Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Geçmiş olsun canım, yat dinlen, yoksa daha kötü olur. Bende de hem spor yorgunluğu var, hem de sinüzit. Hiç canım kalkmak istemiyor.

gecmıs olsun bence bıraz dınlen, bıtkı cayı ıc ve bıraz uyu. evı su an gorme, cok zorda kalırsan yarın bırını temızlıge al bence.

kızlar cavdar ekmegı mı, tam bugday ekmegı mı ılk tercıhınız ?

ben bu hafta cavdar ekmegı yıyorum gecen hafta tam bugdaydı

kahvaltın çeşitli ve güzel olmuş

ya yok anacım biz de sorun var.. haftada 2 güne giden ama hala incecik olan kadınlar tanıyorum... biz Allah ne verdiyse yiyen gruptanız

peki 1 dilim mi yedin yoksa daha fazla mı?

Kahvaltıyı bile yapmam gerektiği için yaptım, yoksa canım istemiyordu. Kesinlikle Leslie fazla geldi, bugün dinleneyim yarına bişeyim kalmaz. Ara öğünde şeftali yiyebilirim, iyi fikir:)
nesli bu kadar yorma kendini.. hergün yapmak yerine 2 güne bir yap canım ya..

bence sen 80 olursan bir tepsi su böreği bile yemeyi haketmiş olursun emin o.. .ünkü büyük bi iş başaracaksın inş..

evet cnm ne kadar erken kalkarsan metabolizme o kadar erken başlar çalışmaya..

kız haftada bir güne gitmye emin ol zamanım da olmaz zaten de bu sefer şansızlık arkaarkaya denk geldiler..

geçmiş olsun cnm.. dinlen bi güzel nane limon iç.

kızlar cavdar ekmegı mı, tam bugday ekmegı mı ılk tercıhınız ?

ben bu hafta cavdar ekmegı yıyorum gecen hafta tam bugdaydı
bildiğim kadarıyla tam buğday en iyisi.. ama çavdar da ondan eksik kalmazmış dönüşümlü kullanabilirsin..

bu arada 2 tencereyi de inceledim.. biri zaten bilindik bi marka idğerini hiç duymamıştım... fiyatları da iyi gibi duruyo.. yalnız bunlar dışı böyle koyu bi renk olmak zorunda mı???ikisi de bordo gibi yanılmıyorsam..

fdm ciğim, 1 dilim sodalı börekten yedimi yarım dilimde ıspanaklı pide yedim malesef

bugun 2 tane 45 dk lık leslie paklar ancak beni

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ilaç aldım biraz daha iyiyim gibi.mecburen dışarı çıkacagım kızın forması küçülmüş ona forma almam gerekiyor bide evde olacaksam öglen için yiyecek saglıklı bişeyler almam gerekiyor evide yavaş yavaş oldugu kadar toplarım artık eşim gelme bugün işe dedi patrondan izinliyim bugün

pomo evet bu takım canım fiyatıda fena değil ama başka markalarada bak istersen

nesli sanada geçmiş olsun canım çok yüklenme kendine

duygu bugünde mi gelmeyecek acaba merak ettim eksikliği nasılda belli oluyor

fdm ciğim, 1 dilim sodalı börekten yedimi yarım dilimde ıspanaklı pide yedim malesef

bugun 2 tane 45 dk lık leslie paklar ancak beni
neyse artık dün dün de kaldı.. bugün spor ve diyetle onu toparlayabilirsin... bazen bünye kilo vermeye öyle alışıyor ki 1 gün koca bir pizza bile yesen yine de o hafta kilo vermiş oluyorsun...ama pazartesiye kadar başka kaçamak yapma ki dengeleyebilesin..

kızlar cem tencre var ya onun hem teflonu hem seramık ıcın sıkayetler okudum. ama kullanıp memnun kalan da var. tavsıye uzerıne baktım malum bu markaya.

ilk tercihim Tam Buğday Ekmeği nedense daha çok seviyorum ve daha çok tok tuttuğuna inanıyorum...

sanırım bugday daha tok tutuyordu benı. ya da sımdı cavdarı tost yaptıgım ıcın yemek daha zevklı gelıyor. oburunu zorla bır dılım yerdım, cavdar tost olarak ıkı dılım ıstahımı kabartmaya yetıyor onu farkettım.

cnm kg bağlı eğe seninkg fazlaya senzatenk oca hafta ufak tefek şeylerle kaçamak yapıyorsundur tavsiyem küçük hedefler koy mesela 90 kg olan ibiri 85 kg olduğumda bir dilim pizza yicemdesin 5 kg gitmenin ödülü 1 parça pizza sonra bi 5 kg daha hedef ne canın istiyor çiğ köftehemen 5-6 tane çiğ köfte böyle ödüllerver kendin küçük ama teşfik edici ödüllerr

nesli sanada geçmiş olsun canım çok yüklenme kendine

duygu bugünde mi gelmeyecek acaba merak ettim eksikliği nasılda belli oluyor

Sağol canım, ben spor yorgunluğu sanmıştım ama sanırım çok terlemek sinüzitimi tetikledi. Bugün ben de işe gitmeyeceğim, yatıp dinleneyim, yarın doktora giderim artık. Antibiyotiksiz geçmez bu

evet bugun cesıtlı yaptım, daha dıkkat edıyorum artık. evet ya ben de severım pasta borek ama bunları yıyıp kılo almayan var mı ya oyle ınce hatunlar. ya bız cok yıyoruz ya yakmıyor. gercı ben hayatımda on kez ancak gıtmısımdır gune. annemın de olmazdı oyle. ardından okul, ıs ve aılelerden ayrı bır sehırde evlı olmak derken cevrem olmadı, zaten tek pazar var benım, eve bıle yetısemıyorum, gune vaktım olmaz valla.

evet ınsaallah, agır gıdıyorum bayrama tam 100 kılo olmak amacım ınsaallah olur. aralık sonu dedıgınde ocak basında yanı, 80 gormek ıstıyorum kendımı. ve ınsaallah okullar kapanırken tam hedefımde olmak.

cavdar bıtıyor, tam bugday alayım ozaman ve haftaya tam bugday yıyeyım.

kızlar slmgeçoldu ama geçmişi okudum birazkendi toipiğimde var biliyorsunuz anca yazdım dün söz verdiğimigib;
öğlen birşey yemedim sade nescafe içtim
1 küçükkarnıyarık içininyarısını boşalttım
1 kaşıkerişte
1 kaşıkbarbunya yedim
karışıtahıl ekmeği birminikdilim

bugün sabak
1 bardakılık süt
50 kuruş ebatında zencefilli tarçınlıkurabiyemden yedim
1 ceviziçiyedim

geçmişiokuyunca yine kaçamakları gördümm birşey diywemiyorum aynıcvp size tartı cvp vercekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…