- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.141
peynır yerken, yumurta yemeyelım mı yanı ????*
Menülerimi yazayım
sabah kızarmış çavdar ekmeğine tuzsuz lorsürdüm üstüne yanında biberdomates salatalık maydanoz,dereotu yedim
şimdi tarhana çorbası bol pul biberli EKMEKSİZ
akşamkimenüde belli nohut yemeği-bulgur pilavı-ayran-salata
ben 3ltden fazla mı su ıcmelıyım ozaman ? ben 3 yaklasamadım. su aklıma gelmez benım, ama sevmıyor degılım, ılık bıle ıcıyorum tum suyumu su an. ozaman ceza her gun 30 dk leslıe olsun, her aksam. haftaya pazartesıye kadar. sız bana bu cezayı vermesenız de ben hem her gun ısten eve yarım saat yuruyecegım aksamları, erken ınecegım servısten hem de yemekten sonra 30 dk leslıe yapacagım. ve pazar gunu tum gun yuruyecegım nerdeyse. bu hafta cok spor yapmak ıstıyordum, gıtmeden once de oyleydı kararım. ama kılo veremeyerek hatta alarak gecen bır haftayı kayıp olarak gorup bu hafta cok asılacam.
resımlerını goremedım kı. avatarını gordum uzaktan sadece. belırsız. sadece cok sempatık oldugunu farkedebıldım, guzel ve sevımlısın
normal lahanadan sarmaya bayılırım en cok sevdıgım yemeklerdendır ama kendım hıc yapmadım, ayyyyy nasıl canım cektı kısın bır kez yıyebıldım(((((
KATILIYORUM KAHVALTIDA PEYNİR YUMURTA İSTERSEN SÜT BİRLİKTE TÜKETBen bunu çok doğru bulmuyorum açıkçası, kahvaltıda bolca protein almak önemli. Aslında her öğünde dengelemek gerektiğini düşünüyorum. Sadece miktarlara dikkat etmek lazım.
BEN NORMALDEDE BÖYLE KAHVALTI APIYORUMDOYUYORUM BİRZ FAZLA ÇİĞNİYORUM ONDANDA OLABİLİRMenün güzelmiş ama kahvaltı az gibi geldi bana, ama zaten canın istememişti bugün değil mi, duruma göre iyi yani. Ara öğünler nerede?
Ben bunu çok doğru bulmuyorum açıkçası, kahvaltıda bolca protein almak önemli. Aslında her öğünde dengelemek gerektiğini düşünüyorum. Sadece miktarlara dikkat etmek lazım.
bi arkadaş daha demiş canım. senin mutlaka günde 3 lt den fazla su içmen lazım. bikaç gün zorlanırsın ama sonra alışırsın diye düşünüyorum
avatarımdaki dışında resmim yok zaten, zayıflayınca koyarım onları daama güzel sözlerin için teşekkür ederim
lahana dolmasına ben de bayılırım yaaa
sağol canım....çalışıncaolur kimsede kusura bakmazz yaparsınnn haftasonu bençalışırken haftasonu evişipazar-hafta içi yiyecğimiz yemek derken tatilnedir bilmiyordumya c.tesi canımçıkasaya kadar hepsini yppıp pazarkeyif yapıyordum yada 2günsürekli işyapıyordum
vALLA KIŞINGELMESİNİÇOKİSTESEMDE DOMATES SALATALIK BİBERE KABAK ,PATLICAN OYY DAHA NİCESEBZE VE MEYVLARA VEDA ETCEMDİYE Ü ZÜLÜYORUM,KIŞ SEBZELERİNDE Bİ ISPANAKSEVERİM
KATILIYORUM KAHVALTIDA PEYNİR YUMURTA İSTERSEN SÜT BİRLİKTE TÜKET
BEN NORMALDEDE BÖYLE KAHVALTI APIYORUMDOYUYORUM BİRZ FAZLA ÇİĞNİYORUM ONDANDA OLABİLİR
ARAÖĞÜN OLARaktA YA BİTKİ ÇAYI ELMA CEVİZ ATIYORUM BELŞİ OLMUYOR BUGÜN DAHA ARA ÖĞÜN YAPMADIM GEREKKALMADIIAMA ŞİMDİ BİR YEŞİL ÇAY İÇSEM İYİ OLUR BENİŞ YAPTIMMI NESLİ AÇIKMIYORUM
