Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

vayy bir hemşehrim daha güzel memleketimin güzel insanı memnun oldum tanıştığıma SİNEM,bebişiçin zaman yeni yeni gelmiş niye malesef diyorsunki merak etme yakında olur burdan seni ay annelerineyollarız

bende cok memnun oldum duygucum, bir yildir korunmuyoruz eylulde doktora gidecem insallah dedigin olur kisa zamanda herseyin hayirlisi

sana şu dk dan itibaren hayranım 4 çocuk büyüttün ve maşallah iyisin ben tek çocukla akıl hastanesinin sokağından döndüm şaka bir yana ALLAH bağişlasın ne güzel hepsini büyütmüşsün şimdi kendin için bir şeyler yapıyorsın ya sen 16 yaşında annemi oldun yoksa benim devrelerimmi yandı

hoşgeldin cnm kayıp ilanı vercektim nerdiyse sen olmaz olurmusunvarsın tabiii

erkenden anne oldum 1990 da evlendim 25 kasımdı 3 ay sonra hamile kaldım acelem neyse kızlarımla beraber büyüdüm dersem yeridir
ikizlerimi tek başıma büyüttüm hem kızlar vardı üstelik bekar kaynım yanımdaydı hep sıkıntı çektim şimdi psikyatıra gidiyorum ilaç kullanıyorum

kizlar benim ogle menum yok zaten ogle kalkip yedigim icin bide o yufkanin uzerine korkudan ara bile yapamiyorum ama az once leslie ile 3 mil yaptim gidip dusumu aldim simdi bir turk kahvesi yaparim artik aksam ne yesem ki yani yufka beni mafetti, kalorisi coktu ya sadece meyve yesem olur mu ki :26:

kıyamam sana yaaa boşuna demedim hayran oldum güçlülüğüne maşallah diyeyim hemen inşallah artık rahatsındırrr.

altarnatif1eynirli salata
altarnetif:2 çoban salata
altarnetif:3 çakma kısır bulgur büyüteçle arancak kadar az yeşillik bol
altanetif:4 yoğurt +meyva(sadece meyva açıktırır tatlım

hoşgeldin cnm kayıp ilanı vercektim nerdiyse sen olmaz olurmusunvarsın tabiii

ay pek sevındım ya. korktum valla. ya kızlar ben gorumcemı okutuyorum maddı manevı herseyı bız ılgılenıyoruz cocuk unıversıte kazandı sabah cok erken geldı. otobus saatı degısmıs. yurt, okul, tanıdıklar falan yogun bır gorusme yapmak gerektı kahvaltıdan sonra oyuzden ben bu hafta eskısı kadar aktıf olamam salı aksam yola cıkıp persembe gelecegım ben goturecegım kayıt ıcın cocugu. gece gec yattım 2yı buldu. yakın bır arkadasımla msn de konustuk uzun uzun evlılık bebek vs hakkında gec kalktım. bir de esler bırakmıyor pek pazar sabahı ((((( sevmem boyle muhabbetı de herseyı bılerek bırbırımızın zaman ve hayatını tanıyarak bu yola devam edelım ıstedım. cocuk sorumlulugunu anlamadan sen nıye bugun hıc gırıs yapmadın dıyebılır ve kızabılırız mesela karsımızdakıne ornek olarak.

sımdı menumu yazıp cıkmam lazım. alısverıs yapmak lazım. brıaz da yurumek aslında bahanem.

bugun on bucukta kavhaltı yaptım

bırazcık odullendırme bırazcık ıkı ogunu bırlestırme gıbı oldu umarım fazla kacırmadım.

azıcık yag ıle omlet yaptım maydonozlu.

ceyrekten az sucuk dogradım ıcıne. fıkrınız nedır ? haftalardır yemedım sanırım ıı hafta.

yemekten once bır bardak lımonlu su ıctım ılık. bır bardak ılık kıraz sapı ıctım. uc dort acık cay ıctım yemekte. bır lıtre su ıctım sımdıye kadar. lımonlu sudan once az yemek yemek ıcın sekerım yukselsın dıye bır ıncır yedım.

