- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.121
Sizede fikir olur belkii diye yazayımm canlarımm
ben ne yaptım canımm sizlere anlatayım çok iyi oldu benim içinnn
Patlicanları fırında közlettim poşetlere 3 yemek kaşığı koydum ,8 poşet hazırladım
sonra ıspanak vardı annem yayladan yollamış bende bir güzel az yağda soğanla kavurdum az salça ile sonra bunu süzdüm kevgirle susuz şekilde 4 yemek kaşığı koydum yine poşetlere
bazılarını sadece haşladım ıspanağın suyunu süzüp poşetlere yine
tavuk kıyamsından köfte yaptım 3 er tane koydumm
bagetlerdende 2 tane koydum
rafınn 1 kısmı bana ait olduu
öğlenleri yemek yapmak zor geldiğinde hemen çıkarıyorumm çözülünce patlicana yoğurt,salçalı ıspanağa 1 yumurta kırıyorum,haşlanmış ıspanağa yoğurt oh mis gibi yemeklerim hazır oluyorr
tadlarında hiç bir değişiklik yokk
yoksa o vakit hazırlamak zor geliyor bazen
ilaç ödem yapar ise dün de demiştim ya en az 3 ly hatta mumkunse dha fazla su içmen gerekiyor senin ki ödem sökülsün senden. su sevmiyorsundur belki ama zorla mutlaka kendini 3 lt yi içmek için bence canım. sonra daha büyük sıkıntın olmasın..
bu ceza bana da mantıklı geldi. çalışan insanlar için belki zor olabilir ama en azından akşamları 30 dk leslie yapsalar bile olabilir. hatta dünden dolayı bende kendime ceza vereyim bende yapayım bunu
benm resmim kendi resmim mesela nasıl güzel miyim
Salça ile ilgili bir uyarı almadım, çok seviyorum ben salçayı. Bir de bu Antep Salçası, sevmemek ne mümkün. Zaten az yiyorum, bir de genelde tuz sevmem, tuzlu olarak yediğim şeylerden biri de salça. Ben kahvaltı alışkanlığını çok geç kazandım, o yüzden hafif iştah açmasında sakınca yok benim için. Yoksa kahvaltı yapmayıp, öğle yemeğinde aşırı yiyordum. Bazı şeyler kişinin kendi özelliğine göre değişiyor.
7 gün 45 dk oluyor cnm dediğimgibi öneri gelsin fdmama adı gibi ceza yapabildiğin değil biraz zorlanacağınbirşey olsunki cezaolsun
sabah yaptımyaptımnesli yoksa bir üşeniyorum sormaa
vallagüzel bi,r plan yaparsanzorlanmazsın ben plancıyımdır bugün şunlar derim onbları yaparım bugünkü planımda bi dolap silmekaldısende erkenmkalkıp bismillah diyipbaşlarsan korkulcakbirşey kalmazz
evet ya sorma ayran içtimkendimegeldim çok severim ayranı hatta zayıflama kararı vermedenönce sabah ayran gevrek çok yerdim
bende biber salçası çok severimçemen severim kararındayiyorumyoksa tuzlu olduğuiçin ödemyapabilir
nesli kek hazırmı bilmiyorum eğerçok seviyorsan esmer un esmer sekerle azşekerli cevizlitartınlı kek yapanbilirsin benimde çok cnm istiyor korkuyorum ama malzeme alayımbu şekilde yapmayı düşünüyorum
nesli benimde onerim salca yemementatli kasigi bide bari cay kasigi ile ye, tuzluysa odem falan yapar birde bence peynir varsa yumurta yeme yada yumurta varsa peynir yeme, bunu bence gun icinde delgele canim
Sizede fikir olur belkii diye yazayımm canlarımm
ben ne yaptım canımm sizlere anlatayım çok iyi oldu benim içinnn
Patlicanları fırında közlettim poşetlere 3 yemek kaşığı koydum ,8 poşet hazırladım
sonra ıspanak vardı annem yayladan yollamış bende bir güzel az yağda soğanla kavurdum az salça ile sonra bunu süzdüm kevgirle susuz şekilde 4 yemek kaşığı koydum yine poşetlere
bazılarını sadece haşladım ıspanağın suyunu süzüp poşetlere yine
tavuk kıyamsından köfte yaptım 3 er tane koydumm
bagetlerdende 2 tane koydum
rafınn 1 kısmı bana ait olduu
öğlenleri yemek yapmak zor geldiğinde hemen çıkarıyorumm çözülünce patlicana yoğurt,salçalı ıspanağa 1 yumurta kırıyorum,haşlanmış ıspanağa yoğurt oh mis gibi yemeklerim hazır oluyorr
tadlarında hiç bir değişiklik yokk
yoksa o vakit hazırlamak zor geliyor bazen
ben 3ltden fazla mı su ıcmelıyım ozaman ? ben 3 yaklasamadım. su aklıma gelmez benım, ama sevmıyor degılım, ılık bıle ıcıyorum tum suyumu su an. ozaman ceza her gun 30 dk leslıe olsun, her aksam. haftaya pazartesıye kadar. sız bana bu cezayı vermesenız de ben hem her gun ısten eve yarım saat yuruyecegım aksamları, erken ınecegım servısten hem de yemekten sonra 30 dk leslıe yapacagım. ve pazar gunu tum gun yuruyecegım nerdeyse. bu hafta cok spor yapmak ıstıyordum, gıtmeden once de oyleydı kararım. ama kılo veremeyerek hatta alarak gecen bır haftayı kayıp olarak gorup bu hafta cok asılacam.
