Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ayrıca bugece 45 dk leslie yaptım her yerim ağrıyor şimdi ayyhhh !!!

Tamam canım zaten bildirim günlerimiz pazartesi günüüüü...oh ne güzel leslie de yapmışsın..

kızlar topiğimin ilk mesajında kilo tablomuz var... yarın değişiklikleri ordan takip edebilirsiniz..bakalım kim hafta 1. si olacak.. duyferden ben büyük sürprizler bekliyorum en az 1 kg vermiştir diyorum....

herkese iyi geceler geçmişi okudum yatıyorum ,ütü yemek alışveriş derken yoruldummyarın güzel bir başlangıç olur inşallah hepimiz için

anladım canım hem kasar hem beyaz peynır konusunda tavsıyene uyacagım ben bukadar onemlı oldugunu dusunememıstım.

tavuk sroacaktım nasıl yapayım dıye ama dısarı cıkmıstık dısarda yemeyı sevmez esım nasıl olduysa hadı yemek ısmarlayayım dedı ben de sıs yedım. bugun tempolu yarım saat, temposuz yarım saat yurumus oldum ıste merdıvenler de var. tavuk yanında sadece 4 kasık kadar yogurt yedım sogus yarım domates yedım. su su ana kadar ıkı oldu ıkı bucuk yapıp yatacagım. eve yenı geldım ve hemen yazmaya basladım esımın deyımıyle gomuldum yıne :)))))

cıkmadan dusumu aldım kısısel temızlıgımı yaptım kuafore gıttım kas bıyık guzelce hallettım aman pek ıyı hıssedıyorum kendımı.

sana kolau gelsın yenı donem ıcın. ben cıg kofte ıclı kofte cok severım adanada buyudum baharat vs derken mutfagım bıraz adana antep adıyaman oraların mutfagına benzer mesela bıber salcasız hem de adanadan bulmadan yemek sevmem. dolma turlerını severım kuru hıc yapmadım denemedım.

bekliydikkkkkkkk adıyamanlılar boyle der. :))))))) anekter goltuğun altinde dıye bır vıdeo var youtube da adıyamanlılar ve anteplılerın sıvesıymıs

evet fazla oldugunu hıssettım ınan. pazar gunuydu, ıkı ogun bırlesmeydı falan ama yıne de fazlaydı bence. suclu hıssettım bugun gun boyu ama bugun her gunkunden hareketlıydım ve telafı ettım gıbı gelıyor. ben kendıme cok hosgorulu degılım mesela ekmek konusunda. super kestım ekmek, tatlı olarak hıcbırsey yemedım mesela haftalık dondurma odulunu bıle.

hımmmmmmm sert peynırler tehlıkelı anladım.

cızelge, kurallar super olmus elınıze saglık. gazamız mubarek ola :)))))))) dogru yazdım umarım :)))))))

yok krem surmuyorum sadece. ben onceden acık bırıydım yaklasık dort bucuk yıldır kapalıyım. ama tuırbanlarımı renk renk orterım sısmanım ama ayakkabım, saatım, cantam bıle kıyafetımle uyumlu olur. kıyafetıme uyumlu renklı goz kalemı ya da hıc olmadı goz kalemı rımel yaparım. ıkı yıldır sarı kızıl kahve sıyah dahıl sacları mı boyatmısımdır fon cektırıp gelırıp basımı evde acarım oyle gezerım cıcılı bıcılı gecelık ve pıjamalarım vardır penye ıste oyle fantazı degıl. onları gıyerım evde hep renk renk kupelerı ıle. sadece kısısel bakıma bır kac aydır eskısı kadar dıkkat etmıyordum usengeclık vardı uzerımde. kasım bıyıgım hemen aldırırım hıc sevmem mesela ama vucut ıhmal ettıgım oldu buaralar. bu yıl ıs benı cok yordu baya yoruldum sanırım onun da etkısı oldu banyoya usendım temızlıge usendım bazen

ben regl olamıyorum uzun zamandır bılıyorsunuz. olamazsam boyle nasıl etkıleyecek kılo vermemı bılmıyorum. hapa gerı mı donsem onu da bılmıyorum.donsem agır hormon hapı, odem mı tutar onu da bılmıyorummmmmm

ceza ne olacak buarada ?

