- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.521
Kahvaltı menün gayet güzel de, o ilk sıradaki sirke, bal, limon nedir yaaaa, üstüne de süt:18: Oy midem kaldırmaz benim yaa. Sirkeyi de hiç sevmem zaten. Ama suya birkaç damla limon olayına bayıldım, su lezzetleniyor sanki.
NE GÜZEL SİZİNKİDE ÇOKGÜZELOLMUŞooooooo super valla. guzel fıkır. ben esımle beraber calısıyorum ne o bana ne ben ona cıcek alamıyoruz utanırım dıyor ama dısarda kutluyoruz bırsekılde. bu yıl alyanslarımızı yenıledık hem yenı bır yola baslamıs gıbı olalım dedık hem de benımkı cok aceleye gelmıstı sıkıyordu parmagımı, ve gece vaktı alelacele almıstık modelını de begenmıyordum. degıstırelım mı dıyınce, ne gerek var derdı ama bu yıl kendısı dedı bu yılkı hedıyemız boyle olsun mu dedı.
ben ona mektup yazdım, e-kartlar ve yazılar gonderdım evlılık konusunda. ummadıgım bırsekılde o da bana mektup yazdı. ıkımızde hatalarımızı, tesekkurlerımızı, beklentılerımızı anlattık bırbırımıze sankı.
o ne almıs ? :))))))
amin canımmmmm çok sağ ol,ev temizliğine gelicede kuzey kırıntı çok yapıyor benim saçlarım dökülmeye başladı malumsobahar geldi,geçen haftadakigibi dip köşeolmasada süpüge,toz alma yer silme temizliği cnmmSağol canım, pazartesi 11 e kadar verdiğimiz kiloları bildiririz inşallah:)
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıkla, huzurla ve mutlulukla geçecek kocaman bir ömür dilerim.
Artık bir müddet temizlik yapmasan diyorum, ev de eşyalar da eskiyecek, yok illa yapıcam diyorsan gel bana, bizim ev senin temizlik hislerini köreltecek kadar kirli
amin canımçoktşklerr,sizinkinide şimdiden kutlarım bir ömür boyu sağlıkla,mutlulukla,nice yıllar dilerimmduygu bende tebrik ediyorum insallah birlikte nice mutlu yillar gecirirsiniz..bizimde az kaldi 1 ekimben simdiden dusunmeye basladim bile, kizlar aksama misafirim gelecek temizlik falan yapacam birseyler hazirlayacam markete gidecem yani arkadaslar gelmeden ben girer bildirimimi yaparim...o hazirladigim hazirlayacaklarim cizzzzzzlardan hic yemiyecem aksam komple yazarim artik optummm gorusuruzzzzz
Kalorileri eklediğin yerde, kategorilere göre ekle, isme göre ekle, harekete göre ekle bölümleri var, harekete göre ekleyi tıklayıp, oradan ekliyorsun.
narin ya da neslie yapsın, ben yapayım dıyecegım ama sıtede nekadar duracagım bıle bellı degıl artık. herseyı word e kaydedıp yazacagım bıldırımler yapacagım sıze. esımle papaz olacak, ıs yuzunden. hıc ıse bakmıyorsun dıyor(((((
baska bır sıtede gozume carptı paylasayım dedım sızler ıle.
Milliyet - Böyle değiştiler
Milliyet - Böyle değiştiler
pomo bizde sizin gibi sorun yaşadık ilk kk ile tanıştıgımda buradan ayrılamıyordum 86 kusür kilom vardı ve herşeyi ögrenip kg kurtulmak istiyordum eşim yinemi internet başındasın diyordu bide bende vicdanen rahatsız oluyordum şöyle yapabilirsin yarım saat sabah yarım saat öglen yarım saat te işten çıkarken bakarsın bide akşam yatmadan evden girersin bende pazartesiden itibaren gündüz pek fazla giremeyeceğim kızım okula başlıyor onu bırak işe geç zaten 1 olacak akşamda 17:30 da kızı almak için çık o kısa zamanda anca işlerimi toparlayabilirim
canımm sen eşini kırma,ve buraya mesaj yazarken herkese tek tek alıntı yaparak mesaj değilde çoklu alıntı yaparak yapp
onu biliyorsunn değilmi canım eğer öyle yaparsan zaman kazanırsın
offf ya artıkk bende değişmek istiyorumm böyleee
Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim
Kızlar, ben de adımsayar siparişi vermiştim, özendirdiniz beni de, bugün gelecekti, sabırsızlıkla bekliyorum:) Bu arada bir sakinlik var forumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?