- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
Günaydın canım, dışarda olunca işin zor ama dikkat edersen problem olmaz. Bu arada benim de Karatay yapan ve zayıflayan arkadaşım var ama ben doğru bulmuyorum. Karatay diyeti çok protein ağırlıklı, meyve yok, karbonhidrat yok. Böyle bir diyeti ömür boyu yapmak çok zor. Dolayısıyla kilo verdikten sonra yapmayı bırakınca tekrar kilo alma olasılığı yüksek. Yine de tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır buna.
ya gaza getiriyorum kendmi 2 aya bitek diye bitcekte,inşallah bi faydam olur sizleredeekg sorunun kalmadan topik açarsın daa şimdi varsa bildiklerin bizimle de paylaşır mısın yabbancı değiliz ne de olsa
yarın sabah aç karnına tartılmayı bekliyorum da canım o yuzden şuan atmıyorum sana
t bölgesinin yağ problemi bende de var ya ve hiç bişey çözüm olmuyo delirecem artık.. ben de bir de yanaklarımda sivilceler var. onlara da çözüm bulamıyorum. konu dışı biraz ama bu konularda da birbirimize yardımcı olsak olur mu acaba
alkışşşşşş benden sanaaayrıca bugece 45 dk leslie yaptım her yerim ağrıyor şimdi ayyhhh !!!
ahhcnmm eskiden herhafta 1kg veriyordum rekorum 2kg ama kg azaldıkça gr döndü bunada şkürü ayrıca regl yeni bitti hapa başladım isteristeemz ödemimde var kiraz sapı içeceğim,bu hafta spora biraz ağırlık verip inşallah 1 kg veririmTamam canım zaten bildirim günlerimiz pazartesi günüüüü...oh ne güzel leslie de yapmışsın..
kızlar topiğimin ilk mesajında kilo tablomuz var... yarın değişiklikleri ordan takip edebilirsiniz..bakalım kim hafta 1. si olacak.. duyferden ben büyük sürprizler bekliyorum en az 1 kg vermiştir diyorum....
oo etkili olmazmı sana şunu diyim ramazandan önce 73,küsür çıktım ramazanın son günü 68 küsür o dönemde regl oldum rahatladım birden kg düştü tabi ramzanda dikkatedipben regl olamıyorum uzun zamandır bılıyorsunuz. olamazsam boyle nasıl etkıleyecek kılo vermemı bılmıyorum. hapa gerı mı donsem onu da bılmıyorum.donsem agır hormon hapı, odem mı tutar onu da bılmıyorummmmmm
ceza ne olacak buarada ?
sen 10 hedefle her zaman hedeflerin küçük olsun fazlası olursa suprizolur sen ekstra gayretgösterr,ayrıca kendinehareket alanı düşüniş yerinde ö ğle yemek arandan 10 dk kes müsahit bir alanda oda içinde 1000 adım at,yadaapatmanı merdivenini kullan,evde yatmadan mutlaka en kötü kolidorda 1000adım at bunlar bile hareketsizlikten iyidir hafta sonudamutlaka birşeyler yapbenım adımsayar da sanırım gelır yarın. ıp atlamaya cok ımrenıyorum ama ayak platınlı yapamam.
kesın olacak canım super resımler ıle herkese gaz vereceksın yenı konunda. ama benı bırakmak yok ha 55 oılacagım yaza. buarada ben sızce kurbana kadar nekadar kılo verırım on az mı on bes verebılır mıyım acaba hareketı sızler kadar yokkı offffffff yaaaaaaa ısten ayrılasım gelıyor yaaaaa ama yapamam
çatlama olunca en büyük belirtisi kaşınma ben hiç kaşımadım kaşındığımda bebe yağına sürüp pamukla gezdiriyprdumkaşınmageçiyordum yap sayesinde karnım nemleniyordu işte bacak iç taraflarmıa yapmadım birtek oramçatladı ama orasnını çatlayacağını hiçdüşünmedimbenım de kurudur ama senınkı kadar degıl ama krem surmem kolay kolay ama bee yagını duymak ıyı oldu ozellıkle hamılelıkte gobegıme surdum demıs duyfer catlamalar olmamıs su kılolar gıtsın catlaklarımızı gorunmez ya da sılık yapmak ıcın de sorular soracagız sızlere ınsaallah ben hıc anlamam boyle krem ya da bıtıkısel yaglardan kılolar gıdınce catlaklarımla da ugrasmak ıstıyorum.
ya gaza getiriyorum kendmi 2 aya bitek diye bitcekte,inşallah bi faydam olur sizleredee
kesınlıkle faydan oluyor olmaz olur mu. senın sayen de devam edıyoruz bu yola.
