- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.221
iyi geceler kızlar maalesef ki istemedende olsa kaçamak yaptım kızım akşam yemeğinden hemen sonra çiğ köfte diye tutturdu eşimde gitti aldı geldi ve son zamanlarda aldıgı şeyleri yemiyorum diye çok kızıyor güceniyordur korkudan yedim maalesef ki ama resmen burnumdan geldi gibi oldu
gündüzde diyetisyen dilara kocak ın tvde bitter çikolata metabolizma hızlandırır 5 kara bitter bile yenebilir demesiyle 55 kalorilik stik çikolatalardan yemiştim
bundan sonra ne dilara hanımın nede eşimin gazına gelmeyeceğim çok mutsuzum ne güzel gidiyordu herşey yaaa
arkadaşlargördüğümkadarıyla sayfada kaçamaklarr ve dikkat etmemeler diz boyu valla birşey demiyorum size tartınız cvp vercek,böyle ne oluyor biliyormusunuz sanki gelmişiz idealkg muza kgsorunumuz yok o günabartıyoruz ertesigün telafi ediyoruz yani bir yanlış birdoğruyu götürüyor eldevar sıfır neyse belki bazıları kızıyor yani hiçmi bir şey yemicez diye ogünlerde gelcek ama öncehedefinize biraz yaklaşın neyseee dediğimgibitartı size cvp vercek
Eşim gelmek üzere ben gideyim giyineyim yürüyüş içinnnn bakalım kaç adım atcam
pomo sen az önce 1000kalori demişsin 1000 adım dicektin galiba
günadınnnn arkadaşlarrrr yoğun istek üzerine tekrar kurabiye yapcam sabah sabah,kendim yemedikden sonra neye yarıyor neyse zayıfladımmı bi tepsi kendimeyapcam kahveyle yicemmm dünden beri resmken sınavdayım kurabiyler yapıyorumbugünde kayın validemin güzel girit mutfağının lezzetleriyle imtihan edilcem hafta sonundada kendi annemin egemutfağının bir birinden lezzetli yemekleriyle imtihan olcamm oyyy eğer bu haftayı kazasızz yerinde yiyerek atlatırsam ben bu işi başardım demektirr hadi bakalım kazam mubarek olsunn
evet oylamayapalımm ben bu hafta 2 annlrin yemeklerini dayanamayıp yiyermiyim yani zatenyicemde yerindemiyerim abartırmıyım
1-evet dayanamaz yersin
2-olurmu hiç kararında yersin
arkadaşlargördüğümkadarıyla sayfada kaçamaklarr ve dikkat etmemeler diz boyu valla birşey demiyorum size tartınız cvp vercek,böyle ne oluyor biliyormusunuz sanki gelmişiz idealkg muza kgsorunumuz yok o günabartıyoruz ertesigün telafi ediyoruz yani bir yanlış birdoğruyu götürüyor eldevar sıfır neyse belki bazıları kızıyor yani hiçmi bir şey yemicez diye ogünlerde gelcek ama öncehedefinize biraz yaklaşın neyseee dediğimgibitartı size cvp vercek
Hepinize günaydın kızlar, biliyorum Pazartesi hariç tartı bildirimi yapmayacağız ama özel bir durum. Biliyorsunuz haftasonu kaçamakları ile aldığım 200 gramı vermeye çalışıyorum. Pazartesi 74.5 kg'dım, Salı 74.4 kg oldu, bugün tartıldığımda 74.0 kg :) Ben memnunum sonuçtan yalnız anlayamadım. Üst üste iki gün 1 er saat Leslie yaptım, onun etkisi mi bu? Tabi yediklerime de dikkat ediyorum ama sağlıklı mı bilemedim. Yorumunuzu bekliyorum.
Bu arada bugünkü kahvaltım, 1 büyük kase kaynamış yarım yağlı süte 1 tatlı kaşığı bal koydum ve 1,5 dilim çok tahıllı ekmek doğradım, şimdi onu yiyorum.
