiştim, şimdi döndüm. 1 sene sonra mezunum inşaallah. o haberi de umuyorum sizlerle paylaşacam yine.. hem de istedigim kiloya gelmiş bir şekilde, mezuniyet kıyafetimi giyip yorumlarınızı bile alacam

evet ben topsuz yapıyorum youtub a plates yaz çıkıyo zaten görüntüleri

rica ederim. okula donmen cok guzel olmus. tebrık ederım senı ve ınsaallah fıstık gıbı resımlerını gorecegız. ve bızler de gurur duyacagız senınle, egıtımlı ve fıstık gıbı bır kız oldugun ıcın.

500mlt su ıctım sımdıye kadar. sımdı bır 500 daha ıcecem. su konusunda agır gıdıyorum bugun. hem ıse ve ceneye daldım hem de unutmusum su ıcmeyı bırazcık sanırım, burdan gıdınce.

kucuk kase mercımek ezogelın corbası, bır cay bardagı cacık, bır kucuk dolma yedım ogle yemegınde.

duyfer, bu adımsayar kapanıyor kendılıgınde. r tusuna basınca mesela 4 gosterıyor. bu en son 4 kalorı harcadıgımımı gosterıyor ? m ve s ne ıse yarıyor dugmeler ?

800 gr verdim oleyyyyy
tebrikler canım kilona göre süper bi rakammm

nesli kaçamak yaptığını söyledimfdm sen niye +200 oldun
duygu az sonra aşağıya detaylı olarak geçen haftamı yazacağımmm

nesli fdm cezanızı haftanın birincisi versinnn
olabilir bak iyi fikir...

hayır gelmedi.. ama az çok kimin ne kadar girdiğini çıktığını, kimin diğerlerinin menüsüne yorum yaptığını felan görebildiğim için anında listeden çıkararak ona cezayı vermiş oluyorum..

gidecek tabi canım.. yapışmıcak bu kilolar bize...kız kas dokusundan gitmesinden de ister yağ ister su ne giderse gitsin..

listede olmasamda burada sizlerin motivasyonuyla bende kilo verebildim çok şükür

geçen hafta :67.400

bu hafta :66.100

giden :1.300 gr.
canım size liste eksilirse alırım demiştim ya şimdi sözümü tutuma zamanı galiba... sen sadık bi grup arkadaşısın son günelri saymıyorum tabi (katılımın biraz az gibiydi de) bundan sonra listede sen de varsın hemen eklicem...ama bak düzenli takip menü paylaşımı ve diğerlerine yorum yapmanı isteriz ona göre...

maalesef listeye ekliyemiyorum cnım.. ama sen de aramızda yorum yapabilir bizi takip edebilirsin.. gidişatını beğenirsek ve listede eksilme olursa hemen seni de alabiliriz belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…