- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.041
tebrikler canım kilona göre süper bi rakammm
duygu az sonra aşağıya detaylı olarak geçen haftamı yazacağımmm
olabilir bak iyi fikir...
hayır gelmedi.. ama az çok kimin ne kadar girdiğini çıktığını, kimin diğerlerinin menüsüne yorum yaptığını felan görebildiğim için anında listeden çıkararak ona cezayı vermiş oluyorum..
gidecek tabi canım.. yapışmıcak bu kilolar bize...kız kas dokusundan gitmesinden de ister yağ ister su ne giderse gitsin..
canım size liste eksilirse alırım demiştim ya şimdi sözümü tutuma zamanı galiba... sen sadık bi grup arkadaşısın son günelri saymıyorum tabi (katılımın biraz az gibiydi de) bundan sonra listede sen de varsın hemen eklicem...ama bak düzenli takip menü paylaşımı ve diğerlerine yorum yapmanı isteriz ona göre...
maalesef listeye ekliyemiyorum cnım.. ama sen de aramızda yorum yapabilir bizi takip edebilirsin.. gidişatını beğenirsek ve listede eksilme olursa hemen seni de alabiliriz belki...
sağol cnm.. valla bizim burda disiplinli olmamız gerk ki bişeyler bizi motive etsin.. elimizden geleni yapmaya çalışıyoz artık..cok ıdealıst ve super bır lıdersın. senı tebrık edıyorummmmm
senın de mı ayagında sorun var ? benım de sol ayak bılegı platınlı.
pılatesın mınder otururken yapılan bolumlerı de var top ıle yapılan bolumlerı de.
evet ben topsuz yapıyorum youtub a plates yaz çıkıyo zaten görüntüleri
rica ederim. okula donmen cok guzel olmus. tebrık ederım senı ve ınsaallah fıstık gıbı resımlerını gorecegız. ve bızler de gurur duyacagız senınle, egıtımlı ve fıstık gıbı bır kız oldugun ıcın.
kızlar ben bugün tartıda çıkan sonuca inanamadım resmen... çok iyi bi hafta geçirmiştim..yaptığım tek kaçamak 1 dilim kekti...başka ne kızartma ne börek ne pasta ne kola vardı.. ve ben bırakın kilo vermeyi almışım düşünebiliyor musunuz!!!
şimdi size geçen haftamı yazayım ve siz de beni bi değerlendirin bakim
1.beni almam gerken kalori günlük 1200..geçen hafta sırasıyla
900,1057,700,1320,1390,1109,1145 kalori almışım..sadece 2 gün sınırı biraz geçmişim..
2.1 kek dışında ve 1 tk çikolata dışında ki onlar da sabah ve öğle saatlerindeydi hiç kaçamağım yok.. kızartma bile en fazla 5 adet yemişimdir..
3. günlük en az 2 lt su içtim
4. 2 güne bir yeşil çay veya 5i bi yerde içtim..
5. geçen hafta 4 gün 10-15 dk bisiklet olmak üzere diğer egzersizlerle birlikte toplam yarım saat spor yaptım..3 gün 30ar dk tempolu yürüdüm..
ama gel görki tartıda +200 çıktım moralim bozuk ve sinirliyim..nerde hata yaptım bilmiyorum.. bi de siz bakın yaptıklarıma...
kızlar ben bugün tartıda çıkan sonuca inanamadım resmen... çok iyi bi hafta geçirmiştim..yaptığım tek kaçamak 1 dilim kekti...başka ne kızartma ne börek ne pasta ne kola vardı.. ve ben bırakın kilo vermeyi almışım düşünebiliyor musunuz!!!
900,1057,700,1320,1390,1109,1145 kalori almışım..sadece 2 gün sınırı biraz geçmişim..
2.1 kek dışında ve 1 tk çikolata dışında ki onlar da sabah ve öğle saatlerindeydi hiç kaçamağım yok.. kızartma bile en fazla 5 adet yemişimdir..
5. geçen hafta 4 gün 10-15 dk bisiklet olmak üzere diğer egzersizlerle birlikte toplam yarım saat spor yaptım..3 gün 30ar dk tempolu yürüdüm..
ama gel görki tartıda +200 çıktım moralim bozuk ve sinirliyim..nerde hata yaptım bilmiyorum.. bi de siz bakın yaptıklarıma...
