Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Diyete başladığım bugün tam 33 gün olmuş ve 86.8 kiloydum
Bugün ise

Eki Görüntüle 507160

4.8 kilo vermiş oluyorummm 33 günde

kolay gelsin sanada ,regl ödem yapar şişkinlikb yapar ama bir okadar metabolizma deli çalışır,bir o kadarda iştah açar özellikle tatlı,değerlendirirsen kar,değerlendirmezsen zarar edersin mümkünolduğunca hareket spor yap cnm

arkadaşlar şimdi gelen özel mesajlara baktım...tabloyu eve gidince yapabileceğim... bugün okulda kura çekimi vardı.. o yüzden çok yoğunduk.. yalnız pomo ve fadime 02 özel mesaj atmamışlar.. ki ben bunu her defasında dile getiriyorum özele mesaj atın diye... eve gidinceye kadar özele mesaj gelmesze sizleri tablodan çıkarcam maalesef.. çünkü bunu çok dile getirdim.. daha dikkatli olmanızı beklerdim açıkçası....şimdi çok yazamıyorum.. eve gidince sohbetinize dahil olcam inş..

bak bende bugün koycaktım unuttum yarın sabah çeker bende koyarım kg mun resimini karabiberim bende en son 2009 gördüğüm kg ları görüyorum

benım tartı ve adım sayar henuz gelmedı. adım sayar gelmıs kargoyu teslım alamadım burda olmadıgım ıcın. tartı da gelır bırkacgune. dıgıtal tartım gelınce resım cekeyım ben. oburunde anlasılmıyor cok ıyı.

herkese merhaba kızlar hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyleee.

haftasonu çok yogun geçti cumartesi istanbulda arkadaşımın düğününe gittik pazar istanbuldan eşimin memleketine ugradık ziyaret ettik oradanda tekrar eve dönüş derken okadar yorulmuşumki resmen dün akşam sızmışım.haftasonu menülerimi yazamıyorum çünkü çok karışık ve düzensizdi insan misafirlikte yolculukta düzenini şaşırıyor ama bu sabah herşeye ragmen baskülde yüzüm güldü listenin açıklandıktan sonra bende yazarım kilomu .

bu arada geçmiş yapamadım inşallah hepiminizin keyfi yerindedir :

ben msj atmıstım ama. sımdı tekrar denedım msjını gorunce. kurala uydum yanı :))))))

hosbulduk ben de sızlerı pek ozlemısım valla. yuzum guldu. :))))))

adet oldugumuzda daha fazla mı kılo verebılıyoruz o hafta ???*

çok teşekkürler duygucummmm
bu yoldan artık dönmeyeceğim 59 olmadan

sabah bir kucuk pogaca yedım, ( gec kaldım da ), ıkı bardak sekersız acık cay, bır hayıt tohumu cay, bir de yarım elma. bir gibi yemek yerım sanırım ama cok az yerım, tok hıssedıyorum kendımı. dısardayken ıstahım acık oluyor benım. ısyerındeyken cok katı oldugumu goruyorum artık. su hıc ıcmedım su ana kadar, acıl su ıcmem lazım. sut getırdım yanıma. ogleden sonra sut ve activia cıleklı yogurt yıyecegım.

hosbulduk ben de sızlerı pek ozlemısım valla. yuzum guldu. :))))))

adet oldugumuzda daha fazla mı kılo verebılıyoruz o hafta ???*

bilmiyorum ki canim sadece duygunun dedigine gore dikkat edilirse daha cok gider ama dikkat edilmezse daha cok alinirmis cunku bu donemde istah artisi oluyormus yani gene kendi elimizde

tekrar yazıyorum regl döneminde metabolizma çok hızlıçalışır bu yüzden yapılanherhareket spor vs buda kg vermenizi sağlar birde bu dönemde iştah çok açıkolur eğer tam tersi olursaa buda kg almamızı sağlar,yani değerlendirmek lazımmmmmmmmm

Slm herkese 2 gündür yoktum aranızda açıköğretim sınavım vardı malum :) bu arada bu hafta 1 kilo vermişim 72.900 geliyorum ve hala özelden yasamıyorum kusura bakmayın tarhana çorbası 2 dilim kepek ekmegi bir fincan yeşil çay öğle yemeğim buydu byby

valla tatlım ankara da bir kesim insan melih gökçek in yaptıgı yanlış siyaset neticesinde ona çok tepkili ve başı kapalı insanları da direk onun yandaşı gibi görüyorlar malesef. senin için en güzeli onları takmamak yoksa gereksiz yere üzülürsün. inan değmez saçma sapan insanları takmaya

çok güzel yerleri gezip görmüşsün ankarada. ben anıtkabire neredeyse her ay giderim yurduma da çok yakın çünkü. benim için orası spor gibi bişey. o maneviyatı seviyorum.

haci bayram a da bir kere gitmiştim daha önce. gezilmesi gereken yerlerden biri, de işte bende kötü anısı oldugundan dolayı bir daha gitmem sanırım

dikmen vadisi de yeni yapılmış, ankara ya yeşillik katmış yerlerden biri. valla çok iyi olmuş tatlım en güzel yerleri gezmişsin, moral de depolamışsın, bundan sonrası çok güzel geçecek senin için eminim

[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]71.1[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]0.7[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]67.1[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]17.9[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]74.5[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]108.5[/TD]
[TD]108.5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]0.4[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]85.2[/TD]
[TD]84.5[/TD]
[TD]-700[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]80.4[/TD]
[TD]-2100[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1.arkadaşlar 2. haftanın 1.si rekor bi kayıpla cesmi_naz oluyor.. tenrik eder, başarılarının devamını dileriz.
2. haftanın en başarısız ismi bendeniz yani fdm ve nesli...
3. koizu,gizemsss ve fadime 02 özel bildirim veya günlük girme limitinin altında kaldığınızdan bu hafta tabloda yoksunuz...üzgünüm...

800 gr verdim oleyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…