- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.581
kahve yag yakımını kolaylaştırıyormuş yazmışsın ya canım, neskafe de dahil mi buna acaba :44:
sabah kahvaltımı yazayım bende. gerçi pek kahvaltı gibi olmadı, geç kalmışım çünkü. annem de evde deildi, bende dün akşamdan kalan fırında karnabahardan yedim bi tabak ekmeksiz :44::44:
bende simdi leslie 3 mil yaptim acaba kac kalori yakildigini bilen var mi :26:
Her mil için yaklaşık 100 kalori yakmış oluyorsun, 300 kalori yaktın yani:))
4 mil olanda koşma da olduğu için onda her mil için yaklaşık 150 kalori yakılıyor, ben yaklaşık 550 kalori olarak hesaplıyorum.
sekersiz tadi cok guzel bence alistir kendini cunku arada ara ogunde kahve tuketiyoruz gercekten tok tutuyor ve yag yakimini kolaylastiriyormus.. Allahtan benim oyle sekerle aram yok kendimi bildim bileli herseyi sekersiz tuketirim..bende aksine seker atanlara o ictikleri seylerin nasil tadini alabiliyorlar diye hayret ederim.. uykusuzluk zordur yani dikkat et uykuna hem saglikli uyuyamazsan kilo alirsinbence sen suyunu yaninda tasi cunku hayat boyu buna alismak zorundasin unutma su hayattir, kahvaltin cok guzel ara ogunun guzel yuruyusler superrrr
bende az sonra markete gidip nestle nesfit alacam ve birsey sormak istiyorum bir ogun icin kac kasik tuketmek lazim cok yememem icin
Günaydın, ben bugün epey uyumuşum, 10'u geçiyordu kalktığımda. Menülerin gayet güzel bence ama hareketi artırman gerektiğini düşünüyorum. Kısa yürümeler tabi faydalı ama yeterli değil, nabzın yükselmeli ki kilo verebilesin, Leslie yapmanı öneririm, daha önce de söylemiştim en az 45 dakika yapmak lazım. Leslie 4 mil yaptığın zaman 500 kalorinin üstünde yakıyorsun.
canim inan nescafeyi bilmiyorum ama ben ikisinide tuketiyorum ama cok tuketme sakin herseyin fazlasi zarar unutmayalim
kızlar bırsey duydum ;
Eğer spor yapıyosanız, spordan sonra tarçınlı süt içmenizi öneririm ben öyle yaptım
spordan sonra süt içilirse yağ yakımı 1,5 saat daha devam ediyormuş
tarçın kan şekerini dengelemesi için sabahları açken tarçınlı süt içtim
fıkırlerınızı almak ıstedım, yapmalıyız yapmamalımıyız ?
ırmık kalorı nekadar ki
Hayrola, irmikle ne yapacaksın, tatlı mı yoksa, aman aman cıssss, ayy çok ta severim
dün doktora gitmeden kendimi iyi hissederken gaza gelip 10 tane yastıgı döktüm yüzlerini yıkadım ama akşam fena olunca doldurup dikememiştim bu gün bunları bitirmeliyim 2 tane kaldı bide hepsinin agzı dikilecek deliyim ben yaa kendime kastım var yatta dinlen demi olmazzzz hazır evdesin yapamadıgın işlere saldır benimkisi
ara : 1şekersiz nescafe 3 diyet bisküvi
kızlar ben uzun süre nescafe içmiyordum ama canım istiyor son zamanlarda yinede bırakmalıyım nescafenin içindeki süt tozu kaloriliymiş ben kendim evde hazırlamıyorum kalorisini bilemediğim için hazır şekersizlerden alıyorum üzerinde 54 kalori yazıyor sanırım ama hergün muhakkak tek şekerli türk kahvesi içerim selülitle savaş için birebirmiş haberiniz olsun
spordan sonra muhakkak protein alınmalı diye biliyorum bende sütte olur yogurtta bi parça peynirde vücut geliştirenler böyle yapıyormuş diye biliyorum vücuttaki kas oranı arttıkça metabolizma hızlanıp daha çok yag yakıyormuş
yagsız ırmık tatlısı geldı de ısyerıne. ara ogunu 2 kasık onunla mı yapsam dıye dusundum. ılk kez canım bukadar cektı bırseyı ama duruyorum, 2 kasık kac kalorı eder dıye bılmedıgım ıcın.
inşalah dogrudur böle bişey süte bayılırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?