- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.341
kızlar ıyı geceler uyumadan gıreyım dedım.
ben cok guzel planlar yapmıstım. ucgunluk yemegımı yapacaktım esımı alısverıse gonderdım ben eve geldım. anahtarımı unutmusum ama sabah. esım gelınceye kadar mahallede yurudum. 1800 küsür adım olmus. bır saate kadar yurudum. ıyı spor oldu ama yemege gecıktım oıyuzden corn flakes cıleklı ve lıght sut, ıkı cevız, bır kuru kayısı, ıkı taze ıncır yedım, bır de salatalık. suyu uc yaparak yatıyorum. ılgınc bır aksam yemegı oldu. yorumlarınızı beklıyorum.
ıyı geceler herkese
ya canım ben sızden onay almak ıcın parca parca yazıyorum ama bu sekılde sureklı pc basında oldugumu farkettım. esım mudurum konumunda gıbı demıstım ve resmen tepemde bekler oldu artık. oyuzden eskısı kadar onlıne olamayacagım gunduz. aramız son aylarda ıyı, bu yuzden hır cıksın ıstemıyorum. ama nasıl yapacagım onu da bılmıyorum. sızlere yazmadan okumadan yaoamıyorum. kucuk bır defter tutacagım ve hem sorularımı hem yedıklerımı ıkı kez bıldırecegım. ogleden once bır kez gırecegım, ogleden sonra bırkez gırecegım. belkı bır de gece yatmadan yanı aksam yemegınden once. ısler yogun degıl zaten ıkı uc aydır ama yogunlasırsa zaten ancak bırkez gırıp bıldırım yapabılırım gece.
neyse yazdım bıraz once neslı yedıklerımı. leslıe yapamadım ama bugun 2000den fazla adım attım sanırım ısyerınde bır de yıne 2000 e yakın aksam ıs cıkısı yurudum. ozellıkle aksam yuruyus tempoluydu, bır saate yakın yurudum aksam
kızlar bugünkü menümü yazayım
kahvaltı : 1 yumurtadan omlet
1 dilim çok tahıllı ekmek
domates - 3 zeytin
1 kk peynir
ara : 3 kayısı kurusu
öğle : 3 ızgara köfte - 1 parça ızgara tavuk
salata
ara : yarım avuç leblebi - 2 hurma
akşam : 1 kase çorba - 1 kk peynir
2 yemek kaşığı kıymalı patates yemeğinin suyu
salata
ara : şeftali
2 lt su- 1 fincan yeşilçay- 1 fincan form çay -1 fincan tek şekerli türk kahvesi
Menün güzel olmuş bence, dengeli görünüyor, sadece akşam yemeğinde patates yemeğinin suyunu mu yedin anlamadım? Kendisini yesen daha iyi değil miydi? Malum yemeğin yağı suyuna geçiyor, ben o yüzden özellikle öğlen dışarda yerken yemeğin tanelerini seçerek yiyorum, suyunu bırakıyorum.
Şu bitki çaylarını içmeyi ben de bir alışkanlık haline getirsem iyi olacak, senin çok güzel olmuş.
Kızlar ben yine tüm gün yediklerimi toparlayıp yazıyorum, derli toplu görünsün;
Kahvaltı:
- 1 büyük kase kaynamış yarım yağlı süte
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1.5 dilim çok tahıllı ekmek
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü (yarım yağlı) neskafe
- 3 tane yulaflı form bisküvi
Öğle:
- 5-6 kaşık kadar az kıymalı, az nohutlu pırasa yemeği,
- 4 kaşık kadar bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- 1 tane küçük salatalık
- 6 tane badem
Akşam:
- 6 tane küçük ızgara köfte (yağsız dana etinden çektirdim, evde yaptık)
- 2 kaşık kuru börülce salatası (yağsız, yeşillikli)
- 1 kase haşlanmış brokoli (bol limonlu, yağsız)
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
Arada da fındık ve ceviz kırıp kavanozlara koyarken göz hakkı olarak yediğim 1 ceviz ve 3 tane fındık.