Ne demek zevkle yaparımm sen yeter ki de canım benimmm
Kilo almışsın okudumm ama fazla değill okadar kaçaktan bir şey olmaz sen şimdii bundan sonra yoluna devamm edeceksinn yine
pişman olupp hiç birşey saldırmaa bu hata olurrr ve verdiklerini alırsınn
Resimlerim içinse aslında yüzümü karalayıp öyle koymak isterdimm ama bilmediğim içinn yapamadım
ben olmazsa hangi sayfadaydı bir bakayımm öğreneyim buraya yine yazayım bakmak isteyen baksınn canımmm
aslında şeye koysam iyi olur resimlerinii paylaşanlar varya başaranların sayfasındaaa
cetvelinii şimdi pazara gideceğim ordan gelince yapayımm burda birine yaptımm
ama o bana şifresine kadar verdi ve herşeyinii yaptımmm şifresinii unuttum bile
evet uc lıtre ve zamanla daha fazlası hatta. aksama kadar 2 lıtre yapayım. bır lıtre de kaldım su ana kadar.
avatardakını ıyı goremıyorum zaten.
sorma lahana dolma benım de favorımdır
valla calısan ama asırı tıtız bayanlara hayranımdır cok guzel bırsey ama evdekı tek gunu mu de 24 saat gecırmek ıstemıyorum ev ısı ıle. hatta artık arada sırada eve bırıne alıyorum. cunku temızlıge kafaya taktım bu yıl ama gordum kı bır saat bıle zamanım olmuyor ne dısarısı ıcın ne evde dınlenmek kıtap okumak fılm ızlemek ıcın. antısosyal olmak cok gergın sınırlı bırı yaptı ve oyuzden buna dur demek ıcın cozumler bulmaya calıstım. ben cumartesı de calısıyorum tam gun ve bu yuzden yerı gelıyor bır saat uzagımdakı teyzelerımı bıle aylarca gormuyordum.
bılgısayarım tamıre gıttı ama baska arkadasın pcsınden gırdım sırf sıze yazmak ıcın :)))) ısten atılacam ben bu gıdısle.
ogle yemegınden once yarım elma yedım.
ogle yemegım:
ıkı kasık bulgur pılavı
bes kasık kuru kayısı hıosaf (sadece su, tanesı yoktu )
dort kasık patates yemegı
bır kucuk domates
on dakıka once bır salatalık yedım ve su an yesıl cay ıcıyorum kıraz saplı.
ıltıhaplı romatızma bu kıs bende de basladı ama rısklı sevıyeye cıkmadı ve ıgnelere baslanmadı sukur. aılemde de var zaten bu ama bende yoktu neyse.
arkadasına anlatman cok ıyı oldu, ınan moral oldu bana. seyahat cok ıyı geldı bana, sankı baska bırıydım, ıse dondugum an hayatımdan calınan bır zamanmıs gıbı dusunuyorum 5-6 aydır hatta bır yıldır. oyuzden keyfım yok. bır de kılo aldıgımı gormek sarstı sasırttı, cunku cok cok yurudum hep hareketlıydım hıc bukadar hareketlı degıldım sımdıye kadar.
ben normalde tuzlu cok yemem, hanı domates salatalık uzerıne atmazdım ıllakı, dıyetten once de ama yemeklerdekını de azaltayım en aza ındıreyım.
ben her gun yumurta yemıyorum zaten, vaktım olmuyor bazen haslamayı beklemeye. ama ıkısını de yersem, ekmek az yıyoruz anladım. ben genelde tek dılım ekmek yıyorum bugunku dılım kucuktu ıkı dılım yedım.
kızlar benım pc tamıre gıdecek bozuldu, evde yazarım sıze.
