Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Bence yürümen iyi olmuş, kötü bir durumu faydalı bir hale çevirmişsin:)) Bence güzel bir akşam yemeği olmuş, ben beğendim. Geç saatte olunca hafif olması iyi olmuş.
Ben de zor oturuyorum, çok yoruldum, az sonra yatacağım.

canım sen sorun yaşamada bi şekilde nezaman müsaitsen ozaman girersin.sadece yürüyüş yaptıgın zamanlar mı adımsayarını takıyorsun normalde günlük 7 000 adım atmamız gerekliymiş kilo vermek içinde 10 000 adım diye biliyorum ben çalışırken bazen odada kalkıp yerimde sayardım adım atar gibi öylede yapabilirsin

Menün güzel olmuş bence, dengeli görünüyor, sadece akşam yemeğinde patates yemeğinin suyunu mu yedin anlamadım? Kendisini yesen daha iyi değil miydi? Malum yemeğin yağı suyuna geçiyor, ben o yüzden özellikle öğlen dışarda yerken yemeğin tanelerini seçerek yiyorum, suyunu bırakıyorum.
Şu bitki çaylarını içmeyi ben de bir alışkanlık haline getirsem iyi olacak, senin çok güzel olmuş.

fdm canım senin bu günler ayda 1 kere mi yoksa haftada 1 mi bikaç günün var anladıgım kadarıyla.benimde günüm olsa gitsem bende dayanamayabilirim

yemeğin suyu derken çok susuz bi yemekti zaten kıymalı harcını yedim desem daha dogru olur. çorba mercimekti bide patates yemek istemedim.yağ konusundada annemle babam kalp hastası evde yemekler çok az yag ile yapılıyor ama nişastası suya geçmiş olabilir haklısın bu hafta akşam yemeklerinde annemdeyim.kendi evimde olsaydım herakşam bi sebze yemeği yemeyi düşünüyordum haftaya inşallah

böyle gidersen seni pazartesi güzel bir rakam bekliyor olacak canım

nasıl dayandın tüm gün bunlarla ben baygınlık geçirirdim canım.ne olursa olsun öğün atlamamaya çalış canım 1 bardak sütle açlığını hafifletebilirsin

umarim aksami cok hafif gecirmissindir yani gorunce sasirdim resmen karbonhidrat bombasi olmus senin menu, aksam sadece sebze yemegi yemissen super olur :26:

haklısınız kızlar cidden dün ve bugünüm kaçamaklarla dolu... ama iyi tarafı dün de bugün de akşamı sadece salatayla geçirdim... bugün sadece marul salata yedim..yani sizin isteğinizden daha da hafif geçti diyebilirim...

fdm canım senin bu günler ayda 1 kere mi yoksa haftada 1 mi bikaç günün var anladıgım kadarıyla.benimde günüm olsa gitsem bende dayanamayabilirim
canım biri okul biri apartman arkadaşlarıyla normalde ayda bir bunlar ama tesadüfen arka arkaya denk geldiler.. gitmesen millet kırılıyo,gitsen nefsin kırılıyo yiyiveriyorsun...

kızlar ben bu akşam yediklerimi yazmayacagım musadenizle yarın da kendi cezamı kendim kesecegim zaten iyi geceler..

kızlar ben bu akşam yediklerimi yazmayacagım musadenizle yarın da kendi cezamı kendim kesecegim zaten iyi geceler..
o zaman tehlişkeli cısslar yedin anlaşılan... keşke akşam değil de gündüz saatlerinde yeseydin bu cıssları cnm ya...ama insan kendini bi yere kadar tutabiliyor...

günaydın sizi uykucular... kalkın kızlar hu... üsküdar da sabah oldu... kalkın da metabolizmaları çalışırmaya erkenden başlayın .....

kahvaltımı yaptım şimdi okul yoluna düşücem....

valla duygu bugün hepimize fırça at gel de... bunu hakettik...

