Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bu listeye uy.. Günlük 45 dk yürü bal gbi de zayıflıyo insan... Cidden kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem ama ben zorlanmaya ve direncimi kaybetmeye başladım.. 4-5 gündür çok halsizim..

hiç yakışmıyor sana böyle sözler nefsin sana hükmediyor sen ona hükmet

kız dur hemen bırakırım felan deme... umutsuzluk yok.. cnm senin kilon 56 az az gitmesi çok normal..peki boyun kaç????

yok canim ama veremiyincede moralim bozuluyor neyse kaldigim yerden devam ediyorum boyum 160 hani kacamakta yapmadim ama bakalim hayirlisi bi bu hafta gecsin veremezsem detoks falan yapacam iki gunluk falan yani sirf protein alirim

senin de menun super oyyyy sehriye corbasi ozlemisim kisa zamanda yapmaliyim afiyet olsun sekerim

bide ben yediklerimi yazayim, tum gun yani 4 saat nerdeyse arkadaslarla yuruduk bisiklet surduk cok yorulmusum ama degdi havada baya serindi ama biz o kadar yuruduk ki sicaktan bunaldik

ara
1 avuc beyaz leblebi
4 badem

ogle
disariya cikmadan tarhana corbasi
2 kasik yogurt

ara
cantama koydugum 1 elma
1 ceviz
5 badem

aksam
2 kofte
bol salata

aksam yemeginden sonra ara yapmam kizlar yani bugun bu sekilde deniyecem bakalim

Haklısın fdm, ben de bir ara kandaki trigliserit miktarı yüksek olduğu için diyetisyene gitmiştim (üniversite hastanesinde), bana da kilo vermem gerektiğini söyleyip buna çok benzer bir liste vermişti, hatta ben de ekmek çok değil mi demiştim. Bence de burada söylenenler çok az.

kızlar ben de akşam yemegimi yazayım şimdi.

1 kase tarhana çorbası

4 adet köfte, 4 adet halka şeklinde doğranmış patlıcan ( yeme içinde bunlar vardı yani suyundan yemedim )

3 kaşık erişte, bide domatesli salatalıklı salatadan biraz yedim işte.

şimdi leslie 3 mile yapacagm sonra da 1 küçük elma yerim tamamdır

nesli canım senin kurbana kadar olan hedfini kalori hesabına vurduğumuzda 65 kiloya ulaşman için sana günlük 84 kalori al diyor.. yani 1-5 dilim ek ye sadece diyor...

Yok şekerim, ben o hedefi gaza gelip koydum, baktım herkes 10 kg vermeyi hedefliyor, benim neyim eksik dedim:)) Ama hedefe ne kadar yaklaşsam o kadar iyi tabi:)

Benim şimdiye kadar ufak diyet deneyimlerim oldu ama başarısız oldum, kısıtlama oldu mu daha fena yiyesim geliyor benim. Örneğin şerbetli tatlıları sevmem ben, aramam da öyle; ama diyet yaparken bir keresinde inanılmaz canım istemişti, hem tatlıyı yedim, hem diyeti bıraktım:))

Benim spor yapmam lazım, düzenli ve gün aşırı spor yaptığımda iştahım kendiliğinden azalıyor, özel bir çabaya gerek olmuyor.

bu listeye uy.. günlük 45 dk yürü bal gbi de zayıflıyo insan... cidden kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem ama ben zorlanmaya ve direncimi kaybetmeye başladım.. 4-5 gündür çok halsizim..

Canım moralini bozma, diğer listeye de uysan bu olacak. Yalnız kanıtlanmış bir şey var ki ne kadar az yersek vücut ta kendini o kadar korumaya alıyor. Ben zaten dengeli beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Bence bu liste de sağlıksız değil.

Bu arada ben akşam yemeğinde balık yapacaktım ama dünden kalan köfteleri buzluğa atmamışım, o yüzden onları pişirdik. Çeyrek ekmeğin içini tamamen çıkarıp 4 tane bu küçük köftelerden koydum, bol yeşillikle beraber yedim.

Bu günü de derli toplu yazıyorum kızlar;

Sabah:
- 1 kase kornflakes içine
- 2 tane ceviz
- 1 bardak kadar yarım yağlı süt

Ara:
- 1 tane şeftali

Öğle:
- 3 kepçe şehriye çorbası (Kendim yaptım, az yağlı, bol biber ve domatesli)
- Sarımsaklı yoğurtlu 2 tane haşlanmış patates

Ara:
- Şekersiz, sütlü (yarım yağlı) neskafe

Akşam:
- İçi çıkarılmış çeyrek ekmek
- 4 tane küçük ızgara köfte (yağsız dana etinden çektirdim)
- Bolca yeşillik

Bugün arada 1 fincan limonlu yeşil çay içtim. Bugün spor yok, hem çok yoruldum, hem sinüzitim azdı.

