- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
kg sorunun kalmadan topik açarsın daa şimdi varsa bildiklerin bizimle de paylaşır mısın yabbancı değiliz ne de olsa
yarın sabah aç karnına tartılmayı bekliyorum da canım o yuzden şuan atmıyorum sana
t bölgesinin yağ problemi bende de var ya ve hiç bişey çözüm olmuyo delirecem artık.. ben de bir de yanaklarımda sivilceler var. onlara da çözüm bulamıyorum. konu dışı biraz ama bu konularda da birbirimize yardımcı olsak olur mu acaba
ayrıca bugece 45 dk leslie yaptım her yerim ağrıyor şimdi ayyhhh !!!
kaşar peyniri çok tehlikeli o yuüzden az sonra lor almaya çıkcam zeytin çok faydalı ama çok kalorilidir en fazla 4 olsun bence ,tam yağlı peynir ne kadar kuru olsada seçiminiyalor ya yarım yağlı peynir,dil peynir,yada light peynirden yana kullan
aferim sana tavuk nasıl yapcan
herşey yoluna gircekkkkkkk sen yeterki adım at
okul psikolojik danışmanıyım.. sizlerin bildiğiniz adıyla rehber öğretmen.. yarın tekrar başlıyo maratonumuz
hımmm...yok mahvetti derken kalori açısından diyorum.. yoksa dokunmuyo baharatı felan... bizim ki bildiğin etli baharatlı adıyaman çiğ köftes...
yok canım.. misafirim geldi gitii onlaydım.. şimdi de salata yapcam yemek yicez....
biz de seni bekliyidik nerelerde kaldın...hoşgeldin canım.....
Sen zaten biliyorsun bence fazla olduğunu ama... Sabah öğle birleşik olduğu için hoşgörülebilir. Gerçi ben kendime de hoşgörülü olduğum için bence disiplinli arkadaşlar yorum yapsın bu menüye. Kaşar Peynirine gelince bence cısss. Sert peynirlerin yağ oranları yüksek oluyor, özellikle de kaşar peynirinin. Çok seviyorsan da az tüket, öyle herşeyin üstüne rendeleme. Aynı lezzette olmuyor ama light kaşar peyniri alabilirsin, onun yağ oranı düşük.
cızelge, kurallar super olmus elınıze saglık. gazamız mubarek ola :)))))))) dogru yazdım umarım :)))))))[table="width: 900, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]no[/td]
[td]nick[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]geçen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]gelen/giden[/td]
[td]toplamda giden[/td]
[td]hedef[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]FDM[/td]
[td]72[/td]
[td]72[/td]
[td]71.1[/td]
[td]-0.9[/td]
[td]0.9[/td]
[td]65[/td]
[td][/td][/tr]
[tr] [td]2[/td]
[td]DUYFER_2006[/td]
[td]80[/td]
[td]68.3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]60[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]NESLİ78[/td]
[td]75[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]65[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]FADİME02[/td]
[td]95.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]88[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]POMOGRANATE[/td]
[td]110[/td]
[td]110[/td]
[td]109[/td]
[td]-1000[/td]
[td]1[/td]
[td]100[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]CİMEN87[/td]
[td]56.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]50[/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]KOİZUMİRİSA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]ZEYCA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]KURALLAR
1. BİLDİRİM GÜNLERİ PAZARTESİ SABAHTAN AKŞAMA KADARDIR.
2. BİLDİRİMLER KESİNLİKLE BENİM ÖZELİME YAPILACAK. BEN ÇİZELGEYİ HAZIRLAMADAN KİMSE BURADA PAYLAŞMASIN Kİ HEPİMİZE SÜRPRİZ OLSUN.
3. DİĞER GÜNLER TARTILIP BURADA KİLO BİLDİRMEK YASAK.
4. HERGÜN MENÜLERİMİZİ PAYLAŞMA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESİN, YOKSA EN AZ 2 KİŞİNİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAK ZORUNLU.
5. HERGÜN EN AZ 10 DK FİZİKSEL AKTİVİTE YAPMAK ZORUNLU.
6. BİLDİRİM SONUNDA EN AZ KİLO VEREN ARKADAŞA CEZA VAR
7. ÜSTÜSTE 2 HAFTA ÇİZELGEDE YER ALMAYAN GÜNLÜK DIŞINDA KALACAKTIR.
8. BİLDİRİM YAPAMAYACAĞINIZ ÖZEL ZAMANLARI LÜTFEN HABER VERMEYE ÇALIŞIN Kİ CEZA ALMAYIN.[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
ben de öyle kremlenen insanlara hastayım nasıl hergün hergün üşenmiyorlaro kadar olmasamda bende dikat ederim en azından evde rahat ama düzgün kıyafetler giyerim sık banyo yaparım evde bile olsa göz kalemi sürmeden dolaşmam,birazda eşim sevmiyor bırakmayalım kendimizi kilolu da olsak bırakmayalım
Bugünlük sporumu da yaptım bu arada, Leslie 3 miles 45 dakika:)) Çok sevdim ben bu Leslie'yi.
