- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.181
sen aksam yemegını yıyorsun super. ben ne yemek yapayım dıye dusunuyorum ve evde olmama bır bucuk saat var. ısteyım. taze fasulye yapacagım sanırım. ya da kabak.
kıtap tavsıye edebılır mısın yada makaleler ? okuyarak kafama daha ıyı gırer benım herzaman her konu. dıyete bıle boyle baslayabıldım 29 yasında.
bugun gercekten cok kotuyum ıkı uc saattır. cok mutsuz, sadece uyumak hıssı gelıyor ıcımden
aıleme yardım etmem lazım, sık sık da yaparız sıkısınca esım anlayıslıdır, kalbı temız bırı bır de bılmıyorum aılesıne bız asırı fazla yaptıgımız ıcın belkı o da benımkılerıne yapmak ıstıyorduk gerektıgınde, bunu hıc bılmıyorum.
yoruldum sorumluluklar almaktan, anlatsam ooooo. hatta konular actım bız asla aıle olamayacagız dıye. bır baska konum da calısmak ıstemıyorum. bu konularda var aslında detaylar. ne bılıyım duygu, calısıyor olsam da, onun aılesıne fazla fazla yapıyor olsak da hem cekınıyorum aıleme yardım etmekten hem ıhtıyacları olunca utanıyorum onların durumu ıyı olsa hıcbırsey ıstemeseler keske dıyorum. bır de ne bılıyım onunkıler benımkıler derlken, hıc bır bırıkım yapamadım,k 500 tl bıle ınan. yoruldum bu durumdan.
tartı uzdu ama ben ıkı gundur cok ıyı degılım zaten moral olarak.
erken kalkarım demıssın her gun altı bucukta kalkıp ıse gelmekten nefret eder oldum. ozgurce yurumek ıstıyorum kendı basıma bos bos, gun ısıgı tepemdeyken ama yapamıyorum ıste. kendımı mutlu edeyım derken alısverıs kolık oldum bır ıkı yıldır. oysa ben oyle sık alısverıs yapan bırı degıldım. sımdı hastalık olmus gıbı hıssedıyorum bazen.
kacamak falan yapmam, baksana yaptım azıcık ve okadar yurumeme ragmen kılo almısım. derdım yemek ıle degıl zaten. aksam ıcın bıle canım bırsey ıstemıyor su an.kacamak olmaz, sen guven.
Ben bunu çok doğru bulmuyorum açıkçası, kahvaltıda bolca protein almak önemli. Aslında her öğünde dengelemek gerektiğini düşünüyorum. Sadece miktarlara dikkat etmek lazım.
bılgısayarım tamıre gıttı ama baska arkadasın pcsınden gırdım sırf sıze yazmak ıcın :)))) ısten atılacam ben bu gıdısle.
ogle yemegınden once yarım elma yedım.
ogle yemegım:
ıkı kasık bulgur pılavı
bes kasık kuru kayısı hıosaf (sadece su, tanesı yoktu )
dort kasık patates yemegı
bır kucuk domates
on dakıka once bır salatalık yedım ve su an yesıl cay ıcıyorum kıraz saplı.
kızlar akşam yemeğimi yiyorum yürüyüşe çıkcam eşim geldiğindemenümde değişiklik oldu eşimin isteğiyle yine nahut yemeği haşlanmış makarna sarımsaklıyoğurtile ayran ve salata yaptım
3kaşık nohut suyundan almadım
2 kaşık yoğurtlumakarna
1çay bardağı ayran
4-5 kaşık salata
ekmek yok
kizlar benim menume yorum yapar misiniz cok siskin hisediyorum kendimi nerde yanlis yaptim
ara
1 avuc beyaz leblebi
1 ceviz
bir seftali
ogle
tarhana corba
esime kek yapmistim yani kibrit kutusu kadar kesip tadina baktim
aksam
4 sarma ( pirinc yerine bulgurla yaptim icini )
bir paprikanin disini yedim esim dolmalarin disini yemiyor sadece icini yiyor bende biber cope gitmesin diye yedim
2 kasik yogurt
1 porsiyon tarhana
sabah ki acligim yok sanki o kadar cok yemisim ki anlamadim midem mi kuculmeye basladi ama su an tartilsam 2 kilo fazla cikarim sanki
kizlar benim menume yorum yapar misiniz cok siskin hisediyorum kendimi nerde yanlis yaptim
ara
1 avuc beyaz leblebi
1 ceviz
bir seftali
ogle
tarhana corba
aksam
bir paprikanin disini yedim esim dolmalarin disini yemiyor sadece icini yiyor bende biber cope gitmesin diye yedim
2 kasik yogurt
1 porsiyon tarhana
sabah ki acligim yok sanki o kadar cok yemisim ki anlamadim midem mi kuculmeye basladi ama su an tartilsam 2 kilo fazla cikarim sanki
yazmayi unutmusum ogle ile aksam arasinda bi ara daha yaptim
1 avuc beyaz leblebi
5 adet badem yemistim
bulgur yapmışolabilirçoksu içmişsen oda olabilir leblebide yapar çünkü toktutucuözelliğivarkizlar benim menume yorum yapar misiniz cok siskin hisediyorum kendimi nerde yanlis yaptim
ara
1 avuc beyaz leblebi
1 ceviz
bir seftali
ogle
tarhana corba
aksam
2 kasik yogurt
1 porsiyon tarhana
yazmayi unutmusum ogle ile aksam arasinda bi ara daha yaptim
1 avuc beyaz leblebi
5 adet badem yemistim
kızlar hepinize merhabalar.. Bugün okulkda toplantım vardı geç geldim sonra da güne gittim.. Biraz cısslardan yedim..
