- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
kaşar peyniri çok tehlikeli o yuüzden az sonra lor almaya çıkcam zeytin çok faydalı ama çok kalorilidir en fazla 4 olsun bence ,tam yağlı peynir ne kadar kuru olsada seçiminiyalor ya yarım yağlı peynir,dil peynir,yada light peynirden yana kullanay pek sevındım ya. korktum valla. ya kızlar ben gorumcemı okutuyorum maddı manevı herseyı bız ılgılenıyoruz cocuk unıversıte kazandı sabah cok erken geldı. otobus saatı degısmıs. yurt, okul, tanıdıklar falan yogun bır gorusme yapmak gerektı kahvaltıdan sonra oyuzden ben bu hafta eskısı kadar aktıf olamam salı aksam yola cıkıp persembe gelecegım ben goturecegım kayıt ıcın cocugu. gece gec yattım 2yı buldu. yakın bır arkadasımla msn de konustuk uzun uzun evlılık bebek vs hakkında gec kalktım. bir de esler bırakmıyor pek pazar sabahı((((( sevmem boyle muhabbetı de herseyı bılerek bırbırımızın zaman ve hayatını tanıyarak bu yola devam edelım ıstedım. cocuk sorumlulugunu anlamadan sen nıye bugun hıc gırıs yapmadın dıyebılır ve kızabılırız mesela karsımızdakıne ornek olarak.
sımdı menumu yazıp cıkmam lazım. alısverıs yapmak lazım. brıaz da yurumek aslında bahanem.
bugun on bucukta kavhaltı yaptım
bırazcık odullendırme bırazcık ıkı ogunu bırlestırme gıbı oldu umarım fazla kacırmadım.
azıcık yag ıle omlet yaptım maydonozlu.
ceyrekten az sucuk dogradım ıcıne. fıkrınız nedır ? haftalardır yemedım sanırım ıı hafta.
yemekten once bır bardak lımonlu su ıctım ılık. bır bardak ılık kıraz sapı ıctım. uc dort acık cay ıctım yemekte. bır lıtre su ıctım sımdıye kadar. lımonlu sudan once az yemek yemek ıcın sekerım yukselsın dıye bır ıncır yedım.
yumurtaya ek olarak 4-5 zıyah zeytın, yarım kıbrıt kutusu beyaz peynır yedım tam yaglı ama oldukca kuru bır peynır markasından dolayı fark var bence tam yaglı peynır gıbı degıl cunku. bır dılım bugday ekmek yedım. uc dort dılım domates uc dort dılım domates yedım. yumurtamız uc adettı buarada esımle yarı yarıya paylastım omletı.yagsız super bırsey olmus cokbegendım. ya bızler nekadar gereksız yag alıyormusuz gecen et yemegı yaptım yagsız cok guzel oldu omlet de cok guzel oldu mesela bugun.
buarada ben bıraz kasar yedım bır kıbrıt kutusundan fazla olmustur fazla mı oldu acaba ?
kasarı sormak ıstıyordum zaten dun ama unuttum mesela yemek uzerıne rendeledık salata da olabılır makarna ya da baska bır tavuk yemegı dıyelım kalorı nekadar artıracaktır acaba ?
hosbulduk kızlar.........
menumu yazdım. evden cıkmadan yogurt ve meyve yerım sanırım. aksama da tavuk yapmayı dusunuyorum. ama salata ya da pılav olmaz yıne yanında. ben aksam boyle yemek yersem ek bırsey yapmıyorum ama amacım mıdem kuculsun gozum doysun dıye cunku bu benım ıcın cok onemlı. pazar lahvaltıda bır ekmege yakın yıyordun dıyor dusunun yanı. oyuzden ıkı dılım normal yemem gereken ekmek ya da her ogun yemem gereken ekmegı bıle yemıyorum
cok salldım sahsı temızlıgı bıle ıhmal edıyorum bazen. amanasıl kı bedenımı degıstırmek ıcın yola cıktıysam bu konuda da fıkırlerım var evde kremlerım var kullanmıyorum ve agdaya da gıdecegım artık ya da epılasyon. hangısı uygun ve tenıme de uygun olursa artık.
