Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Kızlar bu arada bazı arkadaşlar yazmıştı ölçülerde daralma olabiliyor diye. Yani kilo az gitse de sıkılaşma olabilir. İsterseniz bunu da bildirelim. Göğüs - Bel - Göbek - Basen - Baldır - Kol ölçülerimizi de yazıp, haftalık değişime bakabiliriz.

Bu arada geriye dönük baktım ama bize ceza kesilmemiş henüz sanırım.

ya cezayı 1. versin diyorlar ama veremem ki yaa.. kıyamam ki ben sizee

ay umarım ya....ama cidden bu hafta kaçamak bile yapmadan güzel beslenmiştim.. demek ki gitmeyesi varmış bu kilocukların

valla bizim ailede kalp genetik açıkçası ben kardiyo egzersiz olsun diye almıştım bisikleti çünkü kalbim 120-130lara çıkıyor ve çok iyi oluyor.. koşu bandının çok kullanışsız olduğunu çok duydum canım.. ama inanki ben 15 dk bisiklete binince 40 dakika yürümüş kadar terliyorum.. canıma okuyorduu..

ben bugun 1. oldum diye şımardım zaten yarın hemen toparlanıyorum söözz
hıııııı... hemen toparlana valla bu diyet şımarmyı asla kabul etmiyo canım.. nankör bişey diyet..

ben özel mesaj atmayı unutmuşum
yinede çıkarmak isterseniz çıkarım
est.. elbette çıkarmak ya da seni atmak değil ama ben de o kadar kişi içinden kilo bildiriminizi arayamıyorum..

anaöğünler gayet güzel ama sabah kahvaltı ne kadar geç de olsa ara öğün olmalıydı metabolizma çalışsın diye...

ya cezayı 1. versin diyorlar ama veremem ki yaa.. kıyamam ki ben sizee

Canım benim Valla zaten fdm de ben de kendi cezamızı kendimiz fena vericez gibi görünüyor
valla ben kendme sabahtan beri kızıyorum.. cesmi aklına gelen ceza varsa çekinmdedn verebilirsin canım.. hatta ceza değil eminim ki iyilik olacak... ben yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum..bu hafta daha sıkı tutucam ipleri..

ya kızlar yarın ve çarşamba günlerim var... sadece salatalardan kısıtlı miktarda yemeyi düşünüyorum... umarım başarabilirim..

hepinize iyi geceler...

valla çok haklısın canım, diyet nankör bişey bugunku gibi beslenmek yok, hemen toparlıyorum kendimi...

ceza vermek haddim deil kızlar, ben de geçen hafta sonuncuydum ama ceza vermedik. herkes ne yapması gerektigini biliyor zaten, bundan sonra daha dikkat edelim bence hepimize yeter. bir de sporları belki arttırabiliriz biraz..

bugünkü menüm yatmadan yazayım dedim

kahvaltı : 1 kase nesfit gevrek 1 bardak süt

ara : yok

öğle : 3 adet ızgara köfte 1 adet ızgara biftek
4-5 kaşık yogurt
salata

ara :1 mürdüm eriği

ara : 1 avuç fındık

ara : 1 kutu şeker ilavesiz meyve suyu (markette şekerim düştüğü için içtim )

akşam : 2 kibrit kutusu peynir
1 kibrit kutusu sucuk
3 parça piliç nugget (küçük parçalardan)
yarım çay kaşıgı incir reçeli

ara : 1 tatlı kaşıgı üzüm kurusu - 1 tane kraker

içilenler :

1.5 lt su -1 fincan az şekerli türk kahvesi

son zamanlarda dogru düzgün hiç sebze yemeği yememişim fark ettimki sadece salata ile sebze ihtiyacımı almaya çalışmışım bu hafta güzel bi pazar yapsam iyi olacak

son zamanlarda dogru düzgün hiç sebze yemeği yememişim fark ettimki sadece salata ile sebze ihtiyacımı almaya çalışmışım bu hafta güzel bi pazar yapsam iyi olacak

cnm tam ben diyecektim hiç meyve sebze yok diye kendin yazmışsın durumunu...dün tamamen et günü olmuş senin için.. umarıım etin yağsız yerlerini tercih etmişsindir..

kızlar gunaydın ? dun erken uyudum. guya mısafır vardı, cocukların yası kucuk olunca ben de abla olunca, kızlar ben uyuyayım dedım, yol yorgunuydum malum. halen de tam atamadım desem yerıdır. ama yıne de erken uyumak ıyı geldı. sabaha guzel uyandım ama su an mutlu degılım. dıgıtal baskulum geldı dun, sabah bır tartıldım ne goreyım 109,30 gosterıyor yanı kızlar ben seyahatte ya kılo aldım ya hap bana su toplatmaya basladı bılmıyorum. dun dıgıtal ıle tartılmadım ama yıne de boyle fark yoktu, daha oncekı kılomu gosterıyordu gram tam ıyı anlasılmadı dıyelım ve cok cok 200-300 farketmelıydı bu sabah. 108,50 kılo, yanı verdıgım kılomda degılım su an ve cok canım sıkkın. gecen hafta su, bıtkı cayları, beslenme dahıl hıcbırsey aynı degıldı ama cok cok hareketlıydım, nıye bukadar farketmıs anlamadım gercekten. normalde okadar hareketım bıle yoktu gunluk. demekkı ben ya cok az yıyecegım, asla kacamak olmayacak ya da ben bu hap ıle odem tutacagım bılmıyorum. hem moralım cok bozuk hem kafam cok karısık.

