Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri


Menün güzelmiş ama kahvaltı az gibi geldi bana, ama zaten canın istememişti bugün değil mi, duruma göre iyi yani. Ara öğünler nerede?
 

bi arkadaş daha demiş canım. senin mutlaka günde 3 lt den fazla su içmen lazım. bikaç gün zorlanırsın ama sonra alışırsın diye düşünüyorum

avatarımdaki dışında resmim yok zaten, zayıflayınca koyarım onları da ama güzel sözlerin için teşekkür ederim
normal lahanadan sarmaya bayılırım en cok sevdıgım yemeklerdendır ama kendım hıc yapmadım, ayyyyy nasıl canım cektı kısın bır kez yıyebıldım (((((

lahana dolmasına ben de bayılırım yaaa
 
Ben bunu çok doğru bulmuyorum açıkçası, kahvaltıda bolca protein almak önemli. Aslında her öğünde dengelemek gerektiğini düşünüyorum. Sadece miktarlara dikkat etmek lazım.
KATILIYORUM KAHVALTIDA PEYNİR YUMURTA İSTERSEN SÜT BİRLİKTE TÜKET
Menün güzelmiş ama kahvaltı az gibi geldi bana, ama zaten canın istememişti bugün değil mi, duruma göre iyi yani. Ara öğünler nerede?
BEN NORMALDEDE BÖYLE KAHVALTI APIYORUMDOYUYORUM BİRZ FAZLA ÇİĞNİYORUM ONDANDA OLABİLİR
ARAÖĞÜN OLARaktA YA BİTKİ ÇAYI ELMA CEVİZ ATIYORUM BELŞİ OLMUYOR BUGÜN DAHA ARA ÖĞÜN YAPMADIM GEREKKALMADIIAMA ŞİMDİ BİR YEŞİL ÇAY İÇSEM İYİ OLUR BENİŞ YAPTIMMI NESLİ AÇIKMIYORUM
 
Ben bunu çok doğru bulmuyorum açıkçası, kahvaltıda bolca protein almak önemli. Aslında her öğünde dengelemek gerektiğini düşünüyorum. Sadece miktarlara dikkat etmek lazım.

ben zaten her gun yumurta yemıyorum yerı gelıyor en fazla ıkı gun kahvaltıda yıyorum. oyuzden ıkısını bırarada almak zararlı olmayacak dıye dusunuyorum. 7 gun yemıyorum sonucta. ayrıca ısyerımde oglenlerı proteın nadır oluyor. genellıkle sebze yemegı ve aksam proteın ıceren bırsey yemege calısıyorum boyle durumlarda.
 

evet uc lıtre ve zamanla daha fazlası hatta. aksama kadar 2 lıtre yapayım. bır lıtre de kaldım su ana kadar.

avatardakını ıyı goremıyorum zaten.


sorma lahana dolma benım de favorımdır
 

valla calısan ama asırı tıtız bayanlara hayranımdır cok guzel bırsey ama evdekı tek gunu mu de 24 saat gecırmek ıstemıyorum ev ısı ıle. hatta artık arada sırada eve bırıne alıyorum. cunku temızlıge kafaya taktım bu yıl ama gordum kı bır saat bıle zamanım olmuyor ne dısarısı ıcın ne evde dınlenmek kıtap okumak fılm ızlemek ıcın. antısosyal olmak cok gergın sınırlı bırı yaptı ve oyuzden buna dur demek ıcın cozumler bulmaya calıstım. ben cumartesı de calısıyorum tam gun ve bu yuzden yerı gelıyor bır saat uzagımdakı teyzelerımı bıle aylarca gormuyordum.
 
bılgısayarım tamıre gıttı ama baska arkadasın pcsınden gırdım sırf sıze yazmak ıcın :)))) ısten atılacam ben bu gıdısle.

ogle yemegınden once yarım elma yedım.

ogle yemegım:
ıkı kasık bulgur pılavı
bes kasık kuru kayısı hıosaf (sadece su, tanesı yoktu )
dort kasık patates yemegı
bır kucuk domates


on dakıka once bır salatalık yedım ve su an yesıl cay ıcıyorum kıraz saplı.
 

cok ısım varsa evde ya da dısarıda kosusturmacam varsa ben de hıc acıkmam. ısteyken acıkırım ozellıkle ısım azsa ve evde tek basımayken acıkırım.
 

ok sen donunce gorusuruz

resımlerın konusunda haklısın, cıkartabılıyorsan bence o sıteden cıkar, basarı oykulerıne ve bızım sayfaya ekleyelım ama yuzunu karayalım. esım cok ıyı anlar photoshop dahıl herseyden. ona yaptırırım ıstersen. yerı gelıyor kocamızı bıle anlatıyoruz, yuzumuzu herkes gormesın bence ya.
 
evet uc lıtre ve zamanla daha fazlası hatta. aksama kadar 2 lıtre yapayım. bır lıtre de kaldım su ana kadar.