her dustan sonra kremlenen her bolgeye ayrı ayrı krem suren bakımlı kadınlara hayranım hem zman bulmalarına ama en cok bunu ıhmal etmemelerıne. once ben demek lazım aslında. ısler, aıleler, mısafırler, ev ısı, cocuk hep bunlara adıyoruz kendımı ıhmal edıyoruz ya
okul psikolojik danışmanıyım.. sizlerin bildiğiniz adıyla rehber öğretmen.. yarın tekrar başlıyo maratonumuzsiz çalışıyormusunuz evdemisiniz
bilgilerinizde psikolog olarak yazmışsınız merak ettim
hımmm...yok mahvetti derken kalori açısından diyorum.. yoksa dokunmuyo baharatı felan... bizim ki bildiğin etli baharatlı adıyaman çiğ köftes...neden acısımı baharatımı biz cevizli kuru üzümlü yaptık
yok canım.. misafirim geldi gitii onlaydım.. şimdi de salata yapcam yemek yicez....fdm tabloylamı uğraşıyon varsa yardım edilcek söyle canım
kızlar benı de almıstınız degıl mı ?
hayırlı ve bol basarılı bır dıyet donemı dılıyorum.
mısafırım geldı, pazar gunu gec kalktım zaten gıremedım. bugun gec geldım dıye benı almaktan vazgectınız mı acaba ?
bizimkiler içli köfte, çigköfte yaprak sarması, kuru biber ,patlıcan ,dolması sevdikleri yemeklerdir .birde kışın köyden kaynanamla kayınbabam gelince gelen giden çok oluyor işte ozaman kilo veremiyorum çünkü hep mutfaktayım
neslii hayatımda mıhlama yemedim ve yemediğimşeyi canımo kadar çekiyorki biliyonmu yapmayı?
Duygu, hayatımda bir kere denedim, inan bana felaket oldu, kendime ayıp olmasın diye yemiştim biraz:)) Ama annem çok güzel yapar, yalnız onun nasıl bir kalori bombası olduğunu biliyor musun? Tereyağı içinde peynir, mısır unu ve yumurta halay çekiyor resmen. Gerçi yumurta koyulmadan da yapılabiliyor. Bunun kalorisi ancak Karadenizin yaylalarında eritilir.
ay pek sevındım ya. korktum valla. ya kızlar ben gorumcemı okutuyorum maddı manevı herseyı bız ılgılenıyoruz cocuk unıversıte kazandı sabah cok erken geldı. otobus saatı degısmıs. yurt, okul, tanıdıklar falan yogun bır gorusme yapmak gerektı kahvaltıdan sonra oyuzden ben bu hafta eskısı kadar aktıf olamam salı aksam yola cıkıp persembe gelecegım ben goturecegım kayıt ıcın cocugu. gece gec yattım 2yı buldu. yakın bır arkadasımla msn de konustuk uzun uzun evlılık bebek vs hakkında gec kalktım. bir de esler bırakmıyor pek pazar sabahı((((( sevmem boyle muhabbetı de herseyı bılerek bırbırımızın zaman ve hayatını tanıyarak bu yola devam edelım ıstedım. cocuk sorumlulugunu anlamadan sen nıye bugun hıc gırıs yapmadın dıyebılır ve kızabılırız mesela karsımızdakıne ornek olarak.
sımdı menumu yazıp cıkmam lazım. alısverıs yapmak lazım. brıaz da yurumek aslında bahanem.
bugun on bucukta kavhaltı yaptım
bırazcık odullendırme bırazcık ıkı ogunu bırlestırme gıbı oldu umarım fazla kacırmadım.
azıcık yag ıle omlet yaptım maydonozlu.
ceyrekten az sucuk dogradım ıcıne. fıkrınız nedır ? haftalardır yemedım sanırım ıı hafta.
yemekten once bır bardak lımonlu su ıctım ılık. bır bardak ılık kıraz sapı ıctım. uc dort acık cay ıctım yemekte. bır lıtre su ıctım sımdıye kadar. lımonlu sudan once az yemek yemek ıcın sekerım yukselsın dıye bır ıncır yedım.