dun bır bucuk lıtre su ıle ve aksamkı menu ıle kapattım aksamımı.

sabah ılık 500ml su ıctım, bır s. bardak yarım yaglı sut, ıkı dılım cavdar ekmegı arasında domates ve yarım yaglı peynır, uc kucuk taze yesıl bıber, bır buyuk bardak acık sekersız cay.

bısıklet ıstıyorum zaten, sen anlatınca yanlıs bır karar olmadıgından emın oldum. kosu bandını cogu kısı sevıyor ama ben sevemedım, normal yuruyus gıbı zevk vermıyor, sıkılıyorsun hemen, ustelık sureklı spor yapan kısıler gıbı uzun sure kosamıyorsun, hele kı benım durumumda hıc kosamıyorsun, ayrıca kosu bandının zemını sert oldugu ıcın kosu bandı ıle en yavasta bıle yurusem ayagıma agrı yapıyor, bunu doktorumdan ogrendım, agrının sebebını yanı.

Günaydın kızlar, haftaya pek hırslı başladım ve aldığım 200 gramın 100 gramını verdim:) Dünkü menü ve spor uygun görünüyor yani şimdilik. Hemen kahvaltımı yazayım;

- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı acılı salça
- 1 kk lor peyniri
- 3 adet siyah zeytin
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 fincan şekersiz, açık çay

salca genelde yıyorsun sanırım, ıstah acmıyor mu o ? dıyette yemek ıcın onay verdı mı fdm ve onay ? merak ettım.

100 gram gıtmıs cok sevındım. ben kılo almısım gecen hafta. cok uzuldum. hem kılo cızelgemı hem fdmnın yaptıgı cızelgeyı degıstırmek lazım.

Günaydın Pomo, birincisi senin eski baskül yanlış tartıyor olabilir, yani kilo almamışsındır, sadece gerçek kilon budur. Hiç önemseme, bundan sonra zaten dijitalle tartılacaksın, haftaya görürsün değişim olup olmadığını. Bak ben 3 günde aldığım 200 gramın 100 gramını 1 günde verdim. Moralini bozma, dikkat edince veriliyor, salınca alınıyor ne yazık ki..
Kahvaltın güzel olmuş bence, yarım yağlı ürünler kullanman da çok faydalı. Lezzet açısından çok farkları yok ama kalori açısından ciddi fark var.

cnm dün çokyorgundum dinlendim giremedimnete,termal koseler hakkında hiçbir fikrimyokcnm

belli bire saatten sonra ara öğün bileyapmayın diyorlaröyle çok açlık hissedersen ve geç saatte kadar oturcaksan öyle ufak tefek masum şeyler atıştır
evet cnm masum bir öğün olurbu tariften
menünü beğenmedim cnmm

genel olarakgüzelkendi fikrim öğlenle akşamyerdeğiştirse daha güzel olabilirdi

bılmıyorum kı ya. kac kez tartıldım ozaman, esım de baktı, onun kılosu da dogru cıkıyordu. bılmıyorum kafam karıstı valla.

hapa basladım onun da kesın etkısı oldu, eeeee en onemlısı duzenlı uymadım evde yokken. yolculuklar, mısafırlıkler, resmı yerlerı gez dolas.......

yarım yaglı urunlerı almıstım seyahate cıkmadan. duyfer soylemıstı ıhmal etme onemlı dıye. dıyet lıstelerınde de yazar zaten doktorların ama ben almamıstım duyfer al dıyınceye kadar. doktorlar dıyınce gıcık oluyorum ama sızler dıyınce hemen yapıyorum.

günaydın güzellerrr yorgunluk devam cnm birşey yemek istemiyor ılıksuyumu içeyim bireşeyler yicem inşallah bu gün az işim var
dün akşam yemeğiolarak mecburiyetten yemek ypamadım için çavdar ekmeğiinin arasına peynir maydanoz ankara biberidomates bunları tost yaptım yanına ayran içtim dün resmen ayran aş erdim..

gunaydın canım, yorgunken ya yemege saldırıyoruz ya tam tersı ıcımızden hıcbırsey yemek bıle gelmıyor.

seçenekler
1-hap
2-tuzlu şeytükettiysen ödem
3-az sumu içtin
4-az hareket
5-üstündeki, giysinin ağırlığı tavsiyemaç karnına üstünde iç çamaşırınla tartılman
6-wc çıkamamak

ben süt ve süt ürünlerinde light ürünlere karşıyım tam yağlıyıda karşıyımen güzel yarım yağlı ürünler hayvansal yağlaradabir yere kadar ihtiyacımız var

gunaydın canım, yorgunken ya yemege saldırıyoruz ya tam tersı ıcımızden hıcbırsey yemek bıle gelmıyor.

istersem yerde sürüneyimkahvaltı yapmama gi,bi lüksüm olamaz sadece ağırdAN alıyorumbir önce yapayımkahvaltımıda koltukları sileyim

cnm sana bir tavsiyem var sen sirke içemiyordun şunu yap ender saraçoğlu taylan kümeli hep önerir bunuı
ılıksu-1 çay kaşığı bal-5-6 damla limon karıştır iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…