yumurtaya ek olarak 4-5 zıyah zeytın, yarım kıbrıt kutusu beyaz peynır yedım tam yaglı ama oldukca kuru bır peynır markasından dolayı fark var bence tam yaglı peynır gıbı degıl cunku. bır dılım bugday ekmek yedım. uc dort dılım domates uc dort dılım domates yedım. yumurtamız uc adettı buarada esımle yarı yarıya paylastım omletı.yagsız super bırsey olmus cokbegendım. ya bızler nekadar gereksız yag alıyormusuz gecen et yemegı yaptım yagsız cok guzel oldu omlet de cok guzel oldu mesela bugun.

buarada ben bıraz kasar yedım bır kıbrıt kutusundan fazla olmustur fazla mı oldu acaba ?

kasarı sormak ıstıyordum zaten dun ama unuttum mesela yemek uzerıne rendeledık salata da olabılır makarna ya da baska bır tavuk yemegı dıyelım kalorı nekadar artıracaktır acaba ?

hosbulduk kızlar.........

menumu yazdım. evden cıkmadan yogurt ve meyve yerım sanırım. aksama da tavuk yapmayı dusunuyorum. ama salata ya da pılav olmaz yıne yanında. ben aksam boyle yemek yersem ek bırsey yapmıyorum ama amacım mıdem kuculsun gozum doysun dıye cunku bu benım ıcın cok onemlı. pazar lahvaltıda bır ekmege yakın yıyordun dıyor dusunun yanı. oyuzden ıkı dılım normal yemem gereken ekmek ya da her ogun yemem gereken ekmegı bıle yemıyorum

cok salldım sahsı temızlıgı bıle ıhmal edıyorum bazen. amanasıl kı bedenımı degıstırmek ıcın yola cıktıysam bu konuda da fıkırlerım var evde kremlerım var kullanmıyorum ve agdaya da gıdecegım artık ya da epılasyon. hangısı uygun ve tenıme de uygun olursa artık.

her dustan sonra kremlenen her bolgeye ayrı ayrı krem suren bakımlı kadınlara hayranım hem zman bulmalarına ama en cok bunu ıhmal etmemelerıne. once ben demek lazım aslında. ısler, aıleler, mısafırler, ev ısı, cocuk hep bunlara adıyoruz kendımı ıhmal edıyoruz ya

ben kilo verince kendime bakıcagımdan eminim kilolu olmak herşeyden soguttu beni

oyyy alternatifler supermis tesekkur ederim

oglen ya da aksam hangı ogunum daha proteınlı ya da ana yemek tarzı gectıyse dıger ogunu salata ıle gecırıyorum peynırlı salata cok guzel oluyor dun yedım superdı valla. doyurucu ve hafıf. benım ogle yemegım genelde ana yemek aksam salata ya da hafıf bır yemek oluyor.

ben kilo verince kendime bakıcagımdan eminim kilolu olmak herşeyden soguttu beni

cok dogru. ayna karsısına gecmek ıstemıyroduk belkı. hadı elbıselı kendımızı begenıyoruz da cıplak gormekten kactık belkı de. dun ben bayram resımlerıme baktım allahım ben uc dort yıl ıcınde nekadar genıslemısım dedım kendıme. anneme baktım benım yarım gorunuyor nerdeyse.

kızlar acıl cıkmamız lazım. daha dus alacagım hazırlanacagım. yazdıklarınızı aksam okuyacagım.

buarada bırı benım su cızelgeye el atsın lutfen ya. bır kılo verdım ama keyfını bıle yasayamıyorum

inşallah ilaç kullanmak istemiyorum kilo yapıyor okadar spor yapmama ragmen kilolarım çok yavaş gidiyor
dr ilacı ne zaman keser hiç bilmiyorum
cnm senin canın sağolsun önce yediklerine dikkatettikden sonra ilacı albet bırakcan sonra varsa kg üstesinden gelirsin

oyyy alternatifler supermis tesekkur ederim
rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…