yumurtaya ek olarak 4-5 zıyah zeytın, yarım kıbrıt kutusu beyaz peynır yedım tam yaglı ama oldukca kuru bır peynır markasından dolayı fark var bence tam yaglı peynır gıbı degıl cunku. bır dılım bugday ekmek yedım. uc dort dılım domates uc dort dılım domates yedım. yumurtamız uc adettı buarada esımle yarı yarıya paylastım omletı.yagsız super bırsey olmus cokbegendım. ya bızler nekadar gereksız yag alıyormusuz gecen et yemegı yaptım yagsız cok guzel oldu omlet de cok guzel oldu mesela bugun.
buarada ben bıraz kasar yedım bır kıbrıt kutusundan fazla olmustur fazla mı oldu acaba ?
kasarı sormak ıstıyordum zaten dun ama unuttum mesela yemek uzerıne rendeledık salata da olabılır makarna ya da baska bır tavuk yemegı dıyelım kalorı nekadar artıracaktır acaba ?
[table="class: Grid, width: 800, align: Left"]
[tr]
[td]no
[/td]
[td]nick
[/td]
[td]başlangıç
[/td]
[td]geçen hafta
[/td]
[td]bu hafta
[/td]
[td]gelen/giden
[/td]
[td]toplamda giden
[/td]
[td]hedef
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1
[/td]
[td]fdm
[/td]
[td]72
[/td]
[td]72
[/td]
[td]71.1
[/td]
[td]-0.9
[/td]
[td]0.9
[/td]
[td]65
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2
[/td]
[td]duyfer_2006
[/td]
[td]80
[/td]
[td]68.3
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]60
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3
[/td]
[td]nesli78
[/td]
[td]75
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]65
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4
[/td]
[td]fadime02
[/td]
[td]95.5
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]88
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5
[/td]
[td]pomogranate
[/td]
[td]110
[/td]
[td]110
[/td]
[td]109
[/td]
[td]-1000
[/td]
[td]1
[/td]
[td]100
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6
[/td]
[td]cimen87
[/td]
[td]56.4
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]50
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7
[/td]
[td]koizumirisa
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]8
[/td]
[td]zeyca
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
galiba az biraz çizelge yapmayı öğrendim oh be.. rahatladım valla...
lütfen yarın ki bildirimlerinizi
başlangıç:
bu hafta:
giden,gelen:
hedef:
şeklinde özelime yapınız...
cok salldım sahsı temızlıgı bıle ıhmal edıyorum bazen. amanasıl kı bedenımı degıstırmek ıcın yola cıktıysam bu konuda da fıkırlerım var evde kremlerım var kullanmıyorum ve agdaya da gıdecegım artık ya da epılasyon. hangısı uygun ve tenıme de uygun olursa artık.
her dustan sonra kremlenen her bolgeye ayrı ayrı krem suren bakımlı kadınlara hayranım hem zman bulmalarına ama en cok bunu ıhmal etmemelerıne. once ben demek lazım aslında. ısler, aıleler, mısafırler, ev ısı, cocuk hep bunlara adıyoruz kendımı ıhmal edıyoruz ya
[table="width: 900, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]no[/td]
[td]nick[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]geçen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]gelen/giden[/td]
[td]toplamda giden[/td]
[td]hedef[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]FDM[/td]
[td]72[/td]
[td]72[/td]
[td]71.1[/td]
[td]-0.9[/td]
[td]0.9[/td]
[td]65[/td]
[td][/td][/tr]
[tr] [td]2[/td]
[td]DUYFER_2006[/td]
[td]80[/td]
[td]68.3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]60[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]NESLİ78[/td]
[td]75[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]65[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]FADİME02[/td]
[td]95.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]88[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]POMOGRANATE[/td]
[td]110[/td]
[td]110[/td]
[td]109[/td]
[td]-1000[/td]
[td]1[/td]
[td]100[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]CİMEN87[/td]
[td]56.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]50[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]KOİZUMİRİSA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]ZEYCA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]KURALLAR
1. BİLDİRİM GÜNLERİ PAZARTESİ SABAHTAN AKŞAMA KADARDIR.
2. BİLDİRİMLER KESİNLİKLE BENİM ÖZELİME YAPILACAK. BEN ÇİZELGEYİ HAZIRLAMADAN KİMSE BURADA PAYLAŞMASIN Kİ HEPİMİZE SÜRPRİZ OLSUN.
