- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.421
ya kızlar aslına bakarsanız ben de kaçamak günü olmasından yanayım...bugünlerde gözüm hep tatlılarda ya da kızartmalarda...sanki çok az yiyormuşuz gişbi geliyor...ve 2 haftadır direncimin çok çok kırık olduğunu düşünüyorum.. bu kadar az yeme sonrası eski düzenimize döndüğümüzde bu kiloları aynen alacağımızı düşünüyorum..
neyse kızlar belim ağrıyorr oğlanı uyuttum leslie yapayımmm
ya kızlar aslına bakarsanız ben de kaçamak günü olmasından yanayım...bugünlerde gözüm hep tatlılarda ya da kızartmalarda...sanki çok az yiyormuşuz gişbi geliyor...ve 2 haftadır direncimin çok çok kırık olduğunu düşünüyorum.. bu kadar az yeme sonrası eski düzenimize döndüğümüzde bu kiloları aynen alacağımızı düşünüyorum..
Bugün evde yayıldığım için, diyetle ilgili yazılar okuyorum. Günlük almamız gereken kalori miktarının kilo başına 20 kalori olduğu yazıyor bir yerde. Bunun üstüne hareketlilik durumuna göre 400-700 kalori ekliyoruz. Zayıflamak için de toplam kalori miktarını 500 azaltmaya çalışıyoruz. En sağlıklısı 250 kalori yemek azaltmayla, 250 kalori de sporla vermekmiş.
Fdm daha sonra verdiğimiz kiloları geri alıcaz dedin, fena aklımı karıştırdın.
Neyse bu hesapla benim günlük kalori ihtiyacım 2000 kalori oluyor, 1750 Kalorilik yiyebilirim. 250 Kalori de hareketle yakmam gerekiyor.
evetişgüç,birdeoğlanı kucakladım omuzumdauyudu o yüzden belim ağrıyorcok mu yordun sen kendını ? Neden agrıdı sence belın ? Son gunlerde hem ev ısı hem spor coktu senın, bence oyuzden oldu
sağ ol canımmm kremlicem şimdi geçerrnesli benimde enbüyük sorunum duygusal açlık canım bişeye sıkıldıgında maalesefki gözüm dönmüş gibi yiyorum kendime geldiğimde iş işten geçmiş oluyor nasıl bi çare bulunur bu duruma bilmiyorum çıkıp dışarda yürümeyide denemiştim ama genede gözüm abur cuburdaydı
duygu hoş geldin canım geçmiş olsun beline dikkat et zorlama kendini
kızlar şimdi totoyu koydum yere bi yandan gribin sıkıntısı biyandan işe koşturmak ter içinde kaldım önce evi güzelce topladım arkasından inceden süpürdüm sildim tuvalet banyo ve balkon yıkandı 2 makina çamaşır ayarladım birini astım biri hale yıkanıyor makinada.bulaşık makinasını boşalt doldur anca oturdum şimdi.toz almak kaldı arkasından buzdolabına girişeceğim en sonda kendimi yıkarsam ne ala ama akşama 1 kaşık yemek yok ne yapsam acaba
kızlar şimdi totoyu koydum yere bi yandan gribin sıkıntısı biyandan işe koşturmak ter içinde kaldım önce evi güzelce topladım arkasından inceden süpürdüm sildim tuvalet banyo ve balkon yıkandı 2 makina çamaşır ayarladım birini astım biri hale yıkanıyor makinada.bulaşık makinasını boşalt doldur anca oturdum şimdi.toz almak kaldı arkasından buzdolabına girişeceğim en sonda kendimi yıkarsam ne ala ama akşama 1 kaşık yemek yok ne yapsam acaba
Sen ne yaptın şekerim yaa, hasta hasta bu kadar iş mi yapılır? Ben bütün gün yayıldım valla, gerçi sen yazınca ben de gaza geldim, kalkıp çamaşır attım yıkanmaya. Akşama ben balık yapıcam. Benim buzlukta dondurulmuş fileto balık hep oluyor, pratik te oluyor. Tavsiye ederim.
ben eskı duzenıme donmeyecegım. evımde yıne aynı beslenecegım ısyerımde de. cok cok bıryere gıdınce bır akraba vs sevdıgım bırsey olursa onu yıyecegım. bır de dondurma, hamburger, tost gıbı seylerı arada sırada yıyecegım ama 55 olduktan sonrakı koruma donemımde ancak boyle yapacagım. yorulmus olacagım belkı ya da delı gıbı ozluyor. nefsımı koreltmek ve kendımı odullendırmek ıcın yapacagım.
ben bır aydır hıc tatlı yemedım. cıkolata bıle yemedım. dıyete tam gırmeden once bırakmıstım cıkolatayı. benım de canım cekıyor ama yemeyecegım. tavızlere baslandı mı arkası gelıyormus ben bunu kendımde de gordum seyahatte.
Bugün evde yayıldığım için, diyetle ilgili yazılar okuyorum. Günlük almamız gereken kalori miktarının kilo başına 20 kalori olduğu yazıyor bir yerde. Bunun üstüne hareketlilik durumuna göre 400-700 kalori ekliyoruz. Zayıflamak için de toplam kalori miktarını 500 azaltmaya çalışıyoruz. En sağlıklısı 250 kalori yemek azaltmayla, 250 kalori de sporla vermekmiş.
Fdm daha sonra verdiğimiz kiloları geri alıcaz dedin, fena aklımı karıştırdın.
Neyse bu hesapla benim günlük kalori ihtiyacım 2000 kalori oluyor, 1750 Kalorilik yiyebilirim. 250 Kalori de hareketle yakmam gerekiyor.
bugun ben de balık yapmayı dusunuyorum. ıkı cupra fıleto vardı dolapta. elektrıklı ızgara aldık, deneyelım bakalım dedı esım.
400 ya da 700 kalori ekliyormuşuz ya, onu neye göre ekliyoruz ?
Sanırım çok hareketliysen maximum 700 ekliyorsun, az hareketliysen 400, ben kendim için 500 ekledim, çünkü oturarak çalışıyorum.
Güzel olur bence, ben ızgara pek yapamıyorum ama fırında yüksek sıcaklıkta yağsız pişiriyorum, ızgara gibi oluyor o da. Balık mutlaka yemek lazım, çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?