Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

eve gıdınce yazacagım aksamkı menuyu. karar veremedım. suyu ıkı bucuk yaparak eve gıdıyorum. yogurta yer kalmadı :))))) yemegın yanında yerım artık.

bılmıyorum valla. bakacaz artık

eve gıdınce yazacagım aksamkı menuyu. karar veremedım. suyu ıkı bucuk yaparak eve gıdıyorum. yogurta yer kalmadı :))))) yemegın yanında yerım artık.

canım istedi deyince ben bişey diyemiorm kimseye yaa ne bileim :44::44:

suyu çok içiyorsun sevindim senin adına. vucudundaki şişlikler ve fazlalıklar daha hızlı azalacak artık

kızlar hepinize merhaba... bugünkü günümü de bitirdim geldim... yediklerimi yazayım bakalım ne diyecelksiniz!!

kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
yarım kk peynir
5 zeytin

ara
1 şeftali
8-10 kraker

öğle
yarım poğaça
yarım haşhaşlı tatlı
1 küçük kase şehriye salatası

akşamı yapayım mı ya da nasıl yapayım sizce???

arkadaşlar su içsem şişiyorum neden şurda güzel güzel rejim yapacam düğünüm var ....sinir oldum karnım sanki 5 tabak yemek yemiş gibi...oysa çok az şeyler yedim yemk bile sayılmaz
sabah nesfit
öğlen armut kayısılı çay
1 bardak meyve suyu,neden((

bugun günde dünden daha az yemişsin sevindim senin adına

hiç bişey de yemeişsin ama neden şiş acaba.. içtiğin su felan sert bi su mu acaba...

bugun günde dünden daha az yemişsin sevindim senin adına
valla inş. pazartesi tartıda seni destekler canm...2 gün üst üste kaçamak yapmış oldum ne de olsa..

bu arada nesli cnm niye hergün tartılıyorsun yapma diyetine zarar verme.. çünkü 1 gün kilo almak veya vermek için çok kısa..

duygu cnm eminim ki sen 2. seçeneği tercik edeceksin.. yesen bile kararında olacak

sindirim problemin olabilir mi acaba ? çok afedersin ama tuvalete çıkma konusunda sıkıntıların olabilir mi ?

umarim aksami cok hafif gecirmissindir yani gorunce sasirdim resmen karbonhidrat bombasi olmus senin menu, aksam sadece sebze yemegi yemissen super olur :26:

Kızlar ben yine tüm gün yediklerimi toparlayıp yazıyorum, derli toplu görünsün;

Kahvaltı:
- 1 büyük kase kaynamış yarım yağlı süte
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1.5 dilim çok tahıllı ekmek

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü (yarım yağlı) neskafe
- 3 tane yulaflı form bisküvi

Öğle:
- 5-6 kaşık kadar az kıymalı, az nohutlu pırasa yemeği,
- 4 kaşık kadar bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 1 tane küçük salatalık
- 6 tane badem

Akşam:
- 6 tane küçük ızgara köfte (yağsız dana etinden çektirdim, evde yaptık)
- 2 kaşık kuru börülce salatası (yağsız, yeşillikli)
- 1 kase haşlanmış brokoli (bol limonlu, yağsız)
- 1 dilim çok tahıllı ekmek

Arada da fındık ve ceviz kırıp kavanozlara koyarken göz hakkı olarak yediğim 1 ceviz ve 3 tane fındık.

Birazdan da yine Leslie 4 mil yapıcam, sanırım yarın kıpırdayamayacağım:))

Fdm aslında hergün tartılmıyordum ama kilo alınca hırs yaptım, bir de kontrolü arttıracağını düşündüm ama doğru mu yanlış mı bilmem. İki gün salınca 200 gram almak moral bozucu ama dikkat edince fazlasıyla vermek çok motive edici.

kizlar bende ancak gelebildim sabah isimi bitirip yuruyuse ciktim ordan kaynanama ugrayim dedim demez olaydim resmen cikamadim oradan neyse borek falan yaptik sonra kislik icin domates dogradik valla yoruldum
bugunku menum cok kotu yani duzenli bir sey yemedim resmen aciktimmmmm

sabah
1 yumurta
bir kizarmis ekmek
2 zeytin

ara
bir avuc leblebi
1 elma

ogle yok

ara

1 elma
1 kivi

aksam
bir kibrit kutusu kadar borek sadece tadina bakmak icin

ara
2 avuc leblebi

yani nasil bir gun gecirmisim gercekten aclik cekiyorum su an

Menü yine karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama düne göre çok daha iyi. Muhtemelen akşam yemeğini yemişsindir ama bence et tarzı birşeyler yemelisin, bu ara ben brokoliye taktım, çok keyifle yiyorum, tavsiye ederim.

