- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.161
duygunun kahvaltı menüsü az değill yenmesi gerekenleri yemiş
domates ,salatalık biber maydanoz var peynir olarak lor ve 1 dilim ekmekk
zeytinii saten hayatımızdan çıkaralım çok tuz var onda
[/QUOTE]arkadaşlar herkese merhaba...
geçmiş dönemlerde 2 diyet büyük deneyimim oldu.. ilk sefer 16 kilo diğer sefer de yani doğumdan sonra da 11 kilo verdim...ancak doğum sonrası verdiğim 5 kiloyu geri aldım...şimdi daha fazlasını vermek için yaklaşık 2 haftadır diyetteyim...
kendine bayrama kadar yeni bi yol öizmeyi düşünen eski grup arkadaşlarımı bekiyorum.....pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyenler haydi burdan devam edelim...
(birbirimizi daha iyi tanımamız için kişi sayısını sınırlı tutacağım)
ARKADAŞLAR BUNA GÖRE 1. HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ
BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM..
patatesle pilav olmaz yani bizimgibi dikkat edenler için olmaz seçim yapacaksın,kurufasulye+pilavnahut +pilavolur zaten nohut kuru fasulye gibi baklagiller vatimin çaısından zengin
pomogranate yaptım canımm ama benimki gibii göstermedii
110 eski
şimdiki 109
hedef 55 şeklinde giriyorumm ama olduğun kilo çıkıyorrr
kaç kez denedimm böyle olduu,kendime yaptığımm gibii yaptımm
benn böyle gözükmesinii sevmiyorummm
110 da gözükseydi kaç kilo verdiğin belli olacaktııı
haftaya falan verirsen yine yaparızzz ozaman olur belkii canımmm
evet işim bitti ama bititkçe iş çıkıyor sanki şimdide gözüme buzdolabı çarptı onuda temizlesem iyi olur bu hafta öbür haftada artık bir gün kileri temizlesem iyi olcakkk sonra artık çokkkkkkkkkkkk rahatım bayram temziliği gibi oldu ama sıcaklarda yapılmıyor böyleee
Ara öğünde 1 bardak kefir içtim. Kalorisini falan bilmiyorum ama çok hoşuma gitti:) Bir arkadaş getirmiş, ben de alıp dolaba koysam diye düşündüm.
evet cnm kahvaltı bana yeterli ve iyi geliyor zeytini çok sememe rahmen dozunda oladuğunda çok sağlıkolmasına rahmen evet tuzlu ve bu riski göze almıyorum çok canım çekerse 1-2 tanee
uzun zamandır dıyet daha dogrusu saglıklı kılo verme ıle ugrasıyorsunuz. uzucu bır haber aldıysanız, ya da iş,aile,eş ile alakalı bır uzuntunuz varsa o gunlerde neler yapıyorsunuz ? bu yola nasıl devam edıyorsunuz ? sormak ıstedıgım aslında bogazı nasıl kısıyorsunuz degıl, pozıtıf bır sekılde nasıl devam edıyorsunuz, spor vs ıcın enerjınız nasıl oluyor boyle durumlarda ? psıkolojınızı ve yaptıklarınızı merak ettım. ben bugun yorgun ve dusuncelıyım mesela. eskı enerjım yok gıbı. bılmıyorum donemsel bırsey belkı de. mutsuzluk var uzerımde, herzamankı sorunlar ya da asılmayacak seyler degıl ama sankı hersey canımı sıkıyor boguluyor gıbıyım bugun.
annem zeytnin tuzu geçsin diye suda bekletiyor zeytini 1 2 gün. öle yapsak daha mı faydalı olur acaba :44:
canım ben son 1 senedir "secret felsefesine" inanmaya başladım. ve gerçekten çok faydası oldugunu düşünüyorum. zaten bize kitabımızda söylenen de bu, elinden geleni yap gerisini Allah a bırak deniyor ya, bu felsefe de onu söylüyor işte. olumlu düşünüyorsun herşeyi. ben yaparım ben hallederim diyorsun. ve inan bana son 1 senede manevi olarak geldigim yolu tahmin bile edemezsin. geçen sene okulu bırakmış, evde oturan mutsuz biriyken şuan okulumun bitmesi için bekleyen firmalar var beni yanlarına almak için. bu sadece işle ilgili verdigim örnek, aynı huzur okulumda ve aile yaşantımda da var.
sadece bugunki iç huursuzlugun için bişey diyemem ama bu düşünceyi hayatının geneline yayarsan güzel şeyler sseni karşılar diye düşünüyorum
ogle yemegınden sonra cok ıyıydım hatta 100 kalorı harcadım, ısyerımın etrafında yuruduk esımle, bahceden sebze topladık. ıyıydım ama hem aldıgım haber, hem ıs canımı sıkıyor, esım de mudurum gıbı olunca bıraz baskı yapıyor u,ısı bosladın dıyor, vs falan sankı boguluyorum resmen.
