Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

sen aksam yemegını yıyorsun super. ben ne yemek yapayım dıye dusunuyorum ve evde olmama bır bucuk saat var. ısteyım. taze fasulye yapacagım sanırım. ya da kabak.

sen birgün önceden yapsana cnm ertesi güne hazır olsun 7de evdeoluyon yemek hazırlıyon enerken 8de yicen sana birşey diyeyim istedğink adar sporyAP AZ YE BU SAATTE YERSENÇOK ZOR KG VERİRSİN HAYATINA Bİ ÇEKİ DÜZEN VER CNM PLANLI YŞAMAYA BAK BAK BENİMOTURDUĞUM YERDE PAZARGÜNLERİ PAZAR VAR PAZAR YAPAR YAPMAZDOĞRANCAKLARI DOĞRAR,BUNLARI KAVURUR YADA HAŞLAR BUZDOLAP POŞEYLERİNEKOYARIM ,PRATİKOLUYOR ÇALIŞIRKEN HAFTASONU HAFTA ORTASINA KADAR İDARE ETCEK YEMEKLERİMİ YAPRDIM DİĞERGÜNLERDE Ya MELEMEN YADA KAHVALTI GİBİ UYDURURDUM MESELA KÖFTELİK KIYMAHAZIRLA BUNLARIPORSYONA AYIR BUZLUĞA AT GELİNCEPİŞİRİRSİN TAVUK İÇİNDE GEÇERLİ, HAYATINI KOLAYLAŞTIR VE HERŞEYEKAFAYI TAKMA

Eşim gelmek üzere ben gideyim giyineyim yürüyüş içinnnn bakalım kaç adım atcam
pomo sen az önce 1000kalori demişsin 1000 adım dicektin galiba

bu konuda bir sürü kitap var bildigim kadarıyla ama ben okumadım hiç birini. sadece internetten araştırma yaptım ve mantıgıma çok yattı. olumlu şeyler düşünürsen olumlu şeyler olur. olayın mantıgı bu. ve gerçekten bu mantıgı uygulamaya başlayınca olumlu şeyler oluyor. anlattım ya geçen sene hayal bile edemeyecegim şeyler yaşıyorum mesela

moralini yüksek tut. yapacak birşeyin yoksa olayı kabullen. üzülmek sana bişey katmıyor ki. tam tersine motiveni düşürüyor. kilo vermek gibi bir hedefin var ama bu değiştiremeyecegn üzüntüler yüzünden hedefinden uzaklaşıp kendini bir kere daha mutsuz ediyorsun..

bunun yerine durumu kabullen. işe gitmek zorundaysan bunu keyifli bir hale getir. sonuçta senden daha zor şartlarda çalışan insanlarda var sen daha iyi durumdasın bir çoğuna göre. demek ki bu durumdan keyif alabilirsin. sabahları işe giderken güzzel muzikler dinleyip gününü aydınlatabilir. akşamları da eşinden sonra gezip eğlenebilirsin mesela.

hedefini koy ve uygulamaya geç. ve olumlu düşün. istersen bu konuda kitap da araştırabilirim ama dedigim gibi ben hiç birini okumadım. sadece mantıgıma yattı temel fikir ve uyguladım

Ben bunu çok doğru bulmuyorum açıkçası, kahvaltıda bolca protein almak önemli. Aslında her öğünde dengelemek gerektiğini düşünüyorum. Sadece miktarlara dikkat etmek lazım.

valla canim ben duydugumu soyluyorum sonucta her agizdan birseyler cikiyor uygulayip uygulamamak bizlere kalmis herkes kendi vucudunu taniyor neyi nasil yemesini gerektiginide az cok biliyordur

bende duyguya katiliyorum patates ve pilav birde hosaf bencede hic olmamis

menun guzel ve doyurucu

kizlar benim menume yorum yapar misiniz cok siskin hisediyorum kendimi nerde yanlis yaptim

ara
1 avuc beyaz leblebi
1 ceviz
bir seftali

ogle
tarhana corba
esime kek yapmistim yani kibrit kutusu kadar kesip tadina baktim

aksam
4 sarma ( pirinc yerine bulgurla yaptim icini )
bir paprikanin disini yedim esim dolmalarin disini yemiyor sadece icini yiyor bende biber cope gitmesin diye yedim
2 kasik yogurt
1 porsiyon tarhana

sabah ki acligim yok sanki o kadar cok yemisim ki anlamadim midem mi kuculmeye basladi ama su an tartilsam 2 kilo fazla cikarim sanki

yazmayi unutmusum ogle ile aksam arasinda bi ara daha yaptim

1 avuc beyaz leblebi
5 adet badem yemistim

1 avuc beyaz leblebi
5 adet badem yemistim

canım bulgur bazı insanlarda şişkinlik yapabilir..kısır yedikten sonra hazımsızlık olur ben de de..bi de leblebi ödem atar diyolar ama her bünye farklı olabilir.. ben de geçen hafta çok tüketmiştim leblebiyi bu jafta artı çıktım bu yüzden bu hafta leblebi yemicem...

kızlar hepinize merhabalar.. bugün okulkda toplantım vardı geç geldim sonra da güne gittim.. biraz cısslardan yedim..

