- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.481
pomo demekki eşin kilo vermen konusunda seni destekliyor ne güzel
nesli buzlukta fileto var demiştin hazırmı iglolardanmı yada kendinmi yapıp atıyorsun canım ben dondurucudaki balıktan korkuyorum yaa
koku olmuyormu nesli çok sordum biliyorum ama balık yemek istiyorum pazarada herzaman gidip taze almak mümkün olmuyor en azından elimin altında olsun yemek olmadıgı günler hemen çıkarıp yaparım çözülmesini beklemeden fırına mı atıyoruz yoksa 1 gece önceden buzdolabının alt kısmına mı koyuyoruz.kızımda çıtır balık seviyor pınarınkini kreşte alışmıştı
kızlar halamın eşi vefat etti..dün akşam üzeri apar topar oraya gittik eve gece geldik.. şimdi tekrar gidicez.. ara sıra eve gelince bakarım size ama tam olarak dönüşü ne zaman yapabilirim biliyorum..
duygu pazartesi gelemezsem listeyi hazırlarsan çok sevinirim..kızlar özel mesajları sana atsınlar...
görüşmek üzere..
kızlar halamın eşi vefat etti..dün akşam üzeri apar topar oraya gittik eve gece geldik.. şimdi tekrar gidicez.. ara sıra eve gelince bakarım size ama tam olarak dönüşü ne zaman yapabilirim biliyorum..
duygu pazartesi gelemezsem listeyi hazırlarsan çok sevinirim..kızlar özel mesajları sana atsınlar...
görüşmek üzere..
başınsağ olsun canımkızlar halamın eşi vefat etti..dün akşam üzeri apar topar oraya gittik eve gece geldik.. şimdi tekrar gidicez.. ara sıra eve gelince bakarım size ama tam olarak dönüşü ne zaman yapabilirim biliyorum..
görüşmek üzere..
başınsağ olsun canım
anam yandımben p.tesi evlilik yıldönümümüzorjanizasyon hazırlcam
kendi topiğimde kg günü
napsak kızlar yaaa fikir verinbanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?