sen birgün önceden yapsana cnm ertesi güne hazır olsun 7de evdeoluyon yemek hazırlıyon enerken 8de yicen sana birşey diyeyim istedğink adar sporyAP AZ YE BU SAATTE YERSENÇOK ZOR KG VERİRSİN HAYATINA Bİ ÇEKİ DÜZEN VER CNM PLANLI YŞAMAYA BAK BAK BENİMOTURDUĞUM YERDE PAZARGÜNLERİ PAZAR VAR PAZAR YAPAR YAPMAZDOĞRANCAKLARI DOĞRAR,BUNLARI KAVURUR YADA HAŞLAR BUZDOLAP POŞEYLERİNEKOYARIM ,PRATİKOLUYOR ÇALIŞIRKEN HAFTASONU HAFTA ORTASINA KADAR İDARE ETCEK YEMEKLERİMİ YAPRDIM DİĞERGÜNLERDE Ya MELEMEN YADA KAHVALTI GİBİ UYDURURDUM MESELA KÖFTELİK KIYMAHAZIRLA BUNLARIPORSYONA AYIR BUZLUĞA AT GELİNCEPİŞİRİRSİN TAVUK İÇİNDE GEÇERLİ, HAYATINI KOLAYLAŞTIR VE HERŞEYEKAFAYI TAKMA
sağ ol canım,valla iki annede bolkepçe yağ un kullandıklarını düşünürsek baya bi cıssss oluyor.amatabi antep mutfağagii aslaolmazzzzzzzzzHaklısın Duygu, kaçamak yapmamamız lazım. Bu arada ankete cevap veriyorum; 2. Senin abartacağını hiç düşünmüyorum, bir de girit mutfağı ve ege mutfağı pek öyle cıss değil, bir de benim kayınvalideyi düşün Antep mutfağı
canım 1000 adım degıldır ya 1000 kalorı dıye gosterıyordu yanlıs hatırlamıyorsam yanı hanı bolumler var ya onu yanlıs ayarlamadım sanırım. mesela evden cıktıgımdan berı su an 200 kusur kalorı gosterıyor. servıse yurudum sadece, ıse geldım, wc falan ıste. dun ogle yemegınden sonra baya yurudum ısyerımın etrafında ve hızlı yurudum, 1000 kalorı olabılır mı dersın ?
Pomo, senin de canın sıkkınmış, olur arada böyle şeyler, insanın her zaman neşesi yerinde olmuyor. Ben böyle durumlarda eskiden yemek yiyordumama uzun bir süredir bunu yapmıyorum, zaten işe de yaramıyor. Sevdiğim bir filmi izlemek bana iyi geliyor, mesela Merlin dizisini çok seviyorum, büyüler, entrikalar falan iyi geliyor. Ya da biraz hüzünlü birşeyler izleyip, ağlayıp rahatlıyorum. Son olarak 1 bardak sıcak süte 1 tatlı kaşığı kadar bal koyup içmek te rahatlatıyor beni ve güzel uyumamı sağlıyor. Aklıma gelenler bunlar, en kısa sürede toparlanırsın umarım.
etkilemezmi 2 gün bilefarkeder anladığımkadar metabolizmanda iyi çalışıyor eğer kıymetini bilirsenkısa sürede zayıflarsınnHepinize günaydın kızlar, biliyorum Pazartesi hariç tartı bildirimi yapmayacağız ama özel bir durum. Biliyorsunuz haftasonu kaçamakları ile aldığım 200 gramı vermeye çalışıyorum. Pazartesi 74.5 kg'dım, Salı 74.4 kg oldu, bugün tartıldığımda 74.0 kg :) Ben memnunum sonuçtan yalnız anlayamadım. Üst üste iki gün 1 er saat Leslie yaptım, onun etkisi mi bu? Tabi yediklerime de dikkat ediyorum ama sağlıklı mı bilemedim. Yorumunuzu bekliyorum.
Bu arada bugünkü kahvaltım, 1 büyük kase kaynamış yarım yağlı süte 1 tatlı kaşığı bal koydum ve 1,5 dilim çok tahıllı ekmek doğradım, şimdi onu yiyorum.
unutmadan bende hemen kahvaltımı yazayım..
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
1 domates
1 kk beyaz peynir.
1 çay kaşığı da tahin - pekmez ( resmen boş bulundum attım ağzıma, sanki oruçlu oldugumuzu unutur da yeriz ya aynen öle)
benim sorum olacak kızlar size. şimdi ara öğünde ben normalde kuru kayısı yiyordum ama onu yemeye başladıgımdan beri bacaklarımda kırmızı kırmızı benekler çıkmaya başladı. o yuzden aldıgım paketi bitirdim yenisini almayacam şimdi. bugun yanımda ceviz getirdim 5 6 tane falan, 3 tane de kuru incir getirdim ama çok mu acaba bilemedim :44::44:
kızlar pazar günü bu çizelgeyi hazırlayıp buzdolabının üzerine yapıştırdım..kendimi bununla kontrol ediyorum ve 2 günlük sonuçlarım böyle..
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pzt[/TD]
[TD]salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kalori limitine uyma[/TD]
[TD]+
[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bitki çayı[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]spor[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeme içmeyi erken bırakma[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2,5 lt su[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar 4 mil leslie yaptım, resmen bittim. Zaten normalde de çok terleyen biriyimdir, sırılsıklam oluyorum ben bu kıza yetişicem diye. 4 mil yaklaşık 6,5 km yapıyor, inşallah haftasonu aldığım 200 gramın tamamı gitmiş olur yarına. Yalnız spor sonrası 3 tane mürdüm erik yedim ve 330 ml soda içtim. Böylece de yeme içme işini kapattım.
Haklısın Duygu, kaçamak yapmamamız lazım. Bu arada ankete cevap veriyorum; 2. Senin abartacağını hiç düşünmüyorum, bir de girit mutfağı ve ege mutfağı pek öyle cıss değil, bir de benim kayınvalideyi düşün Antep mutfağı
etkilemezmi 2 gün bilefarkeder anladığımkadar metabolizmanda iyi çalışıyor eğer kıymetini bilirsenkısa sürede zayıflarsınn
ceviz enfazla 4 olsun incir iyi buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?