- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
ben de öyle kremlenen insanlara hastayım nasıl hergün hergün üşenmiyorlaro kadar olmasamda bende dikat ederim en azından evde rahat ama düzgün kıyafetler giyerim sık banyo yaparım evde bile olsa göz kalemi sürmeden dolaşmam,birazda eşim sevmiyor bırakmayalım kendimizi kilolu da olsak bırakmayalım
Gittim tuzsuz lor aldım birde ilkkez çeçil peyniri ldım kalorisi ne bilmiyorum bi bakayım hemen yarın adımsayarım geliyor internette atlama ipi buldım göstergeside var kaçtane atlıyorsun sayıyor onuda alayım diyorum yarın serüvenim başlıyor tekrar ,güzel bir plan yapmamlazım 2 aysonra kg sorunum kalmıcak şimdiden hangi siteden topik açayım diyedüşünüyorum büyük bir ihtimal ya spor sayfasından yada ciltbakımı sayfasından açarım
kızlar kremlenmek falan iyi de, ben zorunlu olarak kremlendiğim için çok keyif aldığımı söyleyemem. Cildim çok hassas ve kurumaya meyilli, o yüzden duş aldıktan sonra bacaklarımda, kollarımda kurumalar oluyor. önceden krem sürüyordum ama birkaç yıldır bebe yağlarını kullanıyorum. Duştan sonra kurulanmadan sürülüyor ve hem güzel kokuyor, hem kurumayı engelliyor. Bir de tabi güneş nedeniyle evden çıkmadan mutlaka güneş kremi sürüyorum. Bunun haricinde tonik falan var ama ayda yılda bir canım isterse kullanıyorum. Makyaj yapmadığım için çok gerek olmuyor. Makyajı da yine alerjik sebeplerden dolayı yapamıyorumaslında seviyorum. Ama evde bile göz kalemi sürmek gerçekten takdir edilesi bir şey.
zorunlu sürüyorsun ama iyi yapıyorsunben bebe yağınıkarnıma sürdüm hamileliğimde o sayede çatlamadım valla 2 ayakgsorunumuortadan kaldırıp acil krem almam lazım 2 markada takıldım ama biodermadakarar verdim izmirde 2 aydaanca sonbahargelir yani kremlenmek için tam vakit para biriktirmem lazım ,azönce peynir lamaya gittimeşimle ve oğlumla,kozmatik dükkanın önünden geçtim eşimgit al dediyok dedim eczane ürünü alcam dedim hem pahalı dedim ne olcakki alttrafı 25 tl,bende dedim 25 nivea bile alamazsın ee işte nivea al dedi, o 25 yanına 0 sıfır daha atmam gerektiğini diyemedim.neyse mutfak masrafımı kısmam lazım zaten kg vermeden kaşımı bile almıcam
Bu arada akşam yemeğimi yazıp azıcık takdir toplayayım:) Çünkü 1 kase yoğurda 2 diş sarımsak ve 1 salatalık ve 1 dilim çok tahıllı ekmek doğradım, üzerine de nane serptim onu yiyorum. Spor yapınca benim iştahım kesilir ve böyle soğuk, sulu şeyler canım ister. Leslie çift taraflı işe yaradı yani:)
Çeçil peyniri iyi de, sen niyeti bozmuş olmayasın mıhlamayla:)) Bizi kontrol ediyorsun diye seni özgür bırakacağımızı mı sandın:)) Bak yüzerek geçerim karşıya ona göre:))
aynen ben de zorunlu olarak güneş kremi kullananlardanım...bazen unutuyorum ama genelde dikkat etmem gerekKızlar kremlenmek falan iyi de, ben zorunlu olarak kremlendiğim için çok keyif aldığımı söyleyemem. Cildim çok hassas ve kurumaya meyilli, o yüzden duş aldıktan sonra bacaklarımda, kollarımda kurumalar oluyor. Önceden krem sürüyordum ama birkaç yıldır bebe yağlarını kullanıyorum. Duştan sonra kurulanmadan sürülüyor ve hem güzel kokuyor, hem kurumayı engelliyor. Bir de tabi güneş nedeniyle evden çıkmadan mutlaka güneş kremi sürüyorum. Bunun haricinde tonik falan var ama ayda yılda bir canım isterse kullanıyorum. Makyaj yapmadığım için çok gerek olmuyor. Makyajı da yine alerjik sebeplerden dolayı yapamıyorumAslında seviyorum. Ama evde bile göz kalemi sürmek gerçekten takdir edilesi bir şey.
