Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Ben de adımsayar siparişi verdim, hem kendim için hem eşim için. Bakalım ne kadar adım atıyoruz? Sizden özendim, ben de takip edeyim adımlarımı dedim.

gunaydın neslı, sen leslıe cok yaptın o yordu bence senı cok. bugun yaparsan da hafıf yuruyıs yap en ıyısı.

kahvaltını begendım ben hafıf. bır meyve ekleyebılırsın belkı, mesela yarım seftalı.

Ben de adımsayar siparişi verdim, hem kendim için hem eşim için. Bakalım ne kadar adım atıyoruz? Sizden özendim, ben de takip edeyim adımlarımı dedim.

evet zevklı oluyor takıp etmek. wc ıcın nekadar adım atıyordum bılmıyrodum ama artık bılebılecegım mesela. guzel yanı. kalorıyı de gosterıyor super oluyor valla.

Ben de denemek istiyorum aslında, sağlıklı olduğu söyleniyor ama kullanışlı mı bilmiyorum. Alırsan fikirlerini yaz biz de öğrenelim. Gerçi başka kullanan olabilir forumda.

ben de aynen yorumlara gore alacagım. saglıklı oldugunu blıyorum ama kullanıslı mı onu bılmek lazım. ındırıme gırmıs zaten sımdı. tam da tencere alacaktım ama kafam karıstı tabıkı. duygu bılıyordur belkı ya da baskaları. dedıgın gıbı kullanan muhakkak vardır

o zaman tehlişkeli cısslar yedin anlaşılan... keşke akşam değil de gündüz saatlerinde yeseydin bu cıssları cnm ya...ama insan kendini bi yere kadar tutabiliyor...

abarttım sayılır çünkü börek yedim yine. yaglı deil sodalıymış ama sonuçta akşam 9 da yanlıştı tabi de akşam yemegi yemedigim için dayanamadım yedim dondurma, meyve de verdiler ama onları yemedim sadece börege dayanamadım işte

ben sabahları 8.15 de kalkıp kahvaltımı ediyorum zaten. metabolizmam erken çalışıyor yani. şimdi dünü telafı etmek ve kilo vermeye geçmek için 1 hafta fazladan spor yapacagım

Kahvaltıyı bile yapmam gerektiği için yaptım, yoksa canım istemiyordu. Kesinlikle Leslie fazla geldi, bugün dinleneyim yarına bişeyim kalmaz. Ara öğünde şeftali yiyebilirim, iyi fikir:)

hamur ısınden kesınlıkle uzak durmak lazım, sabahları pogaca borek ıkram etmeye calısıyor arkadaslar. cok severım ama yemıyorum. kendıme sozum var 80 oluncaya kadar uzagım. 80 olunca bırkez yıyecegım su boregı.

erken kalkmak bukadar onemlı ya kılo vermek ıcın ? ben uc buyuk yıldır 6-6,30 kalkıyorum, cogu seyı yapmazdım evde, anlatıyorum bazen ıste ama ona ragmen nıye kılo vermedım hatta aldım anlamıyorum.

Kahvaltıyı bile yapmam gerektiği için yaptım, yoksa canım istemiyordu. Kesinlikle Leslie fazla geldi, bugün dinleneyim yarına bişeyim kalmaz. Ara öğünde şeftali yiyebilirim, iyi fikir:)

bır gun aralıklı yap ıstersen, sen bır saatlıkten yapıyordun sanırım, ve ust uste bırkac gun yaptın, yoruldun elbette. yuruyus yaparsın, kasların acılır sımdı agrıyordur her yerın. yuruyus buna da ıyı gelır. ben de bu aksam leslıe yapacagım.

seftalı ıyı olur enerjı verır, ben de aldım dun. ama yemedım henuz. elma getırdım yıne yanımda. dun kuru kayısı ve cevız de aldım. kuru kayısı da yıyecem ara ogunlerde ama kac adet yemek lazım bılmıyorum onu.