Birazdan da yine Leslie 4 mil yapıcam, sanırım yarın kıpırdayamayacağım:))
Fdm aslında hergün tartılmıyordum ama kilo alınca hırs yaptım, bir de kontrolü arttıracağını düşündüm ama doğru mu yanlış mı bilmem. İki gün salınca 200 gram almak moral bozucu ama dikkat edince fazlasıyla vermek çok motive edici.
kizlar bende ancak gelebildim sabah isimi bitirip yuruyuse ciktim ordan kaynanama ugrayim dedim demez olaydimresmen cikamadim oradan neyse borek falan yaptik sonra kislik icin domates dogradik valla yoruldum
bugunku menum cok kotu yani duzenli bir sey yemedim resmen aciktimmmmm
sabah
1 yumurta
bir kizarmis ekmek
2 zeytin
ara
bir avuc leblebi
1 elma
ogle yok
ara
1 elma
1 kivi
aksam
bir kibrit kutusu kadar borek sadece tadina bakmak icin
ara
2 avuc leblebi
yani nasil bir gun gecirmisim gercekten aclik cekiyorum su an
umarim aksami cok hafif gecirmissindir yani gorunce sasirdim resmen karbonhidrat bombasi olmus senin menu, aksam sadece sebze yemegi yemissen super olur :26:
haklısınız kızlar cidden dün ve bugünüm kaçamaklarla dolu... ama iyi tarafı dün de bugün de akşamı sadece salatayla geçirdim... bugün sadece marul salata yedim..yani sizin isteğinizden daha da hafif geçti diyebilirim...Menü yine karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama düne göre çok daha iyi. Muhtemelen akşam yemeğini yemişsindir ama bence et tarzı birşeyler yemelisin, bu ara ben brokoliye taktım, çok keyifle yiyorum, tavsiye ederim.
canım biri okul biri apartman arkadaşlarıyla normalde ayda bir bunlar ama tesadüfen arka arkaya denk geldiler.. gitmesen millet kırılıyo,gitsen nefsin kırılıyo yiyiveriyorsun...fdm canım senin bu günler ayda 1 kere mi yoksa haftada 1 mi bikaç günün var anladıgım kadarıyla.benimde günüm olsa gitsem bende dayanamayabilirim
o zaman tehlişkeli cısslar yedin anlaşılan... keşke akşam değil de gündüz saatlerinde yeseydin bu cıssları cnm ya...ama insan kendini bi yere kadar tutabiliyor...kızlar ben bu akşam yediklerimi yazmayacagım musadenizleyarın da kendi cezamı kendim kesecegim zaten iyi geceler..
Bence yürümen iyi olmuş, kötü bir durumu faydalı bir hale çevirmişsin:)) Bence güzel bir akşam yemeği olmuş, ben beğendim. Geç saatte olunca hafif olması iyi olmuş.
Ben de zor oturuyorum, çok yoruldum, az sonra yatacağım.
Menün güzel olmuş bence, dengeli görünüyor, sadece akşam yemeğinde patates yemeğinin suyunu mu yedin anlamadım? Kendisini yesen daha iyi değil miydi? Malum yemeğin yağı suyuna geçiyor, ben o yüzden özellikle öğlen dışarda yerken yemeğin tanelerini seçerek yiyorum, suyunu bırakıyorum.
Şu bitki çaylarını içmeyi ben de bir alışkanlık haline getirsem iyi olacak, senin çok güzel olmuş.
fdm canım senin bu günler ayda 1 kere mi yoksa haftada 1 mi bikaç günün var anladıgım kadarıyla.benimde günüm olsa gitsem bende dayanamayabilirim
canım sen sorun yaşamada bi şekilde nezaman müsaitsen ozaman girersin.sadece yürüyüş yaptıgın zamanlar mı adımsayarını takıyorsun normalde günlük 7 000 adım atmamız gerekliymiş kilo vermek içinde 10 000 adım diye biliyorum ben çalışırken bazen odada kalkıp yerimde sayardım adım atar gibi öylede yapabilirsin
kızlar ben bu akşam yediklerimi yazmayacagım musadenizleyarın da kendi cezamı kendim kesecegim zaten iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?