- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.501
günaydınn
sabah açkarnına ılık ballı limonlu su
kızarmış kıtırlaşmış çavdar ekmeğinde tost domates ve peynirli küçükbardaklayran
narin ya da neslie yapsın, ben yapayım dıyecegım ama sıtede nekadar duracagım bıle bellı degıl artık. herseyı word e kaydedıp yazacagım bıldırımler yapacagım sıze. esımle papaz olacak, ıs yuzunden. hıc ıse bakmıyorsun dıyor(((((
kızlar halamın eşi vefat etti..dün akşam üzeri apar topar oraya gittik eve gece geldik.. şimdi tekrar gidicez.. ara sıra eve gelince bakarım size ama tam olarak dönüşü ne zaman yapabilirim biliyorum..
duygu pazartesi gelemezsem listeyi hazırlarsan çok sevinirim..kızlar özel mesajları sana atsınlar...
görüşmek üzere..
tamam benyapcam ama herkez 11kdar bana mesaj atmış olsun lütfennnnnnnnnnn
tamam benyapcam ama herkez 11kdar bana mesaj atmış olsun lütfennnnnnnnnnn
kızlar fdm p.tesi kg bildirimlerinin bana yapılmasını rica etti
benim ogün çok işim var ama yinede yapcam yalınz 11 kadar özelime msj lütfen atılsın atmayanların bildirmlerini kabul etmicem mesajdışında ortaya yazılan bildrimlerikabul etmicemtek tek sayfa takipiyapamam
ogün evllik yıldönümüm
temizlikgünüm
ve kendi grupumun bildirim günü
tüm işlermi bitirip eşime supriz yapmaya gitcem saat 3de evden çıkmam lazım en geç
sımdıden tebrık ederım, nıce yıllara canım. mutlulugun omur boyu sursun
ne suprız yapacaksın bakalım :))))))
sağolcanım GÜZELGÜZELGİYİNİR ELİMEÇİÇEĞİMİ ALIR İŞYERİNE GİDERİM BİRYERDEDE REZARVASYON YAPTIRIRIM EE BANAALDIKLARNIN YANINDA AZ BİLE
kızlar fdm p.tesi kg bildirimlerinin bana yapılmasını rica etti
benim ogün çok işim var ama yinede yapcam yalınz 11 kadar özelime msj lütfen atılsın atmayanların bildirmlerini kabul etmicem mesajdışında ortaya yazılan bildrimlerikabul etmicemtek tek sayfa takipiyapamam
ogün evllik yıldönümüm
temizlikgünüm
ve kendi grupumun bildirim günü
tüm işlermi bitirip eşime supriz yapmaya gitcem saat 3de evden çıkmam lazım en geç
gunaydın kızlar,
Sabah menum :
Ac karnına sırke, bal, lımon ( bır bardak ılık su ile )
Bır bardak yarım yaglı sut
Bir-bir buçuk arası yumurtadan yagsız omlet maydonozlu
Ikı dılım cavdar ekmegı
Bir domates
Bir yeşil cay ve bir açık sekersız cay ara ogunden önce yapacaklarım.
Şu ana kadar 1018 adım olmuş.
sabah kahvaltımı da yazıyorum hemenn..
1 adet haşlanmış yumurta ( anamm o kadar küçüktü kü bıldırcın yumurtası mı diye baya bi inceledim yaa.. nerden buluyo bizimkiler o kadar küçük yumurtayı)
1 adet domates
1 kk beyaz peynir ( kaç gr oluyo ki acaba o kadar peynir )
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
kalori cetvelinde hesapladım 201 kalori olmuş yediklerim
sabah kahvaltımı da yazıyorum hemenn..
1 adet haşlanmış yumurta ( anamm o kadar küçüktü kü bıldırcın yumurtası mı diye baya bi inceledim yaa.. nerden buluyo bizimkiler o kadar küçük yumurtayı)
1 adet domates
1 kk beyaz peynir ( kaç gr oluyo ki acaba o kadar peynir )
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
kalori cetvelinde hesapladım 201 kalori olmuş yediklerim
kızlar halamın eşi vefat etti..dün akşam üzeri apar topar oraya gittik eve gece geldik.. şimdi tekrar gidicez.. ara sıra eve gelince bakarım size ama tam olarak dönüşü ne zaman yapabilirim biliyorum..
duygu pazartesi gelemezsem listeyi hazırlarsan çok sevinirim..kızlar özel mesajları sana atsınlar...
görüşmek üzere..
Bence gayet güzel kahvaltın, ben de kalorisepetini kullanıyorum artık çok beğendim. Hele aktivitileri görünce toplam kaloriden düşüyor ya ona bayıldım:)) 1 kk peynir sanırım 20 gram civarı oluyor.
ben aktiviteleri düşmeyi beceremedim yaa.. hoş kalori hesaplamayı bile 2 saatte ancak anladım ya neyse
aktiviteleri nerden düşüyoruz ki :44::44:
Kalorileri eklediğin yerde, kategorilere göre ekle, isme göre ekle, harekete göre ekle bölümleri var, harekete göre ekleyi tıklayıp, oradan ekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?