bence senin menu cok dengeli kahvalti alternatifinide begendim bende yarin sabah bunu deneyebilirim afiyet olsun canim

Çok az yemişsin bence, kendine yoğurtlu birşeyler yapabilirsin, hem ağır da olmaz, ya da 1 bardak süt içebilirsin, ama bence mutlaka birşeyler ye, bugün kötü olmuş senin. Kayınvalide bakamamış sana:))

Çok az yemişsin bence, kendine yoğurtlu birşeyler yapabilirsin, hem ağır da olmaz, ya da 1 bardak süt içebilirsin, ama bence mutlaka birşeyler ye, bugün kötü olmuş senin. Kayınvalide bakamamış sana:))

hic sorma bir hafta gitmem artik yanina sut icebilirim aslinda o tok tutuyor tesekkur ederim canim hatirlatman iyi oldu

Kızlar bugün de Leslie 4 mil sporumu sağ salim yaptım. Yarın artık hafif bir şeyler yapayım. Sporun üstüne canım meyve istedi, 3 tane mürdüm eriği yiyorum ve bugünkü yeme içme defterini kapatıyorum. Bu eriği çok seviyorum, kalorisinin de çok düşük olduğunu öğrenince akşam yemekten çekinmiyorum. Eskiden olsa bir oturuşta yarım kilo yerdim, şimdi 3 tane. Üstelik bu kadarı da kesinlikle yeterli, hamallık aslında fazla yemek.

saglıksız olmus ogle yemegın yok. acıkmanın sebebı de bu.

Pomo sen ne yedin akşam yemeğinde, yazdın mı? Ben göremedim de. Aslında tüm gün yediklerimizi akşam toptan yazsak güzel olur, ben öyle yapıyorum, yorumlamak daha kolay oluyor.

Bu arada Leslie'yi yaptın mı?

kızlar ıyı geceler uyumadan gıreyım dedım.

ben cok guzel planlar yapmıstım. ucgunluk yemegımı yapacaktım esımı alısverıse gonderdım ben eve geldım. anahtarımı unutmusum ama sabah. esım gelınceye kadar mahallede yurudum. 1800 küsür adım olmus. bır saate kadar yurudum. ıyı spor oldu ama yemege gecıktım oıyuzden corn flakes cıleklı ve lıght sut, ıkı cevız, bır kuru kayısı, ıkı taze ıncır yedım, bır de salatalık. suyu uc yaparak yatıyorum. ılgınc bır aksam yemegı oldu. yorumlarınızı beklıyorum.

ıyı geceler herkese

Pomo sen ne yedin akşam yemeğinde, yazdın mı? Ben göremedim de. Aslında tüm gün yediklerimizi akşam toptan yazsak güzel olur, ben öyle yapıyorum, yorumlamak daha kolay oluyor.

Bu arada Leslie'yi yaptın mı?

ya canım ben sızden onay almak ıcın parca parca yazıyorum ama bu sekılde sureklı pc basında oldugumu farkettım. esım mudurum konumunda gıbı demıstım ve resmen tepemde bekler oldu artık. oyuzden eskısı kadar onlıne olamayacagım gunduz. aramız son aylarda ıyı, bu yuzden hır cıksın ıstemıyorum. ama nasıl yapacagım onu da bılmıyorum. sızlere yazmadan okumadan yaoamıyorum. kucuk bır defter tutacagım ve hem sorularımı hem yedıklerımı ıkı kez bıldırecegım. ogleden once bır kez gırecegım, ogleden sonra bırkez gırecegım. belkı bır de gece yatmadan yanı aksam yemegınden once. ısler yogun degıl zaten ıkı uc aydır ama yogunlasırsa zaten ancak bırkez gırıp bıldırım yapabılırım gece.

neyse yazdım bıraz once neslı yedıklerımı. leslıe yapamadım ama bugun 2000den fazla adım attım sanırım ısyerınde bır de yıne 2000 e yakın aksam ıs cıkısı yurudum. ozellıkle aksam yuruyus tempoluydu, bır saate yakın yurudum aksam

kızlar bugünkü menümü yazayım

kahvaltı : 1 yumurtadan omlet
1 dilim çok tahıllı ekmek
domates - 3 zeytin
1 kk peynir

ara : 3 kayısı kurusu

öğle : 3 ızgara köfte - 1 parça ızgara tavuk
salata

ara : yarım avuç leblebi - 2 hurma

akşam : 1 kase çorba - 1 kk peynir
2 yemek kaşığı kıymalı patates yemeğinin suyu
salata

ara : şeftali

2 lt su- 1 fincan yeşilçay- 1 fincan form çay -1 fincan tek şekerli türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…