3. DİĞER GÜNLER TARTILIP BURADA KİLO BİLDİRMEK YASAK.
4. HERGÜN MENÜLERİMİZİ PAYLAŞMA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESİN, YOKSA EN AZ 2 KİŞİNİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAK ZORUNLU.
5. HERGÜN EN AZ 10 DK FİZİKSEL AKTİVİTE YAPMAK ZORUNLU.
6. BİLDİRİM SONUNDA EN AZ KİLO VEREN ARKADAŞA CEZA VAR
7. ÜSTÜSTE 2 HAFTA ÇİZELGEDE YER ALMAYAN GÜNLÜK DIŞINDA KALACAKTIR.
8. BİLDİRİM YAPAMAYACAĞINIZ ÖZEL ZAMANLARI LÜTFEN HABER VERMEYE ÇALIŞIN Kİ CEZA ALMAYIN.[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
galiba az biraz çizelge yapmayı öğrendim oh be.. rahatladım valla...
lütfen yarın ki bildirimlerinizi
başlangıç:
bu hafta:
giden,gelen:
hedef:
şeklinde özelime yapınız...
[table="width: 900, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]no[/td]
[td]nick[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]geçen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]gelen/giden[/td]
[td]toplamda giden[/td]
[td]hedef[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]fdm[/td]
[td]72[/td]
[td]72[/td]
[td]71.1[/td]
[td]-0.9[/td]
[td]0.9[/td]
[td]65[/td]
[td][/td][/tr]
[tr] [td]2[/td]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]80[/td]
[td]68.3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]60[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]nesli78[/td]
[td]75[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]65[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]fadime02[/td]
[td]95.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]88[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]pomogranate[/td]
[td]110[/td]
[td]110[/td]
[td]109[/td]
[td]-1000[/td]
[td]1[/td]
[td]100[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]cimen87[/td]
[td]56.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]50[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]koizumirisa[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]zeyca[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kurallar
1. Bildirim günleri pazartesi sabahtan akşama kadardır.
2. Bildirimler kesinlikle benim özelime yapılacak. Ben çizelgeyi hazırlamadan kimse burada paylaşmasın ki hepimize sürpriz olsun.
3. Diğer günler tartılıp burada kilo bildirmek yasak.
4. Hergün menülerimizi paylaşma ve mümkün olduğunca herkesin, yoksa en az 2 kişinin menüsünü yorumlamak zorunlu.
5. Hergün en az 10 dk fiziksel aktivite yapmak zorunlu.
6. Bildirim sonunda en az kilo veren arkadaşa ceza var
7. üstüste 2 hafta çizelgede yer almayan günlük dışında kalacaktır.
8. Bildirim yapamayacağınız özel zamanları lütfen haber vermeye çalışın ki ceza almayın.[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
Çizelge çok güzel olmuş ellerine sağlık. Yalnız benim ufak bir problemim var, 100 mesaj sayısına ulaşmadığım için özelden mj atamıyorum. Yarın ben buradan yapsam bildirimi olur mu? Bir sonrakine kadar da zaten 100'ü geçer, rahat rahat özel mj atarım.
hoşgeldin canımheeyy kızlar bende geldiimmm :))) teyzemlerdeydim dünden beri bugun öğlen çip köfte falan abarttımmama akşam sadece meyve yiyerek dengelemeye çalışacagım. yarın da bomba gibi bir şekilde başlayacagımm
tamam canım....Fdm tablo güzel olmuş ilk msj ekle bu listeyiki isteyen istediği zaman baksın zaten sadece ilk msj herseferinde düzeltilebiliyor eline sağlık,ayrıca bildirimleri ilk sana yapmamızda süper olur ama dip not hani kg vermeyen ceza alır demişsinya parantez içinde regl dönemi hariç yazarsan çünkü regldöneminde herkez kg vermez aksine alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?