ahhcnmm eskiden herhafta 1kg veriyordum rekorum 2kg ama kg azaldıkça gr döndü bunada şkürü ayrıca regl yeni bitti hapa başladım isteristeemz ödemimde var kiraz sapı içeceğim,bu hafta spora biraz ağırlık verip inşallah 1 kg veririm
demek 70 lı kılolardayken, gıden mıktar kılo bazında olmuyor daha kılolu kısıler daha erken ınıyor ozaman asagılara ama asagılara ındık mu daha zorlasıyor demekk kılo vermek.
oo etkili olmazmı sana şunu diyim ramazandan önce 73,küsür çıktım ramazanın son günü 68 küsür o dönemde regl oldum rahatladım birden kg düştü tabi ramzanda dikkatedip.
benım kımbılır nekadarı odem ya. adet de olmadım kı aylardır. cok uzuluyorum bır ıkı gundur. ıyıce duygusallastım zaten bu konuda.
sen 10 hedefle her zaman hedeflerin küçük olsun fazlası olursa suprizolur sen ekstra gayretgösterr,ayrıca kendinehareket alanı düşüniş yerinde ö ğle yemek arandan 10 dk kes müsahit bir alanda oda içinde 1000 adım at,yadaapatmanı merdivenini kullan,evde yatmadan mutlaka en kötü kolidorda 1000adım at bunlar bile hareketsizlikten iyidir hafta sonudamutlaka birşeyler yap
hımmmm anladım canım. kafamda sımdı daha ıyı netlestı. hem hedef ıdeal olanı tutacagım hem de her adım her hareketı kazanc olarak gormeye calısacagım moralımı bozmamaya calısacagım cok spor yapamadım dıye.
çatlama olunca en büyük belirtisi kaşınma ben hiç kaşımadım kaşındığımda bebe yağına sürüp pamukla gezdiriyprdumkaşınmageçiyordum yap sayesinde karnım nemleniyordu işte bacak iç taraflarmıa yapmadım birtek oramçatladı ama orasnını çatlayacağını hiçdüşünmedim
Günaydın kızlarrrr
sabah tostumu ve bir domatesimi yedim, çayımiçtim. şimdi iş yerindeyim. ara öğünlerim de yanımda. ( 5 tane kuru kayısı ve 3 adet diyet biskuvi olarak ) öğlen ne yiyecegimi bilmiyorum ama kepekli sandviç yerim heralde.
fdm ye şimdi kilomu da msj atıyorum bakalım 1 hafta nasıl geçecek
Günaydın kızlarrrr
sabah tostumu ve bir domatesimi yedim, çayımiçtim. şimdi iş yerindeyim. ara öğünlerim de yanımda. ( 5 tane kuru kayısı ve 3 adet diyet biskuvi olarak ) öğlen ne yiyecegimi bilmiyorum ama kepekli sandviç yerim heralde.
fdm ye şimdi kilomu da msj atıyorum bakalım 1 hafta nasıl geçecek
Geçen hafta (çarşamba) : 101.3
Şimdi: 101.4
Başlangıç: 105
Bir hafta dolmadığı için 100 gram almama şaşırmadım aslında :S
Nasıl renkli yazılacağını da bilmiyorum :S
tostun neyli beyaz ekmeklimi?içinde ne var? araöğünlergüzel ,
neyse kızlar ara ara bakarım temizlik yapayım öğlen oğlan uyuduğunda minimum 1 saat kardiyo yapmayı planlıyorum öğlen için yoğurt yemeyi planlıyorum akşama türlü ve makarna yapcam tabi ben makarnadan 2 kaşık ve aldante kıvamdayken alcam sarımsaklıyoğurtla yicemtürlüdende 2 kaşıkyerimgün içinde yapacaklarımı planlamayı seviyorum neyse herkezekolay gelsinnn
tostun mıktarı, olcusu ve yagı nasıl ? tost dıyınce gozum fırladı da :))))))
tostun neyli beyaz ekmeklimi?içinde ne var? araöğünlergüzel ,
aynen ben de sordum hemen tost dıye gorunce.
leslıe bıttı mı canım ?
beyaz ekmek değil canım çavdar ekmeği, ama içinde kaşar vardı. anneme demeyi unutmuşum dün gece beyaz peynirli yap die :44:
tost sakıncalı mı kahvaltıda acaba :44::44:
bu leslie çok eğlenceliymiş dün leslie 3 mil yaptım. ama direk oyle başlamak sakıncalı olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?