- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.381
kızlar çok fenayım grip olmuşum başımı kaldırınca acayip tansiyonum düşüyor işe gidemeyeceğim herhalde evde kalsam evde işten daha çok işim var gördükçe kalkıp yapacagım ilaç aldım bakalım işe yarayacakmı
cesmi_naz ankarada mı okuyorsun canım benim kardeşimde hacettepede yükseklisans yapıyor
kızlar çok fenayım grip olmuşum başımı kaldırınca acayip tansiyonum düşüyor işe gidemeyeceğim herhalde evde kalsam evde işten daha çok işim var gördükçe kalkıp yapacagım ilaç aldım bakalım işe yarayacakmı
kızlar cavdar ekmegı mı, tam bugday ekmegı mı ılk tercıhınız ?
ben bu hafta cavdar ekmegı yıyorum gecen hafta tam bugdaydı
kızlar cavdar ekmegı mı, tam bugday ekmegı mı ılk tercıhınız ?
kahvaltın çeşitli ve güzel olmuşgunaydın kızlar
ıse gec geldım, sımdı acabılıyorum sıteyı. saat kurmayı unutmusuz nasıl olduysa.
sabah menum
bır bardak yarım yaglı sut,
bır taze ıncır,
500 mtl su
lımonlu su yok, vakıt kalmadı
ıkı dılım cavdar ekmegı tost ( ıcınde lor peynırı ve domates vardı )
ıkı tane taze yesıl bıber
bır buyuk bardak cay
bır tane cevız
850 adım atmısım buarada su ana kadar.
hepsı aynı anda yemedım. sut, su ve ıncır evdeyken yedım mesela. dıgerlerını de 15-20 dk ıcınde.
ya yok anacım biz de sorun var.. haftada 2 güne giden ama hala incecik olan kadınlar tanıyorum... biz Allah ne verdiyse yiyen gruptanızya kızlar ıyı kı aılem, esımın aılesı burda degıl, ıyı kı calısıyorum dıye hem akrabalarımla hem arkadas cevresı ıle cok az gorusebılıyorum. ben bu pasta corek olayına dayanamazdım, cok severım ben pasta, borek, hamur ıslerını. kendımı bu konuda avantajlı goruyorum
peki 1 dilim mi yedin yoksa daha fazla mı?abarttım sayılır çünkü börek yedim yine. yaglı deil sodalıymış ama sonuçta akşam 9 da yanlıştı tabi de akşam yemegi yemedigim için dayanamadım yedimdondurma, meyve de verdiler ama onları yemedim sadece börege dayanamadım işte
ben sabahları 8.15 de kalkıp kahvaltımı ediyorum zaten. metabolizmam erken çalışıyor yani. şimdi dünü telafı etmek ve kilo vermeye geçmek için 1 hafta fazladan spor yapacagım
nesli bu kadar yorma kendini.. hergün yapmak yerine 2 güne bir yap canım ya..Kahvaltıyı bile yapmam gerektiği için yaptım, yoksa canım istemiyordu. Kesinlikle Leslie fazla geldi, bugün dinleneyim yarına bişeyim kalmaz. Ara öğünde şeftali yiyebilirim, iyi fikir:)
bence sen 80 olursan bir tepsi su böreği bile yemeyi haketmiş olursun emin o.. .ünkü büyük bi iş başaracaksın inş..hamur ısınden kesınlıkle uzak durmak lazım, sabahları pogaca borek ıkram etmeye calısıyor arkadaslar. cok severım ama yemıyorum. kendıme sozum var 80 oluncaya kadar uzagım. 80 olunca bırkez yıyecegım su boregı.
erken kalkmak bukadar onemlı ya kılo vermek ıcın ? ben uc buyuk yıldır 6-6,30 kalkıyorum, cogu seyı yapmazdım evde, anlatıyorum bazen ıste ama ona ragmen nıye kılo vermedım hatta aldım anlamıyorum.
kız haftada bir güne gitmye emin ol zamanım da olmaz zaten de bu sefer şansızlık arkaarkaya denk geldiler..günaydın kızlar hpimiz için güzel bir gün olsun inşallah
fdm canım ayda 1 miş Allahtan bazılarının haftada 1 ozaman çok zor olurdu kilo verme işi senin için
pomo canım bizim gelin kullanıyor bu tencerelerden ama markası başka o çok memnun bende alacagım fırsat bulunca.çok kullnışlıymış birde teflon gibi yapıştırmıyor hemde saglıklı
geçmiş olsun cnm.. dinlen bi güzel nane limon iç.kızlar çok fenayım grip olmuşum başımı kaldırınca acayip tansiyonum düşüyor işe gidemeyeceğim herhalde evde kalsam evde işten daha çok işim var gördükçe kalkıp yapacagım ilaç aldım bakalım işe yarayacakmı
bildiğim kadarıyla tam buğday en iyisi.. ama çavdar da ondan eksik kalmazmış dönüşümlü kullanabilirsin..kızlar cavdar ekmegı mı, tam bugday ekmegı mı ılk tercıhınız ?
neyse artık dün dün de kaldı.. bugün spor ve diyetle onu toparlayabilirsin... bazen bünye kilo vermeye öyle alışıyor ki 1 gün koca bir pizza bile yesen yine de o hafta kilo vermiş oluyorsun...ama pazartesiye kadar başka kaçamak yapma ki dengeleyebilesin..fdm ciğim, 1 dilim sodalı börekten yedimi yarım dilimde ıspanaklı pide yedim malesef
bugun 2 tane 45 dk lık leslie paklar ancak beni
ilk tercihim Tam Buğday Ekmeği nedense daha çok seviyorum ve daha çok tok tuttuğuna inanıyorum...
duygucum mesajımı aldım canım ben teşekkürler uyarıların için sadece bi sorum olacak serbest gün diye bişey var diyetisyenler bunu siddetle öneriyorlar bıkmadan sıkılmadan diyet yapılabilsin sonradan özlemle herşeye saldırılmasın diye bide sıkı diyetlerden normal yemeye geçişlerde kilo alımı olmasın diye sen ne düşünüyorsun bu konuda acaba serbest günümüz yada öğünümüz olmalımı gurupça bunu yapanlar var mesala pazarları yada cumaları serbest gün diye tabiki yinede çok coşmadan yapabilirmiyiz böyle bişey mesala :26:
nesli sanada geçmiş olsun canım çok yüklenme kendine
duygu bugünde mi gelmeyecek acaba merak ettim eksikliği nasılda belli oluyor
sürekli aynı ekmegi yememek gerekiyor diye biliyorum ben. bu yuzden haftada 1 mümkünse değiştirmek gerekirmiş
kahvaltın çeşitli ve güzel olmuş
ya yok anacım biz de sorun var.. haftada 2 güne giden ama hala incecik olan kadınlar tanıyorum... biz Allah ne verdiyse yiyen gruptanız
bence sen 80 olursan bir tepsi su böreği bile yemeyi haketmiş olursun emin o.. .ünkü büyük bi iş başaracaksın inş..
evet cnm ne kadar erken kalkarsan metabolizme o kadar erken başlar çalışmaya..
bildiğim kadarıyla tam buğday en iyisi.. ama çavdar da ondan eksik kalmazmış dönüşümlü kullanabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?