Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kaşar peyniri çok tehlikeli o yuüzden az sonra lor almaya çıkcam zeytin çok faydalı ama çok kalorilidir en fazla 4 olsun bence ,tam yağlı peynir ne kadar kuru olsada seçiminiyalor ya yarım yağlı peynir,dil peynir,yada light peynirden yana kullan

aferim sana tavuk nasıl yapcan

herşey yoluna gircekkkkkkk sen yeterki adım at

siz çalışıyormusunuz evdemisiniz
bilgilerinizde psikolog olarak yazmışsınız merak ettim
okul psikolojik danışmanıyım.. sizlerin bildiğiniz adıyla rehber öğretmen.. yarın tekrar başlıyo maratonumuz

neden acısımı baharatımı biz cevizli kuru üzümlü yaptık
hımmm...yok mahvetti derken kalori açısından diyorum.. yoksa dokunmuyo baharatı felan... bizim ki bildiğin etli baharatlı adıyaman çiğ köftes...
fdm tabloylamı uğraşıyon varsa yardım edilcek söyle canım
yok canım.. misafirim geldi gitii onlaydım.. şimdi de salata yapcam yemek yicez....

biz de seni bekliyidik nerelerde kaldın...hoşgeldin canım.....

Fadimecim bu yemekler benim eşimin ailesi tarafından da çok sevilen yemekler. Sizinkiler nereli?

neslii hayatımda mıhlama yemedim ve yemediğimşeyi canımo kadar çekiyorki biliyonmu yapmayı?

Duygu, hayatımda bir kere denedim, inan bana felaket oldu, kendime ayıp olmasın diye yemiştim biraz:)) Ama annem çok güzel yapar, yalnız onun nasıl bir kalori bombası olduğunu biliyor musun? Tereyağı içinde peynir, mısır unu ve yumurta halay çekiyor resmen. Gerçi yumurta koyulmadan da yapılabiliyor. Bunun kalorisi ancak Karadenizin yaylalarında eritilir.

ömürümde yemedim hem tvde yenirken gördüm öyle peynirlerin ip gibuzaması benimmest ettisende karadenizlisin diye sordum ,birgünzayıfladımmı yicem ama inşallah

Sen zaten biliyorsun bence fazla olduğunu ama... Sabah öğle birleşik olduğu için hoşgörülebilir. Gerçi ben kendime de hoşgörülü olduğum için bence disiplinli arkadaşlar yorum yapsın bu menüye. Kaşar Peynirine gelince bence cısss. Sert peynirlerin yağ oranları yüksek oluyor, özellikle de kaşar peynirinin. Çok seviyorsan da az tüket, öyle herşeyin üstüne rendeleme. Aynı lezzette olmuyor ama light kaşar peyniri alabilirsin, onun yağ oranı düşük.

Bu arada ara öğün olarak kahve ile 1 dilim kek yiyorum. Herkes bitki çayı içerken ben de kahve içip duruyorum ya neyse. Kahveyi şekersiz ve yarım yağlı süt ilave ederek içiyorum.

[table="width: 900, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]no[/td]
[td]nick[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]geçen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]gelen/giden[/td]
[td]toplamda giden[/td]
[td]hedef[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]FDM[/td]
[td]72[/td]
[td]72[/td]
[td]71.1[/td]
[td]-0.9[/td]
[td]0.9[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]DUYFER_2006[/td]
[td]80[/td]
[td]68.3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]NESLİ78[/td]
[td]75[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]FADİME02[/td]
[td]95.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]88[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]POMOGRANATE[/td]
[td]110[/td]
[td]110[/td]
[td]109[/td]
[td]-1000[/td]
[td]1[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]CİMEN87[/td]
[td]56.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]50[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]KOİZUMİRİSA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]ZEYCA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]KURALLAR
1. BİLDİRİM GÜNLERİ PAZARTESİ SABAHTAN AKŞAMA KADARDIR.
2. BİLDİRİMLER KESİNLİKLE BENİM ÖZELİME YAPILACAK. BEN ÇİZELGEYİ HAZIRLAMADAN KİMSE BURADA PAYLAŞMASIN Kİ HEPİMİZE SÜRPRİZ OLSUN.
3. DİĞER GÜNLER TARTILIP BURADA KİLO BİLDİRMEK YASAK.
4. HERGÜN MENÜLERİMİZİ PAYLAŞMA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESİN, YOKSA EN AZ 2 KİŞİNİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAK ZORUNLU.
5. HERGÜN EN AZ 10 DK FİZİKSEL AKTİVİTE YAPMAK ZORUNLU.
6. BİLDİRİM SONUNDA EN AZ KİLO VEREN ARKADAŞA CEZA VAR
7. ÜSTÜSTE 2 HAFTA ÇİZELGEDE YER ALMAYAN GÜNLÜK DIŞINDA KALACAKTIR.
8. BİLDİRİM YAPAMAYACAĞINIZ ÖZEL ZAMANLARI LÜTFEN HABER VERMEYE ÇALIŞIN Kİ CEZA ALMAYIN.[/td]

