- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.081
Kızlar bu arada bazı arkadaşlar yazmıştı ölçülerde daralma olabiliyor diye. Yani kilo az gitse de sıkılaşma olabilir. İsterseniz bunu da bildirelim. Göğüs - Bel - Göbek - Basen - Baldır - Kol ölçülerimizi de yazıp, haftalık değişime bakabiliriz.
Bu arada geriye dönük baktım ama bize ceza kesilmemiş henüz sanırım.
ya cezayı 1. versin diyorlar ama veremem ki yaa.. kıyamam ki ben sizee
Canım benimValla zaten fdm de ben de kendi cezamızı kendimiz fena vericez gibi görünüyor
ay umarım ya....ama cidden bu hafta kaçamak bile yapmadan güzel beslenmiştim.. demek ki gitmeyesi varmış bu kilocuklarıncesmi_naz canım tüm öğünlerin karbonhidratla geçmiş saglıklı bi menü olmamış maalesef ki öğünlerimizi saglıklı ve çeşitli besinlerden seçersek hem kilo verir hem saglıklı olur hemde sıkılmamış oluruz öyle değil mi
fdm canım aldıgın kararlar süper bence bu haftasnın sonunda seni güzel bir rakam bekliyor olacak
valla bizim ailede kalp genetik açıkçası ben kardiyo egzersiz olsun diye almıştım bisikleti çünkü kalbim 120-130lara çıkıyor ve çok iyi oluyor.. koşu bandının çok kullanışsız olduğunu çok duydum canım.. ama inanki ben 15 dk bisiklete binince 40 dakika yürümüş kadar terliyorum.. canıma okuyorduu..bısıklet cok rahat kılo verdırır dıye bısıklet almaya calısıyordum ben ya haftalardır. kosu bandımı satıp falan ıste. sen nezamandır dıyettesın ? uzun zamandır dıyette olunca kılo vermek daha zor oluyor demekkı. vucut beslenme seklıne de egzersızlere de alısıyor anlasılan. aksam yemeklerını ben de gec yıyorum mesela sekız bucukta yedım bugun. 7 de evde oluyorum en erken. hımmmmmmmm demek leblelı falan yedın o da etkılemıs olabılır. ben gece kesınlıkle bır sey yemıyorum bazen domates yıyorum
hıııııı... hemen toparlana valla bu diyet şımarmyı asla kabul etmiyo canım.. nankör bişey diyet..ben bugun 1. oldum diye şımardım zaten yarın hemen toparlanıyorumsöözz
est.. elbette çıkarmak ya da seni atmak değil ama ben de o kadar kişi içinden kilo bildiriminizi arayamıyorum..ben özel mesaj atmayı unutmuşum
yinede çıkarmak isterseniz çıkarım
anaöğünler gayet güzel ama sabah kahvaltı ne kadar geç de olsa ara öğün olmalıydı metabolizma çalışsın diye...Kızlar, akşam yemeğini yedim ve hemen yazıyorum. Hatta tüm gün menümü yazacağım derli toplu görünsün;
Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek (üzerine acılı salça sürülü)
- Çok az zeytinyağına kırılmış 1 yumurta
- Şekersiz kahve
Ara öğün yapmadım, çünkü kahvaltıyı geç yapmıştım.
Öğle:
- az mercimek çorbası,
- 2 kaşık kadar taze fasulye yemeği,
- 2 kaşık yoğurtlu havuç, kabak salatası,
- 4-5 çiçek haşlanmış brokoli.
Ara öğün: 4 tane kuru kayısı
Akşam:
- 4 kaşık kuru börülce salatası (Maydanozlu, naneli, soğanlı, bol limon ve az yağlı)
- 4 kaşık yoğurtlu patates (Haşlanmış patatesin üstüne sarımsaklı yoğurt döküp, nane ve pul biber ekerek)
Arada 1 fincan şekersiz kahve (Şimdi içiyorum)
Spor: Yaklaşık 1 saat Leslie (4 mil)
(200 gram alınca hemen can havliyle spor yapayım dedim:))
Kızlar bu arada bazı arkadaşlar yazmıştı ölçülerde daralma olabiliyor diye. Yani kilo az gitse de sıkılaşma olabilir. İsterseniz bunu da bildirelim. Göğüs - Bel - Göbek - Basen - Baldır - Kol ölçülerimizi de yazıp, haftalık değişime bakabiliriz.
