- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.101
seçenekler
1-hap
2-tuzlu şeytükettiysen ödem
3-az sumu içtin
4-az hareket
5-üstündeki, giysinin ağırlığı tavsiyemaç karnına üstünde iç çamaşırınla tartılman
6-wc çıkamamak
ben süt ve süt ürünlerinde light ürünlere karşıyım tam yağlıyıda karşıyımen güzel yarım yağlı ürünler hayvansal yağlaradabir yere kadar ihtiyacımız var
bu arada ceza olayına gelelim kimse vermiyor kabul edersenizbenvermekistiyorumtabi
ben p.tesi geldiğinde 315dk haftalıkspor istiyorum
istersem yerde sürüneyimkahvaltı yapmama gi,bi lüksüm olamaz sadece ağırdAN alıyorumbir önce yapayımkahvaltımıda koltukları sileyim
cnm sana bir tavsiyem var sen sirke içemiyordun şunu yap ender saraçoğlu taylan kümeli hep önerir bunuı
ılıksu-1 çay kaşığı bal-5-6 damla limon karıştır iç
ben de cezalıyım, fdm lısteyı duzenleyınce ben de cezalılar arasına gırecegım. ben kabulum bugunden ıtıbaren 315 dklık spor ozaman
duyfer, adım sayar da sadece kalorı mı gorunuyor anlamadım ? s ve m tusları ne ıse yarıyor ?
bu arada ceza olayına gelelim kimse vermiyor kabul edersenizbenvermekistiyorumtabi
neyse ben koltuklarısilmeyegideyim anca kurur sonradamutfak dolapları varrr
kızlar gunaydın ? dun erken uyudum. guya mısafır vardı, cocukların yası kucuk olunca ben de abla olunca, kızlar ben uyuyayım dedım, yol yorgunuydum malum. halen de tam atamadım desem yerıdır. ama yıne de erken uyumak ıyı geldı. sabaha guzel uyandım ama su an mutlu degılım. dıgıtal baskulum geldı dun, sabah bır tartıldım ne goreyım 109,30 gosterıyor yanı kızlar ben seyahatte ya kılo aldım ya hap bana su toplatmaya basladı bılmıyorum. dun dıgıtal ıle tartılmadım ama yıne de boyle fark yoktu, daha oncekı kılomu gosterıyordu gram tam ıyı anlasılmadı dıyelım ve cok cok 200-300 farketmelıydı bu sabah. 108,50 kılo, yanı verdıgım kılomda degılım su an ve cok canım sıkkın. gecen hafta su, bıtkı cayları, beslenme dahıl hıcbırsey aynı degıldı ama cok cok hareketlıydım, nıye bukadar farketmıs anlamadım gercekten. normalde okadar hareketım bıle yoktu gunluk. demekkı ben ya cok az yıyecegım, asla kacamak olmayacak ya da ben bu hap ıle odem tutacagım bılmıyorum. hem moralım cok bozuk hem kafam cok karısık.
dun bır bucuk lıtre su ıle ve aksamkı menu ıle kapattım aksamımı.
sabah ılık 500ml su ıctım, bır s. bardak yarım yaglı sut, ıkı dılım cavdar ekmegı arasında domates ve yarım yaglı peynır, uc kucuk taze yesıl bıber, bır buyuk bardak acık sekersız cay.
kızlar zamanı olan kısıler, forumda resım arastırsın. kılo verenlerın resımlerını burda paylasayalım ve bu hafta bıze gaz versın bu, ve sık sık resımlerı guncelleyelım, o resımlere bakalım, ben karabıberın resmıne cok bakıyorum, bakınca gaza gelıyorum
neyse ben koltuklarısilmeyegideyim anca kurur sonradamutfak dolapları varrr
günaydın güzellerrr yorgunluk devam cnm birşey yemek istemiyor ılıksuyumu içeyim bireşeyler yicem inşallah bu gün az işim var
dün akşam yemeğiolarak mecburiyetten yemek ypamadım için çavdar ekmeğiinin arasına peynir maydanoz ankara biberidomates bunları tost yaptım yanına ayran içtim dün resmen ayran aş erdim..
salca genelde yıyorsun sanırım, ıstah acmıyor mu o ? dıyette yemek ıcın onay verdı mı fdm ve onay ? merak ettım.
