Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

günaydınn

sabah açkarnına ılık ballı limonlu su
kızarmış kıtırlaşmış çavdar ekmeğinde tost domates ve peynirli küçükbardaklayran

ekmek kızarınca, tadı daha guzel oluyor ama bana ıkı dılım daha az doyurucu oluyormus bugun onu farkettım. yumurta yedım bugun, epeydır yemıyorum dıye. bu hafta hıc yememıstım, tost yapmadım halıyle ve ıkı dılım ekmek kızarmayınca daha boyle doyurucu geldı bana, lokma agzımda buyudu gıbı oldu

tamam benyapcam ama herkez 11kdar bana mesaj atmış olsun lütfennnnnnnnnnn

kızlar fdm p.tesi kg bildirimlerinin bana yapılmasını rica etti

benim ogün çok işim var ama yinede yapcam yalınz 11 kadar özelime msj lütfen atılsın atmayanların bildirmlerini kabul etmicem mesajdışında ortaya yazılan bildrimlerikabul etmicemtek tek sayfa takipiyapamam

ogün evllik yıldönümüm
temizlikgünüm
ve kendi grupumun bildirim günü
tüm işlermi bitirip eşime supriz yapmaya gitcem saat 3de evden çıkmam lazım en geç

başın saolsun canım

tamam benyapcam ama herkez 11kdar bana mesaj atmış olsun lütfennnnnnnnnnn

herkes güzel haberlerle yazar inşalahh

sımdıden tebrık ederım, nıce yıllara canım. mutlulugun omur boyu sursun

ne suprız yapacaksın bakalım :))))))

sımdıden tebrık ederım, nıce yıllara canım. mutlulugun omur boyu sursun

ne suprız yapacaksın bakalım :))))))

sağolcanım GÜZELGÜZELGİYİNİR ELİMEÇİÇEĞİMİ ALIR İŞYERİNE GİDERİM BİRYERDEDE REZARVASYON YAPTIRIRIM EE BANAALDIKLARNIN YANINDA AZ BİLE

sabah kahvaltımı da yazıyorum hemenn..

1 adet haşlanmış yumurta ( anamm o kadar küçüktü kü bıldırcın yumurtası mı diye baya bi inceledim yaa.. nerden buluyo bizimkiler o kadar küçük yumurtayı )

1 adet domates

1 kk beyaz peynir ( kaç gr oluyo ki acaba o kadar peynir )

1 dilim kepek ekmeği

1 bardak çay

kalori cetvelinde hesapladım 201 kalori olmuş yediklerim

sağolcanım GÜZELGÜZELGİYİNİR ELİMEÇİÇEĞİMİ ALIR İŞYERİNE GİDERİM BİRYERDEDE REZARVASYON YAPTIRIRIM EE BANAALDIKLARNIN YANINDA AZ BİLE

ooooooo super valla. guzel fıkır. ben esımle beraber calısıyorum ne o bana ne ben ona cıcek alamıyoruz utanırım dıyor ama dısarda kutluyoruz bırsekılde. bu yıl alyanslarımızı yenıledık hem yenı bır yola baslamıs gıbı olalım dedık hem de benımkı cok aceleye gelmıstı sıkıyordu parmagımı, ve gece vaktı alelacele almıstık modelını de begenmıyordum. degıstırelım mı dıyınce, ne gerek var derdı ama bu yıl kendısı dedı bu yılkı hedıyemız boyle olsun mu dedı.

ben ona mektup yazdım, e-kartlar ve yazılar gonderdım evlılık konusunda. ummadıgım bırsekılde o da bana mektup yazdı. ıkımızde hatalarımızı, tesekkurlerımızı, beklentılerımızı anlattık bırbırımıze sankı.

o ne almıs ? :))))))

Sağol canım, pazartesi 11 e kadar verdiğimiz kiloları bildiririz inşallah:)
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıkla, huzurla ve mutlulukla geçecek kocaman bir ömür dilerim.
Artık bir müddet temizlik yapmasan diyorum, ev de eşyalar da eskiyecek, yok illa yapıcam diyorsan gel bana, bizim ev senin temizlik hislerini köreltecek kadar kirli

Kahvaltı menün gayet güzel de, o ilk sıradaki sirke, bal, limon nedir yaaaa, üstüne de süt:18: Oy midem kaldırmaz benim yaa. Sirkeyi de hiç sevmem zaten. Ama suya birkaç damla limon olayına bayıldım, su lezzetleniyor sanki.

Bence gayet güzel kahvaltın, ben de kalorisepetini kullanıyorum artık çok beğendim. Hele aktivitileri görünce toplam kaloriden düşüyor ya ona bayıldım:)) 1 kk peynir sanırım 20 gram civarı oluyor.

Kahvaltın gayet güzel. Kalorisepetini dünden beri ben de yoğun kullanıyorum, güzel oluyor herşeyin kalorisini görmek, bir de aktivite girince düşüyor ya kalori, ona bayıldım:))
Bu arada 1kk peynir bildiğim kadarıyla 20-25 gram civarı.

Kızlar, ben de kahvaltımı yazayım, sabah doktora gittim, sinüzitim için 1000mg'lık antibiyotik yazdı, sonra da dışarda yaptım kahvaltıyı,
- Yarım simit
- Yarım haşlanmış yumurta
- 1 kk'dan az peynir
- 3 adet zeytin
- Yarım domates
- Yarım salatalık
- 1 fincan sütlü, şekersiz filtre kahve

Allah rahmet eylesin. basiniz sagolsun

Bence gayet güzel kahvaltın, ben de kalorisepetini kullanıyorum artık çok beğendim. Hele aktivitileri görünce toplam kaloriden düşüyor ya ona bayıldım:)) 1 kk peynir sanırım 20 gram civarı oluyor.

ben aktiviteleri düşmeyi beceremedim yaa.. hoş kalori hesaplamayı bile 2 saatte ancak anladım ya neyse

aktiviteleri nerden düşüyoruz ki :44::44:

duygu bende tebrik ediyorum insallah birlikte nice mutlu yillar gecirirsiniz..bizimde az kaldi 1 ekim ben simdiden dusunmeye basladim bile, kizlar aksama misafirim gelecek temizlik falan yapacam birseyler hazirlayacam markete gidecem yani arkadaslar gelmeden ben girer bildirimimi yaparim...o hazirladigim hazirlayacaklarim cizzzzzzlardan hic yemiyecem aksam komple yazarim artik optummm gorusuruzzzzz

ben aktiviteleri düşmeyi beceremedim yaa.. hoş kalori hesaplamayı bile 2 saatte ancak anladım ya neyse

aktiviteleri nerden düşüyoruz ki :44::44:

Kalorileri eklediğin yerde, kategorilere göre ekle, isme göre ekle, harekete göre ekle bölümleri var, harekete göre ekleyi tıklayıp, oradan ekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…