Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

pomo demekki eşin kilo vermen konusunda seni destekliyor ne güzel

nesli buzlukta fileto var demiştin hazırmı iglolardanmı yada kendinmi yapıp atıyorsun canım ben dondurucudaki balıktan korkuyorum yaa

Ben iglo alıyorum, kendim yapmıyorum. Zaten marketlerdeki çoğu balık dondurulup çözülmüş oluyor, onları tekrar dondurmamak lazım. Belki sezonluk taze balıklar dondurulabilir ama uzun süre tutmamak lazım yine de. Büyük firmalar çok hızlı donduruyor, bizim evde dondurduğumuz gibi değil. Hamsi de superfresh fileto var, çok beğendim. Ben bunları tavsiye ederim, yıllardır kullanıyorum.

bende yazayım bugünkü menümü

kahvaltı : 2dilim çok tahıllı ekmek
1 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşıgı bal
1 çay bardağı süt
1 fincan yeşilçay
ara : 8-10 tane fıstık

öğle : 1 kase sütlü nesfit

ara : 1 nektarı

ara: 2 hurma -1 fincan tek şekerli türk kahvesi

akşam: peynirli tost -10 tane taze fındık (eşim yemek yemiş bende kendime tost yaptım çok yorgundum)

ara : yarım bardak kakaolu süt (kendim yaptım)

2 lt su - 1 fincan yeşilçay-1 sade soda

koku olmuyormu nesli çok sordum biliyorum ama balık yemek istiyorum pazarada herzaman gidip taze almak mümkün olmuyor en azından elimin altında olsun yemek olmadıgı günler hemen çıkarıp yaparım çözülmesini beklemeden fırına mı atıyoruz yoksa 1 gece önceden buzdolabının alt kısmına mı koyuyoruz.kızımda çıtır balık seviyor pınarınkini kreşte alışmıştı

Çıtır balık epeydir yapmadım ama daha önceden iglonunkini yapıyordum. Valla ben herşeyi fırına atıyorum, koku da çok az oluyor, ortalık ta batmıyor, hem de sağlıklı oluyor. Ben çıtır balığı dondurucudan çıkarıp, yağlı kağıt serdiğim borcama koyup 200 C civarında pişiriyordum, güzel oluyordu. İglo levrek veya çipura soslu ve torbanın içinde, pişirmeden yarım saat önce dışarı çıkarsan yeter, onu da aynı şekilde fırında pişiriyorum. Daha pratiği de hiç torbasını açmadan, çözmeden kaynar suya atıp öyle de pişirebilirsin. En pratiği ve temizi bu aslında ama eşim hafif kızarmış seviyor, o yüzden ben fırında yapıyorum.

sabah menum

bır bardak yarım yaglı sut,
bır taze ıncır,
500 mtl su
lımonlu su yok, vakıt kalmadı
ıkı dılım cavdar ekmegı tost ( ıcınde lor peynırı ve domates vardı )
ıkı tane taze yesıl bıber
bır buyuk bardak cay
bır tane cevız

850 adım atmısım buarada su ana kadar.

hepsı aynı anda yemedım. sut, su ve ıncır evdeyken yedım mesela. dıgerlerını de 15-20 dk ıcınde.

Bır bucuk lıtre su oldu su an.
Bır hayıt tohumu ve bır kucuk domates, ıkı kayısı bır cevız ıle ara ogun yaptım. Bır de yemekyıyecegım oglen.

yesıl caya kalmadı zaman. yemekten sonra ıcecegım.

ogle yemegı mı yedım.

nefsımı koreltmek ıcın bırkasık pılav yedım sadece. yagsızdı ıyıydı.

4 kasık taze fasulye yedım.

1 buyuk domates yedım

1 cay bardagı cacık.

sımdı de yesıl cay ıcıyorum.

yesıl caydan once de 500 adım kadar yurudum. yanı yemekten sonra.

.

kızlar aksam ısten cıkmadan bır cevız ve ıkı kayısı daha yedım, yuruyus yapacagım ıcın enerjı olsun dıye dusundum.

