- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.061
ezogelin corbasi nasil oluyor kendin mi yapiyorsun canim, kendin yapiyorsan tarifi isterim bu arada menun guzel
kızlar benim size bir sorum daha olacak..
ben patatesi çok seviyorum da, patatesi bana en az zarar verecek şekilde nasıl tüketebilirim :44::44:
gayet güzel bi menü...akşam yemeğimi hazırladım eşim gelir yeriz
1 kase mercimek çorbası
1 tane ortaboy patates
salata
2 kaşık yoğurt
ama tabi bunlar yağsız:)))
en masumu kızartmadır herhaldekızlar benim size bir sorum daha olacak..
ben patatesi çok seviyorum da, patatesi bana en az zarar verecek şekilde nasıl tüketebilirim :44::44:
harika bi tarif kesin denemem gerek..bende patates hastasıyım ,hatta genç kızken ayva göbeğimin sebebi kızartmadır hergün yerdim hemenhemen,neyse ben çok çok canım çektiğimde bir kaça 1 kaşık zeytin yağ içine kekik sarımsak rendesi,sevdiğim tüm baharatları eklerimsonra kızartmalık patatesleri iyice ovarım bunları alimunyum folyoda yükse ısıda pişiririm piştiğinde alimunyum folyonun üstünü açarım birde hafif kıtırlaştırırım harika olur alimunyum folyoyoksayağlı kağıta seröylede olur ben çABUKPİŞSİN DİYE BÖYLE YAPARIM
bende patates hastasıyım ,hatta genç kızken ayva göbeğimin sebebi kızartmadır hergün yerdim hemenhemen,neyse ben çok çok canım çektiğimde bir kaça 1 kaşık zeytin yağ içine kekik sarımsak rendesi,sevdiğim tüm baharatları eklerimsonra kızartmalık patatesleri iyice ovarım bunları alimunyum folyoda yükse ısıda pişiririm piştiğinde alimunyum folyonun üstünü açarım birde hafif kıtırlaştırırım harika olur alimunyum folyoyoksayağlı kağıta seröylede olur ben çABUKPİŞSİN DİYE BÖYLE YAPARIM
cesmi_naz canım tüm öğünlerin karbonhidratla geçmiş saglıklı bi menü olmamış maalesef ki öğünlerimizi saglıklı ve çeşitli besinlerden seçersek hem kilo verir hem saglıklı olur hemde sıkılmamış oluruz öyle değil mi
fdm canım aldıgın kararlar süper bence bu haftasnın sonunda seni güzel bir rakam bekliyor olacak
bende patates hastasıyım ,hatta genç kızken ayva göbeğimin sebebi kızartmadır hergün yerdim hemenhemen,neyse ben çok çok canım çektiğimde bir kaça 1 kaşık zeytin yağ içine kekik sarımsak rendesi,sevdiğim tüm baharatları eklerimsonra kızartmalık patatesleri iyice ovarım bunları alimunyum folyoda yükse ısıda pişiririm piştiğinde alimunyum folyonun üstünü açarım birde hafif kıtırlaştırırım harika olur alimunyum folyoyoksayağlı kağıta seröylede olur ben çABUKPİŞSİN DİYE BÖYLE YAPARIM
kızlar yaptıklarıma rağmen niye kilo aldığım hakkındaki yorumlarınızı okudum...uzun olmasın diye alıntı yapmadım...hepinizin söylediklerinde haklılık payı var...bisikletten ziyade yürüyüşe ağırlık vermeyi düşünüyorum..duygu dediğin gibi uzun süredir yemem dikkat ettiğim için vücut kendini korumaya almış olabilir..ama el insaf hadi vermedim ama insan alır mı ya!!!bi de akşam 8den atta 7den sonra yemeyi bırakcamm..çünkü geçen hafta 9-10 gibi leblebi tükettim hep..
sabah kahvaltıda kepek ekmegine peynirli sandviç yemiştim,
ara öğün olarak 4 adet diyet biskuvi yedim..
öğle yemeginde tost yedim..
daha sonra 4 adet kuru kayısı yedim..
akşam yemeginde de küçük bir dilim börek ve pul biberli yoğurt yedim. ve bu günlük yemek kapılarını kapattım..
şimdi de internetten pilates videoları bakıyorum. eğer ayagımı yormayacak bişey bulursam ondan yapacam, bulamazsam 30 dk leslie
cesmı naz, proteın olarak dogru durust bırsey yok menude. et urunu hıc yok, sebze de yok. ogunlerden bırınde ızgara ya da sıcak yemek dedıgımız bırseyler yeme gerekır
ben etle arası çok olan biri deilim aslında da işte yine de akşam börek yerine yeseydim iyi olacakmışyarın dikkat edecem inşalah bu durumlara da
arkadaşlar şimdi gelen özel mesajlara baktım...tabloyu eve gidince yapabileceğim... bugün okulda kura çekimi vardı.. o yüzden çok yoğunduk.. yalnız pomo ve fadime 02 özel mesaj atmamışlar.. ki ben bunu her defasında dile getiriyorum özele mesaj atın diye... eve gidinceye kadar özele mesaj gelmesze sizleri tablodan çıkarcam maalesef.. çünkü bunu çok dile getirdim.. daha dikkatli olmanızı beklerdim açıkçası....şimdi çok yazamıyorum.. eve gidince sohbetinize dahil olcam inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?