- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.401
duygu, fdm sız ne dıyorsunuz ekmek olayına ?
katılıyorum çeşminaza doğrudurdediği ben ya çavdar ya tamtahıllı buğday wekemeği ya karışık bunlarıhep dönüşümlüyiyorum bi kepek yemem kansızlık yapıyor çünki
katılıyorum çeşminaza doğrudurdediği ben ya çavdar ya tamtahıllı buğday wekemeği ya karışık bunlarıhep dönüşümlüyiyorum bi kepek yemem kansızlık yapıyor çünki
kızlar slmgeçoldu ama geçmişi okudum birazkendi toipiğimde var biliyorsunuz anca yazdım dün söz verdiğimigib;
öğlen birşey yemedim sade nescafe içtim
1 küçükkarnıyarık içininyarısını boşalttım
1 kaşıkerişte
1 kaşıkbarbunya yedim
karışıtahıl ekmeği birminikdilim
bugün sabak
1 bardakılık süt
50 kuruş ebatında zencefilli tarçınlıkurabiyemden yedim
1 ceviziçiyedim
geçmişiokuyunca yine kaçamakları gördümm birşey diywemiyorum aynıcvp size tartı cvp vercekkk
yani ekdmeğin bittiğindediğerni al o bittiğinde diğerini böyle yAPbırhafta cavdar bır hafta bugday mı yapayım yoksa her gun mu degıstırmek dogru ?
hayatım senin kg az az vermende normal ayrıca regl dönemindesinngunaydin kizlar ya birsey soracam bugun persembe 3 gundur sadece 100 gram verebilmisim yani gram oynamiyor tamam simdi diyeceksiniz ne diye her gun tartiliyon mazeretim hazir dayanamiyorummoral sifir gercekten nerde yanlis yapiyorum anlamiyorum regl doneminde oldugum icin mi acaba hani kabizlik problemimde yok sukur suyumu bol bol iciyorum boyle giderse ben birakirim
sabah
bir dilim kizarmis ekmek
2 y zeytin
bir kkutusu kadar peynir
patlican kozlemisti dun kaynanam yagsiz tuzsuz 3 catal kadar ondan aldim
sağ ol cnmDuygu tebrik ederim, tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum, örnek almamız lazım seni.
erişte ve şehriye var aslındaonu 2 kepçeye düşürsenyanında domates salatalık yisen olmazmıKızlar, arada 1 tane şeftali yedim. Öğle için şehriye çorbası yaptım kendime, şehriye azmış az erişte varmış onu da koydum, öyle karışık bir çorba oldu. 3 kepçe yiyeceğim ekmeksiz.
gunaydın kızlar
ıse gec geldım, sımdı acabılıyorum sıteyı. saat kurmayı unutmusuz nasıl olduysa.
sabah menum
bır bardak yarım yaglı sut,
bır taze ıncır,
500 mtl su
lımonlu su yok, vakıt kalmadı
ıkı dılım cavdar ekmegı tost ( ıcınde lor peynırı ve domates vardı )
ıkı tane taze yesıl bıber
bır buyuk bardak cay
bır tane cevız
850 adım atmısım buarada su ana kadar.
hepsı aynı anda yemedım. sut, su ve ıncır evdeyken yedım mesela. dıgerlerını de 15-20 dk ıcınde.
ya kızlar ıyı kı aılem, esımın aılesı burda degıl, ıyı kı calısıyorum dıye hem akrabalarımla hem arkadas cevresı ıle cok az gorusebılıyorum. ben bu pasta corek olayına dayanamazdım, cok severım ben pasta, borek, hamur ıslerını. kendımı bu konuda avantajlı goruyorum
kızlar cavdar ekmegı mı, tam bugday ekmegı mı ılk tercıhınız ?
ben bu hafta cavdar ekmegı yıyorum gecen hafta tam bugdaydı
erişte ve şehriye var aslındaonu 2 kepçeye düşürsenyanında domates salatalık yisen olmazmı
kız dur hemen bırakırım felan deme... umutsuzluk yok.. cnm senin kilon 56 az az gitmesi çok normal..peki boyun kaç????gunaydin kizlar ya birsey soracam bugun persembe 3 gundur sadece 100 gram verebilmisim yani gram oynamiyor tamam simdi diyeceksiniz ne diye her gun tartiliyon mazeretim hazir dayanamiyorummoral sifir gercekten nerde yanlis yapiyorum anlamiyorum regl doneminde oldugum icin mi acaba hani kabizlik problemimde yok sukur suyumu bol bol iciyorum boyle giderse ben birakirim
sabah
bir dilim kizarmis ekmek
2 y zeytin
bir kkutusu kadar peynir
patlican kozlemisti dun kaynanam yagsiz tuzsuz 3 catal kadar ondan aldim
neyse artık dün dün de kaldı.. bugün spor ve diyetle onu toparlayabilirsin... bazen bünye kilo vermeye öyle alışıyor ki 1 gün koca bir pizza bile yesen yine de o hafta kilo vermiş oluyorsun...ama pazartesiye kadar başka kaçamak yapma ki dengeleyebilesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?