Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bugünkü menüm :

kahvaltı : 2 dilim tam tahıllı ekmek
1 k.kutusu peynir
3 zeytin - 1 kaşık acılı sos
salatalık-domates

ara : şekersiz nescafe -3 diyet bisküvi

öğle : 1 tabak mercimek çorbası
4 kaşık sebzeli orman kebabı
2 kaşık patates püresi
salata

ara : 1 avuç fındık

ara : 55 kalorilik çikolata

akşam : 4-5 kaşık melemen
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 k.kutusu peynir
salatalık-domates
1 çay kaşıgı acılı sos

ara : 2 mürdüm eriği -yarım havuç

kaçamak 3 çiğ köfte

2.5 lt su - 1 soda - 1 fincan yeşilçay

40 dk. kondisyon bisikleti

kızlar resmen karbonhidrat patlaması yapmışım

4 dilim ekmek - 3 tane diyet bisküvi - 1 kase mercimek çorbası - 2 kaşık patates püresi - 3 adet çigköfte hepside karbonhidrat yarın çok az karbonhidrat alıp dengeleyebilirmiyim acaba

acılı sosada elveda dediğiniz gibi acılı soslardaki tuz ödem yapabilir

Son düzenleme:

ay canım çok güldüm ya bu cümlene..çok tatlı söylemişsin...neyse çikolatayı gündüz yediğin için ara öğün gibi bile sayılabilir de bu saatte yenen çiğköfte cıss tan başka bişey değil

kızlar hepinize günaydın...şimdi yeni eşimle yürüyüşten geldik bugün daha uzun bi mesafe yürüdük canım çıktı valla..az sonra kahvaltımı yapıp okula gidicem..sonra görüşürüz..

günadınnnn arkadaşlarrrr yoğun istek üzerine tekrar kurabiye yapcam sabah sabah,kendim yemedikden sonra neye yarıyor neyse zayıfladımmı bi tepsi kendimeyapcam kahveyle yicemmm dünden beri resmken sınavdayım kurabiyler yapıyorumbugünde kayın validemin güzel girit mutfağının lezzetleriyle imtihan edilcem hafta sonundada kendi annemin egemutfağının bir birinden lezzetli yemekleriyle imtihan olcamm oyyy eğer bu haftayı kazasızz yerinde yiyerek atlatırsam ben bu işi başardım demektirr hadi bakalım kazam mubarek olsunn

evet oylamayapalımm ben bu hafta 2 annlrin yemeklerini dayanamayıp yiyermiyim yani zatenyicemde yerindemiyerim abartırmıyım
1-evet dayanamaz yersin
2-olurmu hiç kararında yersin

arkadaşlargördüğümkadarıyla sayfada kaçamaklarr ve dikkat etmemeler diz boyu valla birşey demiyorum size tartınız cvp vercek,böyle ne oluyor biliyormusunuz sanki gelmişiz idealkg muza kgsorunumuz yok o günabartıyoruz ertesigün telafi ediyoruz yani bir yanlış birdoğruyu götürüyor eldevar sıfır neyse belki bazıları kızıyor yani hiçmi bir şey yemicez diye ogünlerde gelcek ama öncehedefinize biraz yaklaşın neyseee dediğimgibitartı size cvp vercek

Son düzenleme:

Haklısın Duygu, kaçamak yapmamamız lazım. Bu arada ankete cevap veriyorum; 2. Senin abartacağını hiç düşünmüyorum, bir de girit mutfağı ve ege mutfağı pek öyle cıss değil, bir de benim kayınvalideyi düşün Antep mutfağı

Hepinize günaydın kızlar, biliyorum Pazartesi hariç tartı bildirimi yapmayacağız ama özel bir durum. Biliyorsunuz haftasonu kaçamakları ile aldığım 200 gramı vermeye çalışıyorum. Pazartesi 74.5 kg'dım, Salı 74.4 kg oldu, bugün tartıldığımda 74.0 kg :) Ben memnunum sonuçtan yalnız anlayamadım. Üst üste iki gün 1 er saat Leslie yaptım, onun etkisi mi bu? Tabi yediklerime de dikkat ediyorum ama sağlıklı mı bilemedim. Yorumunuzu bekliyorum.

Bu arada bugünkü kahvaltım, 1 büyük kase kaynamış yarım yağlı süte 1 tatlı kaşığı bal koydum ve 1,5 dilim çok tahıllı ekmek doğradım, şimdi onu yiyorum.

