Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

çeşminaz senikutlarım rakibim çimenide yendiğim için kendimi kutlarım ama çimenin kg kütelsine bakrsak aslında ne kadar iyi verdiğini belirtmek isterim kgdüştükçe 1 kg vermek hayal gibi ben o kadar spor yapmaya karşı 800 gr verdim

evet ya ınan cok uzuldum. neyse sıyaset konusmayalım malum yasak burada konusmak dın ve sıyaset. ama ınan cok gururum ıncındı. egıtımlı bır ınsanım, calısanım bır ınsanım, genc bır ınsanım. hepsını bosver ben bır bıreyım ve bu tavrı haketmıyorum. ofke doluydu ya adam ama ne olursa olsun terbıyesızlıktı yaptıgı. bogasım gelıyor, teyzem olmasaydı ben yemın ederım orda nasıl kavga ederdım o adamla.

evet cok guzel yerlerı gezdım guzel oldu benım ıcın.

hacı bayram turbesının kotu anısı neymıs oyle sen de ?

moral oldu gercekten. ıse geldım yıne can sıkıcı seyler var ama umarım bu seyahat bırkac hafta olsun ıdare eder benı.

elıne saglık fdm. herkesı tebrık edıyorum ama en cok cesmı nazı tebrık etmek lazım. super kılo kaybetmıs. gaza geldım valla

kızlar işteyim çalışıyorum yogun bir gün maaşları hesaplayacagım geçmişe bakamadım ama bikaç sayfa gördüm mesaj sayısıyla ilgili herhangi bir zorunluluk geldimi anlayamadım o kısmını :26:

kılo ındıkce kılo vermek zor oluyor demek. sen ınanılmaz spor yaptın ama 800 gram gıtmıs.

yaşassıııınnnnnnnnnn

gerçi eminim taamamı vucudumdaki yaglardan gitmemiştir, fazlalık su ve ödem gitmiştir ama sonuçta çok sevindim, tabi hepimizin adına çok sevindim

veremeyen arkadaşlar da önümüzdeki hafta verecektir eminim

çok fena gaza geldim valla bu kilolar gideceeekkkkk

cezmi_naz çok tebrik ederim birinciliğini canım süper kilo vermişsin

kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorummmm inşallah herhafta dahda fazla gider kara yaglar

veremeyenlerde haftaya fazlasıyla verip bu haftanın acısınıda çıkarırlar inşallah moral bozmak yok tam gaz yola devam

listede olmasamda burada sizlerin motivasyonuyla bende kilo verebildim çok şükür

geçen hafta :67.400

bu hafta :66.100

giden :1.300 gr.

bu hafta benim için çok önemli çünkü 66 benim direnç kilom gibi oldu geçen hafta ödemde vardı oyüzden 1.300 gitmiş olabilir bakalım bu hafta 65 li bi rakam görebilecekmiyim hemen çizelgemide yeniliyorummmm

listeye benide ekleye bilirmisin fdm
Başlagıç : 95
geçen hafta: daha bir hafta oldu
Buhafta :93
gelen yok
giden 2
bir hedef belirlemedim sizkızlar ne uygun görürse okadar olayım ama fazlada zayıflayamam çünkü yemek yemeği özledim

çok teşekkür ederimm bu hafta kaçamaklarım vardı demek ki onlar da olmasa daha çok gidecekmiş. bundan sonra kaçamak yok

ben de rakibimi 100 gr la geçmişim

eski nişanlım orda bana evlenme teklif edip yüzük taktıydı da o yuzden.. bir daha gitmeyi düşünmedigim bi yer yani. ama mutlaka gidip görülmesi lazım bi yerdi gitmene sevindim

gerçekten takma başkalarını, başkasının düşüncesine saygısı olmayan insanların düşüncelerini kaale alıp da üzülme boşver

nesli fdm cezanızı haftanın birincisi versinnn

ayy ben vermiyim valla hiç beceremem öle şeylerii

topık sahibi versin bence, ben şimdi kıyamam ki kimseye

elıne saglık fdm. herkesı tebrık edıyorum ama en cok cesmı nazı tebrık etmek lazım. super kılo kaybetmıs. gaza geldım valla

bu hafta kaçamaklarım olmasaydı daha da gidermiş bende çok hırslandım ve kendime kızdım ama çok teşekkür ederiimmm

valla herkesi ozellikle cesminaz seni gonulden tebrik ediyorum nasil verdin masallah sana rakibimde ayrica tebrik ediyorum ama bende cok spor yaptim neden az gitti ki neyse olsun sonucta gitti bu hafta daha cok sikacam insallah hadi bakalim

ogle

cabucak hazirladigim ton balikli salata

Öncelikle ellerine sağlık fdm. Çizelgemiz güzel olmuş, bizim takım yerlerde gerçi:) Ben neler yediğimi yazamadım bile kızlar, inanın bilseniz +200 gr iyi dersiniz. Cezama razıyım, boynumu büktüm bekliyorum
Yalnız kilo veren arkadaşları yürekten tebrik ediyorum. Bana da moral oldu, kendimi bırakmak yok, bu hafta daha da dikkat edip, kaçamaklarımı dengelemem ve kilo vermem lazım.

Bu arada öğle yemeğim,
- az mercimek çorbası,
- 2 kaşık kadar taze fasulye yemeği,
- 2 kaşık yoğurtlu havuç, kabak salatası,
- 4-5 çiçek haşlanmış brokoli.

sabah tartıldım sonunda kilom oynamış 60.1 geldim ...düğünüme 2 ay var hadi 55 ....bekle beni ...yanlız kızlar rejim yapınca farkettim acayip iradeliymişim ben....plates muhakkak öneriyorum feci sıkılaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…