Kalori Cetveli programında bugün yediklerimi birebir girdim ve 1375,8 Kalori tükettiğimi gördüm. Bu durumda bence yediklerim fena değil:))

fdm canım kişi en iyi kendini bünyesini kendi bilir herkesin kilo vermeside birbiriyle aynı olamaz 56 kilodaki arkadaşla 96 kilodaki arkadaşın diyeti aynı olamaz tüm gün masa başı çalışan benimle bütün gün ayakta çalışan kişininde kalori ihtiyacı aynı olamaz buyüzden herkes kendine bi yol çizecek yasaklı yiyecekler belli bu 56 kg kişi içinde aynı 100 kilo olan kişi içinde aynı ama diger yiyeceklerin porsiyon miktarları tabiki kişiye göre değişir. ben 24 kg. verdim bu kg. da çok kolay bi şekilde zorlanmadan uzun bi zamana yayarak verdim hemen hemen hergün ufakta olsa kaçamak yaptım ama dediğim gibi 24 kiloyu millet gibi 6 ayda değil 1.5 yılda verdim bırakıncada 2 kilosunu aldım ama sonra annem 4 ayın içinde 3 kere ameliyat oldu hastahanelerde katı beslenmekten moral bozukluguyla yemeye saldırmaktan bu 2 kilo 5 kiloya çıktı şimdi yeniden o 5 kiloyu verme mücadelesine girdim.asıl önemli olan vermekle beraber koruyabilmekte .kaçamakların en kötü yanı diyetin süresi uzuyor ve buda insanda bıkkınlık yaratıyor bence birbirimizin menüsüne bakınca yasaklılar hakkında yorum yapalım porsiyon miktarları kişiye göre değişir

nesli canım bitki çayı içmeye başlamışsın ben sade demleme yeşilçayı seviyorum tafsiye ederim hani şu süzgeçler varya makas gibi açılıyor ona koyup hemen fincana daldırıyorum temizliğide çok kolay oluyor

bu arada eşim isyanlarda bogazlarım şiş diye dondurma almış tabiki yemedim bana kızıyor ne alsam ne getirsem yemiyorsun diyeeee bende aldıgım 5 kiloyu verme derdindeyim dedim ne olmuş bende 90 oldum ben vermeye çalışıyormuyum diyor yaaa

ısten cıktım, esıme dedım kı 4 yıldan fazladır yemeklerı yapıyorum ozel bır durum olmadıkca ben yapıyorum. bugun yurumek ıstıyorum ama eve gırınce yurume ıstegım kacıyor ustelık yemegı de yetıstırmem gerekıyor. boyle derken gec kalıyorum hem spora hem yemege dedım. balık cok basıt yapılıyormus sen yapsan dedım, nasıl olduysa kabul ettı :))) ben ıs donusu, servısten erken ındım ve yurudum bolca. 4552 adım olmus, kalorıye bakmayı unutmusum. cok guzel yurumus oldum. muzık kuagımda, tempolu nasıl guzel oldu. geldıgımde de baktım salata ve balık hazır. bolca yesıllıklı salata yapmıs ama az yıyebıldım balıktan kac gram yedım bılmıyorum ama snaırım kucuk bır cupra yemıs oldum. narlı soda varmıs evde yanında da onu ıctım. sıskınlık yaptı balık anlamadım, buzlukta bır suredır beklıyordu, ınsaallah bozuk degıldır. ((((((

yatmadan yarım lıtre ya da bır lıtre daha su ıcmeyı dusunuyorum. menumu de tamamlayacam bırazdan hepsını gormus olacaksınız tekrar.

günlük almam gereken kalori 1850 cl. ideal kilom 56 kg. mış günlük 1073 kalori alırsam 90 günde ideal kiloma düşebilirmişim.

bana diyetisyenim 65 yeterli senin için demişti ben 62 ye bile düştüm 56 da çok çirkin olurum ben yaaa 60 olsam zil takıp oynarım herhalde

pomo demekki eşin kilo vermen konusunda seni destekliyor ne güzel

nesli buzlukta fileto var demiştin hazırmı iglolardanmı yada kendinmi yapıp atıyorsun canım ben dondurucudaki balıktan korkuyorum yaa

Demleme yapmak iyi fikir, elimdeki bitsin de marketten demlemelik alayım. Benim eşim daha beter, kendisi fit, kilo da almıyor maşallah, azıcık alınca da dikkat ediyor ama beni de yoldan çıkarmaya çalışıyor arada ama direniyorum:)

pomo demekki eşin kilo vermen konusunda seni destekliyor ne güzel

nesli buzlukta fileto var demiştin hazırmı iglolardanmı yada kendinmi yapıp atıyorsun canım ben dondurucudaki balıktan korkuyorum yaa

evet cok desteklıyor. zaten ıstahlı bırı degıldır azıcık ekmek yıyordu onu bıle yemıyor sımdı dogru durust. gozunun onunde yemeyeyım canın cekmesın dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…