sabah

2 yumurta (tavada çok az tereyağında)
1 domates
1 kk peynir
2 zeytin
2 dilim buğday ekmeği

ara
1 şeftali

öğle
1 mini köstebek pasta
yarım dilim börek
1 kase şehriye salatası(ama masum bi salataydı sanki, arpa şehriye haşlanmış ve bol garnitürle karıştırılmıştı)

akşam
saç kavurma(1-2 kaşık yemeyi düşünüyorum)
biraz da salata

bugün sabah eşimle 6:30da uynaıp çıktık ve 50 dakika kladar çok hızlı tempoda yürüdük.. valla eve sor geldim..

bulgur yapmışolabilirçoksu içmişsen oda olabilir leblebide yapar çünkü toktutucuözelliğivar

1 avuc beyaz leblebi
5 adet badem yemistim

hiç beğenmedim menünü bu gidişte artık çıkmaya devam edersin fdm sende farkındasın

bulgur yapmışolabilirçoksu içmişsen oda olabilir leblebide yapar çünkü toktutucuözelliğivar

hiç beğenmedim menünü bu gidişte artık çıkmaya devam edersin fdm sende farkındasın
duygu genelini mi beğenmedin yoksa öğleyin günde yediklerimi mi???

Yürüyüş yaptım biraz yorgunolduğumdan 40 dk yaptım yürüyüş koşamadım amatempolu yürüdüm neyse 5170 adım 3640 metre 271,4 kalori attım

kızlar yarın girermiyim bilmiyorum sabah erkenkakıp alışveriş merkezine gitcem yeğenime okul hediyesi almaya ordanda kayınvalideme geçerim akşam döneriz gecekapanış yapmaya girerimmm fdm özellikle bildiriyorum canımm

tmm cnm iyi gezmeler ve eğlenceler. kolay gelsin

kızlar akşam yemeğim 1 porsiyon hamsi tava
1 diet cola
çok değil dimii?

hamsiyi yagda kizartiysan biraz fazla olabilir ama yagini alip yediysen sorun degil galiba genede arkadaslar daha iyi bilgi verirler.. duygu evet ben baya su ictim sonra yarim bekleriz ya yemek yemek icin ben 15 dk falan bekledim sonra yemek yedim o da olabilir

ben de günlük yediklerimi yazayım kızlar..

sabah tam tahıllı ekmekten yapılmış tost, ( arasında kaşar yoktu başka tuzsuz ve az yaglı bi yenir vardı ama adını bilmiyorum )

ara öğünde 4 adet kuru kayısı

öğlen yemeginde kepek ekmek arasına sandviç ( içinde bolca yeşil, beyaz peynir ve ince 1 dilim salam vardı )

sonra ara öğün yemeye fırsatım olmadı, acıkmadm da nedense.

akşam yemeginde de 4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık erişte, üstüne de annem patatesli tavuk yapmış da onun tavuklarından bikaç tane koydum ekmeksiz bi şekilde tabi ki.

1 saat sonra spor yapmayı düşünüyorum. ardından da 1 küçük şeftali yerim sanırım. uzun zamandır meyve yemedigimi fark ettim de :44:

kızlar akşam yemeğim 1 porsiyon hamsi tava
1 diet cola
çok değil dimii?

galiba hamsi tava dediği çok az yağda tavada yapılan hamsiyi kastediyor.. yanında başka bişey olmadığı ve yağ miktarı az olduğundan yenebilir bence.. ama kola diyet bile olsa şişkinlik yapabiliyor...

ben beğendim menünün

Bugün benim de işyerinde canım sıkıldı bir şeylere, akşam yemeğinde biraz fazla yedim, karnım hala şiş, ama gözüm aç. Tam psikolojik yeme isteği. 2 bardak şekersiz limonlu çay içtim kessin diye, şimdilik kesti de. Ben yine tüm gün menümü yazacağım, derli toplu hem kendim göreyim, hem siz.

Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı acılı salça
- 1 kk lor peyniri
- 3 adet siyah zeytin
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 fincan şekersiz, açık çay

Ara:
- Yarım dilim kek (kendi yaptığım 70 Kalori)
- 1 fincan şekersiz, yarım yağlı sütlü neskafe

Öğle:
- 4 kaşık kadar türlü
- 6 çiçek haşlanmış brokoli

Ara:
- 1 bardak kefir

Akşam:
- Et sote (100 gram civarı)(Az yağda az yağlı dana eti)
- Sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış patates

Patatesi fazla kaçırdım, ilkinde 4 kaşık kadar almıştım ama yetmedi bir o kadar daha yedim. Menüme komple baktım şimdi ekmek az olduğu için belki de canım çok istedi. Sanırım öğlenleri de 1 dilim ekmek yesem iyi olacak.

Pomo, senin de canın sıkkınmış, olur arada böyle şeyler, insanın her zaman neşesi yerinde olmuyor. Ben böyle durumlarda eskiden yemek yiyordum ama uzun bir süredir bunu yapmıyorum, zaten işe de yaramıyor. Sevdiğim bir filmi izlemek bana iyi geliyor, mesela Merlin dizisini çok seviyorum, büyüler, entrikalar falan iyi geliyor. Ya da biraz hüzünlü birşeyler izleyip, ağlayıp rahatlıyorum. Son olarak 1 bardak sıcak süte 1 tatlı kaşığı kadar bal koyup içmek te rahatlatıyor beni ve güzel uyumamı sağlıyor. Aklıma gelenler bunlar, en kısa sürede toparlanırsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…