aferin sana...çok sade ve acıktırmıcak bişey...Bu arada akşam yemeğimi yazıp azıcık takdir toplayayım:) Çünkü 1 kase yoğurda 2 diş sarımsak ve 1 salatalık ve 1 dilim çok tahıllı ekmek doğradım, üzerine de nane serptim onu yiyorum. Spor yapınca benim iştahım kesilir ve böyle soğuk, sulu şeyler canım ister. Leslie çift taraflı işe yaradı yani:)
aaa mıhlama çeçillemi yapılıyor valla bilmiyordum kız tabaklara boşaltırken tattım hoşuma gittikalorisine bakmadım fazlaysa yememyada tadımlıkyerim,yaa valla senyinede gel bende kahve hastasıyım kahve içerizzz
[table="class: Grid, width: 900, align: Left"]
[tr]
[td]no
[/td]
[td]nick
[/td]
[td]başlangıç
[/td]
[td]geçen hafta
[/td]
[td]bu hafta
[/td]
[td]gelen/giden
[/td]
[td]toplamda giden
[/td]
[td]hedef
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1
[/td]
[td]fdm
[/td]
[td]72
[/td]
[td]72
[/td]
[td]71.1
[/td]
[td]-0.9
[/td]
[td]0.9
[/td]
[td]65
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2
[/td]
[td]duyfer_2006
[/td]
[td]85
[/td]
[td]68.3
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]60
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3
[/td]
[td]nesli78
[/td]
[td]75
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]65
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4
[/td]
[td]fadime02
[/td]
[td]95.5
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]88
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5
[/td]
[td]pomogranate
[/td]
[td]110
[/td]
[td]110
[/td]
[td]109
[/td]
[td]-1000
[/td]
[td]1
[/td]
[td]100
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6
[/td]
[td]cimen87
[/td]
[td]56.4
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]50
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7
[/td]
[td]koizumirisa
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]8
[/td]
[td]zeyca
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]cesmi_naz[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
arkadaşlar bir kez daha hatırlatıyorum.. Yukarıda eksik olan bilgilerinizi yarın akşama kadar özelime göndermelisiniz!!!!
zorunlu sürüyorsun ama iyi yapıyorsunben bebe yağınıkarnıma sürdüm hamileliğimde o sayede çatlamadım valla 2 ayakgsorunumuortadan kaldırıp acil krem almam lazım 2 markada takıldım ama biodermadakarar verdim izmirde 2 aydaanca sonbahargelir yani kremlenmek için tam vakit para biriktirmem lazım ,azönce peynir lamaya gittimeşimle ve oğlumla,kozmatik dükkanın önünden geçtim eşimgit al dediyok dedim eczane ürünü alcam dedim hem pahalı dedim ne olcakki alttrafı 25 tl,bende dedim 25 nivea bile alamazsın ee işte nivea al dedi, o 25 yanına 0 sıfır daha atmam gerektiğini diyemedim.neyse mutfak masrafımı kısmam lazım zaten kg vermeden kaşımı bile almıcam
arkadaşlar bir kez daha hatırlatıyorum.. Yukarıda eksik olan bilgilerinizi yarın akşama kadar özelime göndermelisiniz!!!!
Duygu, benim cildim çok hassas olduğu için dermatoloğa da çok gitmişliğim var, kremlere çok para vermişliğim deSen kremi yüz için mi vücut için mi alacaksın? Yüz için sadece eczanelerde satılan La Roche Posay diye bir marka var, ben güneş kremini, nemlendiricisini ve şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum. Öyle 25 yanına 0 atacak kadar da pahalı değil. Bana bunu dermatoloji doktoru önermişti. Arada ellerim için de bebe pişik kremi kullanıyorum, onu da annem önermişti:) Yani bebe ürünleri çok kullanışlı aslında. Sen oğlunla beraber kullanabilirsin:) Bizde çocuk yok ama sayemde marketlerin bebe ürünleri bölümünü de geziyoruz:)
Gittim tuzsuz lor aldım birde ilkkez çeçil peyniri ldım kalorisi ne bilmiyorum bi bakayım hemen yarın adımsayarım geliyor internette atlama ipi buldım göstergeside var kaçtane atlıyorsun sayıyor onuda alayım diyorum yarın serüvenim başlıyor tekrar ,güzel bir plan yapmamlazım 2 aysonra kg sorunum kalmıcak şimdiden hangi siteden topik açayım diyedüşünüyorum büyük bir ihtimal ya spor sayfasından yada ciltbakımı sayfasından açarım
hıhdiğer istediğim markada buydu hatta evde testırı var ona bakcam vermişlerdi kenara koymuştum şimdi anımsıyorum cnm bioderma'nla la roche posay üç aşa beş yukarı aynı para ben 3-4 ürün alcam da oyüzden250 dedimm inş daha tutarr,bebe ürünleridemekgüzel ,benpişik için bepanten kullanıyorum oğluma en güzelmarkaları aldım hep pasa fiso5tl lik bepanten hemen çözüm oldu ama bebeyağını alabilirim,benim cildim karma,burnumdada beni bir türlüterk etmeyen siyahnoktam var öyle pudra fondoten kullanan biri değil bi kalem bir rimel kullanırım ama yinede siyah noktam varmakyajla yatmam herhalde tbölgem yağlı o yüzden var noktalarım iyi bir temizleyici,gözenek sıkılaştırıcı,siyahnokta için kremmi jelmi artık herneyse birde nemlendirci istiyorum,ama dediğim gibi 2 sonra iki ay içinde saçımı bile boyatmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?