avatardakını ıyı goremıyorum zaten.


sorma lahana dolma benım de favorımdır

iç sen suyu, sen bile rahatlayacaksn bak

ben şakasına demiştim zaten canım güzel miy im diye eklerim zamanla resimler hele bi daha da güzelleşelim de
 

BENİMDETEKGÜNÜM OLSA HERHALDE KADIN TUTARDIM AMA ÜSTÜNDE BİRKERE GEÇERDİM YA BEN BİR ARA MANYAKLIK DERECESİNDE TİTİZDİM ,TEMİZLİK YAPARDIM OTURURDUM TV SEYRETCEĞİME ETRAFA BAKARDIM YERDE KIRINTI KIL VS VARMI DİYE KIŞIN KOLTUĞUN ÜSTÜNDE OTURURKEN TABİ AYAKTA ÇORAP VAR TERLİKSİZ KOLİDORA MUTFAĞA GİDERSEM OÇORAPLA KOLTUKLARIN ÜSTÜNE OTURMAZDIM ÇORAPLARMI DEĞİŞTİRİRDİM BİR GELSİN GİTSİN HİÇ FARK ETMEZ HEMEN KOLTUKLARI HALILARI SİLERDİM BAKTIM OYNATMIŞIM KAFAYI BİRAZ SALDIM ŞİMDİ BU DURUMDAYIM

BEN MENÜNÜ BEĞENMEDİMM PİLavla patates aynı yiyemezsin senin yerinde olsam pilavın üstüne patatesin yemeğinin suyunda biraz eklerdim domatesle yerdim hoşafında tanesi olmasıda şekeri var cnm tadımlık 1 kaşık alsaydın,canım yanlış anlama 1-2 kg fazlan yok ye hepsini ertesi gün yakarsın diyeyim sen daha yolunbaşındasın başlardaböyle çok fazla dikkat etki devamıda öyle olsun

birde yeşilçay hep içte kiraz sapına ara ver canım sürekli içme farkındaydan ben artık demiyorum kiraz sapı diye yan içde hafta 2-3 kere iç
 

canım geldimm bilgilerinii özelden mesaj çek yapayım hemenn

ben sabah yumurta yersem ekmek almıyorum
yumurta,2 kaşık lor ,domates ve biber yiyorumm doyuyorummm
yumurta beni ekmek gibi tok tutuyorrr
 

evet ya sen asırı tıtızmıssın gercekten. ben ıkı gun ızınlı olsam cok cok evımın temızlıgını ve utumu rahat yapıyor olurdum. detaylı temızlık ıcın yıne bırını cagırırdım sanırım. 18 yasında cıktım aılemın yanından ve hep farklı sehırlerde calıstım yasadım sanırım alıstım yuzeysel yapmaya.

aaaa menum olmamıs mı ? nohut ve pılav mesela goruyordum bır de baska ıkılıler de goruyordum pılav ıle. oyuzden sorun olmaz sandım bılmeden yedım yanı. zaten patates yemege rızam yoktu dun aksam da patates salatası yemıstım ama malum ısyerı ve ne cıkacagını bılmıyordum. yanımda tost vs bırsey de yok yogurttan baska. yedım yanı mecburen ama yanlıs bır ıkılı oldugunu bılmıyordum. hosafın sekerı azdı, sekerlı seyler de yemedıgım ıcın zararı olmaz sanmıstım. ay benım ogrenecegım cok sey var uyardıgın cok ıyı oldu asla yanlıs anlamam sevınırım valla. cok sagol. bır daha boyle bır ogun yapmam artık.

kıraz sapı ıcıne atarsam odem atarmısım dıye yapıyordum. hımmm tamam canım. yesıl cayı sade ıcıyorum her gun ıkı bardak, kıraz sapını da tek basına haftada 2-3 kez. cok tskler
 
gecmıs yıllarda okadar cok brokolı ıle dıyet yaptım kı gorunce bıle ıyyyyyy dıyorum ama yemek lazım. bruksel lahanası bulmam lazım burda. onu hep severdım et yemegının yanında falan eskıden.

sadece brokili tek tip şekilde beslendiysen olabilirr
bende isveç diyeti yaptığımda haşlanmış yumurtadan tiksinmiştimmm
 
Menün güzelmiş ama kahvaltı az gibi geldi bana, ama zaten canın istememişti bugün değil mi, duruma göre iyi yani. Ara öğünler nerede?

duygunun kahvaltı menüsü az değill yenmesi gerekenleri yemiş
domates ,salatalık biber maydanoz var peynir olarak lor ve 1 dilim ekmekk
zeytinii saten hayatımızdan çıkaralım çok tuz var onda
 

patatesle pilav olmaz yani bizimgibi dikkat edenler için olmaz seçim yapacaksın,kurufasulye+pilavnahut +pilavolur zaten nohut kuru fasulye gibi baklagiller vatimin çaısından zengin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…