- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.541
akşam yemeginde
1 kase tarhana çorbası
1 tabak fırında karnabahar ( Yagsız, karnabaharın üstünde yoğurt ve sütten bi karışım var )
yarım dilim kepek ekmeği yedim
1 saat geçsin de leslie 3 mile yapacam, bir de küçük elma yedimmi tamamdıır
Menün güzelmiş, Leslie için 2 saate yakın bekle bence.
hafta sonu annemde olcam kalcaz giremem herhaldee
bugünü yazayım fulll
sabah kızarmış çavdar ekmeğinde tost(domates vepeynirli)
ara öğün kahve içtim şekersiz kremasız sadece birz süt koydum o beni tıkadı
öğlen :öyle uydurma domates rendeledim sarımsak maydanoz la sos gibi yaptım yedim
ara yeşil çay ,biraz peynir attım ağzıma
akşam içinse(şuanfırında) fırında tavuk derisiz tarafından yicem,makarna manyağı olduğumu düşünmeyin yarım paket yaptım hala daha bitmedi ama bugünbiter neyse bol domates kekik sarımsaklı ve maydanozlu makarna(2 kaşık yerim) yanındayoğurt (ekmek yemem)
su 2 lt içerim akşama kadar daha bitmedim 2 lt suyum
aktivitem leslie1(acayip yorgunumhiç yapmamak'dan iyidir diye leslie1 yaptım)
hafta sonu giremezsem şimdidenherkeze iyi hafta sonları diliyorummm p.tesi kglarınızı ve yeni hedefkg larınızı en geç öğlene kadar özelime mesaj atarsanız beniçokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu edersinizzz,çok işim var çünkü ogünnn emi
üçüncü kez yazıyorum inşallah silinmez bugün doktora gittim kızlar bir torba ilaç verdi eşim ısrarla git demese gitmezdim sinüzit dedi doktor tek doz kortizon ignede vurdular nedenini anlamadım ne alaka kortizon igne .bide regli oldum akşama dogru daha vardı hastalıktan herhalde erken oldum dinlenmem gerekiyormuş ama ben sabahtan tüm yastıkları döküp kılıflarını yıkadım yarın onları kabartıp doldurup dikmem gerek iş açtım başıma
üçüncü kez yazıyorum inşallah silinmez bugün doktora gittim kızlar bir torba ilaç verdi eşim ısrarla git demese gitmezdim sinüzit dedi doktor tek doz kortizon ignede vurdular nedenini anlamadım ne alaka kortizon igne .bide regli oldum akşama dogru daha vardı hastalıktan herhalde erken oldum dinlenmem gerekiyormuş ama ben sabahtan tüm yastıkları döküp kılıflarını yıkadım yarın onları kabartıp doldurup dikmem gerek iş açtım başıma
kızalr pazartesi muhtemelen kesin dönmüş olacağım, duygunun da yıl döünümü hazırlıkları var sizler bildirimlerinizi pazartesi 12ye kadar yine bana yapacaksınız..
unutmayın pazartesi 12'ye kadar benim özelime mesaj atacaksınız....
sağol canım.. çok şükür iyiyim.. elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.. bakalım pazartesi nasıl çıkcam tartıda.. gerek günler gerek bu olay düzenimi acayip şaşırttı..hosgeldım, tekrar basınsagolsun. nasılsın ?
ok fdm, oglene kadar yapmıs oluruz bıldırımlerı.
kendıne cok dıkkat et, yedıklerıne de dıyecegım ama o ortamda tabıkı nekadar olursa artık.
sağol canım.. çok şükür iyiyim.. elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.. bakalım pazartesi nasıl çıkcam tartıda.. gerek günler gerek bu olay düzenimi acayip şaşırttı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?