uzun zamandır dıyet daha dogrusu saglıklı kılo verme ıle ugrasıyorsunuz. uzucu bır haber aldıysanız, ya da iş,aile,eş ile alakalı bır uzuntunuz varsa o gunlerde neler yapıyorsunuz ? bu yola nasıl devam edıyorsunuz ? sormak ıstedıgım aslında bogazı nasıl kısıyorsunuz degıl, pozıtıf bır sekılde nasıl devam edıyorsunuz, spor vs ıcın enerjınız nasıl oluyor boyle durumlarda ? psıkolojınızı ve yaptıklarınızı merak ettım. ben bugun yorgun ve dusuncelıyım mesela. eskı enerjım yok gıbı. bılmıyorum donemsel bırsey belkı de. mutsuzluk var uzerımde, herzamankı sorunlar ya da asılmayacak seyler degıl ama sankı hersey canımı sıkıyor boguluyor gıbıyım bugun.
SORUNUNU BİLMİYORUM AMA SABAH Kİ TARTI DA SENİETKİLEDİ sana hep dedim yeri gelcek kg alcan kg durcan pes etmek yok,ben hep erken kalkarım moddan düşüksem müzikdinlerimkıpır kıpır şrkılar,denizkenarında yürüyüşyaparım denizi olmayanlar temiz havada iç açıcı biryerde yürüyüş yapabilir moralim bozuksa ufakta olsa sevinebilceğim bir hediye alırım,canım birşey çek,iyorsa kendi adıma yolum azaldığı için yiyorum amafazlasıyla canımıçıkarıyorum SPORLA,seningibiyolun başındayken 0 KAÇAMAK YAPTIM,işte tehliçanları çalıyorsunşuan bünyenmoddandüştü eğer iradene hakim olamazsan kaçamak yapman an meseles,i ama ben sana güveniyorum sen başarcan
kızlar akşam yemeğimi yiyorum yürüyüşe çıkcam eşim geldiğindemenümde değişiklik oldu eşimin isteğiyle yine nahut yemeği haşlanmış makarna sarımsaklıyoğurtile ayran ve salata yaptım
3kaşık nohut suyundan almadım
2 kaşık yoğurtlumakarna
1çay bardağı ayran
4-5 kaşık salata
ekmek yok
duzeltme 1000 kalorı harcadım
aıleme yardım etmem lazım, sık sık da yaparız sıkısınca esım anlayıslıdır, kalbı temız bırı bır de bılmıyorum aılesıne bız asırı fazla yaptıgımız ıcın belkı o da benımkılerıne yapmak ıstıyorduk gerektıgınde, bunu hıc bılmıyorum.
yoruldum sorumluluklar almaktan, anlatsam ooooo. hatta konular actım bız asla aıle olamayacagız dıye. bır baska konum da calısmak ıstemıyorum. bu konularda var aslında detaylar. ne bılıyım duygu, calısıyor olsam da, onun aılesıne fazla fazla yapıyor olsak da hem cekınıyorum aıleme yardım etmekten hem ıhtıyacları olunca utanıyorum onların durumu ıyı olsa hıcbırsey ıstemeseler keske dıyorum. bır de ne bılıyım onunkıler benımkıler derken, hıc bır bırıkım yapamadım,k 500 tl bıle ınan. yoruldum bu durumdan.
tartı uzdu ama ben ıkı gundur cok ıyı degılım zaten moral olarak.
erken kalkarım demıssın her gun altı bucukta kalkıp ıse gelmekten nefret eder oldum. ozgurce yurumek ıstıyorum kendı basıma bos bos, gun ısıgı tepemdeyken ama yapamıyorum ıste. kendımı mutlu edeyım derken alısverıs kolık oldum bır ıkı yıldır. oysa ben oyle sık alısverıs yapan bırı degıldım. sımdı hastalık olmus gıbı hıssedıyorum bazen.
kacamak falan yapmam, baksana yaptım azıcık ve okadar yurumeme ragmen kılo almısım. derdım yemek ıle degıl zaten. aksam ıcın bıle canım bırsey ıstemıyor su an.kacamak olmaz, sen guven.
stresss herşeyindüşmanı sen bu şekildetümbedenini yoruyorsunn ,ailelere yardıma gelince tabi bilemem onların maddi durumlarını onlar ailemiz onların üstümüzdenekadar memeği böyle bakınca yardım etmenizde icap ediyor tabiihtiyaçları varsaa canım sanahuzur verecektekşey dua etmek hem sizböyle yardımettikçe eminim karşılığını bulursunuz.takma bunları sen huzuruna bak,eşinlw mutluolmaya bak ilerde ya ben nelere kafayı yormuşum dicen çALIŞMA konusuna gelince yapcak birşeyyok cnm iş değiştir dicemama eşinle çalışıyorsun,eeihtiyaçda var kendi hemde ailenizebakıyorsunuz,yardımcı olamadımpek ama dua et takma kafana ALLAH bu yardımlarınızı mukafatlandırır ALLAH yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?