Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

o suyu duygu ve bırcok kısı tavsıye ettı. ac karnına ıcmek lazım, metabolızmayı hızlandırıyor.

lımonlu su ıcıyordum zaten, ıse gec kalmadıysam muhakkak. bugun dıgerını de denedım kusarım sanıyordum ama oyle cok da rahatsız olmadım.

evet sut zor oldu ama yaptım ıste.

ben bal yemem hıc, sırkeyı sevmem. ama yıne de yaptım ve devam edecegım

NE GÜZEL SİZİNKİDE ÇOKGÜZELOLMUŞ
amin canımmmmm çok sağ ol,ev temizliğine gelicede kuzey kırıntı çok yapıyor benim saçlarım dökülmeye başladı malumsobahar geldi,geçen haftadakigibi dip köşeolmasada süpüge,toz alma yer silme temizliği cnmm
amin canımçoktşklerr,sizinkinide şimdiden kutlarım bir ömür boyu sağlıkla,mutlulukla,nice yıllar dilerimm

herkese günaydın kızlar ben bu sabah zor ayıldım dün hem grip hem okadar temizlikten sonra kendime zor geldim dudagımın yanında uçuk çıkmış yaaa pazar günüde kahvaltı daveti var birsürü kişiyle merhabalaşacagım bu uçuk benim büyürde büyür artık ogüne kadar

kızlar genel olarak kahvaltılar çok güzel görünüyor

nesli canım sanada çok geçmiş olsun bugün sabah gözümü açınca simit geldi ilk aklıma afiyet olsun sana canım

duygu yıldönümünüzü kutlarım canım şimdiden liste içinde çok teşekkürler pazartesi bayag koşuşturmalı olacak senin için ama tatlı telaşlar ne güzel

fdm canım başınız sagolsun geride kalanlara Rabbim sabır versin

pomo bizde sizin gibi sorun yaşadık ilk kk ile tanıştıgımda buradan ayrılamıyordum 86 kusür kilom vardı ve herşeyi ögrenip kg kurtulmak istiyordum eşim yinemi internet başındasın diyordu bide bende vicdanen rahatsız oluyordum şöyle yapabilirsin yarım saat sabah yarım saat öglen yarım saat te işten çıkarken bakarsın bide akşam yatmadan evden girersin bende pazartesiden itibaren gündüz pek fazla giremeyeceğim kızım okula başlıyor onu bırak işe geç zaten 1 olacak akşamda 17:30 da kızı almak için çık o kısa zamanda anca işlerimi toparlayabilirim

Kalorileri eklediğin yerde, kategorilere göre ekle, isme göre ekle, harekete göre ekle bölümleri var, harekete göre ekleyi tıklayıp, oradan ekliyorsun.

bende 9 gün sonra ankaraya gidecem, okul başlıyor. o zaman çok giremem. yani dersim oldugu zamanlar ancak akşam girip günlük durumu yazabilirim. umarım formdan düşmeyiz :44:

canımm sen eşini kırma,ve buraya mesaj yazarken herkese tek tek alıntı yaparak mesaj değilde çoklu alıntı yaparak yapp
onu biliyorsunn değilmi canım eğer öyle yaparsan zaman kazanırsın

valla benım esım evde dese sorun olmaz. ben esımle beraber calısıyorum. yanyana ve mudurum gıbı. neyse ben de az gırmeye calısacagım.

canımm sen eşini kırma,ve buraya mesaj yazarken herkese tek tek alıntı yaparak mesaj değilde çoklu alıntı yaparak yapp
onu biliyorsunn değilmi canım eğer öyle yaparsan zaman kazanırsın

kırmak degıl zaten, ıs bu yanı. sorun cıkmasın. bugun ogunumu de yazıp cıkacagım. evet coklu bılıyorum ama sevmıyorum. yanıtlarım artık tek tek. fırsat oldukca.

buarada benım cızelgeyı 108,50 yapman mumkun mu ? eskı kıloma, seyahat oncesıne donmusum bu sabah. :)))) gelecek hafta pazartesı de guncellerız ınsaallah yenıden ve hatta cok gıtmıs olur ıns.

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim

Bir yeşil cay ve bir açık sekersız cay ara ogunden önce
1018 adım olmuş.

Öğlene kadar :

1lt ılık su
Bir hayıt tohumu cay
7 tane badem
2 kayısı

Öğlen

Kucuk uc tane kofte ( sulu koftedekı gıbı, ıcınde azıcık pırınc varmıs )
Bır kasık p. Pilavı
Ikı kasık salata ( salatada marul olmuyor sadece domates salatalık azıcık sogan ve maydonoz oluyor bızım ısyerınde )
3 dılım karpuz yedım.

Esımle normal tempolu ısyerının etrafında yuruduk, 455 adım etmıs. Kalorıye bakayım derken, resetledım. 5-10dk durduktan sonra kendı basıma ıkı tur daha attım. 2627 adım olmus bu kez ve 132 kalorı harcamısım. Pılav yemeyecektım, bır kasık olsa da ekmek yememıs olsam da suclu hıssedıp bugun uc tur yaptım her zaman tek tur yapıyordum.

500mlt soguk su, yuruyus sonrası.

sen kendıne kılolu sısman dıyorsan, benım ıntıhar etmem lazım valla (((((((

Kızlar, öğle yemeğinde 3 kaşık kadar patlıcan musakka ve 3 kaşık kadar yoğurtlu ıspanak yedim, yanında da 1 küçük dilim beyaz ekmek.

öğleden önceki ara öğünümde 1 küçük parça çikolata yedim, öğle yemeginde de her zamanki kepek ekmekli sandviçimden

700 kalorideyim şuan

akşam yeemginde dikkat etmem lazım..

Kızlar, ben de adımsayar siparişi vermiştim, özendirdiniz beni de, bugün gelecekti, sabırsızlıkla bekliyorum:) Bu arada bir sakinlik var forumda.

bende menumu paylasayim

sabah
1 dilim kizarmis ekmek
1 cay k kadar hashas
1,5 yumurta beyazi tavada yagsiz kizarttim
1 cay kasigi recel

ara
1 kivi
1 incir kurusu
2 hurma
4 badem

ogle
3 kasik kadar et sote
yaninda yarim cay bardagi sut ne alaka diyeceksiniz ama yanimdaydi bende ictim

ara
1 k kutusu kadar kek ( yagsizdi)
yarim dilim borek
aksam misafirlerle yemiyecem emin olabilirsiniz tadina bakmam gerekiyordu erken saatte olmasi benim icin avantaj

aksam
yarim kase mercimek corbasi yerim sanirim ya da dayanirsam aksama yatasiya kadar hic birsey yemem cunku borek kibrit kutusu kadar olsa bile yagli bir borekti

az önce de ara öğünümü yaptım, 3 adet diyet biskuvi, 1 de elmalı yeşil çay

800 kalori oldum toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…