Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

günaydın kızlarrrrrrrr

msj ıcın beklıyorum fdm. sımdı bıldırı yaparım sana guncel.

yedıklerım ıse,

orta boy kase yaglı sut ve cıleklı korn flakes form k nın ıste.

yarım dılım domates yedım bır de.

henuz hıc su ıcmedım sabah lımonlu suyu ıcmeyı unuttum bıraz leylalık var hem guzel bırsey oldu sabah hem de dun ıyı uyuyamadım derın dalamadım. bır haber alacagım da ya da yola cıkacagım da boyle oluyor. salı aksam cıkacagım yola ama nıye boyle oldum onu da anlamadım.

ay gribım de tam gecmedı ya tıkanık ses ve tıkanık burun halen aynı.

hımmmm ekmek bıle yokmus. hazır paket hıcbırsey yokmus. ara ogun yokmus. sabah ıkı haslanmıs yumurta ve beyaz peynır yıyıyorum oglene kadar nasıl tokum dedı. cok yemek yıyen bırıdır benım hem akrabam hem eskı mudurumdu. ya ben herseyden az az yemek taraftarıyım ama aklım karısmadı degıl. esım tutturdu karatay yap dıye.

ya gaza getiriyorum kendmi 2 aya bitek diye bitcekte,inşallah bi faydam olur sizleredee

ayrıca bugece 45 dk leslie yaptım her yerim ağrıyor şimdi ayyhhh !!!
alkışşşşşş benden sanaa
ahhcnmm eskiden herhafta 1kg veriyordum rekorum 2kg ama kg azaldıkça gr döndü bunada şkürü ayrıca regl yeni bitti hapa başladım isteristeemz ödemimde var kiraz sapı içeceğim,bu hafta spora biraz ağırlık verip inşallah 1 kg veririm
oo etkili olmazmı sana şunu diyim ramazandan önce 73,küsür çıktım ramazanın son günü 68 küsür o dönemde regl oldum rahatladım birden kg düştü tabi ramzanda dikkatedip
sen 10 hedefle her zaman hedeflerin küçük olsun fazlası olursa suprizolur sen ekstra gayretgösterr,ayrıca kendinehareket alanı düşüniş yerinde ö ğle yemek arandan 10 dk kes müsahit bir alanda oda içinde 1000 adım at,yadaapatmanı merdivenini kullan,evde yatmadan mutlaka en kötü kolidorda 1000adım at bunlar bile hareketsizlikten iyidir hafta sonudamutlaka birşeyler yap

çatlama olunca en büyük belirtisi kaşınma ben hiç kaşımadım kaşındığımda bebe yağına sürüp pamukla gezdiriyprdumkaşınmageçiyordum yap sayesinde karnım nemleniyordu işte bacak iç taraflarmıa yapmadım birtek oramçatladı ama orasnını çatlayacağını hiçdüşünmedim

10.kişi olarak aranıza bende katılabilirmiyim??? 87 kilodan 65 kiloya kadar düşmüştüm ama ramazandı tatildi derken 9 kilo aldım bende kurban Bayramı'na kadar kilo vermek istiyorum çok istiyorum şu an 74 kiloyum düzenli olarak girip yazarımda ???

Günaydın, haftamız bereketli ,sağlıklı,hayırlı geçsin inşallah.bol kaloriyaptığımız kaçamaksız,kg verdiğimiz birhafta olsun...kızlar hepimize başarılar diliyorum şu pis yağlardan kurtulalım inşallah..

Evet startı verdim,lale devri bitti artık sıkı yönetim ilan ettim kendime,ılık elma sirkeli,ballı suyumu içiyorum şuan,bittiğinde leslie seviye 1den başlıcam güne ve haftaya zinde başlamak için,üstüne kiraz saplı çayım ve yeşilçayımı içerek kahvaltı yapıcam inşallah,bugün temizlik günüm işimi öğlene kadar bitirip spor yapcam inşallah

hadikızlar kahvaltıyı ne kadar erken yaparsanız metabolizma çalışmaya başlıyor

benım catlaklar cok eskı ya. 10 yıl once surmek lazımdı bebe yagını :)))))

zayıflayayım da ıyıce bakalım ozamanlar neler yapabılırım catlaklar ıcın.

Günaydın kızlarrrr

sabah tostumu ve bir domatesimi yedim, çayımiçtim. şimdi iş yerindeyim. ara öğünlerim de yanımda. ( 5 tane kuru kayısı ve 3 adet diyet biskuvi olarak ) öğlen ne yiyecegimi bilmiyorum ama kepekli sandviç yerim heralde.

fdm ye şimdi kilomu da msj atıyorum bakalım 1 hafta nasıl geçecek

tostun mıktarı, olcusu ve yagı nasıl ? tost dıyınce gozum fırladı da :))))))

Kahvaltımıyaptım 2kaşık tuzsuzlorun içine domates,salatalık,biber,derotu,madanoz doğradım kaşık kaşık yedim yanında yarımdilim karışık tahıl ekmeğimle şimdi kirazsaplı ve yeşilçayımı içiyorum

Geçen hafta (çarşamba) : 101.3
Şimdi: 101.4
Başlangıç: 105

Bir hafta dolmadığı için 100 gram almama şaşırmadım aslında :S

Nasıl renkli yazılacağını da bilmiyorum :S

tostun neyli beyaz ekmeklimi?içinde ne var? araöğünlergüzel ,

Geçen hafta (çarşamba) : 101.3
Şimdi: 101.4
Başlangıç: 105

Bir hafta dolmadığı için 100 gram almama şaşırmadım aslında :S

Nasıl renkli yazılacağını da bilmiyorum :S

cnm regl dönemindemisin neden 100gr aldın neler yapıytın bi özetlermisin

neyse kızlar ara ara bakarım temizlik yapayım öğlen oğlan uyuduğunda minimum 1 saat kardiyo yapmayı planlıyorum öğlen için yoğurt yemeyi planlıyorum akşama türlü ve makarna yapcam tabi ben makarnadan 2 kaşık ve aldante kıvamdayken alcam sarımsaklıyoğurtla yicemtürlüdende 2 kaşıkyerimgün içinde yapacaklarımı planlamayı seviyorum neyse herkezekolay gelsinnn

evde kardiyo nasıl calısıyorsun ?

beyaz ekmek değil canım çavdar ekmeği, ama içinde kaşar vardı. anneme demeyi unutmuşum dün gece beyaz peynirli yap die :44:
tost sakıncalı mı kahvaltıda acaba :44::44:

hımmm ok beyaz ekmek sandım korktum valla. kasar uzak durun dıyorlar. bır dahakıne kesınlıkle yarım yaglı beyaz peynır olsun. olcusu nekadar ıkı dılımden mı yaptın.

tost genelde ara ogun tavsıye edılıyor mesela aksam yemegınden oncekı. ya da dırekt ogle menusu olarak tost.

yag var mıydı tostun ıcınde ya da dısında ?

kızlar daha ıyı bılır kahvaltı ıcın uygun mu dıye ?

bu leslie çok eğlenceliymiş dün leslie 3 mil yaptım. ama direk oyle başlamak sakıncalı olur mu acaba ?

3mil bılmıyorum ılk programı yaptım ben vıdeo bır 14-15 dk suruyor. hemen ardından ıkıncı vıdeoya gectım. 14-15 dk o. benımkı kac mil bılmıyorum.

ben sakınca gormedım kendım de yarım saat cok guzel gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…