resımlerını goremedım kı. avatarını gordum uzaktan sadece. belırsız. sadece cok sempatık oldugunu farkedebıldım, guzel ve sevımlısın
peynır yerken, yumurta yemeyelım mı yanı ????*
peynır yerken, yumurta yemeyelım mı yanı ????*
evet azönce okudum çok güzel fikir ben köfteleribagetleri öyle yapıyordum zaten ama yemekhiçkoymadım
canım benim bi arkadaşımda iltihaplı romatizma var kıza heray neredeyse kortizonlu igneler vuruyorlar ama o kilo almak yerine verdi günde enaz 3 lt su içiyordu ve asla tuzlu yemiyordu yemeklerindeki tuzuda sıfıra yakın çekmişti günde enaz 2 fincan yeşilçayda tüketiyordu sende bu hormon ilaçlarının su tutucu problemini bu şekilde enaza indirebilirsin belki canım fikir olsun diye yazayım dedim
haftanın 3 günü hem peynir hem haşlanmış yumurta veriyor diyetisyenler ben ozaman ekmeği 1 dilime indiriyorum canım zaten yumurta acayip tok tutan bi besin
Duygucummm yemek derken sadece ıspanağı soğanla ve salçayla kavurdumm suyunu süzüp koydum soğuyunca
kaşıkla saydımki bir menü olsun diye
tavada ısıtıp 1 yumurta kırıyorum içine
közlenmiş patlicanı eskiden atardımm ama onuda kaşıkla koyunca iyii olduu
karnıbahar brokili ve lahana çıktı artıkkk daha rahat edeceğizz
gecmıs yıllarda okadar cok brokolı ıle dıyet yaptım kı gorunce bıle ıyyyyyy dıyorum ama yemek lazım. bruksel lahanası bulmam lazım burda. onu hep severdım et yemegının yanında falan eskıden.
supermıs valla.
karabıber hosgeldın canım. adanalım senı beklıyordum yaw :)))) baksana senın resımlerını ve baska arkadasların resımlerını ekleyelım dıye dusundum motıve etsın dıye. senın resımlerın super etkılıyor benı mesela. ama senın ıznın olmadan yapmak ıstemedım.
buarada ben kılo almısım, okudun mu bılmıyorum belkı odem belkı dıyete uyamadıgım ıcın oldu bılmıyorum.
fdm nın cızelgeyı duzeltmesını bekleyecegım ama sen benım kendı kılo cızelgemı duzeltebılır mısın ? dondum geldım ama fırsat bulamadım cızelge ısını ogrenmek ıcın. gece geldım, sabah ıse geldım, aksam mısafırım vardı, bugun de yogunum ıste ve hatta pc bozulmus tamıre gıdecek benım bugun. aksama kadar yazamam
sağol canım....çalışıncaolur kimsede kusura bakmazz yaparsınnn haftasonu bençalışırken haftasonu evişipazar-hafta içi yiyecğimiz yemek derken tatilnedir bilmiyordumya c.tesi canımçıkasaya kadar hepsini yppıp pazarkeyif yapıyordum yada 2günsürekli işyapıyordumduygu kolay gelsin canım heryer mis gibi kokuyordur benim ev almış başını gidiyor çalışınca haftaiçi yapmak mümkün değil 2 haftasonudur da şehirdışında olunca düşün evin halini üsten üsten ne yaparsam bu haftasonu dip köşe girmem gerek
vALLA KIŞINGELMESİNİÇOKİSTESEMDE DOMATES SALATALIK BİBERE KABAK ,PATLICAN OYY DAHA NİCESEBZE VE MEYVLARA VEDA ETCEMDİYE Ü ZÜLÜYORUM,KIŞ SEBZELERİNDE Bİ ISPANAKSEVERİMDuygucummm yemek derken sadece ıspanağı soğanla ve salçayla kavurdumm suyunu süzüp koydum soğuyunca
kaşıkla saydımki bir menü olsun diye
tavada ısıtıp 1 yumurta kırıyorum içine
közlenmiş patlicanı eskiden atardımm ama onuda kaşıkla koyunca iyii olduu
karnıbahar brokili ve lahana çıktı artıkkk daha rahat edeceğizz
7 gün 45 dk oluyor cnm dediğimgibi öneri gelsin fdmama adı gibi ceza yapabildiğin değil biraz zorlanacağınbirşey olsunki cezaolsun
nesli kek hazırmı bilmiyorum eğerçok seviyorsan esmer un esmer sekerle azşekerli cevizlitartınlı kek yapanbilirsin benimde çok cnm istiyor korkuyorum ama malzeme alayımbu şekilde yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?