Bu arada geriye dönük baktım ama bize ceza kesilmemiş henüz sanırım.
ya cezayı 1. versin diyorlar ama veremem ki yaa.. kıyamam ki ben sizee
valla ben kendme sabahtan beri kızıyorum.. cesmi aklına gelen ceza varsa çekinmdedn verebilirsin canım.. hatta ceza değil eminim ki iyilik olacak... ben yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum..bu hafta daha sıkı tutucam ipleri..Canım benimValla zaten fdm de ben de kendi cezamızı kendimiz fena vericez gibi görünüyor
ay umarım ya....ama cidden bu hafta kaçamak bile yapmadan güzel beslenmiştim.. demek ki gitmeyesi varmış bu kilocukların
valla bizim ailede kalp genetik açıkçası ben kardiyo egzersiz olsun diye almıştım bisikleti çünkü kalbim 120-130lara çıkıyor ve çok iyi oluyor.. koşu bandının çok kullanışsız olduğunu çok duydum canım.. ama inanki ben 15 dk bisiklete binince 40 dakika yürümüş kadar terliyorum.. canıma okuyorduu..
hıııııı... hemen toparlana valla bu diyet şımarmyı asla kabul etmiyo canım.. nankör bişey diyet..
est.. elbette çıkarmak ya da seni atmak değil ama ben de o kadar kişi içinden kilo bildiriminizi arayamıyorum..
anaöğünler gayet güzel ama sabah kahvaltı ne kadar geç de olsa ara öğün olmalıydı metabolizma çalışsın diye...
valla ben kendme sabahtan beri kızıyorum.. cesmi aklına gelen ceza varsa çekinmdedn verebilirsin canım.. hatta ceza değil eminim ki iyilik olacak... ben yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum..bu hafta daha sıkı tutucam ipleri..
ya kızlar yarın ve çarşamba günlerim var... sadece salatalardan kısıtlı miktarda yemeyi düşünüyorum... umarım başarabilirim..
hepinize iyi geceler...
bugünkü menüm yatmadan yazayım dedim
kahvaltı : 1 kase nesfit gevrek 1 bardak süt
ara : yok
öğle : 3 adet ızgara köfte 1 adet ızgara biftek
4-5 kaşık yogurt
salata
ara :1 mürdüm eriği
ara : 1 avuç fındık
ara : 1 kutu şeker ilavesiz meyve suyu (markette şekerim düştüğü için içtim )
akşam : 2 kibrit kutusu peynir
1 kibrit kutusu sucuk
3 parça piliç nugget (küçük parçalardan)
yarım çay kaşıgı incir reçeli
ara : 1 tatlı kaşıgı üzüm kurusu - 1 tane kraker
içilenler :
1.5 lt su -1 fincan az şekerli türk kahvesi
son zamanlarda dogru düzgün hiç sebze yemeği yememişim fark ettimki sadece salata ile sebze ihtiyacımı almaya çalışmışım bu hafta güzel bi pazar yapsam iyi olacak
valla bizim ailede kalp genetik açıkçası ben kardiyo egzersiz olsun diye almıştım bisikleti çünkü kalbim 120-130lara çıkıyor ve çok iyi oluyor.. koşu bandının çok kullanışsız olduğunu çok duydum canım.. ama inanki ben 15 dk bisiklete binince 40 dakika yürümüş kadar terliyorum.. canıma okuyorduu..
Günaydın kızlar, haftaya pek hırslı başladım ve aldığım 200 gramın 100 gramını verdim:) Dünkü menü ve spor uygun görünüyor yani şimdilik. Hemen kahvaltımı yazayım;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı acılı salça
- 1 kk lor peyniri
- 3 adet siyah zeytin
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 fincan şekersiz, açık çay
kızlar gunaydın ? dun erken uyudum. guya mısafır vardı, cocukların yası kucuk olunca ben de abla olunca, kızlar ben uyuyayım dedım, yol yorgunuydum malum. halen de tam atamadım desem yerıdır. ama yıne de erken uyumak ıyı geldı. sabaha guzel uyandım ama su an mutlu degılım. dıgıtal baskulum geldı dun, sabah bır tartıldım ne goreyım 109,30 gosterıyor yanı kızlar ben seyahatte ya kılo aldım ya hap bana su toplatmaya basladı bılmıyorum. dun dıgıtal ıle tartılmadım ama yıne de boyle fark yoktu, daha oncekı kılomu gosterıyordu gram tam ıyı anlasılmadı dıyelım ve cok cok 200-300 farketmelıydı bu sabah. 108,50 kılo, yanı verdıgım kılomda degılım su an ve cok canım sıkkın. gecen hafta su, bıtkı cayları, beslenme dahıl hıcbırsey aynı degıldı ama cok cok hareketlıydım, nıye bukadar farketmıs anlamadım gercekten. normalde okadar hareketım bıle yoktu gunluk. demekkı ben ya cok az yıyecegım, asla kacamak olmayacak ya da ben bu hap ıle odem tutacagım bılmıyorum. hem moralım cok bozuk hem kafam cok karısık.
dun bır bucuk lıtre su ıle ve aksamkı menu ıle kapattım aksamımı.
sabah ılık 500ml su ıctım, bır s. bardak yarım yaglı sut, ıkı dılım cavdar ekmegı arasında domates ve yarım yaglı peynır, uc kucuk taze yesıl bıber, bır buyuk bardak acık sekersız cay.
cnm dün çokyorgundum dinlendim giremedimnete,termal koseler hakkında hiçbir fikrimyokcnmduygu canım şu adımsayarı konusalım mı aksam onlıne olursan ? buarada dıgıtal tartım da geldı. artık daha saglıklı olacak kılo olcumum.