Fdm tablo güzel olmuş ilk msj ekle bu listeyiki isteyen istediği zaman baksın zaten sadece ilk msj herseferinde düzeltilebiliyor eline sağlık,ayrıca bildirimleri ilk sana yapmamızda süper olur ama dip not hani kg vermeyen ceza alır demişsinya parantez içinde regl dönemi hariç yazarsan çünkü regldöneminde herkez kg vermez aksine alır
Gittim tuzsuz lor aldım birde ilkkez çeçil peyniri ldım kalorisi ne bilmiyorum bi bakayım hemen yarın adımsayarım geliyor internette atlama ipi buldım göstergeside var kaçtane atlıyorsun sayıyor onuda alayım diyorum yarın serüvenim başlıyor tekrar ,güzel bir plan yapmamlazım 2 aysonra kg sorunum kalmıcak şimdiden hangi siteden topik açayım diyedüşünüyorum büyük bir ihtimal ya spor sayfasından yada ciltbakımı sayfasından açarım
Çeçil peyniri iyi de, sen niyeti bozmuş olmayasın mıhlamayla:)) Bizi kontrol ediyorsun diye seni özgür bırakacağımızı mı sandın:)) Bak yüzerek geçerim karşıya ona göre:))
Kızlar kremlenmek falan iyi de, ben zorunlu olarak kremlendiğim için çok keyif aldığımı söyleyemem. Cildim çok hassas ve kurumaya meyilli, o yüzden duş aldıktan sonra bacaklarımda, kollarımda kurumalar oluyor. Önceden krem sürüyordum ama birkaç yıldır bebe yağlarını kullanıyorum. Duştan sonra kurulanmadan sürülüyor ve hem güzel kokuyor, hem kurumayı engelliyor. Bir de tabi güneş nedeniyle evden çıkmadan mutlaka güneş kremi sürüyorum. Bunun haricinde tonik falan var ama ayda yılda bir canım isterse kullanıyorum. Makyaj yapmadığım için çok gerek olmuyor. Makyajı da yine alerjik sebeplerden dolayı yapamıyorumAslında seviyorum. Ama evde bile göz kalemi sürmek gerçekten takdir edilesi bir şey.
Duygu, benim cildim çok hassas olduğu için dermatoloğa da çok gitmişliğim var, kremlere çok para vermişliğim deSen kremi yüz için mi vücut için mi alacaksın? Yüz için sadece eczanelerde satılan La Roche Posay diye bir marka var, ben güneş kremini, nemlendiricisini ve şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum. Öyle 25 yanına 0 atacak kadar da pahalı değil. Bana bunu dermatoloji doktoru önermişti. Arada ellerim için de bebe pişik kremi kullanıyorum, onu da annem önermişti:) Yani bebe ürünleri çok kullanışlı aslında. Sen oğlunla beraber kullanabilirsin:) Bizde çocuk yok ama sayemde marketlerin bebe ürünleri bölümünü de geziyoruz:)
kg sorunun kalmadan topik açarsın daa şimdi varsa bildiklerin bizimle de paylaşır mısın yabbancı değiliz ne de olsa
yarın sabah aç karnına tartılmayı bekliyorum da canım o yuzden şuan atmıyorum sana
t bölgesinin yağ problemi bende de var ya ve hiç bişey çözüm olmuyo delirecem artık.. ben de bir de yanaklarımda sivilceler var. onlara da çözüm bulamıyorum. konu dışı biraz ama bu konularda da birbirimize yardımcı olsak olur mu acaba
yuzumde hıc sıvılcem olmadı desem abartmam ama ozelıkle ıkı yıldır dudagın altında bır ya da ık tane cıkıyor bazen mesela ıkı gundur var nıyeyse. hormonlarım ıle alakalı bırsey sanırım.
sıyah noktam burnumda var burnumun yanlarında uc kısmının yanları. beyaz tenlıyım bellı olur cok cok yakından. ne yapmak lazım kı.
evet konu dısı ama herseyı sorar olduk. yakında mama falan da soracagız bırbırımıze ya da şu leke nasıl cıkar dıye.
hepınız gunduz ve aksam burdaymıssınız kacırdım ben onda ancak eve geldım.
kızlar yarın ıste olacagım oyuzden gorusebılırız rahat. salı aksam ıc cıkısı gıdecegım yolculuga. en yakın ıhtımalalle de persembe aksamına kadar gıremem. ben aklımdan tutmaya ve not etmeye calısacagım yedıklerımı. evımdekı gıbı olmaz. yolculuk olacak kosusturmaca olacak tanımadıgımız bır evde kalacagız restaurant yıyecez ama herseye dıkkat etmeye calısacagım yıne de.
donuste tek tek yazarım sıze zaten.
buarada ben karatay dıyetı yapıp cok guzel kılo veren kısıler ıle karsılastım ıkısı de erkek. bırı arkadasımın esı bırı bır akrabam. akrabam olan kısı seker hastasıdır ama cok guzel kılo vermıs ıllakı karatay yap falan dedıler cok proteınlı denılıyor korkuluyor ama asla sıkıntı yasamadım aksıne sekerım duzenlendı hatta bagısıklık sıstemım guclendı sureklı grıp olan ben grıp olmuyorum dedı falan. yorumlarınızı beklıyorumm
ıyı geceler kızlar
canım sen şimdilik buradan yaz...ama renkli yaz ki arada kaynamasın mesajın görebileyim...Benim 100 mesajım yok. Ben ÖM yollayamıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?