Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

evet azönce okudum çok güzel fikir ben köfteleribagetleri öyle yapıyordum zaten ama yemekhiçkoymadım

selam kizlar bugun ben cok ac uyandim ya hala acim sanki icimde kocaman bir kurt var resmen midem kaziniyor

sabah
1 haslanmis yumurta
bir dilim kizarmis ekmek
3 biber
domat salatalik

ara
1 avuc leblebi
1 ceviz
2 hurma

kızlar ben de sabah tam tahıllı ekmekten tostumu yedim. içinde değişik bi peynir vardı ama yaglı deildi, yarım da domates yedim.

az önce de 4 tane kuru kayısıdan olan ara öğünümü yedim..

öğlen de uzun zamandır et yemedigim için hamburger ekmeklerinin arasına konan etler var ya ondan yiyeyim diyorum. ekmek olarak da 1 dilim tam tahıllı ekmegi yanımda getirdim.

ondan sonrası Allah Kerim

ben 3ltden fazla mı su ıcmelıyım ozaman ? ben 3 yaklasamadım. su aklıma gelmez benım, ama sevmıyor degılım, ılık bıle ıcıyorum tum suyumu su an. ozaman ceza her gun 30 dk leslıe olsun, her aksam. haftaya pazartesıye kadar. sız bana bu cezayı vermesenız de ben hem her gun ısten eve yarım saat yuruyecegım aksamları, erken ınecegım servısten hem de yemekten sonra 30 dk leslıe yapacagım. ve pazar gunu tum gun yuruyecegım nerdeyse. bu hafta cok spor yapmak ıstıyordum, gıtmeden once de oyleydı kararım. ama kılo veremeyerek hatta alarak gecen bır haftayı kayıp olarak gorup bu hafta cok asılacam.

resımlerını goremedım kı. avatarını gordum uzaktan sadece. belırsız. sadece cok sempatık oldugunu farkedebıldım, guzel ve sevımlısın

hımmm anladım. antep ıle ılgılı hangı sey sevılmez kı :) ben salcalarımı ya antep ya adana bıber salcası alırım, yemegı baska salca ıle yapamam, tadım tutmaz.

o oglene asırı yıyenlerden bırı de bendım ıste. sabah mıdem bulanır ya da usenırım oglene yuklen dur yemekte.

sen cok ıradelısın ben ıyıce emın oldum artık. beslenme, guzellık, bakım, temızlık, duzen... sen bunlar ıcın yaratılmıssın valla.

supermıs valla.

karabıber hosgeldın canım. adanalım senı beklıyordum yaw :)))) baksana senın resımlerını ve baska arkadasların resımlerını ekleyelım dıye dusundum motıve etsın dıye. senın resımlerın super etkılıyor benı mesela. ama senın ıznın olmadan yapmak ıstemedım.

buarada ben kılo almısım, okudun mu bılmıyorum belkı odem belkı dıyete uyamadıgım ıcın oldu bılmıyorum.

fdm nın cızelgeyı duzeltmesını bekleyecegım ama sen benım kendı kılo cızelgemı duzeltebılır mısın ? dondum geldım ama fırsat bulamadım cızelge ısını ogrenmek ıcın. gece geldım, sabah ıse geldım, aksam mısafırım vardı, bugun de yogunum ıste ve hatta pc bozulmus tamıre gıdecek benım bugun. aksama kadar yazamam

ara ogunum.

ıkı cevız, on bes kadar beyaz leblebı, bır hayıt tohumu cay, bir yesıl cay ıcınde kıraz sapı.

su suana kadar bır lıtre oldu. yemekten once de 500ml ıcerım sanırım. tokluk olmazsa, bır de yesıl elma yıyecegım yemekten once

canım benim bi arkadaşımda iltihaplı romatizma var kıza heray neredeyse kortizonlu igneler vuruyorlar ama o kilo almak yerine verdi günde enaz 3 lt su içiyordu ve asla tuzlu yemiyordu yemeklerindeki tuzuda sıfıra yakın çekmişti günde enaz 2 fincan yeşilçayda tüketiyordu sende bu hormon ilaçlarının su tutucu problemini bu şekilde enaza indirebilirsin belki canım fikir olsun diye yazayım dedim

peynır yerken, yumurta yemeyelım mı yanı ????*

haftanın 3 günü hem peynir hem haşlanmış yumurta veriyor diyetisyenler ben ozaman ekmeği 1 dilime indiriyorum canım zaten yumurta acayip tok tutan bi besin

duygu kolay gelsin canım heryer mis gibi kokuyordur benim ev almış başını gidiyor çalışınca haftaiçi yapmak mümkün değil 2 haftasonudur da şehirdışında olunca düşün evin halini üsten üsten ne yaparsam bu haftasonu dip köşe girmem gerek

evet azönce okudum çok güzel fikir ben köfteleribagetleri öyle yapıyordum zaten ama yemekhiçkoymadım

Duygucummm yemek derken sadece ıspanağı soğanla ve salçayla kavurdumm suyunu süzüp koydum soğuyunca
kaşıkla saydımki bir menü olsun diye
tavada ısıtıp 1 yumurta kırıyorum içine
közlenmiş patlicanı eskiden atardımm ama onuda kaşıkla koyunca iyii olduu
karnıbahar brokili ve lahana çıktı artıkkk daha rahat edeceğizz

