Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Gittim tuzsuz lor aldım birde ilkkez çeçil peyniri ldım kalorisi ne bilmiyorum bi bakayım hemen yarın adımsayarım geliyor internette atlama ipi buldım göstergeside var kaçtane atlıyorsun sayıyor onuda alayım diyorum yarın serüvenim başlıyor tekrar ,güzel bir plan yapmamlazım 2 aysonra kg sorunum kalmıcak şimdiden hangi siteden topik açayım diyedüşünüyorum büyük bir ihtimal ya spor sayfasından yada ciltbakımı sayfasından açarım

Kızlar kremlenmek falan iyi de, ben zorunlu olarak kremlendiğim için çok keyif aldığımı söyleyemem. Cildim çok hassas ve kurumaya meyilli, o yüzden duş aldıktan sonra bacaklarımda, kollarımda kurumalar oluyor. Önceden krem sürüyordum ama birkaç yıldır bebe yağlarını kullanıyorum. Duştan sonra kurulanmadan sürülüyor ve hem güzel kokuyor, hem kurumayı engelliyor. Bir de tabi güneş nedeniyle evden çıkmadan mutlaka güneş kremi sürüyorum. Bunun haricinde tonik falan var ama ayda yılda bir canım isterse kullanıyorum. Makyaj yapmadığım için çok gerek olmuyor. Makyajı da yine alerjik sebeplerden dolayı yapamıyorum Aslında seviyorum. Ama evde bile göz kalemi sürmek gerçekten takdir edilesi bir şey.

Çeçil peyniri iyi de, sen niyeti bozmuş olmayasın mıhlamayla:)) Bizi kontrol ediyorsun diye seni özgür bırakacağımızı mı sandın:)) Bak yüzerek geçerim karşıya ona göre:))

Bu arada akşam yemeğimi yazıp azıcık takdir toplayayım:) Çünkü 1 kase yoğurda 2 diş sarımsak ve 1 salatalık ve 1 dilim çok tahıllı ekmek doğradım, üzerine de nane serptim onu yiyorum. Spor yapınca benim iştahım kesilir ve böyle soğuk, sulu şeyler canım ister. Leslie çift taraflı işe yaradı yani:)

zorunlu sürüyorsun ama iyi yapıyorsunben bebe yağınıkarnıma sürdüm hamileliğimde o sayede çatlamadım valla 2 ayakgsorunumuortadan kaldırıp acil krem almam lazım 2 markada takıldım ama biodermadakarar verdim izmirde 2 aydaanca sonbahargelir yani kremlenmek için tam vakit para biriktirmem lazım ,azönce peynir lamaya gittimeşimle ve oğlumla,kozmatik dükkanın önünden geçtim eşimgit al dediyok dedim eczane ürünü alcam dedim hem pahalı dedim ne olcakki alttrafı 25 tl,bende dedim 25 nivea bile alamazsın ee işte nivea al dedi, o 25 yanına 0 sıfır daha atmam gerektiğini diyemedim.neyse mutfak masrafımı kısmam lazım zaten kg vermeden kaşımı bile almıcam

krem dedimde krem dizisi başladı özeti yoksa izlemeye gideyim

bravoooooooooo sana bende sporyapınca yiyemiyorum yaptığım spora ihanet etmek istemiyorum yemek yiyerek

Çeçil peyniri iyi de, sen niyeti bozmuş olmayasın mıhlamayla:)) Bizi kontrol ediyorsun diye seni özgür bırakacağımızı mı sandın:)) Bak yüzerek geçerim karşıya ona göre:))

aaa mıhlama çeçillemi yapılıyor valla bilmiyordum kız tabaklara boşaltırken tattım hoşuma gittikalorisine bakmadım fazlaysa yememyada tadımlıkyerim,yaa valla senyinede gel bende kahve hastasıyım kahve içerizzz

aynen ben de zorunlu olarak güneş kremi kullananlardanım...bazen unutuyorum ama genelde dikkat etmem gerek

aferin sana...çok sade ve acıktırmıcak bişey...

Çeçil peynirinin kalorisinin çok yüksek olduğunu sanmam, en azından kaşar gibi peynirlerden daha düşüktür. Benim peynir tüketimim çok yüksek değil, o yüzden arada değişik peynirler deniyorum.

arkadaşlar bir kez daha hatırlatıyorum.. Yukarıda eksik olan bilgilerinizi yarın akşama kadar özelime göndermelisiniz!!!!

evet 100 gr'da 143 kalori tadımlıkyenilebiliri ben peynir hastasıyımm kızlarrr sofrada peynir olmazsa obenim için kahvaltı değildir

Duygu, benim cildim çok hassas olduğu için dermatoloğa da çok gitmişliğim var, kremlere çok para vermişliğim de Sen kremi yüz için mi vücut için mi alacaksın? Yüz için sadece eczanelerde satılan La Roche Posay diye bir marka var, ben güneş kremini, nemlendiricisini ve şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum. Öyle 25 yanına 0 atacak kadar da pahalı değil. Bana bunu dermatoloji doktoru önermişti. Arada ellerim için de bebe pişik kremi kullanıyorum, onu da annem önermişti:) Yani bebe ürünleri çok kullanışlı aslında. Sen oğlunla beraber kullanabilirsin:) Bizde çocuk yok ama sayemde marketlerin bebe ürünleri bölümünü de geziyoruz:)

arkadaşlar bir kez daha hatırlatıyorum.. Yukarıda eksik olan bilgilerinizi yarın akşama kadar özelime göndermelisiniz!!!!

Ben bildirimi yarın yapacağım, bugün 300 gr verdim ya, belki yarın sabah ta 200 gram daha gittiğini görürüm diye bekliyorum:) Tabi bu henüz yağ değildir ama sporla ve dikkat etmeyle beraber ödem atıyor olabilirim, bu da güzel bir şey:)

hıhdiğer istediğim markada buydu hatta evde testırı var ona bakcam vermişlerdi kenara koymuştum şimdi anımsıyorum cnm bioderma'nla la roche posay üç aşa beş yukarı aynı para ben 3-4 ürün alcam da oyüzden250 dedimm inş daha tutarr,bebe ürünleridemekgüzel ,benpişik için bepanten kullanıyorum oğluma en güzelmarkaları aldım hep pasa fiso5tl lik bepanten hemen çözüm oldu ama bebeyağını alabilirim,benim cildim karma,burnumdada beni bir türlüterk etmeyen siyahnoktam var öyle pudra fondoten kullanan biri değil bi kalem bir rimel kullanırım ama yinede siyah noktam varmakyajla yatmam herhalde tbölgem yağlı o yüzden var noktalarım iyi bir temizleyici,gözenek sıkılaştırıcı,siyahnokta için kremmi jelmi artık herneyse birde nemlendirci istiyorum,ama dediğim gibi 2 sonra iki ay içinde saçımı bile boyatmıcam

kg sorunun kalmadan topik açarsın daa şimdi varsa bildiklerin bizimle de paylaşır mısın yabbancı değiliz ne de olsa

yarın sabah aç karnına tartılmayı bekliyorum da canım o yuzden şuan atmıyorum sana

t bölgesinin yağ problemi bende de var ya ve hiç bişey çözüm olmuyo delirecem artık.. ben de bir de yanaklarımda sivilceler var. onlara da çözüm bulamıyorum. konu dışı biraz ama bu konularda da birbirimize yardımcı olsak olur mu acaba

ayrıca bugece 45 dk leslie yaptım her yerim ağrıyor şimdi ayyhhh !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…