Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

hafta sonu annemde olcam kalcaz giremem herhaldee
bugünü yazayım fulll
sabah kızarmış çavdar ekmeğinde tost(domates vepeynirli)
ara öğün kahve içtim şekersiz kremasız sadece birz süt koydum o beni tıkadı
öğlen :öyle uydurma domates rendeledim sarımsak maydanoz la sos gibi yaptım yedim
ara yeşil çay ,biraz peynir attım ağzıma
akşam içinse(şuanfırında) fırında tavuk derisiz tarafından yicem,makarna manyağı olduğumu düşünmeyin yarım paket yaptım hala daha bitmedi ama bugünbiter neyse bol domates kekik sarımsaklı ve maydanozlu makarna(2 kaşık yerim) yanındayoğurt (ekmek yemem)
su 2 lt içerim akşama kadar daha bitmedim 2 lt suyum
aktivitem leslie1(acayip yorgunumhiç yapmamak'dan iyidir diye leslie1 yaptım)

hafta sonu giremezsem şimdidenherkeze iyi hafta sonları diliyorummm p.tesi kglarınızı ve yeni hedefkg larınızı en geç öğlene kadar özelime mesaj atarsanız beniçokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu edersinizzz,çok işim var çünkü ogünnn emi

annemlerdeyim ve rejimi bozmadımm
sabah: 1 yumurta
domates salatalık
çok küçük peynir

öğlen: 2 kaşık tavuk göğüs haşlama
1 ayran

ara yiyemedim çünki mevlütteydik....sanırsam midem küçüldü hiç birşey yiyemiyorum:))

akşam yemeginde

1 kase tarhana çorbası

1 tabak fırında karnabahar ( Yagsız, karnabaharın üstünde yoğurt ve sütten bi karışım var )

yarım dilim kepek ekmeği yedim

1 saat geçsin de leslie 3 mile yapacam, bir de küçük elma yedimmi tamamdıır

Kızlar ben de tüm günümü toparlayıp yazayım;

Sabah:
- Yarım simit
- Yarım haşlanmış yumurta
- 1 kk'dan az peynir
- 3 adet zeytin
- Yarım domates
- Yarım salatalık
- 1 fincan sütlü, şekersiz filtre kahve

Ara:
- 3 tane form yulaflı bisküvi
- 1 fincan sütlü kahve

Öğle:
- 3 kaşık patlıcan musakka
- 3 kaşık yoğurtlu ıspanak
- 1 dilim beyaz ekmek

Ara:
- 10 tane fındık

Akşam:
- 150 gram fırında hamsi
- 150 gram fırında patates
- 1 büyük kase yağsız yeşil salata

2 saat sonra Leslie 4 mil yapacağım, sonrasında da muhtemelen meyve yerim.

Menün güzelmiş, Leslie için 2 saate yakın bekle bence.

Menün güzelmiş, Leslie için 2 saate yakın bekle bence.

aslında haklısın da beklerken sıkılıyorum yaa olsun bitsin diyorum bir an öncee

saat 10 a kadar bütün işlerimi bitirip yataga girip dizi izlemek istiyorum da ondan aceleciliğim

Menün gayet güzel, bana göre biraz az tabi ama sana yetmiştir:)) Haftasonu anne bakımı güzel olur, tadını çıkar, pazartesi hafiflemiş olarak görüşürüz inşallah..

üçüncü kez yazıyorum inşallah silinmez bugün doktora gittim kızlar bir torba ilaç verdi eşim ısrarla git demese gitmezdim sinüzit dedi doktor tek doz kortizon ignede vurdular nedenini anlamadım ne alaka kortizon igne .bide regli oldum akşama dogru daha vardı hastalıktan herhalde erken oldum dinlenmem gerekiyormuş ama ben sabahtan tüm yastıkları döküp kılıflarını yıkadım yarın onları kabartıp doldurup dikmem gerek iş açtım başıma

çok büyük geçmiş olsun. kendinize çok dikkat edin lütfen. umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

Kızlar, ben leslie 4 mili de yaptım, üstüne 1 soda içtim, 4 tane mürdüm eriği ve yarım şeftali yedim. Yorgunluktan bayılmak üzereyim, bu haftalık sporumu tamamladım (cezamı bitirdim), hepinize iyi geceler.

Slm arkadaşlar böyle bir başlık açmayı düşünüyordum kurban bayramına bende 90 kiloyla girmek istemiyorum.tabi aranızda yer varsa.sabah görüşürüz......

gunaydın kuslar ;

sabah kusunuz geldı :))))) yıne erkencıyım. malum iş

Dunku menum

Sabah menum :
Ac karnına sırke, bal, lımon ( bır bardak ılık su ile )
Bır bardak yarım yaglı sut
Bir-bir buçuk arası yumurtadan yagsız omlet maydonozlu
Ikı dılım cavdar ekmegı
Bir domates

Bir yeşil cay ve bir açık sekersız cay ara ogunden önce
1018 adım.