ıltıhaplı romatızma bu kıs bende de basladı ama rısklı sevıyeye cıkmadı ve ıgnelere baslanmadı sukur. aılemde de var zaten bu ama bende yoktu neyse.

arkadasına anlatman cok ıyı oldu, ınan moral oldu bana. seyahat cok ıyı geldı bana, sankı baska bırıydım, ıse dondugum an hayatımdan calınan bır zamanmıs gıbı dusunuyorum 5-6 aydır hatta bır yıldır. oyuzden keyfım yok. bır de kılo aldıgımı gormek sarstı sasırttı, cunku cok cok yurudum hep hareketlıydım hıc bukadar hareketlı degıldım sımdıye kadar.

ben normalde tuzlu cok yemem, hanı domates salatalık uzerıne atmazdım ıllakı, dıyetten once de ama yemeklerdekını de azaltayım en aza ındıreyım.

ben her gun yumurta yemıyorum zaten, vaktım olmuyor bazen haslamayı beklemeye. ama ıkısını de yersem, ekmek az yıyoruz anladım. ben genelde tek dılım ekmek yıyorum bugunku dılım kucuktu ıkı dılım yedım.

kızlar benım pc tamıre gıdecek bozuldu, evde yazarım sıze.

gecmıs yıllarda okadar cok brokolı ıle dıyet yaptım kı gorunce bıle ıyyyyyy dıyorum ama yemek lazım. bruksel lahanası bulmam lazım burda. onu hep severdım et yemegının yanında falan eskıden.

gecmıs yıllarda okadar cok brokolı ıle dıyet yaptım kı gorunce bıle ıyyyyyy dıyorum ama yemek lazım. bruksel lahanası bulmam lazım burda. onu hep severdım et yemegının yanında falan eskıden.

normal lahanadan sarmaya bayılırım en cok sevdıgım yemeklerdendır ama kendım hıc yapmadım, ayyyyy nasıl canım cektı kısın bır kez yıyebıldım (((((

Ne demek zevkle yaparımm sen yeter ki de canım benimmm
Kilo almışsın okudumm ama fazla değill okadar kaçaktan bir şey olmaz sen şimdii bundan sonra yoluna devamm edeceksinn yine
pişman olupp hiç birşey saldırmaa bu hata olurrr ve verdiklerini alırsınn

Resimlerim içinse aslında yüzümü karalayıp öyle koymak isterdimm ama bilmediğim içinn yapamadım
ben olmazsa hangi sayfadaydı bir bakayımm öğreneyim buraya yine yazayım bakmak isteyen baksınn canımmm
aslında şeye koysam iyi olur resimlerinii paylaşanlar varya başaranların sayfasındaaa

cetvelinii şimdi pazara gideceğim ordan gelince yapayımm burda birine yaptımm
ama o bana şifresine kadar verdi ve herşeyinii yaptımmm şifresinii unuttum bile

sağol canım....çalışıncaolur kimsede kusura bakmazz yaparsınnn haftasonu bençalışırken haftasonu evişipazar-hafta içi yiyecğimiz yemek derken tatilnedir bilmiyordumya c.tesi canımçıkasaya kadar hepsini yppıp pazarkeyif yapıyordum yada 2günsürekli işyapıyordum

vALLA KIŞINGELMESİNİÇOKİSTESEMDE DOMATES SALATALIK BİBERE KABAK ,PATLICAN OYY DAHA NİCESEBZE VE MEYVLARA VEDA ETCEMDİYE Ü ZÜLÜYORUM,KIŞ SEBZELERİNDE Bİ ISPANAKSEVERİM

Menülerimi yazayım

sabah kızarmış çavdar ekmeğine tuzsuz lorsürdüm üstüne yanında biberdomates salatalık maydanoz,dereotu yedim

şimdi tarhana çorbası bol pul biberli EKMEKSİZ
akşamkimenüde belli nohut yemeği-bulgur pilavı-ayran-salata

Son düzenleme:

Duygu 7 gün 45 dakika da dün yapmadıysa 1 saat oluyor, ondan dedim. Ben cezama razıyım, leslie'ye devam. Valla 4 mil olan epey yoruyor, kalbim gümbür gümbür atıyor. Muhtemelen de o yüzden 100 gram gitti bir günde.

Kek, geçen hafta yaptığım kek, gerçi artık bozulmaya başlamıştır, yarım dilim yedim zaten. 1 dilimi yaklaşık 140 kalori, tarifini daha önceki topikte vermiştim, buraya da yazayım, tatlı krizine girenler için en azından sağlıklı bir atıştırmalık.

Malzemeler:
- 3 adet yumurta
- 1/2 su bardağı toz şeker
- 1/2 su bardağı zeytin yağı
- 1/2 su bardağı yarım yağlı süt
- 2/3 su bardağı yarım yağlı yoğurt
- 1 su bardağı normal un
- 1 su bardağı tam tahıllı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1/2 su bardağı ceviz içi (elle iri parçalar halinde kırılmış)
- 5-6 adet kuru kayısı (küçük küçük doğranmış)
- 1/2 su bardağı kuru yaban mersini (ikiye kesilmiş)

Mu malzemeleri karıştırıp dikdörtgen kek kalıbında 180 C sıcaklıkta pişiriyoruz, toplam 20 dilim çıkıyor, her dilim de yaklaşık 140 kalori, afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…