Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ezogelin corbasi nasil oluyor kendin mi yapiyorsun canim, kendin yapiyorsan tarifi isterim bu arada menun guzel

ezogelın evde kendım hıc yapmadım ama mercımek corbasının az pırınclısı ve bol baharatlısı denır herzaman. ben ısyerımde yedım ogle yemegımı.

kızlar ben cıkıyorum. uc kuzenım yemege gelecek buarada. cocuk sayılırlar ama malum hazırlık olacak. etler de buzlukta, haberım yoktu geleceklerınden. corba, yogurt, patates salatası falan bırseyler yaparım sanırım. konserve barbunya yemek vardı kendım ıcın aldıgım. onu da koyarım sofraya. ben kendım de patates yemıs olayım,ıyı olur uzun zamandır yemedım.

ara da bır yesıl cay ıctım kıraz saplı, su bır lıtre oldu, bır yogurt yedım cıleklı activia bir de kucuk kutu sut ıctım. sutu sımdı ıcıyorum, bıttı. sehır dısındayken sabah kavhaltısı dısında, peynır dısında pek kalsıyum almadım oyuzden bugun hem yogurt hem sut ıctım ara ogun sayılacak zamanlarda. yarın leblebı ve badem yerım.

duygu canım şu adımsayarı konusalım mı aksam onlıne olursan ? buarada dıgıtal tartım da geldı. artık daha saglıklı olacak kılo olcumum.

bır de ben hepsı burada com dan sırt agrısı ıcın bır sırtlık tarzı bırsey dusunuyorum ofıstekı arkadasım aldı cok memnun. dık durmayı bıle saglıyor dedı. bır de korse aldı hem termalmıs hem normal korse. ben ıkısınden de alayım mı, ne dersınız ?

kızlar benim size bir sorum daha olacak..

ben patatesi çok seviyorum da, patatesi bana en az zarar verecek şekilde nasıl tüketebilirim :44::44:

bende patates hastasıyım ,hatta genç kızken ayva göbeğimin sebebi kızartmadır hergün yerdim hemenhemen,neyse ben çok çok canım çektiğimde bir kaça 1 kaşık zeytin yağ içine kekik sarımsak rendesi,sevdiğim tüm baharatları eklerimsonra kızartmalık patatesleri iyice ovarım bunları alimunyum folyoda yükse ısıda pişiririm piştiğinde alimunyum folyonun üstünü açarım birde hafif kıtırlaştırırım harika olur alimunyum folyoyoksayağlı kağıta seröylede olur ben çABUKPİŞSİN DİYE BÖYLE YAPARIM

akşam yemeğimi hazırladım eşim gelir yeriz
1 kase mercimek çorbası
1 tane ortaboy patates
salata
2 kaşık yoğurt
ama tabi bunlar yağsız:)))
gayet güzel bi menü...

kızlar benim size bir sorum daha olacak..

ben patatesi çok seviyorum da, patatesi bana en az zarar verecek şekilde nasıl tüketebilirim :44::44:
en masumu kızartmadır herhalde şaka şaka...valla patates nişastalı ve görünüşüne göre kalorili bi ürün olduğundan ve kan şekerini hızlı düşürdüğünden pek diyette iken hiç tercih etmiyorum...gebelik şekerim çıktığında yasaklı listemin başında patates vardı..
harika bi tarif kesin denemem gerek..

kızlar yaptıklarıma rağmen niye kilo aldığım hakkındaki yorumlarınızı okudum...uzun olmasın diye alıntı yapmadım...hepinizin söylediklerinde haklılık payı var...bisikletten ziyade yürüyüşe ağırlık vermeyi düşünüyorum..duygu dediğin gibi uzun süredir yemem dikkat ettiğim için vücut kendini korumaya almış olabilir..ama el insaf hadi vermedim ama insan alır mı ya!!!bi de akşam 8den atta 7den sonra yemeyi bırakcamm..çünkü geçen hafta 9-10 gibi leblebi tükettim hep..

sabah kahvaltıda kepek ekmegine peynirli sandviç yemiştim,

ara öğün olarak 4 adet diyet biskuvi yedim..

öğle yemeginde tost yedim..

daha sonra 4 adet kuru kayısı yedim..

akşam yemeginde de küçük bir dilim börek ve pul biberli yoğurt yedim. ve bu günlük yemek kapılarını kapattım..

