Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

katılıyorum çeşminaza doğrudurdediği ben ya çavdar ya tamtahıllı buğday wekemeği ya karışık bunlarıhep dönüşümlüyiyorum bi kepek yemem kansızlık yapıyor çünki

TEKTİP EKMEKLE BESLENİRSENİZ Kabızlık yapar yani sürekli çavdar sürekli tambauğday o yüzden dönşümlü yiyin

gunaydin kizlar ya birsey soracam bugun persembe 3 gundur sadece 100 gram verebilmisim yani gram oynamiyor tamam simdi diyeceksiniz ne diye her gun tartiliyon mazeretim hazir dayanamiyorum moral sifir gercekten nerde yanlis yapiyorum anlamiyorum regl doneminde oldugum icin mi acaba hani kabizlik problemimde yok sukur suyumu bol bol iciyorum boyle giderse ben birakirim

sabah
bir dilim kizarmis ekmek
2 y zeytin
bir kkutusu kadar peynir
patlican kozlemisti dun kaynanam yagsiz tuzsuz 3 catal kadar ondan aldim

Duygu tebrik ederim, tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum, örnek almamız lazım seni.

Kızlar, arada 1 tane şeftali yedim. Öğle için şehriye çorbası yaptım kendime, şehriye azmış az erişte varmış onu da koydum, öyle karışık bir çorba oldu. 3 kepçe yiyeceğim ekmeksiz.

bırhafta cavdar bır hafta bugday mı yapayım yoksa her gun mu degıstırmek dogru ?
yani ekdmeğin bittiğindediğerni al o bittiğinde diğerini böyle yAP

hayatım senin kg az az vermende normal ayrıca regl dönemindesinn
Duygu tebrik ederim, tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum, örnek almamız lazım seni.
sağ ol cnm
Kızlar, arada 1 tane şeftali yedim. Öğle için şehriye çorbası yaptım kendime, şehriye azmış az erişte varmış onu da koydum, öyle karışık bir çorba oldu. 3 kepçe yiyeceğim ekmeksiz.
erişte ve şehriye var aslındaonu 2 kepçeye düşürsenyanında domates salatalık yisen olmazmı

menün güzel canımmm

Ben 3 yıl önce 3 yıl kadar polonyada yaşadım,ordaykende misafir ağarlama çok fazla vardı yani nasıl diyim fazlla türk değildik ama 5 aile sürekli görüşürdü ve neler neler yaparllardı bozulurdu heppp diyetim 1 senede ancak verebildimmm
burda ailemin yanındayımm ama ailemden kimse pasta ,tatlı yapmasınıı pek bilmezler o yüzden şanslıyımm
pasta yemek için benim yapmamıı beklerler o şekilde
arkadaş çevremde var ama pek takılmıyorumm diyetim bozulmasın diyee

erişte ve şehriye var aslındaonu 2 kepçeye düşürsenyanında domates salatalık yisen olmazmı[/QUOTE]

Duygu, valla şehriyesi de eriştesi de çok az, bol domates ve biberli oldu, hatta hiç doymadım. Üstüne, kalan 2 tane haşlanmış patates vardı onu sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yiyeceğim. Akşam hamsi yapacağım, yanında patates yapacaktım ama vazgeçtim, yerine şimdi yiyorum, olmaz mı ki?

erişte ve şehriye var aslındaonu 2 kepçeye düşürsenyanında domates salatalık yisen olmazmı

Duygu, valla şehriyesi de eriştesi de çok az, bol domates ve biberli oldu, hatta hiç doymadım. Üstüne, kalan 2 tane haşlanmış patates vardı onu sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yiyeceğim. Akşam hamsi yapacağım, yanında patates yapacaktım ama vazgeçtim, yerine şimdi yiyorum, olmaz mı ki?[/QUOTE]

kız kurtmu var miğdende ben çorba içeceğim zaamn yanına bol salatayiyorum doymak için
akşampatateskesinlikle yeme bol salata yap ye

ogle yemegı mı yedım.

nefsımı koreltmek ıcın bırkasık p. pılav yedım sadece. yagsızdı ıyıydı.

4 kasık taze fasulye yedım.

1 buyuk domates yedım

1 cay bardagı cacık.

sımdı de yesıl cay ıcıyorum.

yesıl caydan once de 500 adım kadar yurudum. yanı yemekten sonra.

kız dur hemen bırakırım felan deme... umutsuzluk yok.. cnm senin kilon 56 az az gitmesi çok normal..peki boyun kaç????

öğle yemeğim
dün kayınvalidede olduğum için 2 önceki yemeklerim duruyor
1kaşık yağsızhaşlanmış sarımsaklı yoğurtlu mmakarna
2kaşık az sulu nahut yemeği
2 kAŞIK yoğurt
minik dilim çavdar ekmeği

kızlar şimdiye kadar olan zamanımı yazayım hemen

kahvaltı
1.5 dilim buğday ekmeği
5 zeytin
1 yumurta
1kk peynir

ara
minicik bi armut

öğle
2 küçük kepçe tavuk suyuna yapılmış şehriye çorbası
3 kşk yoğurt
1 dilim ekmek

umarı bende de öle olur.. yokk bu hafta başka kaçamak, kendimi tekmeleyecem yoksa

11.30 gibi ara öğünde 3 tane kuru incir, 1 tane de ceviz yedim.

şimdi de öğle yemegimi yiyorum yine kepek ekmegine sandviç.. şu hafta bitse de öğlenleri evde adam akıllı yesem yaa

ya kızlar aslına bakarsanız ben de kaçamak günü olmasından yanayım...bugünlerde gözüm hep tatlılarda ya da kızartmalarda...sanki çok az yiyormuşuz gişbi geliyor...ve 2 haftadır direncimin çok çok kırık olduğunu düşünüyorum.. bu kadar az yeme sonrası eski düzenimize döndüğümüzde bu kiloları aynen alacağımızı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…