- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.361
kızlar alakasız bır konu olacak ama tencerelerımı yenıleyecegım ben. celık alacagm normalde. ama sımdı şu reklamı gordum. fıkırlerınızı almak ıstedım.
Gizia Ceramica Seramik Tencere Seti - Outletimiz.com
adımsayar sureklı takılı gun boyu. 15-20dk bır wc gıdıyorum ısyerındeyken. malum tum sıvıyı nerdeyse aksama kadar alıyorum. uzun yuruyuslerım, evden gelıs ya da eve donus dısındakı adım ve kalorılerımı cok sık takıp de etmedım sıze yazmadım da ama dedıgım gıbı sanırım her wc ıcın 60 adım atıyorumdur. toplam 7000 degıldır bence ama bunu soyledıgın ıyı oldu. şukadar adım attım dıye tek tek bakmak yerıne, sabahtan aksama kadarkının toplamına bakayım ben, bu adım sayısını bılmıyordum ozaman şöyle yapıyorum bundan sonra leslie yapamadıgım gunler gunluk 10000 adım hedeflıyorum, leslıe olursa adımları azaltırımç
Günaydın kızlar, ben bugün çok uyumuşum, işe de geç gideceğim, her yerim ağrıyorBugün Leslie yapmayacağım, hatta bugün hiçbirşey yapmasam iyi olacak. Kahvaltıda da böyle durumlarda hep yaptığım menü:
- 1 kase kornflakes içine 2 tane ceviz, üstüne yarım yağlı süt
Ben de adımsayar siparişi verdim, hem kendim için hem eşim için. Bakalım ne kadar adım atıyoruz? Sizden özendim, ben de takip edeyim adımlarımı dedim.
Ben de denemek istiyorum aslında, sağlıklı olduğu söyleniyor ama kullanışlı mı bilmiyorum. Alırsan fikirlerini yaz biz de öğrenelim. Gerçi başka kullanan olabilir forumda.
o zaman tehlişkeli cısslar yedin anlaşılan... keşke akşam değil de gündüz saatlerinde yeseydin bu cıssları cnm ya...ama insan kendini bi yere kadar tutabiliyor...
günaydın sizi uykucular... kalkın kızlar hu... üsküdar da sabah oldu... kalkın da metabolizmaları çalışırmaya erkenden başlayın .....
kahvaltımı yaptım şimdi okul yoluna düşücem....
valla duygu bugün hepimize fırça at gel de... bunu hakettik...
cok abartılı yedın sanırım. uzuldum valla ne dıyım kı. kızlar bırbırımıze ıyı ornek olalım lutfen. sızler cok spor yapabılıyorsunuz dıye ben kendımı kamcılıyorum mesela hareket konusunda. ama en onemlısı beslenme. lutfen kacamaklar yapmayalım. tam anlamıyla kacamak olmasa da gecen haftakı seyahatin bıle sıkıntısı ıcımde. gecen hafta da bır bucuk verebılırdım belkı. ve su an 3 kılo vermıs olurdum.
gunaydın neslı, sen leslıe cok yaptın o yordu bence senı cok. bugun yaparsan da hafıf yuruyıs yap en ıyısı.
kahvaltını begendım ben hafıf. bır meyve ekleyebılırsın belkı, mesela yarım seftalı.
abarttım sayılır çünkü börek yedim yine. yaglı deil sodalıymış ama sonuçta akşam 9 da yanlıştı tabi de akşam yemegi yemedigim için dayanamadım yedimdondurma, meyve de verdiler ama onları yemedim sadece börege dayanamadım işte
ben sabahları 8.15 de kalkıp kahvaltımı ediyorum zaten. metabolizmam erken çalışıyor yani. şimdi dünü telafı etmek ve kilo vermeye geçmek için 1 hafta fazladan spor yapacagım
Kahvaltıyı bile yapmam gerektiği için yaptım, yoksa canım istemiyordu. Kesinlikle Leslie fazla geldi, bugün dinleneyim yarına bişeyim kalmaz. Ara öğünde şeftali yiyebilirim, iyi fikir:)
hamur ısınden kesınlıkle uzak durmak lazım, sabahları pogaca borek ıkram etmeye calısıyor arkadaslar. cok severım ama yemıyorum. kendıme sozum var 80 oluncaya kadar uzagım. 80 olunca bırkez yıyecegım su boregı.
erken kalkmak bukadar onemlı ya kılo vermek ıcın ? ben uc buyuk yıldır 6-6,30 kalkıyorum, cogu seyı yapmazdım evde, anlatıyorum bazen ıste ama ona ragmen nıye kılo vermedım hatta aldım anlamıyorum.
cesmi_naz keşke dondurma yeseydinde börek yemeseydin dondurmayı 2 top falan yiyebiliyorsun diye biliyorum gerçi ne yersek yiyelim çok geç saatte yemeyelim hemen yapışıyor benim çiğ köfteler bakalım yapıştılar mı pazartesi herşey belli olacak .sıkma canını bişekilde telafi etmeye çalış canım azmini kaybetme
günaydın kızlar hpimiz için güzel bir gün olsun inşallah
fdm canım ayda 1 miş Allahtan bazılarının haftada 1 ozaman çok zor olurdu kilo verme işi senin için
pomo canım bizim gelin kullanıyor bu tencerelerden ama markası başka o çok memnun bende alacagım fırsat bulunca.çok kullnışlıymış birde teflon gibi yapıştırmıyor hemde saglıklı
ya ben şehir dışında okudugum için gidebildigim yerlere az gidiyorum işte. öyle olunca da yemeyecem desem de bi yerden sonra dayanamayıp yiyorum malesef. şimdi de 10 günüm kaldı, artık son turlar herkese, malesef en aza indirgemeyee çalışacagım da 10 gün kaçamak yapsam da canımı çıkartarak telafı edip kilo vermeye geçecegim yani mecbur
metabolizmayı erken çalıştırmaya başlamak önemli tabi ki ama tek başına yeterli de deil. aynı zamanda az ve sık yemek lazım ki metabolizma sürekli tam hız çalışsın. bi de spor yaparak da daha hızlandırılmalı. bunlara dikkat ederek kilo vermeyi hızlandıracagız ben inanıyorum
kızlar çok fenayım grip olmuşum başımı kaldırınca acayip tansiyonum düşüyor işe gidemeyeceğim herhalde evde kalsam evde işten daha çok işim var gördükçe kalkıp yapacagım ilaç aldım bakalım işe yarayacakmı
evet dıyorum ya ıyıkı cevrem yok burda. yalan degıl, kendıme bu anlamda cok guvenmıyorum. sen yuzmeye de yapacaktın donunce oyuzden avantajlısın. moral bozmadan yoluna devam et ama cısssss lara yıne de dıkkat et ıste. mıde hemen buyuyor tekrar ben onu farkettım. ben seyahate cıkmadan once, sabah ekmek bıle yemıyordum, genelde corn flakes ıle kahvaltı yapıyordum ama sımdı ekmeklı kahvaltı bıle tam doldurmuyor gıbı oluyor. belkı de hapın etkısıdır bılmıyorum. ıstah acıyor ama ıstahıma yenılmıyorum cok sukur.
evet sık yemedım, ekmek cok yedım, spor yapmadım, su ıcmedım oyuzden kılo vermedım yıllarca oysa cok seyı esırgıyordum kendımden, kısıtlıyordumç evet artık yapacagız ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?