şimdi de internetten pilates videoları bakıyorum. eğer ayagımı yormayacak bişey bulursam ondan yapacam, bulamazsam 30 dk leslie

bu hafta stajım bitsin de haftaya evdeyken mutlaka deneyim bunu çok güzel gidi duruyor valla

çoğunlukla yemiyorum patatesi ama çok severim o yuzden canım istiyor bazen. bu tarif biraz daha az sıkıntılı sanırım o yuzden umarım arada bir yiyince bişey olmazz

cesmi_naz canım tüm öğünlerin karbonhidratla geçmiş saglıklı bi menü olmamış maalesef ki öğünlerimizi saglıklı ve çeşitli besinlerden seçersek hem kilo verir hem saglıklı olur hemde sıkılmamış oluruz öyle değil mi

fdm canım aldıgın kararlar süper bence bu haftasnın sonunda seni güzel bir rakam bekliyor olacak

bir başka patates tarifide ben vereyim patatesleri yuvarlak yuvarlak kesiyoruz çok ince yada kalın olmayacak şekilde teflon tavaya diziyoruz üzerlerini hafif geçecek kadar su ve bir damla yag damlatıyoruz tuzunuda ekleyip agzını kapatıp yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz suyunu çekip pişince kekik nane pul biber ekiyoruz üzerine kaşarda rendeliyorum ben ama bu bize uymadıgı için bunun yerine yarım yaglı peynir serpiştirebiliriz yada sadece baharatlı yiyebiliriz

evet yaa haklısın valla çok kötü beslenmişim bugunn yarın dengeleyim ben bunu yoksa 1 haftalık emegime yazık olacak

tarıf supermısım haftaya deneyeyım nasıl olacak.

cocukluk ve genc kızlık zamanları ben de cok yemısımdır ama sonraları gıttı bu alıskanlıgım dıyetten once bıle haftada bırkez falan yapardım hatta bazen ıkı haftadar bır.

bısıklet cok rahat kılo verdırır dıye bısıklet almaya calısıyordum ben ya haftalardır. kosu bandımı satıp falan ıste. sen nezamandır dıyettesın ? uzun zamandır dıyette olunca kılo vermek daha zor oluyor demekkı. vucut beslenme seklıne de egzersızlere de alısıyor anlasılan. aksam yemeklerını ben de gec yıyorum mesela sekız bucukta yedım bugun. 7 de evde oluyorum en erken. hımmmmmmmm demek leblelı falan yedın o da etkılemıs olabılır. ben gece kesınlıkle bır sey yemıyorum bazen domates yıyorum

cesmı naz, proteın olarak dogru durust bırsey yok menude. et urunu hıc yok, sebze de yok. ogunlerden bırınde ızgara ya da sıcak yemek dedıgımız bırseyler yeme gerekır

ıkı kasık barbunya pılakı yedım, 5 kasık patates salatası yedım marul vardı baharat vardı ama yag cok cok azdı, 5-6 taze yesıl bıber yedım, ıkı kasık yogurt, uc dort dılım domates

cesmı naz, proteın olarak dogru durust bırsey yok menude. et urunu hıc yok, sebze de yok. ogunlerden bırınde ızgara ya da sıcak yemek dedıgımız bırseyler yeme gerekır

ben etle arası çok olan biri deilim aslında da işte yine de akşam börek yerine yeseydim iyi olacakmış yarın dikkat edecem inşalah bu durumlara da

ben etle arası çok olan biri deilim aslında da işte yine de akşam börek yerine yeseydim iyi olacakmış yarın dikkat edecem inşalah bu durumlara da

et ıle aran olmasa da yemeye calıs baharat vs ıle tatlandır ben de yogurt yıyemıyorum az severım yemesem aklıma gelmez haftalarca.

ben özel mesaj atmayı unutmuşum
yinede çıkarmak isterseniz çıkarım

Kızlar, akşam yemeğini yedim ve hemen yazıyorum. Hatta tüm gün menümü yazacağım derli toplu görünsün;
Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek (üzerine acılı salça sürülü)
- Çok az zeytinyağına kırılmış 1 yumurta
- Şekersiz kahve

Ara öğün yapmadım, çünkü kahvaltıyı geç yapmıştım.

Öğle:
- az mercimek çorbası,
- 2 kaşık kadar taze fasulye yemeği,
- 2 kaşık yoğurtlu havuç, kabak salatası,
- 4-5 çiçek haşlanmış brokoli.

Ara öğün: 4 tane kuru kayısı

Akşam:
- 4 kaşık kuru börülce salatası (Maydanozlu, naneli, soğanlı, bol limon ve az yağlı)
- 4 kaşık yoğurtlu patates (Haşlanmış patatesin üstüne sarımsaklı yoğurt döküp, nane ve pul biber ekerek)

Arada 1 fincan şekersiz kahve (Şimdi içiyorum)

Spor: Yaklaşık 1 saat Leslie (4 mil)

(200 gram alınca hemen can havliyle spor yapayım dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…