Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

cok ıdealıst ve super bır lıdersın. senı tebrık edıyorummmmm

kızlar ben bugün tartıda çıkan sonuca inanamadım resmen... çok iyi bi hafta geçirmiştim..yaptığım tek kaçamak 1 dilim kekti...başka ne kızartma ne börek ne pasta ne kola vardı.. ve ben bırakın kilo vermeyi almışım düşünebiliyor musunuz!!!

şimdi size geçen haftamı yazayım ve siz de beni bi değerlendirin bakim

1.beni almam gerken kalori günlük 1200..geçen hafta sırasıyla
900,1057,700,1320,1390,1109,1145 kalori almışım..sadece 2 gün sınırı biraz geçmişim..

2.1 kek dışında ve 1 tk çikolata dışında ki onlar da sabah ve öğle saatlerindeydi hiç kaçamağım yok.. kızartma bile en fazla 5 adet yemişimdir..

3. günlük en az 2 lt su içtim

4. 2 güne bir yeşil çay veya 5i bi yerde içtim..

5. geçen hafta 4 gün 10-15 dk bisiklet olmak üzere diğer egzersizlerle birlikte toplam yarım saat spor yaptım..3 gün 30ar dk tempolu yürüdüm..

ama gel görki tartıda +200 çıktım moralim bozuk ve sinirliyim..nerde hata yaptım bilmiyorum.. bi de siz bakın yaptıklarıma...

senın de mı ayagında sorun var ? benım de sol ayak bılegı platınlı.

pılatesın mınder otururken yapılan bolumlerı de var top ıle yapılan bolumlerı de.

sol ayagımın küçük parmagı çıkıp yanlış yere kaynamış, ve bir parmagım normalden kısa. önümüzdeki yaz hem yanlış yere kaynayan parmagı dogru yere koyacaklar, hem de parmak uzatma ameliyatı olacam. özellikle parmak uzatma ameliyatı olacagım. o zamana kadar yormamam lazım yoksa üstüne basamadıgım zamanlar bile oluyor

evet ben topsuz yapıyorum youtub a plates yaz çıkıyo zaten görüntüleri

teşekkkür ederim, onu da deneyim bakalım

çok teşekkür ederim, çok moral verdiniz bana

bazen vucut kas yapar ve kilo artabilir ama daha da sıkılaşır diye biliyorum ben. sizinki de öle bişeydir belki. moralinizi bozmayın bence. önümüzdeki hafta beklediginizden daha fazla kilo verirsiniz

Canım, olur arada öyle. Herşey kalori hesabıyla olmuyor. Sen spor da yapmışsın aslında ama ben de şaşırdım inan ki! Duygu belki yorum yapabilir. 200 gram çok değil ama, çabucak veririz, moralini bozma.
Ara öğünlerini falan düzenli yaptın mı? Benim aklıma bir şey gelmiyor çünkü. Bir de tabi yorumlayacak son kişi ben gibi görünüyorum burada:26:
Ama benim kilo almam çok normal, perşembe akşamdan pazar akşama kadar diyet falan yalan oldu benim. Sadece bolca yürüdüm, onun haricinde ne kadar yememem gereken şey varsa yedim:26: Bu duruma bakınca seninki haksızlık gerçekten. Ama kafana takma çünkü stres te kilo vermeyi engelleyen bir şey. Bak belki o yüzden olabilir, okul açıldı ya stres yapmış olabilirsin.

cnm canını hiç sıkma yağ yakımı olup kas olunca pek tartıda görülmüyo ben 15 günde baya inceldim ama tartıda 1 kilo gösteriyo ama aynada baya zayıfladım yani bazen olur sabır

cok tecrubelı ya da bılgılı degılım sızler ıle yenı yenı ogrenıyorum ama kılo vermemene hatta almana gercekten sasırdım. guzel bır beslenmen olmus sporun da varmıs kaldı kı ben bukadar yapmıyorum bıle. duyfer daha saglıklı bır yorum yapabılır bence. bakalım o ne dıyecek

hımm senınkı de kotuymus ya. uzuldum valla. o agrıları ıyı bılıyorum bır an once saglıgına kavusmanı dılerım. evet sen yere uzanıp mekık falan cek, kol bacak hareketlerı. uzun yuruyusler kosular falan kesınlıkle zarar verır sana.

videodan bakarak daha iyi motive oluyorum da o yuzden o pilates videolarına bi bakacagım bakalım, bana uygun bişeyler bulursam süper olur

Ara öğünde 4 tane kuru kayısı yedim. Şimdi akşam yemeği ne yapacağım diye düşünüyorum:26:

öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tüm enerjim bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

saat 7.30 gibi başladığım işe ufak dinlenmeler size yazmalar dışında hiççççççççç dinlenmedimmmmmm.şimdi bitti işim tabi bugünlük yaptığımprogram bitti yarınkiler malummmmmmmm neyse yeşil çayımı içeyim akşama yemek yok eşimde diyette birer tostla ayran içeriz artıkk ama ev mis gibi klorak kokuyor klorak ve yüzey temizleyicisi kokuyorr

valla bende cok yoruldum evimi mis gibi temizledim sonra bisikletimi alip yarim saat uzaklikta olan markete gidip geldim toplam bir saat surdu, sonra gelip banyomu yaptim simdide aksam yemegi hazirliyorum ben hemen menuyude yazayim

ara
bir erik
1 avuc leblebi

aksam
bir pors. tarhana corbasi ( corbanin icine nohut attim cok az )
yogurt yada cacik yaparim

ara
1 avuc leblebi
2 hurma
3 badem

hahaha ayni anda bitirdik sanirim bende yoruldum ancak en kolay yemegi hazirladim corba ve esime patates puresi tabii ben pureden yemiyecem bugun kocis idare etsin

ezogelin corbasi nasil oluyor kendin mi yapiyorsun canim, kendin yapiyorsan tarifi isterim bu arada menun guzel

hahaha ayni anda bitirdik sanirim bende yoruldum ancak en kolay yemegi hazirladim corba ve esime patates puresi tabii ben pureden yemiyecem bugun kocis idare etsin

canım güle güle kirletin hamarat bayanlar sizi

maşallah canım 1 günde bukadar iş süpersin güle güle kirletin evinizi

1-sen yeni başladın dimi diyete yeni yada eski vucud belli bir müddetduraklar cnmyılmak yok bir nevi yıldırma politikası
2-tuzlu şeyler çokmu tükettin,turşu salça,çemen vs ödem tutumuş olabilirsin
3-regl gününe az kalmış olabilir

ben 1 den şüpheliyim yılmakyok çok gayret yola devammmmm

eline sağlık canımmmmm ,evimiz mis gibi oldu yarında yapacaklarımı yapayım çarşamba keyif yaparım artık

akşam yemeğimi hazırladım eşim gelir yeriz
1 kase mercimek çorbası
1 tane ortaboy patates
salata
2 kaşık yoğurt
ama tabi bunlar yağsız:)))

kızlar benim size bir sorum daha olacak..

ben patatesi çok seviyorum da, patatesi bana en az zarar verecek şekilde nasıl tüketebilirim :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…