Eşim gelmek üzere ben gideyim giyineyim yürüyüş içinnnn bakalım kaç adım atcam
pomo sen az önce 1000kalori demişsin 1000 adım dicektin galiba

canım 1000 adım degıldır ya 1000 kalorı dıye gosterıyordu yanlıs hatırlamıyorsam yanı hanı bolumler var ya onu yanlıs ayarlamadım sanırım. mesela evden cıktıgımdan berı su an 200 kusur kalorı gosterıyor. servıse yurudum sadece, ıse geldım, wc falan ıste. dun ogle yemegınden sonra baya yurudum ısyerımın etrafında ve hızlı yurudum, 1000 kalorı olabılır mı dersın ?

valla zoe bir imtihan Allah yardımcın olsun

ilk haftanın rehaveti çöktü sanırım herkese, ilk hafta kg veremeyenler hariç herkeste kaçamak durumu var umarım hemen toparlanırız hep birlikte

geçen hafta sen 2 gün kaçırmıştın zaten onları da hemen vermişsin senin adına çok sevindim umarım aynı şekilde devam eder

unutmadan bende hemen kahvaltımı yazayım..

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek

1 domates

1 kk beyaz peynir.

1 çay kaşığı da tahin - pekmez ( resmen boş bulundum attım ağzıma, sanki oruçlu oldugumuzu unutur da yeriz ya aynen öle )

benim sorum olacak kızlar size. şimdi ara öğünde ben normalde kuru kayısı yiyordum ama onu yemeye başladıgımdan beri bacaklarımda kırmızı kırmızı benekler çıkmaya başladı. o yuzden aldıgım paketi bitirdim yenisini almayacam şimdi. bugun yanımda ceviz getirdim 5 6 tane falan, 3 tane de kuru incir getirdim ama çok mu acaba bilemedim :44::44:

ya haklısın, ben sadece kıslıklarımı oyle dograyıp koydum bu yıl. daha once yapmazdım alısmamısım annem de pek yapmazdı ev hanımı ve zaten cok pratıktır herseyı o an yapardı, yıllarca bekar da yasayınca boyle seyler konusunda zamanla alıstım dıyebılırım. yanı koca bır evı tasır temızlerım oldum olası vardır becerım yemeklerım cok guzel olur ama pratık seylerı yenı yenı ogrenıyorum. mesela otururken sarımsakları soyup rondodan gecırıp kavanoza koyuyorum, yemek yapacagım zaman cok kolay oluyor. evet haklısın canım, ben bu hafta ıcı alısverıs yapayım ya da pazar gunu. pazara gıdemem, ben ısten donmeye pazarlar toplanıyor bızım burda. pazar gununku pazar da evımıze asırı uzak. gıtmek gelmek zaten cok zor hele kı esya ıle olmaz. arabamız yok. alısverıs merkezınden alıyorum, servısı var, servıs ıle eve gelıyoruz.

et ve tavuk olunca onları yemeklık ayırırım, sık sık kofte ve pratık tavuk sote yapardım zaten. ya da sınıtzel tarzı pane harclı. mesela yarın yagsız falan, fırında pısırecem gogus et dogranmıs sekılde. bana da uyar bu dıye dusunuyorum. kofte yemedım epeydır, kofteyı de sızın verdıgınız tarıflere gore yapacagım, fırında tarıf vermıstınız az yag ıle pısecektı ya da tava da yagsız.

sızler bana gore daha pratık ve bılgılısınız bu konuda. bana fıkırler verırsenız cok sevınırım. hem saglıklı hem zamanında hem de pratık sekılde hazırlıklar ıle hayatımı ve yemeklerımı duzenlemem cok ıyı olur.

dun mesela, dısarda yuruduk bıraz, canım sıkkındı bılıyorsunuz, esıme durumu anlattım, uzuldu, endıselendı tabı kı ama hallederız sen aglama yeter kı dedı. domates rendeledım, sarımsak, baharat ve az yag ve az salca ıle sos yaptım, makarna yaptım. orta boy kase kadar makarna yedım ayran ıctım, bır cay bardagı kadar yogurt yedım, 3-4 dılım tursu yedımi bır de ıkı kasık haslanmıs mısır. cok severım de. salata yaparken de kullanıyorum bazen.suyu 2,5 lıtre ıle tamamladım. gece hıcbırsey yemedım, cay dahı ıcmedım. cok yorgun ve bıtkındım agladıgım ıcın. on bucuk gıbı uyudum, ama yemegı gec yemıs oldum 8,30 gıbı. yemekten sonra, 3. kattakı evımıze uc kez cıktım ındım. yaptıgım spor buydu. kac kalorı yaktım bılmıyorum, adım sayarı taktım sanıyordum ama cıkarmısım meger.

