Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bu arada ceza olayına gelelim kimse vermiyor kabul edersenizbenvermekistiyorumtabi
ben p.tesi geldiğinde 315dk haftalıkspor istiyorum

Son düzenleme:

evet hap etkendır bence. tuzlu da yedım, kraker mesela, dondurma yedım ıkı kez, su tamamen azdı yolda zorluk cekerım dıye, ya da kayıt vs ugrasırken wc bulamam carsı merkezde dıye. cok kucuk bır sehırdı gıttıgımız. hareket herzamankınden cok hareketlıydım cok yuruduk, hatta yuzum yanmıs kuru sıcaktan. gıysılerım aynı tartılırken, ıc camasırı ıle tartılıyorum herzaman. wc cıkıyorum ama eskısı kadar sık degıl bunu farkedıyorum

evet lıgh yerıne yarım yaglı tercıh etmek dogruymus, duymustum bunu.

ben ogrencıyken bundan daha duzenlıydım kahvaltı yapardım muhakkak. evlenınce usendım kahvaltı ıcın.her gun altı bucukta kalkmaktan. ve pogaca sımıt cok yedım. duzensız kahvaltı yanı.

evet sırke hıc semıyorum, bal da sevmem ama bu bıraz daha kolay gorundu gozume. bunu yapacagım ok. sabah ac karnına mı yıne bu da ?

kızlar zamanı olan kısıler, forumda resım arastırsın. kılo verenlerın resımlerını burda paylasayalım ve bu hafta bıze gaz versın bu, ve sık sık resımlerı guncelleyelım, o resımlere bakalım, ben karabıberın resmıne cok bakıyorum, bakınca gaza gelıyorum

duyfer, adım sayar da sadece kalorı mı gorunuyor anlamadım ? s ve m tusları ne ıse yarıyor ?

cnm ben m ve r tuşunukullanıyorum s tuşu ayar tuşu onu kullanmıyorum r tuşu sıfırlama tuşu m tuşuda diyelim yürüdün eve geldin mtuşuna basara işte kaç km yürüdün işte kaçkalori yaktın, vsonlarıgösterir sen sadeceoku takip etkarşılığına bak
ha 1 dk hareketsizliktekapanır

Son düzenleme:
bu arada ceza olayına gelelim kimse vermiyor kabul edersenizbenvermekistiyorumtabi

Canım, ceza başüstüne de 315 dakika nedir? Ceza bugün belli olduğuna göre, bugünden itibaren 6 gün var sadece, her gün 1 saat spor eder ki, bu çok. Ben kendim için söylemiyorum sadece, yoksa dün zaten 1 saat spor yaptım ama daha makul bir süre olsa? Ya da fdm ne diyecek bakalım, çünkü benim için yapılabilir bir süre. Benim önerim, en az 250 dakikalık spor.

ilaç ödem yapar ise dün de demiştim ya en az 3 ly hatta mumkunse dha fazla su içmen gerekiyor senin ki ödem sökülsün senden. su sevmiyorsundur belki ama zorla mutlaka kendini 3 lt yi içmek için bence canım. sonra daha büyük sıkıntın olmasın..

bu ceza bana da mantıklı geldi. çalışan insanlar için belki zor olabilir ama en azından akşamları 30 dk leslie yapsalar bile olabilir. hatta dünden dolayı bende kendime ceza vereyim bende yapayım bunu

benm resmim kendi resmim mesela nasıl güzel miyim

neyse ben koltuklarısilmeyegideyim anca kurur sonradamutfak dolapları varrr

haftaya staj bitiyor, annem de temizlik yapacağız dedi eyvahlardayım.. seni gördükçe daha da korkuyorum valla kolay gelsin duygucum..