4552 adım aksam yurudum ıs cıkısı.
bolca yesıllıklı salata yapmıs esım ama az yıyebıldım balıktan kac gram yedım bılmıyorum ama snaırım kucuk bır cupra yemıs oldum. narlı soda varmıs evde yanında da onu ıctım.

yatmadan yarım lıtre ya da bır lıtre daha su ıcmeyı dusunuyorum. ve bu sekılde 3-3,5 lt su ıcmıs olacagım ve rekorum olacak.

adımlarım toplam da, 6195 adım olmus bugun :)))))

Ben şimdi kaloricetveline pazartesiden itibaren olan menülerimi ve sporlarımı girdim, çok net görünüyor orada kızlar, tavsiye ederim. Bu arada Leslie 4 mil 550 kalori civarında yaktırıyor, gün aşırı yapmak lazım, çok faydası var. Bir de ben pazartesi yüzmeye başlıyorum, 45 dakika yavaş kulaç yüzmek 450 kalori yaktırıyormuş. Yaşasın spor:))

bende bugunku menümü şöyle bir toparlayım o zman

kahvaltı :

domatesli yumurta ( yagsız )

1.5 dilim kepekli ekmek

ara öğün :

3 tane kuru indir
1 adet ceviz

öğle yemegi :

kepek ekmegi arasına yeşillik, ince bir dilim salam, beyaz peynirli domates

ara öğün :

4 adet diyet biskuvi

akşam yemegi :

1 kase tarhana çorbası
4 küçük köfte, 4 küçük halka şeklinde patlıcan yemegi
3 kaşık erişte
salata

spordan sonra 1 küçük elma

ben gün içinde çayı ve kahveyi 2 3 bardak içiyorum ama şekersiz o yuzden onlaru yazmıyorum genelde buraya. yeşil çayda hergun mutlaka 1 tane içmeye çalışıyorum. bugun de içtim. 3 lt suyu zaten bobreklerimden dolayı içmem gerekiyor o alışkanlıgımda oturdu şükür.

spor olarak da bugun 4 kere 15 er dakikalık yürüdüm ( ofis dışında işim oldugu için )

akşam da leslie 3 mil yaptım ( 45 dk ) bi hesaplayım bakayım bugun kaç kalori almışım

Kızlar ben birazdan yarım saat yoga yapıp sonra da yatacağım. Spor yapamıyorum en azından yoga yapayım. Eskiden yapardım düzenli, ne güzel alışkanlıklarım varmış, heves ettim, buna da tekrar başlıyorum.
Hepinize iyi geceler..

bugun 1561 kalori almışım. bunun 400 civarını leslie de yaktıgım düşünülürse, diğer yürüdüklerim bir işe yaramamış bile olsa 1100 civarı oluyorum. ve bayrama kadar istedigim kiloya ulaşmak için günde max 1360 kalori almalıymışım. kardayım ben yaa

kızlar halamın eşi vefat etti..dün akşam üzeri apar topar oraya gittik eve gece geldik.. şimdi tekrar gidicez.. ara sıra eve gelince bakarım size ama tam olarak dönüşü ne zaman yapabilirim biliyorum..

duygu pazartesi gelemezsem listeyi hazırlarsan çok sevinirim..kızlar özel mesajları sana atsınlar...

görüşmek üzere..

Başınız sağ olsun canım.

gunaydın kızlar,

Sabah menum :
Ac karnına sırke, bal, lımon ( bır bardak ılık su ile )
Bır bardak yarım yaglı sut
Bir-bir buçuk arası yumurtadan yagsız omlet maydonozlu
Ikı dılım cavdar ekmegı
Bir domates

Bir yeşil cay ve bir açık sekersız cay ara ogunden önce yapacaklarım.
Şu ana kadar 1018 adım olmuş.

basın sagolsun fdm. Allah rahmet eglesin

başınsağ olsun canım
anam yandımben p.tesi evlilik yıldönümümüzorjanizasyon hazırlcam
kendi topiğimde kg günü

napsak kızlar yaaa fikir verinbanaa

günaydınn

sabah açkarnına ılık ballı limonlu su
kızarmış kıtırlaşmış çavdar ekmeğinde tost domates ve peynirli küçükbardaklayran

başınsağ olsun canım
anam yandımben p.tesi evlilik yıldönümümüzorjanizasyon hazırlcam
kendi topiğimde kg günü

napsak kızlar yaaa fikir verinbanaa

narin ya da neslie yapsın, ben yapayım dıyecegım ama sıtede nekadar duracagım bıle bellı degıl artık. herseyı word e kaydedıp yazacagım bıldırımler yapacagım sıze. esımle papaz olacak, ıs yuzunden. hıc ıse bakmıyorsun dıyor (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…