Öğlene kadar :

1lt ılık su
Bir hayıt tohumu cay
7 tane badem
2 kayısı

Öğlen

Kucuk uc tane kofte ( sulu koftedekı gıbı, ıcınde azıcık pırınc varmıs )
Bır kasık p. Pilavı
Ikı kasık salata ( salatada marul olmuyor sadece domates salatalık azıcık sogan ve maydonoz oluyor bızım ısyerınde )
3 dılım karpuz yedım.

Esımle normal tempolu ısyerının etrafında yuruduk, 455 adım etmıs. Kalorıye bakayım derken, resetledım. 5-10dk durduktan sonra kendı basıma ıkı tur daha attım. 2627 adım olmus bu kez ve 132 kalorı harcamısım. Pılav yemeyecektım, bır kasık olsa da ekmek yememıs olsam da suclu hıssedıp bugun uc tur yaptım her zaman tek tur yapıyordum.

500mlt soguk su, yuruyus sonrası.

Ara:

2 cevız
1 avuca yakın leblebı
Ikı kucuk domates

Bır yesıl cay, kıraz saplı
500 ml ılık su

Aksam yemeginden once 4142 adım, 208 kalorı

Aksam menu:
Tek yumurtalı, cok az yag cok az salcalı taze fasulye 4 kasık
2 kasık yesıl salata
4 kasık yogurt ( tam yaglı ) yarım yaglı yoktu evde
Yarım seftali

Aksam yemegınden sonra :
25 kalorı ev ıslerı ( camasır katlama, banyo wc temızleme, ev sılıp supurme )
500mlt soguk su

2,5 lt su, 455 + 2627+ 4142 +497 = 7721 adım olmus

23,36 + 132 + 208 +25 = 386,36 kalorı harcamısım.

Gun ıcerısınde wc vs hareket ettıklerım de oldu hem gunduz hem gece ama bazı zamanlarda adım sayarı takmayı unutuyorum ya da yanlıslıkla bakmaya calısırken resetledım

cok gecmıs olsunnnnn

kızlar hepinize günaydın...

başsağlığı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..

duygu evlilik yıldönümüz şimdiden kutlu olsun...

hasta olanlara geçmiş olsun, Allah acil şifalar vesin..başka atladığım unuttuğum bişey varsa da affedin kızlar..dün tekrar evimize geldik bugün öğleden sonra yine gidicez cenaze evine..

dün kü menümü yazayım..

kahvaltı
2 dilim buğday ekmeği
tavada 1 yumurta
1 domates
yarım salatalık
3 zeytin
1 kk peynir

ara yapamadım

öğle
4 etli pide parçası
1 ayran

ara
1 şeftali

akşam
yarım porsiyon patlıcan yemeği
ayran
1 dilim ekmek
salata

kızalr pazartesi muhtemelen kesin dönmüş olacağım, duygunun da yıl döünümü hazırlıkları var sizler bildirimlerinizi pazartesi 12ye kadar yine bana yapacaksınız..

unutmayın pazartesi 12'ye kadar benim özelime mesaj atacaksınız....

hosgeldım, tekrar basınsagolsun. nasılsın ?

ok fdm, oglene kadar yapmıs oluruz bıldırımlerı.

kendıne cok dıkkat et, yedıklerıne de dıyecegım ama o ortamda tabıkı nekadar olursa artık.

hosgeldım, tekrar basınsagolsun. nasılsın ?

ok fdm, oglene kadar yapmıs oluruz bıldırımlerı.

kendıne cok dıkkat et, yedıklerıne de dıyecegım ama o ortamda tabıkı nekadar olursa artık.
sağol canım.. çok şükür iyiyim.. elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.. bakalım pazartesi nasıl çıkcam tartıda.. gerek günler gerek bu olay düzenimi acayip şaşırttı..

sağol canım.. çok şükür iyiyim.. elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.. bakalım pazartesi nasıl çıkcam tartıda.. gerek günler gerek bu olay düzenimi acayip şaşırttı..

uzak ya da yakın akraba farketmıyor. ölum ınsanı cok sarsıyor oyuzden kendıne dıkkat et lutfen.

duzenınız bozulması cok normal, ben bır seyahate gıttım verdıgım bır bucuk kıloyu gerı aldım gıbı oldum ya. ama tartı guzel olacak bu pazartesı. guzel spor yapıyorum bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…