- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
Diyete başladığım bugün tam 33 gün olmuş ve 86.8 kiloydum
Bugün ise
Eki Görüntüle 507160
4.8 kilo vermiş oluyorummm 33 günde
gunaydin kizlar bende dun giremedim sebebi ctesi gecesi gec gelip dunde sabah erkenden kalkip yuzmeye gittik.. saatlerce yuzdum dun evede gec geldik havada gunesliydi o kadar gunes altinda yattim ama hic yanmadim yani anlayacaginiz yakacak kivamda degildi gunespomo sende hosgeldin valla sen gelince burasi canlaniyor yani anlayacagin seni ve muhabetlerini ozledik.. bugun regl oldum acayip sistim ki hala oyleyim ama bi rahatladim sormayin iki gundur bende evime giremedim dogru durust bende temizlik yapacam benimde sayfa acik durur arada okurum yazdiklarinizi..bu hafta bende cok az kilo verdim ama adet oldum ya dikkat edersem bu hafta daha cok gider duygucum oyle demisti cok iyi hatirliyorum hadi bakalim optum sizleri
sabah
bir dilim ekmek
cok az peynir
2 s zeytin
3 biber
salatalik
domat
ara
1 elma
bir erik
bak bende bugün koycaktım unuttum yarın sabah çeker bende koyarım kg mun resimini karabiberim bende en son 2009 gördüğüm kg ları görüyorum
arkadaşlar şimdi gelen özel mesajlara baktım...tabloyu eve gidince yapabileceğim... bugün okulda kura çekimi vardı.. o yüzden çok yoğunduk.. yalnız pomo ve fadime 02 özel mesaj atmamışlar.. ki ben bunu her defasında dile getiriyorum özele mesaj atın diye... eve gidinceye kadar özele mesaj gelmesze sizleri tablodan çıkarcam maalesef.. çünkü bunu çok dile getirdim.. daha dikkatli olmanızı beklerdim açıkçası....şimdi çok yazamıyorum.. eve gidince sohbetinize dahil olcam inş..
gunaydin kizlar bende dun giremedim sebebi ctesi gecesi gec gelip dunde sabah erkenden kalkip yuzmeye gittik.. saatlerce yuzdum dun evede gec geldik havada gunesliydi o kadar gunes altinda yattim ama hic yanmadim yani anlayacaginiz yakacak kivamda degildi gunespomo sende hosgeldin valla sen gelince burasi canlaniyor yani anlayacagin seni ve muhabetlerini ozledik.. bugun regl oldum acayip sistim ki hala oyleyim ama bi rahatladim sormayin iki gundur bende evime giremedim dogru durust bende temizlik yapacam benimde sayfa acik durur arada okurum yazdiklarinizi..bu hafta bende cok az kilo verdim ama adet oldum ya dikkat edersem bu hafta daha cok gider duygucum oyle demisti cok iyi hatirliyorum hadi bakalim optum sizleri
sabah
bir dilim ekmek
cok az peynir
2 s zeytin
3 biber
salatalik
domat
ara
1 elma
bir erik
pomo haşgeldin canım
gördüğüm doğrumu karabiberim benden sana ayakta alkışşşşşşşşşşşşşş
yoo gayet güzeller 82 kggöre güzeller ama daha güzel olcaklarrrrr canıgönülden tebriklerbu kg vermelerin dahada hırslandırsın seni eşin ve kızların nasıl mutluoluyordur eminim
tebrık edıyorum karabıber
hosbulduk ben de sızlerı pek ozlemısım valla. yuzum guldu. :))))))
adet oldugumuzda daha fazla mı kılo verebılıyoruz o hafta ???*
bilmiyorum ki canim sadece duygunun dedigine gore dikkat edilirse daha cok gider ama dikkat edilmezse daha cok alinirmis cunku bu donemde istah artisi oluyormus yani gene kendi elimizde
bılmıyorum nekadar etkılemıstır ama cok hızlı aktıf gunler gecırdım normal gunluk hayatıma gore. umarım faydası olmustur. aslında bızlerın olcu de yazması gerekırmıs kızlar. bazı kısıler olcu olarak cok ıncelırmıs mesela. bu da onemlı bır detaymıs. dıyetısyenler de zaten olcuyor bılıyorsunuz. ne yapsak kı ???
ben lısedeyken ıkı kez gıtmıstım on kasım gezılerı ama ınan hıcbıryerını gezememıstık mozalenke cıkmıstık sadece. adamakıllı gezmek ıstedım. cok guzeldı. duygularım kabardı. esım ve esımın cevresı oyle ataturkcu degıldır ben ve aılem gıbı. madem kı ogretmen olacaksın senı anıtkabıre goturelım dedım gorumceme. cok begendı, cok dıkkatlı ınceledı okudu her yazıyı. kapalı ama ataturkcu bır genc kız, ogretmen adayı olmasını ıstıyorum. oyuzden mutlu oldum. ardından hacı bayram velı turbesıne de gıttık. hem mıllı hem dını duyguları guclendırdık :))) cok yonlu olmak lazım dedım esıme :)))) ardından vadi dıye gecen bıryer varmıs ankarada. dıkmen de recep uste dıye restauran. tavacı dıyorlar. cok luks guzel bır yer. super manzarası var. teyzem yemek yedırdı bıze. yemek, manzara mukemmeldı. vadıye ındık yuruye yuruye. gezdık, resımler cektık. cok guzeldı. zaten mekan cok guzel dıye bır suru gelın arabası foto cekım ıcın oraya ınmıstı.
bankamatık sırasında okuz bır adam denk geldı cok moralımı bozdu halen etkısınden kurtulamadım. adamın arkasındayım dıbınde de degılım. yan donmus sekılde teyzem ıle konusuyorum. atm ekran gormem ımkansız bıle. az daha gel yanıma, ekranın ıcıne gıreceksın bu ne saygısızlık falan dedı. bırazonce bayan para cekerken ben taaaaa nerde uzakta durdum bıraz gorgulu olun falan dedı. manyak mı neydı ya 55 yaslarında vardı. durumu anlattım, gormedıgımı bakmadıgımı falan soyledım kıbarca. gorguyu de sızden ogrenecek degılım dedı. kafandakınden bellı nekadar gorgulu oldugun dedı. nekadar ıgrenc ınsanlar var ya. turbanlıyım dıye bana oyle dedı bılıyor musunuz. resmen dusmanlık olmus. yonetıme, melıh gokcege, akp ye dusman olmus hepsı ve bu yuzden herkese saldırıyorlar bunu en cok ankarada goruyoruz. benzer bır durum bır tanıdıgımın basına gelmıstı hastasına refakatcılık ederken.
cok uzgunum, gozlerım doluyor bu olaydan dolayı.
adımsayarım geldı duygu. mınnacık bırsey ya bu :))) sarı benımkı.
[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]71.1[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]0.7[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]67.1[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]17.9[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]74.5[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]108.5[/TD]
[TD]108.5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]0.4[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]85.2[/TD]
[TD]84.5[/TD]
[TD]-700[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]80.4[/TD]
[TD]-2100[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1.arkadaşlar 2. haftanın 1.si rekor bi kayıpla cesmi_naz oluyor.. tenrik eder, başarılarının devamını dileriz.
2. haftanın en başarısız ismi bendeniz yani fdm ve nesli...
3. koizu,gizemsss ve fadime 02 özel bildirim veya günlük girme limitinin altında kaldığınızdan bu hafta tabloda yoksunuz...üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?