[/tr]
[tr]
[/table]

Son düzenleme:

[table="class: Outer_border, width: 1000"]
[tr]
[td]kurallar
1. Bildirim günleri pazartesi sabahtan akşama kadardır.
2. Bildirimler kesinlikle benim özelime yapılacak. Ben çizelgeyi hazırlamadan kimse burada paylaşmasın ki hepimize sürpriz olsun.
3. Diğer günler tartılıp burada kilo bildirmek yasak.
4. Hergün menülerimizi paylaşma ve mümkün olduğunca herkesin, yoksa en az 2 kişinin menüsünü yorumlamak zorunlu.
5. Hergün en az 10 dk fiziksel aktivite yapmak zorunlu.
6. Bildirim sonunda en az kilo veren arkadaşa ceza var
7. üstüste 2 hafta çizelgede yer almayan günlük dışında kalacaktır.
8. Bildirim yapamayacağınız özel zamanları lütfen haber vermeye çalışın ki ceza almayın.

[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
galiba az biraz çizelge yapmayı öğrendim oh be.. rahatladım valla...

lütfen yarın ki bildirimlerinizi

başlangıç:
bu hafta:
giden,gelen:
hedef:

şeklinde özelime yapınız...

başlangıç:
bu hafta:
giden,gelen:
hedef:

Çizelge çok güzel olmuş ellerine sağlık. Yalnız benim ufak bir problemim var, 100 mesaj sayısına ulaşmadığım için özelden mj atamıyorum. Yarın ben buradan yapsam bildirimi olur mu? Bir sonrakine kadar da zaten 100'ü geçer, rahat rahat özel mj atarım.

Bugünlük sporumu da yaptım bu arada, Leslie 3 miles 45 dakika:)) Çok sevdim ben bu Leslie'yi.

herkese iyi akşamlar canlarım bugünkü yediklerimi paylaşayım
sabah menemen 2 dilim kepek ekmeği,tere domates salatalık yalnız9:30 _10 a doğrugibi yaptım hafta sonu olduğu için
ara 1 elma
öğlen acıkmadım 1 soda içtim saat 2 gibi 1 fincan sütlü kahve
akşam kurufasulye 1 dilim ekmek 1 tane turşu hafta içi menülerim daha düzgün oluyor sabah erken kalkıyorum öğle yemeğini işte düzenli yiyorum ,2 lt kadar su içtim alışverişe gittim ortalama 2 saat yürümüşümdür .

ben de öyle kremlenen insanlara hastayım nasıl hergün hergün üşenmiyorlar o kadar olmasamda bende dikat ederim en azından evde rahat ama düzgün kıyafetler giyerim sık banyo yaparım evde bile olsa göz kalemi sürmeden dolaşmam,birazda eşim sevmiyor bırakmayalım kendimizi kilolu da olsak bırakmayalım

başlangıç:
bu hafta:
giden,gelen:
hedef:

heeyy kızlar bende geldiimmm :))) teyzemlerdeydim dünden beri bugun öğlen çip köfte falan abarttımm ama akşam sadece meyve yiyerek dengelemeye çalışacagım. yarın da bomba gibi bir şekilde başlayacagımm

Fdm tablo güzel olmuş ilk msj ekle bu listeyiki isteyen istediği zaman baksın zaten sadece ilk msj herseferinde düzeltilebiliyor eline sağlık,ayrıca bildirimleri ilk sana yapmamızda süper olur ama dip not hani kg vermeyen ceza alır demişsinya parantez içinde regl dönemi hariç yazarsan çünkü regldöneminde herkez kg vermez aksine alır

Evet akşam yemeğimi yedim 4 tane yağsız teflon tavada köfte,ankara biberi,maydanoz,dereotu,domates söğüş2 kaşık yoğurt,1 dilimkarışık tahıl ekmeği çok azda eşime ve oğluma yaptığım patates kızartması aslında yemezdim ve alışverişe gideceğim için yedim resmen dağa tırmandım yani dikyokuş çıktım,1.5 saat sürdü gidip gelmem

cnm başlangıç kilom 85 bu arada

tmm canım sana özel uygulama yapaılım..sen de acık fazla yaz mesajları da hemen geç 100ü

hoşgeldin canım

tamam canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…