- Konu Sahibi haha de gec
-
vayy bir hemşehrim daha güzel memleketimin güzel insanı memnun oldum tanıştığıma SİNEM,bebişiçin zaman yeni yeni gelmiş niye malesef diyorsunki merak etme yakında olur burdan seni ay annelerineyollarız
ben 12 12 1976 dogumlu 95.5 kilo olan bir zayıflama adayıyım 4 çocugum var 2 kız 2 erkek kızımın teki 20 yaşında ünüye gidiyor küçük kızım 17 yaşında lisede anadolu bölümünde son senesine geçti .oglanlar ikiz bu sene liseye başlıcaklar
onlarda anadolu imam hatip okuyacaklar .birde sarı bir kedim var çok tatlı
bende cok memnun oldum duygucum, bir yildir korunmuyoruz eylulde doktora gidecem insallah dedigin olur kisa zamanda herseyin hayirlisi
kızlar benı de almıstınız degıl mı ?
hayırlı ve bol basarılı bır dıyet donemı dılıyorum.
mısafırım geldı, pazar gunu gec kalktım zaten gıremedım. bugun gec geldım dıye benı almaktan vazgectınız mı acaba ?
sana şu dk dan itibaren hayranım 4 çocuk büyüttün ve maşallah iyisin ben tek çocukla akıl hastanesinin sokağından döndüm şaka bir yana ALLAH bağişlasın ne güzel hepsini büyütmüşsün şimdi kendin için bir şeyler yapıyorsın ya sen 16 yaşında annemi oldun yoksa benim devrelerimmi yandı
msj atmıstınız ama valla emın olamadım gec kaldım. atıldım mı yoksa(((((((((((((((((((((((
erkenden anne oldum 1990 da evlendim 25 kasımdı 3 ay sonra hamile kaldım acelem neyse kızlarımla beraber büyüdüm dersem yeridir
ikizlerimi tek başıma büyüttüm hem kızlar vardı üstelik bekar kaynım yanımdaydı hep sıkıntı çektim şimdi psikyatıra gidiyorum ilaç kullanıyorum
kizlar benim ogle menum yok zaten ogle kalkip yedigim icin bide o yufkanin uzerine korkudan ara bile yapamiyorumama az once leslie ile 3 mil yaptim gidip dusumu aldim simdi bir turk kahvesi yaparim artik aksam ne yesem ki yani yufka beni mafetti, kalorisi coktu ya sadece meyve yesem olur mu ki :26:
kıyamam sana yaaa boşuna demedim hayran oldum güçlülüğüne maşallah diyeyim hemen inşallah artık rahatsındırrr.
altarnatif1eynirli salata
altarnetif:2 çoban salata
altarnetif:3 çakma kısır bulgur büyüteçle arancak kadar az yeşillik bol
altanetif:4 yoğurt +meyva(sadece meyva açıktırır tatlım
hoşgeldin cnm kayıp ilanı vercektim nerdiyse sen olmaz olurmusunvarsın tabiii
kızlar kendiniz için neyapıyorsunuz yani saldım çayıra mavlamkayıra(doğruyazmışımdırinşallah) 28 yaşındayım ve cildime bakmıyorum biryandan buraya çene yarıştırıp biryandanda bioderma ürünlerini inceliyorum kullanan varmı aranızda sizne yapıyorsunuzkendiniz için????
ben kilo verince kendime bakıcagımdan eminim kilolu olmak herşeyden soguttu benicok salldım sahsı temızlıgı bıle ıhmal edıyorum bazen. amanasıl kı bedenımı degıstırmek ıcın yola cıktıysam bu konuda da fıkırlerım var evde kremlerım var kullanmıyorum ve agdaya da gıdecegım artık ya da epılasyon. hangısı uygun ve tenıme de uygun olursa artık.
her dustan sonra kremlenen her bolgeye ayrı ayrı krem suren bakımlı kadınlara hayranım hem zman bulmalarına ama en cok bunu ıhmal etmemelerıne. once ben demek lazım aslında. ısler, aıleler, mısafırler, ev ısı, cocuk hep bunlara adıyoruz kendımı ıhmal edıyoruz ya
oyyy alternatifler supermistesekkur ederim
ben kilo verince kendime bakıcagımdan eminim kilolu olmak herşeyden soguttu beni
cnm senin canın sağolsun önce yediklerine dikkatettikden sonra ilacı albet bırakcan sonra varsa kg üstesinden gelirsininşallah ilaç kullanmak istemiyorum kilo yapıyor okadar spor yapmama ragmen kilolarım çok yavaş gidiyor
dr ilacı ne zaman keser hiç bilmiyorum
rica ederimoyyy alternatifler supermistesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?