ya ben şehir dışında okudugum için gidebildigim yerlere az gidiyorum işte. öyle olunca da yemeyecem desem de bi yerden sonra dayanamayıp yiyorum malesef. şimdi de 10 günüm kaldı, artık son turlar herkese, malesef en aza indirgemeyee çalışacagım da 10 gün kaçamak yapsam da canımı çıkartarak telafı edip kilo vermeye geçecegim yani mecbur

metabolizmayı erken çalıştırmaya başlamak önemli tabi ki ama tek başına yeterli de deil. aynı zamanda az ve sık yemek lazım ki metabolizma sürekli tam hız çalışsın. bi de spor yaparak da daha hızlandırılmalı. bunlara dikkat ederek kilo vermeyi hızlandıracagız ben inanıyorum

günaydın kızlar hpimiz için güzel bir gün olsun inşallah

fdm canım ayda 1 miş Allahtan bazılarının haftada 1 ozaman çok zor olurdu kilo verme işi senin için

pomo canım bizim gelin kullanıyor bu tencerelerden ama markası başka o çok memnun bende alacagım fırsat bulunca.çok kullnışlıymış birde teflon gibi yapıştırmıyor hemde saglıklı

cesmi_naz keşke dondurma yeseydinde börek yemeseydin dondurmayı 2 top falan yiyebiliyorsun diye biliyorum gerçi ne yersek yiyelim çok geç saatte yemeyelim hemen yapışıyor benim çiğ köfteler bakalım yapıştılar mı pazartesi herşey belli olacak .sıkma canını bişekilde telafi etmeye çalış canım azmini kaybetme

dondurmayı saat 11 de aldılar o saatte hayatta yemezdim yani akşam yemegi yemeyince çok acıktım ondan yaa yoksa tutardım da işte ne bileim oldu bi hata pişmanım telafi edecegm mutlaka

unutmadan sabah kahvaltımı da yazayım..

domatesli yumurta ( 1 yumurtadan ve yagsız )

1.5 dilim kepekli ekmek..

markasını ogrebılırmısın ? ben tencere alacagım zaten. bu urunden 21 adet kaldı yazıyor ustelık bızde bulunmayan kredı kartlarına taksıt var. ben sızın gelınınkını merak ettım.

kızlar çok fenayım grip olmuşum başımı kaldırınca acayip tansiyonum düşüyor işe gidemeyeceğim herhalde evde kalsam evde işten daha çok işim var gördükçe kalkıp yapacagım ilaç aldım bakalım işe yarayacakmı

evet dıyorum ya ıyıkı cevrem yok burda. yalan degıl, kendıme bu anlamda cok guvenmıyorum. sen yuzmeye de yapacaktın donunce oyuzden avantajlısın. moral bozmadan yoluna devam et ama cısssss lara yıne de dıkkat et ıste. mıde hemen buyuyor tekrar ben onu farkettım. ben seyahate cıkmadan once, sabah ekmek bıle yemıyordum, genelde corn flakes ıle kahvaltı yapıyordum ama sımdı ekmeklı kahvaltı bıle tam doldurmuyor gıbı oluyor. belkı de hapın etkısıdır bılmıyorum. ıstah acıyor ama ıstahıma yenılmıyorum cok sukur.

evet sık yemedım, ekmek cok yedım, spor yapmadım, su ıcmedım oyuzden kılo vermedım yıllarca oysa cok seyı esırgıyordum kendımden, kısıtlıyordumç evet artık yapacagız ınanıyorum

çok geçmiş olsun canım yormamaya çalış kendini, evin işleri senin saglıgından önemli deil ki

hatalarımızdan ders aldık ve artık azimliyiz bence en önemli olan şey bu

şu son 10 günümü en az hasarla atlatmaya çalışacagım, bakalım inşalah başarırım. Ankara ya gidince zaten arasam da bulamam börekleri, o yuzden orada benm için daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…