sol ayagımın küçük parmagı çıkıp yanlış yere kaynamış, ve bir parmagım normalden kısa. önümüzdeki yaz hem yanlış yere kaynayan parmagı dogru yere koyacaklar, hem de parmak uzatma ameliyatı olacam. özellikle parmak uzatma ameliyatı olacagım. o zamana kadar yormamam lazım yoksa üstüne basamadıgım zamanlar bile oluyor
teşekkkür ederim, onu da deneyim bakalım
çok teşekkür ederim, çok moral verdiniz bana
bazen vucut kas yapar ve kilo artabilir ama daha da sıkılaşır diye biliyorum ben. sizinki de öle bişeydir belki. moralinizi bozmayın bence. önümüzdeki hafta beklediginizden daha fazla kilo verirsiniz
sol ayagımın küçük parmagı çıkıp yanlış yere kaynamış, ve bir parmagım normalden kısa. önümüzdeki yaz hem yanlış yere kaynayan parmagı dogru yere koyacaklar, hem de parmak uzatma ameliyatı olacam. özellikle parmak uzatma ameliyatı olacagım. o zamana kadar yormamam lazım yoksa üstüne basamadıgım zamanlar bile oluyor
hımm senınkı de kotuymus ya. uzuldum valla. o agrıları ıyı bılıyorum bır an once saglıgına kavusmanı dılerım. evet sen yere uzanıp mekık falan cek, kol bacak hareketlerı. uzun yuruyusler kosular falan kesınlıkle zarar verır sana.
canım size liste eksilirse alırım demiştim ya şimdi sözümü tutuma zamanı galiba... sen sadık bi grup arkadaşısın son günelri saymıyorum tabi (katılımın biraz az gibiydi de) bundan sonra listede sen de varsın hemen eklicem...ama bak düzenli takip menü paylaşımı ve diğerlerine yorum yapmanı isteriz ona göre...
QUOTE]
cuma günü yazmıştım canım haftasonu şehir dışında olacagım için katılımda bulunamayacagımı çok çok teşekkür ederim demekki haftaya bende listedeyimbu beni daha çok motive edecek inşallah
canım reglin yaklaşmışsa yada çok yorgunsanda vücut ödem yapmış olabilir. aldıgın kalori alman gereken kaloriyle yaklaşık bi degerdeyse kilonu korursun canım.eger alman gereken kaloriyi alıp günlük fazladan enerji harcarsan mesala 1 saat tempolu yürüyüş gibi ozaman vermelerin başlayacaktır.yani yaa 1000 kaloriyi geçmeyeceksin yada 1200 kalori alıp ekstra 200 kalori falan yakan bi spor yapacaksın bende mesala yarım saat bisiklet sürüyorum ama işe yaramıyor bence çünkü vücudun yag yakımına geçmesi zaten 20-30 dakikadan sonra başlıyormuş tam yag yakımına geçeceğim sırada ben bırakıyorum yani bunlar benim düşüncem ben yememden çok kısamayan biriyim bu yüzden 1200 kalori alıp günlük 1 saat yürümeyi tercih ederim tabiki fırsatım varsa hem kilo verip hemde sıkılaşmış olurum bu sayede bu hafta eminimki güzel bi rakam gidecek yeterki moral bozma canım
öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tüm enerjim bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saat 7.30 gibi başladığım işe ufak dinlenmeler size yazmalar dışında hiççççççççç dinlenmedimmmmmm.şimdi bitti işim tabi bugünlük yaptığımprogram bitti yarınkiler malummmmmmmm neyse yeşil çayımı içeyim akşama yemek yok eşimde diyette birer tostla ayran içeriz artıkk ama ev mis gibi klorak kokuyor klorak ve yüzey temizleyicisi kokuyorr
500mlt su ıctım sımdıye kadar. sımdı bır 500 daha ıcecem. su konusunda agır gıdıyorum bugun. hem ıse ve ceneye daldım hem de unutmusum su ıcmeyı bırazcık sanırım, burdan gıdınce.
kucuk kase mercımek ezogelın corbası, bır cay bardagı cacık, bır kucuk dolma yedım ogle yemegınde.
hahaha ayni anda bitirdik sanirim bende yoruldum ancak en kolay yemegi hazirladim corba ve esime patates puresi tabii ben pureden yemiyecem bugun kocis idare etsin
öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tüm enerjim bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saat 7.30 gibi başladığım işe ufak dinlenmeler size yazmalar dışında hiççççççççç dinlenmedimmmmmm.şimdi bitti işim tabi bugünlük yaptığımprogram bitti yarınkiler malummmmmmmm neyse yeşil çayımı içeyim akşama yemek yok eşimde diyette birer tostla ayran içeriz artıkk ama ev mis gibi klorak kokuyor klorak ve yüzey temizleyicisi kokuyorr
1-sen yeni başladın dimi diyete yeni yada eski vucud belli bir müddetduraklar cnmyılmak yok bir nevi yıldırma politikasıkızlar ben bugün tartıda çıkan sonuca inanamadım resmen... çok iyi bi hafta geçirmiştim..yaptığım tek kaçamak 1 dilim kekti...başka ne kızartma ne börek ne pasta ne kola vardı.. ve ben bırakın kilo vermeyi almışım düşünebiliyor musunuz!!!
hahaha ayni anda bitirdik sanirim bende yoruldum ancak en kolay yemegi hazirladim corba ve esime patates puresi tabii ben pureden yemiyecem bugun kocis idare etsin
canım güle güle kirletin hamarat bayanlar sizi
maşallah canım 1 günde bukadar iş süpersin güle güle kirletin evinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?