- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.001
valla tatlım ankara da bir kesim insan melih gökçek in yaptıgı yanlış siyaset neticesinde ona çok tepkili ve başı kapalı insanları da direk onun yandaşı gibi görüyorlar malesef. senin için en güzeli onları takmamak yoksa gereksiz yere üzülürsün. inan değmez saçma sapan insanları takmaya
çok güzel yerleri gezip görmüşsün ankarada. ben anıtkabire neredeyse her ay giderim yurduma da çok yakın çünkü. benim için orası spor gibi bişey. o maneviyatı seviyorum.
haci bayram a da bir kere gitmiştim daha önce. gezilmesi gereken yerlerden biri, de işte bende kötü anısı oldugundan dolayı bir daha gitmem sanırım
dikmen vadisi de yeni yapılmış, ankara ya yeşillik katmış yerlerden biri. valla çok iyi olmuş tatlım en güzel yerleri gezmişsin, moral de depolamışsın, bundan sonrası çok güzel geçecek senin için eminim
[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]71.1[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]0.7[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]67.1[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]17.9[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]74.5[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]108.5[/TD]
[TD]108.5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]0.4[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]85.2[/TD]
[TD]84.5[/TD]
[TD]-700[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]80.4[/TD]
[TD]-2100[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1.arkadaşlar 2. haftanın 1.si rekor bi kayıpla cesmi_naz oluyor.. tenrik eder, başarılarının devamını dileriz.
2. haftanın en başarısız ismi bendeniz yani fdm ve nesli...
3. koizu,gizemsss ve fadime 02 özel bildirim veya günlük girme limitinin altında kaldığınızdan bu hafta tabloda yoksunuz...üzgünüm...
çeşminaz senikutlarım rakibim çimenide yendiğim için kendimi kutlarım ama çimenin kg kütelsine bakrsak aslında ne kadar iyi verdiğini belirtmek isterim kgdüştükçe 1 kg vermek hayal gibi ben o kadar spor yapmaya karşı 800 gr verdim
[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]71.1[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]0.7[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]67.1[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]17.9[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]74.5[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]108.5[/TD]
[TD]108.5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]0.4[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]85.2[/TD]
[TD]84.5[/TD]
[TD]-700[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]80.4[/TD]
[TD]-2100[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1.arkadaşlar 2. haftanın 1.si rekor bi kayıpla cesmi_naz oluyor.. tenrik eder, başarılarının devamını dileriz.
2. haftanın en başarısız ismi bendeniz yani fdm ve nesli...
3. koizu,gizemsss ve fadime 02 özel bildirim veya günlük girme limitinin altında kaldığınızdan bu hafta tabloda yoksunuz...üzgünüm...
çeşminaz senikutlarım rakibim çimenide yendiğim için kendimi kutlarım ama çimenin kg kütelsine bakrsak aslında ne kadar iyi verdiğini belirtmek isterim kgdüştükçe 1 kg vermek hayal gibi ben o kadar spor yapmaya karşı 800 gr verdim
evet ya ınan cok uzuldum. neyse sıyaset konusmayalım malum yasak burada konusmak dın ve sıyaset. ama ınan cok gururum ıncındı. egıtımlı bır ınsanım, calısanım bır ınsanım, genc bır ınsanım. hepsını bosver ben bır bıreyım ve bu tavrı haketmıyorum. ofke doluydu ya adam ama ne olursa olsun terbıyesızlıktı yaptıgı. bogasım gelıyor, teyzem olmasaydı ben yemın ederım orda nasıl kavga ederdım o adamla.
evet cok guzel yerlerı gezdım guzel oldu benım ıcın.
hacı bayram turbesının kotu anısı neymıs oyle sen de ?
moral oldu gercekten. ıse geldım yıne can sıkıcı seyler var ama umarım bu seyahat bırkac hafta olsun ıdare eder benı.
nesli fdm cezanızı haftanın birincisi versinnn
elıne saglık fdm. herkesı tebrık edıyorum ama en cok cesmı nazı tebrık etmek lazım. super kılo kaybetmıs. gaza geldım valla
bu hafta benim için çok önemli çünkü 66 benim direnç kilom gibi oldu geçen hafta ödemde vardı oyüzden 1.300 gitmiş olabilir bakalım bu hafta 65 li bi rakam görebilecekmiyim hemen çizelgemide yeniliyorummmm
Bu arada öğle yemeğim,
- az mercimek çorbası,
- 2 kaşık kadar taze fasulye yemeği,
- 2 kaşık yoğurtlu havuç, kabak salatası,
- 4-5 çiçek haşlanmış brokoli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?