- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.461
bu listeye uy.. Günlük 45 dk yürü bal gbi de zayıflıyo insan... Cidden kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem ama ben zorlanmaya ve direncimi kaybetmeye başladım.. 4-5 gündür çok halsizim..
ogle yemegı mı yedım.
nefsımı koreltmek ıcın bırkasık p. pılav yedım sadece. yagsızdı ıyıydı.
4 kasık taze fasulye yedım.
1 buyuk domates yedım
1 cay bardagı cacık.
sımdı de yesıl cay ıcıyorum.
yesıl caydan once de 500 adım kadar yurudum. yanı yemekten sonra.
kız dur hemen bırakırım felan deme... umutsuzluk yok.. cnm senin kilon 56 az az gitmesi çok normal..peki boyun kaç????
kızlar şimdiye kadar olan zamanımı yazayım hemen
kahvaltı
1.5 dilim buğday ekmeği
5 zeytin
1 yumurta
1kk peynir
ara
minicik bi armut
öğle
2 küçük kepçe tavuk suyuna yapılmış şehriye çorbası
3 kşk yoğurt
1 dilim ekmek
Slm kızlar;
akşam: 3 tane küçük armut domates birde 2 kaşıkyoğurtlumakarna yedim(yağsız)
azönce yürüyüş'den geldim 4800adım 258.5 kalori ,öğlende leslie1 yaptım ordanda 114 kalorim var bugünkü su tüketimim 2.5 lt
kızlar ben üniversitede diyetisyene gittim yazdığı diyet listesei ile 2 haftada 4 kilo verdim. sonra devam etmedim.. işe başladıktan sonra tam 76 kiloydum..obezdim resmen..diyetisyenin verdiği o listeyi atmamışltım ve onu uygulamadım..3 ayda tam 14 kilo verdim..bakın size listeyi aynen yazayım.. ne eksik ne fazla..hatta belki bilen vardır.. çünkü hangi hastanede diyetisyene giderseniz gidin bu listeyi veriyor..
kurallar
1. kızartma, salam sucuk sosis, şekerli gıdalar(reçel vb) yasak
2. çay şekersiz içinlecek
3. haftada 1 kez sütlü tatlı yenebilir/2 top dondurma
4. haftada en az 3 kere 45 dk tempolu yürünecek
5. günde en az 2 lt su içilecek
sabah
1 bardak süt
yumurta(haftada 4-5 kez tüketilebilir
2 dilim ekmek
1 kk peynir
4-5 zeytin
sınırsız domates, salatalık, b,ber, yeşillik
şekersiz çay
ara
aralar hep aynı
4 kuru kayısı/2 incir/1 avuç fındık/ceviz/1 porsiyon meyve
bunlardan birini seç ye
öğle
8 yk sebze yemeği
sınırsız yağsız salata
2 dilim ekmek
1 kase çorba
ayran/yoğurt
ara yapılacak
akşam
3 köfte büyükkğünde et
sınırsız yağsız salata
4yk pilav veya makarna
2 dilim ekmek
ayran/yoğurt
ara yapılacak
ve yatmadan yine süt
valla bu liste ne eksik ne fazlaydı... bizim yediklerimizle bunu bi kıyaslasanıza..ben bu diyetle bıkmadan 3 ay yapabildim ve 14 kilo verdim..günde 6 dilim ekmek vardı ve eksrta pilav makarna düşünebiliyor musnuz..eğer bu haftada kaybın olmaz ya da z olursa ya diyeteisyene gidicem ya da bunu aynen uygulucam.. çünkü beyin az yediğimizin uyarısını alıyor ve vücut kendini korumaya alıyor...
nesli canım senin kurbana kadar olan hedfini kalori hesabına vurduğumuzda 65 kiloya ulaşman için sana günlük 84 kalori al diyor.. yani 1-5 dilim ek ye sadece diyor...
bu listeye uy.. günlük 45 dk yürü bal gbi de zayıflıyo insan... cidden kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem ama ben zorlanmaya ve direncimi kaybetmeye başladım.. 4-5 gündür çok halsizim..
nesli canım bitki çayı içmeye başlamışsın ben sade demleme yeşilçayı seviyorum tafsiye ederim hani şu süzgeçler varya makas gibi açılıyor ona koyup hemen fincana daldırıyorum temizliğide çok kolay oluyor
bu arada eşim isyanlarda bogazlarım şiş diye dondurma almış tabiki yemedim bana kızıyor ne alsam ne getirsem yemiyorsun diyeeee bende aldıgım 5 kiloyu verme derdindeyim dedim ne olmuş bende 90 oldum ben vermeye çalışıyormuyum diyor yaaa
pomo demekki eşin kilo vermen konusunda seni destekliyor ne güzel
nesli buzlukta fileto var demiştin hazırmı iglolardanmı yada kendinmi yapıp atıyorsun canım ben dondurucudaki balıktan korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?