Ben de çok yorulunca canım hep ayran ister, afiyet olsun. Aslında vücut akıllı, ihtiyaç olan şeyi istiyor belki. Gerçi bu mantık canımız tatlı istediğinde pek geçerli değil, yoksa kilo almazdık değil mi:26:

Salça ile ilgili bir uyarı almadım, çok seviyorum ben salçayı. Bir de bu Antep Salçası, sevmemek ne mümkün. Zaten az yiyorum, bir de genelde tuz sevmem, tuzlu olarak yediğim şeylerden biri de salça. Ben kahvaltı alışkanlığını çok geç kazandım, o yüzden hafif iştah açmasında sakınca yok benim için. Yoksa kahvaltı yapmayıp, öğle yemeğinde aşırı yiyordum. Bazı şeyler kişinin kendi özelliğine göre değişiyor.

Ara öğünümü de yazayım; 1 fincan şekersiz (yarım yağlı sütlü) kahve, yarım dilim kek (kendi yaptığım)

7 gün 45 dk oluyor cnm dediğimgibi öneri gelsin fdmama adı gibi ceza yapabildiğin değil biraz zorlanacağınbirşey olsunki cezaolsun

Duygu, hayranım sana, bu ne enerji böyle Gerçi evde olunca duramıyor insan değil mi? Bana o kadar zor geliyor ki anlatamam.
sabah yaptımyaptımnesli yoksa bir üşeniyorum sormaa
vallagüzel bi,r plan yaparsanzorlanmazsın ben plancıyımdır bugün şunlar derim onbları yaparım bugünkü planımda bi dolap silmekaldısende erkenmkalkıp bismillah diyipbaşlarsan korkulcakbirşey kalmazz
evet ya sorma ayran içtimkendimegeldim çok severim ayranı hatta zayıflama kararı vermedenönce sabah ayran gevrek çok yerdim
bende biber salçası çok severimçemen severim kararındayiyorumyoksa tuzlu olduğuiçin ödemyapabilir
Ara öğünümü de yazayım; 1 fincan şekersiz (yarım yağlı sütlü) kahve, yarım dilim kek (kendi yaptığım)

nesli kek hazırmı bilmiyorum eğerçok seviyorsan esmer un esmer sekerle azşekerli cevizlitartınlı kek yapanbilirsin benimde çok cnm istiyor korkuyorum ama malzeme alayımbu şekilde yapmayı düşünüyorum

tünaydın kızlar sabah yürüyüşümü yaptım geldim
sabah sirkeli suyumu içtim
1 kase nesfitimi de yedim
bu sabah tartıdaki kilom 59.0
başlangıç kilom 63 .5
boyum 1.64
55 e doğru geliyorum

nesli benimde onerim salca yememen tatli kasigi bide bari cay kasigi ile ye, tuzluysa odem falan yapar birde bence peynir varsa yumurta yeme yada yumurta varsa peynir yeme, bunu bence gun icinde delgele canim

Sizede fikir olur belkii diye yazayımm canlarımm

ben ne yaptım canımm sizlere anlatayım çok iyi oldu benim içinnn
Patlicanları fırında közlettim poşetlere 3 yemek kaşığı koydum ,8 poşet hazırladım
sonra ıspanak vardı annem yayladan yollamış bende bir güzel az yağda soğanla kavurdum az salça ile sonra bunu süzdüm kevgirle susuz şekilde 4 yemek kaşığı koydum yine poşetlere
bazılarını sadece haşladım ıspanağın suyunu süzüp poşetlere yine
tavuk kıyamsından köfte yaptım 3 er tane koydumm
bagetlerdende 2 tane koydum
rafınn 1 kısmı bana ait olduu
öğlenleri yemek yapmak zor geldiğinde hemen çıkarıyorumm çözülünce patlicana yoğurt,salçalı ıspanağa 1 yumurta kırıyorum,haşlanmış ıspanağa yoğurt oh mis gibi yemeklerim hazır oluyorr
tadlarında hiç bir değişiklik yokk
yoksa o vakit hazırlamak zor geliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…