100 gram gıtmıs cok sevındım. ben kılo almısım gecen hafta. cok uzuldum. hem kılo cızelgemı hem fdmnın yaptıgı cızelgeyı degıstırmek lazım.
7 gün 45 dk oluyor cnm dediğimgibi öneri gelsin fdmama adı gibi ceza yapabildiğin değil biraz zorlanacağınbirşey olsunki cezaolsunCanım, ceza başüstüne de 315 dakika nedir? Ceza bugün belli olduğuna göre, bugünden itibaren 6 gün var sadece, her gün 1 saat spor eder ki, bu çok. Ben kendim için söylemiyorum sadece, yoksa dün zaten 1 saat spor yaptım ama daha makul bir süre olsa? Ya da fdm ne diyecek bakalım, çünkü benim için yapılabilir bir süre. Benim önerim, en az 250 dakikalık spor.
sabah yaptımyaptımnesli yoksa bir üşeniyorum sormaaDuygu, hayranım sana, bu ne enerji böyleGerçi evde olunca duramıyor insan değil mi? Bana o kadar zor geliyor ki anlatamam.
vallagüzel bi,r plan yaparsanzorlanmazsın ben plancıyımdır bugün şunlar derim onbları yaparım bugünkü planımda bi dolap silmekaldısende erkenmkalkıp bismillah diyipbaşlarsan korkulcakbirşey kalmazzilaç ödem yapar ise dün de demiştim ya en az 3 ly hatta mumkunse dha fazla su içmen gerekiyor senin ki ödem sökülsün senden. su sevmiyorsundur belki ama zorla mutlaka kendini 3 lt yi içmek için bence canım. sonra daha büyük sıkıntın olmasın..
bu ceza bana da mantıklı geldi. çalışan insanlar için belki zor olabilir ama en azından akşamları 30 dk leslie yapsalar bile olabilir. hatta dünden dolayı bende kendime ceza vereyim bende yapayım bunu
benm resmim kendi resmim mesela nasıl güzel miyim
haftaya staj bitiyor, annem de temizlik yapacağız dedi eyvahlardayım.. seni gördükçe daha da korkuyorum vallakolay gelsin duygucum..
evet ya sorma ayran içtimkendimegeldim çok severim ayranı hatta zayıflama kararı vermedenönce sabah ayran gevrek çok yerdimBen de çok yorulunca canım hep ayran ister, afiyet olsun. Aslında vücut akıllı, ihtiyaç olan şeyi istiyor belki. Gerçi bu mantık canımız tatlı istediğinde pek geçerli değil, yoksa kilo almazdık değil mi:26:
bende biber salçası çok severimçemen severim kararındayiyorumyoksa tuzlu olduğuiçin ödemyapabilirSalça ile ilgili bir uyarı almadım, çok seviyorum ben salçayı. Bir de bu Antep Salçası, sevmemek ne mümkün. Zaten az yiyorum, bir de genelde tuz sevmem, tuzlu olarak yediğim şeylerden biri de salça. Ben kahvaltı alışkanlığını çok geç kazandım, o yüzden hafif iştah açmasında sakınca yok benim için. Yoksa kahvaltı yapmayıp, öğle yemeğinde aşırı yiyordum. Bazı şeyler kişinin kendi özelliğine göre değişiyor.
Ara öğünümü de yazayım; 1 fincan şekersiz (yarım yağlı sütlü) kahve, yarım dilim kek (kendi yaptığım)
Günaydın kızlar, haftaya pek hırslı başladım ve aldığım 200 gramın 100 gramını verdim:) Dünkü menü ve spor uygun görünüyor yani şimdilik. Hemen kahvaltımı yazayım;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı acılı salça
- 1 kk lor peyniri
- 3 adet siyah zeytin
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 fincan şekersiz, açık çay
tünaydın kızlar sabah yürüyüşümü yaptım geldim
sabah sirkeli suyumu içtim
1 kase nesfitimi de yedim
bu sabah tartıdaki kilom 59.0
başlangıç kilom 63 .5
boyum 1.64
55 e doğru geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?