BENİMDETEKGÜNÜM OLSA HERHALDE KADIN TUTARDIM AMA ÜSTÜNDE BİRKERE GEÇERDİM YA BEN BİR ARA MANYAKLIK DERECESİNDE TİTİZDİM ,TEMİZLİK YAPARDIM OTURURDUM TV SEYRETCEĞİME ETRAFA BAKARDIM YERDE KIRINTI KIL VS VARMI DİYE KIŞIN KOLTUĞUN ÜSTÜNDE OTURURKEN TABİ AYAKTA ÇORAP VAR TERLİKSİZ KOLİDORA MUTFAĞA GİDERSEM OÇORAPLA KOLTUKLARIN ÜSTÜNE OTURMAZDIM ÇORAPLARMI DEĞİŞTİRİRDİM BİR GELSİN GİTSİN HİÇ FARK ETMEZ HEMEN KOLTUKLARI HALILARI SİLERDİM BAKTIM OYNATMIŞIM KAFAYI BİRAZ SALDIM ŞİMDİ BU DURUMDAYIM
BEN MENÜNÜ BEĞENMEDİMM PİLavla patates aynı yiyemezsin senin yerinde olsam pilavın üstüne patatesin yemeğinin suyunda biraz eklerdim domatesle yerdim hoşafında tanesi olmasıda şekeri var cnm tadımlık 1 kaşık alsaydın,canım yanlış anlama 1-2 kg fazlan yok ye hepsini ertesi gün yakarsın diyeyim sen daha yolunbaşındasın başlardaböyle çok fazla dikkat etki devamıda öyle olsun
birde yeşilçay hep içte kiraz sapına ara ver canım sürekli içme farkındaydan ben artık demiyorum kiraz sapı diye yan içde hafta 2-3 kere iç
gecmıs yıllarda okadar cok brokolı ıle dıyet yaptım kı gorunce bıle ıyyyyyy dıyorum ama yemek lazım. bruksel lahanası bulmam lazım burda. onu hep severdım et yemegının yanında falan eskıden.
sadece brokili tek tip şekilde beslendiysen olabilirr
bende isveç diyeti yaptığımda haşlanmış yumurtadan tiksinmiştimmm
Menün güzelmiş ama kahvaltı az gibi geldi bana, ama zaten canın istememişti bugün değil mi, duruma göre iyi yani. Ara öğünler nerede?
evet ya sen asırı tıtızmıssın gercekten. ben ıkı gun ızınlı olsam cok cok evımın temızlıgını ve utumu rahat yapıyor olurdum. detaylı temızlık ıcın yıne bırını cagırırdım sanırım. 18 yasında cıktım aılemın yanından ve hep farklı sehırlerde calıstım yasadım sanırım alıstım yuzeysel yapmaya.
aaaa menum olmamıs mı ? nohut ve pılav mesela goruyordum bır de baska ıkılıler de goruyordum pılav ıle. oyuzden sorun olmaz sandım bılmeden yedım yanı. zaten patates yemege rızam yoktu dun aksam da patates salatası yemıstım ama malum ısyerı ve ne cıkacagını bılmıyordum. yanımda tost vs bırsey de yok yogurttan baska. yedım yanı mecburen ama yanlıs bır ıkılı oldugunu bılmıyordum. hosafın sekerı azdı, sekerlı seyler de yemedıgım ıcın zararı olmaz sanmıstım. ay benım ogrenecegım cok sey var uyardıgın cok ıyı oldu asla yanlıs anlamam sevınırım valla. cok sagol. bır daha boyle bır ogun yapmam artık.
kıraz sapı ıcıne atarsam odem atarmısım dıye yapıyordum. hımmm tamam canım. yesıl cayı sade ıcıyorum her gun ıkı bardak, kıraz sapını da tek basına haftada 2-3 kez. cok tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?