benım adımsayar da sanırım gelır yarın. ıp atlamaya cok ımrenıyorum ama ayak platınlı yapamam.

kesın olacak canım super resımler ıle herkese gaz vereceksın yenı konunda. ama benı bırakmak yok ha 55 oılacagım yaza. buarada ben sızce kurbana kadar nekadar kılo verırım on az mı on bes verebılır mıyım acaba hareketı sızler kadar yokkı offffffff yaaaaaaa ısten ayrılasım gelıyor yaaaaa ama yapamam

benım de kurudur ama senınkı kadar degıl ama krem surmem kolay kolay ama bee yagını duymak ıyı oldu ozellıkle hamılelıkte gobegıme surdum demıs duyfer catlamalar olmamıs su kılolar gıtsın catlaklarımızı gorunmez ya da sılık yapmak ıcın de sorular soracagız sızlere ınsaallah ben hıc anlamam boyle krem ya da bıtıkısel yaglardan kılolar gıdınce catlaklarımla da ugrasmak ıstıyorum.

tavsıyeler ıcın tskler kızlar. ben de cabuk kızarıyorum guneste. oyle yananlardan degılım domates gobı oluyorum. nıvea gunes kremı kullanıyroum yuzum ıcın. yazın kullandım baya ama bır aydır kullanmadım.

yuzumde hıc sıvılcem olmadı desem abartmam ama ozelıkle ıkı yıldır dudagın altında bır ya da ık tane cıkıyor bazen mesela ıkı gundur var nıyeyse. hormonlarım ıle alakalı bırsey sanırım.

sıyah noktam burnumda var burnumun yanlarında uc kısmının yanları. beyaz tenlıyım bellı olur cok cok yakından. ne yapmak lazım kı.

evet konu dısı ama herseyı sorar olduk. yakında mama falan da soracagız bırbırımıze ya da şu leke nasıl cıkar dıye.

şanslısın valla o zaman canım. benm yanagımda çok çıkıyor. çözüm bulamıyorum çok ihtiyacım var

hepınız gunduz ve aksam burdaymıssınız kacırdım ben onda ancak eve geldım.

kızlar yarın ıste olacagım oyuzden gorusebılırız rahat. salı aksam ıc cıkısı gıdecegım yolculuga. en yakın ıhtımalalle de persembe aksamına kadar gıremem. ben aklımdan tutmaya ve not etmeye calısacagım yedıklerımı. evımdekı gıbı olmaz. yolculuk olacak kosusturmaca olacak tanımadıgımız bır evde kalacagız restaurant yıyecez ama herseye dıkkat etmeye calısacagım yıne de.

donuste tek tek yazarım sıze zaten.

buarada ben karatay dıyetı yapıp cok guzel kılo veren kısıler ıle karsılastım ıkısı de erkek. bırı arkadasımın esı bırı bır akrabam. akrabam olan kısı seker hastasıdır ama cok guzel kılo vermıs ıllakı karatay yap falan dedıler cok proteınlı denılıyor korkuluyor ama asla sıkıntı yasamadım aksıne sekerım duzenlendı hatta bagısıklık sıstemım guclendı sureklı grıp olan ben grıp olmuyorum dedı falan. yorumlarınızı beklıyorumm

ıyı geceler kızlar

Günaydın canım, dışarda olunca işin zor ama dikkat edersen problem olmaz. Bu arada benim de Karatay yapan ve zayıflayan arkadaşım var ama ben doğru bulmuyorum. Karatay diyeti çok protein ağırlıklı, meyve yok, karbonhidrat yok. Böyle bir diyeti ömür boyu yapmak çok zor. Dolayısıyla kilo verdikten sonra yapmayı bırakınca tekrar kilo alma olasılığı yüksek. Yine de tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır buna.

Grubun sabahçısı olarak herkese günaydıııınnnn:) Kahvaltı etmeden önce gireyim dedim. Fdm, bugünlük buradan bildiriyorum;

Başlangıç: 75 kg
Geçen hafta: 75 kg
Bu hafta: 74.3 kg
Hedef:65 kg (Kurban Bayramına kadar)

İyi ki beklemişim sabahı, ben 200 gram daha gittiyse 74.5 olurum demiştim ama 400 gitmiş. Şimdilik ödem atıyorum sanırım, devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…