Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Fdm menünü ben de beğenmedim. Biraz fazla geldi bana, kahvaltıda 2 yumurta çok değil mi? Sonra hamurişi yemişsin, onlarda da bol kalori var. Bence de biraz daha dikkat etmen lazım.

Fdm menünü ben de beğenmedim. Biraz fazla geldi bana, kahvaltıda 2 yumurta çok değil mi? Sonra hamurişi yemişsin, onlarda da bol kalori var. Bence de biraz daha dikkat etmen lazım.

güne gidince olur öle ama yaa.. kimsede de o kadar irade olacagını sanmıyorum. karşında herkes hapur hupur yiyorken sen öle bakamazsın ki

yarın akşam da biz misafirliğe gidecez. akşam yemegi yemeden gidecem en azından yemek kalorisini almaım die. ama illa ki biraz kaçırırm ppfff

duygu genelini mi beğenmedin yoksa öğleyin günde yediklerimi mi???

evet cnm genelini beğenmedim fazla olmuş yanlış anlama ama bunları düzene oturtmazsan zorlanırsın tamam gün kırkyıldabiroluyor ama olmaz işte mademyedinakşam yemicen gerekirse bir kase yoğurtyicen telafide etmemişsin

KIZLAR YARIN KAYINVALİDEMEGİTCEM DEDİM YA İLKKEZ DENEDİĞİM BİR TARİFİYAPTIM ZENCEFİLLİ TARÇINLI KURABİYE İLKKEZDENEDİĞİMİÇİN MİNİCİK CEVİZDEN KÜÇÜK BİRTANE DENEDİM OYYY DIŞARDA KAHVELERİN YANINA İKRAM EDİLEN KURABİYELERGİBİ OLMUŞ KUZEYDE ÇOK BEĞENDİ İÇİNDE ZENCEFİL OLMASI OĞLUMİÇİNDE Yararlı HEMDE İÇİNDE PEKMEZ VAR

çok az yağlı yaptım arkadaşım ekmek falanda yoktu ama roka salatamda vardı yazmayı unutmuşum...

aslında yediklerinin hiçbiri şişirmez .sadece bazen banada oluyor rejimden dolayı karın şişliği lavobaya çıktıysan geçer

çok aç hissediyosan kendine bir meyve tabağı yap ben öyle yapıyorum geçiyor

Duygu tarifini versene, pek sağlıklı ve lezzetli bir şeye benziyor. Ölçülerle tarif verirsen, bir de kaç tane çıktığını söylersen kalorisini de hesaplarız.

evet patateslerin fazla olmuş gibi geldi bana da..

canım yumurtalar çok küçüktü bi de ben kahvaltıyı çok erken yapıyorum dün çok acıktım açıkçası bugün acıkmıyım diye 2 yumurta yemiştim ama siz öyle diyorsanız boynum kıldan incedir..

valla doğru diyon ama aklımda kesinlikle tatlıyı yememek vardı dfayanamadım görünce.. hatta bi de aşhaşlı tatlı vardı ona dokunmadım bile..

duygu sen 1kaç saat önce menünü beğenmedim yamıştın ya ben o zaman akşam yemeğini henüz yememiştim..bu yüzden sadece ama sadece etten nefsim körelsin diye 3-4 tane yedim ve yarım pors. domates salatası yedim o kadar...birazcık da olsun telafi etmemiş miyim???:18:
:18:

çok iyi yapmışsınn canımmmm tebriklerr

Zencefilli Çatlak Kurabiye

Malzemeler;

110 gr tereyağı
1 su bardağı şeker
1 yumurta
aldığı kadar un
1/3 su bardağı pekmez
1 yemek kaşığı zencefil
1 yemek kaşığı tarçın
1/2 çay kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı kabartma tozu
Yapılışı;
Fırın 175 dereceye ayarlanır
şeker ve tereyağı çırpılıp içine pekmez ve yumurta katılır.
kuru malzemeler elenir , şeker ,yap ve pekmez karışımına eklenerek yoğurulur
şekil verilerek tepsiye aralıklarla dizilir
8-10 dakika pişirirlir
Afiyet Olsun
Notlar:
Hamur toparlarken fazla un katmamaya dikkat edin.Çünkü bu kurabiyenin pişerken kendini salıp çatlaması icap ediyor.Ben fındıktan büyük cevizden küçük toplar yapıp pişirme kağıdı serdiğim tepsime aralıkalrla dizdim pişerken kendilerini saldıkalrından yapışmamasını istedim.
Yağne çok soğuk ne de çok sıcak yumuşacık olmasın ikisnin arasında oda sıcaklığında iken kullan

Son düzenleme:
çok iyi yapmışsınn canımmmm tebriklerr
ayy içimi rahatlattın cnm ya... valla sırf yarın kaçamak yapmıyım diye diğer günüme gitmemeyi bile düşünüyorumm..yarın daha dikkatli olcam..tarifin çok güzele benziyo.. hemen bilgisayara kaydediyorum.. deniycem..

kızlar pazar günü bu çizelgeyi hazırlayıp buzdolabının üzerine yapıştırdım..kendimi bununla kontrol ediyorum ve 2 günlük sonuçlarım böyle..
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pzt[/TD]
[TD]salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kalori limitine uyma[/TD]
[TD]+
[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bitki çayı[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]spor[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeme içmeyi erken bırakma[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2,5 lt su[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

simdi leslie 2 mil yaptım bende, 10 dk kadar da pilates denedim ama karnım resmen yandı eğilip kalkmaktan feci oldum. şimdi duşa gireyim de sırtımı karnımı ısıtayım yumuşasın biraz diyorum

bugun gündüz de 1 saate yakın yürümüştüm. ofis dışındaki işlere ben atlıyorum resmen yürümek için yeşil çayımı da içtim bugun. 2.5 lt dde su oldu ama gece yatana kadar 3 ü geçer o kesin şimdi de 1 küçük şeftali yiyip bu akşamki girişleri kapıyorum

Tarif güzele benziyor, ben de deneyeceğim. Kaydettim. Teşekkürler, ellerine sağlık, özellikle oğluna afiyet olsun.

Kızlar 4 mil leslie yaptım, resmen bittim. Zaten normalde de çok terleyen biriyimdir, sırılsıklam oluyorum ben bu kıza yetişicem diye. 4 mil yaklaşık 6,5 km yapıyor, inşallah haftasonu aldığım 200 gramın tamamı gitmiş olur yarına. Yalnız spor sonrası 3 tane mürdüm erik yedim ve 330 ml soda içtim. Böylece de yeme içme işini kapattım.

iyi geceler kızlar maalesef ki istemedende olsa kaçamak yaptım kızım akşam yemeğinden hemen sonra çiğ köfte diye tutturdu eşimde gitti aldı geldi ve son zamanlarda aldıgı şeyleri yemiyorum diye çok kızıyor güceniyordur korkudan yedim maalesef ki ama resmen burnumdan geldi gibi oldu

gündüzde diyetisyen dilara kocak ın tvde bitter çikolata metabolizma hızlandırır 5 kara bitter bile yenebilir demesiyle 55 kalorilik stik çikolatalardan yemiştim

bundan sonra ne dilara hanımın nede eşimin gazına gelmeyeceğim çok mutsuzum ne güzel gidiyordu herşey yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…