Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

canim inan nescafeyi bilmiyorum ama ben ikisinide tuketiyorum ama cok tuketme sakin herseyin fazlasi zarar unutmayalim

bende simdi leslie 3 mil yaptim acaba kac kalori yakildigini bilen var mi :26:

Her mil için yaklaşık 100 kalori yakmış oluyorsun, 300 kalori yaktın yani:))
4 mil olanda koşma da olduğu için onda her mil için yaklaşık 150 kalori yakılıyor, ben yaklaşık 550 kalori olarak hesaplıyorum.

hadi canim supermis bu, bende 4 mil olani yok ama 5 mil olani var o da acayip yoruyor dedigin gibi arada kosu falanda var ben onu yapamiyorum ,3 milde banamisin dedirtmiyor ama 300 kalori yaktigina gore kucumsememek lazimmis ayyy tesekkur ederim tatlim artik ben hep yaparim

cayı on yıldır sekersız ıcıyorum ama kahvede alısamadım alısmam lazım. uykusuzluk bendne kaynaklandı, bırseyler okudum ıslerım bıtınce. sonra da uykum kactı. normalde en gec 12 bucukta uyuyorum hatta cogu zaman 11. cunku 6,30 kalkıyorum. su sureklı masamda duruyor baya alıstım artık su ıle yasamaya. normalde bır bardak su ıcen bırıydım ama sımdı ılık ıcıyorum ve enaz 2-2,5 lt oluyor

455 + 2627+ 4142 +497 = 7721 adım

2627 adım yazdım ya, o ısyerımın koca arazısınde dort tur attım demek oluyordu.

4142 adım da bır saat yuruyusumdu.

aksam yuruyus yaptıgımda leslıe yapamam ben onu anladım cunku ayagım zorlanıyor. ayag bılegımde platın var bılegım agrıyor halen. kırmıstım. bugun yurumek yerıne, azıcık uyuyup tekrar uyanıp gece yatmadan once leslıe yapmayı dusunuyorum. degısıklık olur hem

canim inan nescafeyi bilmiyorum ama ben ikisinide tuketiyorum ama cok tuketme sakin herseyin fazlasi zarar unutmayalim

en fazla plastik bardaklardan günde 2 bardak içiyorum yaklaşık 250 ml falan ediyo çok deildir heralde deil mi :44:

bu akşam bu seferde diğer halamlara gidecerğiz yemege, son haftam ya herkes sıradam yemege alır şimdi beni yandım bu haftayı kilo veremesem de almadan atlatmam lazım. ankarada ise yüzme, yürüyüş tam gaz açığı kapatmalıyım

Ara ogun olarak 4-5 badem ve ıkı kayısı, 20 leblebı + 500 ml su.

Oglen :
2 kasık tavuk sote ve bır kasık ıcınde patates
2 kasık domates-maydonoz salatalık
1 kasık yagsız pırınc pılavı
Ikı dılım kavun
Evden cıkıs-ogle yemege kadar yuruyus : 674 adım = 33,60 kalorı
Ogle yemekten sonra yuruyus 471 adım = 19,80 kalorı

kızlar bırsey duydum ;

Eğer spor yapıyosanız, spordan sonra tarçınlı süt içmenizi öneririm ben öyle yaptım
spordan sonra süt içilirse yağ yakımı 1,5 saat daha devam ediyormuş
tarçın kan şekerini dengelemesi için sabahları açken tarçınlı süt içtim

fıkırlerınızı almak ıstedım, yapmalıyız yapmamalımıyız ?

inşalah dogrudur böle bişey süte bayılırımm

dün doktora gitmeden kendimi iyi hissederken gaza gelip 10 tane yastıgı döktüm yüzlerini yıkadım ama akşam fena olunca doldurup dikememiştim bu gün bunları bitirmeliyim 2 tane kaldı bide hepsinin agzı dikilecek deliyim ben yaa kendime kastım var yatta dinlen demi olmazzzz hazır evdesin yapamadıgın işlere saldır benimkisi

ara : 1şekersiz nescafe 3 diyet bisküvi

kızlar ben uzun süre nescafe içmiyordum ama canım istiyor son zamanlarda yinede bırakmalıyım nescafenin içindeki süt tozu kaloriliymiş ben kendim evde hazırlamıyorum kalorisini bilemediğim için hazır şekersizlerden alıyorum üzerinde 54 kalori yazıyor sanırım ama hergün muhakkak tek şekerli türk kahvesi içerim selülitle savaş için birebirmiş haberiniz olsun

spordan sonra muhakkak protein alınmalı diye biliyorum bende sütte olur yogurtta bi parça peynirde vücut geliştirenler böyle yapıyormuş diye biliyorum vücuttaki kas oranı arttıkça metabolizma hızlanıp daha çok yag yakıyormuş

Gecikmiş öğle yemeğim 3 kepçe domatesli şehriye çorbası, yanında ekmek yemedim.
Spordan sonra süt içmenin yağ yakımını devam ettirdiğini hiç duymamıştım, tarçının kan şekerini dengelediği söylenir, aslında süte de yakışır, fena fikir değil.

İrmiğin 100 gramı 370 kaloriymiş canım, şimdi baktım. İrmik helvasının 1 porsiyonu da 528 kalori, yani yakmak için Leslie 4 mil yapmak lazım, yok bence değmez:))

Hayrola, irmikle ne yapacaksın, tatlı mı yoksa, aman aman cıssss, ayy çok ta severim

yagsız ırmık tatlısı geldı de ısyerıne. ara ogunu 2 kasık onunla mı yapsam dıye dusundum. ılk kez canım bukadar cektı bırseyı ama duruyorum, 2 kasık kac kalorı eder dıye bılmedıgım ıcın.

türk kahvesini de zor içerim ama selülitlerden kurtuluş için dayanalım bakalımm

ben genelde yoğurt yiyorum spordan sonra pul biberli, o da metazbolizmayı hızlandırıyomuş diolar.

öğlen yine kepekli sandviçimi yedim ama son kezz.. staj bugun son gün haftaya evimdeyim rahatla öğle yemegimi yerim ohh beeee

bi de az şekerli türk kahvesi içtim.

ara öğün olarak 5 gibi 2 hurma, 1 tane de ceviz var yanımda onları yerim..

halamlara giderken de yürüyecegim, 45 dk yaklaşık yol. yemekten sonra da kandırırsam kuzeni çıkarım belki bi yarım saat bakalım

1 porsiyon 528 kalori ise, yarım porsiyondan daha az olur heralde 2 kaşık.. yani yaklaşık 200 kalori eder sanırım :44::44:

kizlar bende menumu yazayim

ara
2 hurma
2 kuru incir
1 adet kivi

ogle
mercimek corbasi
yogurt

ara
1 elma
5 badem
bir turk kahvesi

aksam
dunden et yemegimde duruyor ondan 2 kasik yerim yanina salata

ara
disarda olurum eve geldigimde acikirsam sut icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…