sağ ol canım,valla iki annede bolkepçe yağ un kullandıklarını düşünürsek baya bi cıssss oluyor.amatabi antep mutfağagii aslaolmazzzzzzzzz

olamaz cnmm yanlış bakmışsındır çünkü afadersin eşekkegibi koşmaya gidiyorum 1 saatte 300 kalori anca yakıyorum

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ? aksam gıremedım moralımın duzelmesını bekledım, cok da bıtkın olunca uyudum.

bugun daha ıyıyım. ustelık dunku gordugum rakamın bır kısmının odem oldugunu gordum tartıda. 108,50 kılo ıdım seyahata gıderken ama dun 109,30 cıktıgımı soylemıstım. bu sabah tartıldım, 108,80 cıktım. yanı seyahatte 300 gram almısım. hapa ragmen, dıyete uymama ragmen seyahet cok da basarısız olmamıs benım ıcın. bugun moralım de yuksek. aktara gıdecegız arkadasla zaten ıs cıkısı, bolca yururum eve yuruyerek gelırım belkı ve bu bır saatlık yuruyus demek olur zaten.

ac karnına lımonlu su ıctım ıkı bardak ılık su.

uc kucuk taze yesılbıber, ıkı dılım cavdar ekmegı tost gıbı yaptım yagsız yaptım tabıkı ve lor peynırı koydum ıcıne. cok da lezzetlı olmus sık sık boyle yapacagım artık. buyuk bır domates yedım, bır ayran ıctım beraberınde. genellıkle gec kalıyorum oyuzden hazırladıgım seyı ıse gelır gelmez yıyorum yanı yedı bucuk sekız arası yemıs oluyorum. ıns yarın erken kalkmaya calısıp yumurta yıyecegım.

bır buyuk bardak acık sekersız cay ıctım ve 500ml ılık su oldu. bırazdan yesıl cay ıcerım, kıraz sapı koymayacagım ıcıne, duygu cok ıcme dıyordu. oglene dogru da elma yerım ve hayıt tohumu cay ıcerım.

evet uzulunce ya uyurum ıcıme kapanırım ya yerdım ama dun yemedım. bazı ınsanların forvet oyuncusu mısalı oldugunu dusunerek kendımı telkın etmeye calıstım. dolmus tasmıs bırı degılım, bır cok sehırde bır kısının aldıgı maası bız ıkı kısı alıyoruz ama cok sukur herkese faydamız oluyor belkı de ısı bıle ALLAH bu yuzden nasıp edıyor bıze. ne dıyeyım. bugun daha ıyıyım cok cok tskler hepınıze

etkilemezmi 2 gün bilefarkeder anladığımkadar metabolizmanda iyi çalışıyor eğer kıymetini bilirsenkısa sürede zayıflarsınn

ceviz enfazla 4 olsun incir iyi buarada

lıste ısı cok mantıklı. ben bundan daha detaylı bırsey hazırlayacagım bugun kendıme. senden ılham aldım

4 mil leslie, benım ıkı parca halınde yaptıgım 15'er dakıkalık yuruyuslerın toplamımı oluyor ????

nesli ye katılıyorum sen abartmazsın duygu. ve gercekten anteo mutfagı olsa ısın cok daha zordu :))))

etkilemezmi 2 gün bilefarkeder anladığımkadar metabolizmanda iyi çalışıyor eğer kıymetini bilirsenkısa sürede zayıflarsınn

ceviz enfazla 4 olsun incir iyi buarada

tamam o zaman cevizlerin bir kısmını yemeyim en iyisi teşekkür ederim :44:

bu arada kızlar 4 mil leslie çok deil mi yaa ? 45 dk da bile ben su gibi oluyorum 1 saatte buharlaşıp uçarım heralde

ayrıca dün pilates deneyim dedm de yokk yookkk kalsııınnnn canım çıktı 10 dk da. leslie ye kurban olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…