bır de ben hepsı burada com dan sırt agrısı ıcın bır sırtlık tarzı bırsey dusunuyorum ofıstekı arkadasım aldı cok memnun. dık durmayı bıle saglıyor dedı. bır de korse aldı hem termalmıs hem normal korse. ben ıkısınden de alayım mı, ne dersınız ?
belli bire saatten sonra ara öğün bileyapmayın diyorlaröyle çok açlık hissedersen ve geç saatte kadar oturcaksan öyle ufak tefek masum şeyler atıştırkızlar yaptıklarıma rağmen niye kilo aldığım hakkındaki yorumlarınızı okudum...uzun olmasın diye alıntı yapmadım...hepinizin söylediklerinde haklılık payı var...bisikletten ziyade yürüyüşe ağırlık vermeyi düşünüyorum..duygu dediğin gibi uzun süredir yemem dikkat ettiğim için vücut kendini korumaya almış olabilir..ama el insaf hadi vermedim ama insan alır mı ya!!!bi de akşam 8den atta 7den sonra yemeyi bırakcamm..çünkü geçen hafta 9-10 gibi leblebi tükettim hep..
evet cnm masum bir öğün olurbu tariftenbu hafta stajım bitsin de haftaya evdeyken mutlaka deneyim bunu çok güzel gidi duruyor valla
çoğunlukla yemiyorum patatesi ama çok severim o yuzden canım istiyor bazen. bu tarif biraz daha az sıkıntılı sanırım o yuzden umarım arada bir yiyince bişey olmazz
menünü beğenmedim cnmmsabah kahvaltıda kepek ekmegine peynirli sandviç yemiştim,
ara öğün olarak 4 adet diyet biskuvi yedim..
öğle yemeginde tost yedim..
daha sonra 4 adet kuru kayısı yedim..
akşam yemeginde de küçük bir dilim börek ve pul biberli yoğurt yedim. ve bu günlük yemek kapılarını kapattım..
şimdi de internetten pilates videoları bakıyorum. eğer ayagımı yormayacak bişey bulursam ondan yapacam, bulamazsam 30 dk leslie
Kızlar, akşam yemeğini yedim ve hemen yazıyorum. Hatta tüm gün menümü yazacağım derli toplu görünsün;
Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek (üzerine acılı salça sürülü)
- Çok az zeytinyağına kırılmış 1 yumurta
- Şekersiz kahve
Ara öğün yapmadım, çünkü kahvaltıyı geç yapmıştım.
Öğle:
- az mercimek çorbası,
- 2 kaşık kadar taze fasulye yemeği,
- 2 kaşık yoğurtlu havuç, kabak salatası,
- 4-5 çiçek haşlanmış brokoli.
Ara öğün: 4 tane kuru kayısı
Akşam:
- 4 kaşık kuru börülce salatası (Maydanozlu, naneli, soğanlı, bol limon ve az yağlı)
- 4 kaşık yoğurtlu patates (Haşlanmış patatesin üstüne sarımsaklı yoğurt döküp, nane ve pul biber ekerek)
Arada 1 fincan şekersiz kahve (Şimdi içiyorum)
Spor: Yaklaşık 1 saat Leslie (4 mil)
(200 gram alınca hemen can havliyle spor yapayım dedim:))
Günaydın Pomo, birincisi senin eski baskül yanlış tartıyor olabilir, yani kilo almamışsındır, sadece gerçek kilon budur. Hiç önemseme, bundan sonra zaten dijitalle tartılacaksın, haftaya görürsün değişim olup olmadığını. Bak ben 3 günde aldığım 200 gramın 100 gramını 1 günde verdim. Moralini bozma, dikkat edince veriliyor, salınca alınıyor ne yazık ki..
Kahvaltın güzel olmuş bence, yarım yağlı ürünler kullanman da çok faydalı. Lezzet açısından çok farkları yok ama kalori açısından ciddi fark var.
günaydın güzellerrr yorgunluk devam cnm birşey yemek istemiyor ılıksuyumu içeyim bireşeyler yicem inşallah bu gün az işim var
dün akşam yemeğiolarak mecburiyetten yemek ypamadım için çavdar ekmeğiinin arasına peynir maydanoz ankara biberidomates bunları tost yaptım yanına ayran içtim dün resmen ayran aş erdim..
bılmıyorum kı ya. kac kez tartıldım ozaman, esım de baktı, onun kılosu da dogru cıkıyordu. bılmıyorum kafam karıstı valla.
hapa basladım onun da kesın etkısı oldu, eeeee en onemlısı duzenlı uymadım evde yokken. yolculuklar, mısafırlıkler, resmı yerlerı gez dolas.......
yarım yaglı urunlerı almıstım seyahate cıkmadan. duyfer soylemıstı ıhmal etme onemlı dıye. dıyet lıstelerınde de yazar zaten doktorların ama ben almamıstım duyfer al dıyınceye kadar. doktorlar dıyınce gıcık oluyorum ama sızler dıyınce hemen yapıyorum.
gunaydın canım, yorgunken ya yemege saldırıyoruz ya tam tersı ıcımızden hıcbırsey yemek bıle gelmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?