gunaydın kızlar

ıse gec geldım, sımdı acabılıyorum sıteyı. saat kurmayı unutmusuz nasıl olduysa.

sabah menum

bır bardak yarım yaglı sut,
bır taze ıncır,
500 mtl su
lımonlu su yok, vakıt kalmadı
ıkı dılım cavdar ekmegı tost ( ıcınde lor peynırı ve domates vardı )
ıkı tane taze yesıl bıber
bır buyuk bardak cay
bır tane cevız

850 adım atmısım buarada su ana kadar.

hepsı aynı anda yemedım. sut, su ve ıncır evdeyken yedım mesela. dıgerlerını de 15-20 dk ıcınde.

evet hayatımdakı en uzun yuruyuslerden bırıydı dıyebılırım, hıc duraksamadıgım.

aksma yemegı saglıksız olmamıs degıl mı ? gec saat oldugu ıcın yemek yapmadım, salatayı hazırlamak da az da olsa zaman alacaktı, yesıllıkler yıkanacak, dogranacak, saat gecmeden hemen yemek yıyeyım dedım, malum yıne sekız bucugu bulmustu ama enazından hafıf atlattım

doydum gayet ama gece acıktım yalan degıl. ama hıcbırsey yemedım. acıkmamın sebebı gec yatmam da olabılır, yanlız kalıp dızı evledım, on ıkı bucugu gecıyordu. erken uyuyacaktım, uykum vardı ama tv ızlemek ıstedım sonradan..

ben hasta olunca bıle ıhlamur ıcemeyen bırıyımdır normalde ama bıtkı caylarını alıskanlık halıne getırebıldım, sanırım dıyet gıbı bu da kafada bıtırmek ıle alakalı. enazından ben de oyle yanı. uc yıl once dıyete basladıgımda, yesıl cay ıcmek ezıyet gıbıydı ama sımdı ıcıyorum.

ya kızlar ıyı kı aılem, esımın aılesı burda degıl, ıyı kı calısıyorum dıye hem akrabalarımla hem arkadas cevresı ıle cok az gorusebılıyorum. ben bu pasta corek olayına dayanamazdım, cok severım ben pasta, borek, hamur ıslerını. kendımı bu konuda avantajlı goruyorum

adımsayar sureklı takılı gun boyu. 15-20dk bır wc gıdıyorum ısyerındeyken. malum tum sıvıyı nerdeyse aksama kadar alıyorum. uzun yuruyuslerım, evden gelıs ya da eve donus dısındakı adım ve kalorılerımı cok sık takıp de etmedım sıze yazmadım da ama dedıgım gıbı sanırım her wc ıcın 60 adım atıyorumdur. toplam 7000 degıldır bence ama bunu soyledıgın ıyı oldu. şukadar adım attım dıye tek tek bakmak yerıne, sabahtan aksama kadarkının toplamına bakayım ben, bu adım sayısını bılmıyordum ozaman şöyle yapıyorum bundan sonra leslie yapamadıgım gunler gunluk 10000 adım hedeflıyorum, leslıe olursa adımları azaltırımç

cok abartılı yedın sanırım. uzuldum valla ne dıyım kı. kızlar bırbırımıze ıyı ornek olalım lutfen. sızler cok spor yapabılıyorsunuz dıye ben kendımı kamcılıyorum mesela hareket konusunda. ama en onemlısı beslenme. lutfen kacamaklar yapmayalım. tam anlamıyla kacamak olmasa da gecen haftakı seyahatin bıle sıkıntısı ıcımde. gecen hafta da bır bucuk verebılırdım belkı. ve su an 3 kılo vermıs olurdum.

Günaydın kızlar, ben bugün çok uyumuşum, işe de geç gideceğim, her yerim ağrıyor Bugün Leslie yapmayacağım, hatta bugün hiçbirşey yapmasam iyi olacak. Kahvaltıda da böyle durumlarda hep yaptığım menü:
- 1 kase kornflakes içine 2 tane ceviz, üstüne yarım yağlı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…