Sabah
2 yumurta (tavada çok az tereyağında)
1 domates
1 kk peynir
2 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
ara
1 şeftali
öğle
1 mini köstebek pasta
yarım dilim börek
1 kase şehriye salatası(ama masum bi salataydı sanki, arpa şehriye haşlanmış ve bol garnitürle karıştırılmıştı)
akşam
saç kavurma(1-2 kaşık yemeyi düşünüyorum)
biraz da salata
bugün sabah eşimle 6:30da uynaıp çıktık ve 50 dakika kladar çok hızlı tempoda yürüdük.. Valla eve sor geldim..
duygu genelini mi beğenmedin yoksa öğleyin günde yediklerimi mi???bulgur yapmışolabilirçoksu içmişsen oda olabilir leblebide yapar çünkü toktutucuözelliğivar
hiç beğenmedim menünü bu gidişte artık çıkmaya devam edersin fdm sende farkındasın
tmm cnm iyi gezmeler ve eğlenceler. kolay gelsinYürüyüş yaptım biraz yorgunolduğumdan 40 dk yaptım yürüyüş koşamadım amatempolu yürüdüm neyse 5170 adım 3640 metre 271,4 kalori attım
kızlar yarın girermiyim bilmiyorum sabah erkenkakıp alışveriş merkezine gitcem yeğenime okul hediyesi almaya ordanda kayınvalideme geçerim akşam döneriz gecekapanış yapmaya girerimmm fdm özellikle bildiriyorum canımm
kızlar akşam yemeğim 1 porsiyon hamsi tava
1 diet cola
çok değil dimii?
kızlar akşam yemeğim 1 porsiyon hamsi tava
1 diet cola
çok değil dimii?
galiba hamsi tava dediği çok az yağda tavada yapılan hamsiyi kastediyor.. yanında başka bişey olmadığı ve yağ miktarı az olduğundan yenebilir bence.. ama kola diyet bile olsa şişkinlik yapabiliyor...hamsiyi yagda kizartiysan biraz fazla olabilir ama yagini alip yediysen sorun degil galiba genede arkadaslar daha iyi bilgi verirler.. duygu evet ben baya su ictim sonra yarim bekleriz ya yemek yemek icin ben 15 dk falan bekledim sonra yemek yedim o da olabilir
ben beğendim menününben de günlük yediklerimi yazayım kızlar..
sabah tam tahıllı ekmekten yapılmış tost, ( arasında kaşar yoktu başka tuzsuz ve az yaglı bi yenir vardı ama adını bilmiyorum )
ara öğünde 4 adet kuru kayısı
öğlen yemeginde kepek ekmek arasına sandviç ( içinde bolca yeşil, beyaz peynir ve ince 1 dilim salam vardı )
sonra ara öğün yemeye fırsatım olmadı, acıkmadm da nedense.
akşam yemeginde de 4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık erişte, üstüne de annem patatesli tavuk yapmış da onun tavuklarından bikaç tane koydum ekmeksiz bi şekilde tabi ki.
1 saat sonra spor yapmayı düşünüyorum. ardından da 1 küçük şeftali yerim sanırım. uzun zamandır meyve yemedigimi fark ettim de :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?