- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.841
Duygu hayırdır canım, bir sebebi var mı sıkıntının, yoksa regl olduğun için mi? Çok az yemişsin bugün. Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Duygu hayırdır canım, bir sebebi var mı sıkıntının, yoksa regl olduğun için mi? Çok az yemişsin bugün. Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Pomo, ben de Penelope Cruz'u çok severim. Almadovar filmlerinde izlemiştim ilk olarak, şimdi Amerikan yapımı filmlerde oynuyor, son zamanlarda woody allen filmlerinde oynuyor. Esmer güzeli hatun, ben de severim esmerleri, insan kendinde olmayanı daha çok beğeniyor.
Ben de saçımı boyuyordum ama en son bakır rengini akıtmaya çalışırken yaktılar saçımı, ben de kısacık kestirdim (zaten uzun değildi ama oğlan çocuğu gibi oldum). Şimdi kendi rengim, bir müddet kullanmak istiyorum, arada beyazlar canımı sıkıyor ama şimdilik boyamama kararı aldım. Sadece birazcık uzasın istiyorum:)
benimde saçlarım bakır dore kendin boyuyorum memnunum rengimden
Ben aktığı için hoşlanmadım, yastık falan boyanıyordu. Yoksa bakır tonlarını seviyorum, benim kendi rengimde de hafif bakırlık var zaten.
bu can sıkıntısından dolayı yemege saldırmalarımın önüne nasıl geçecegim yaaa bir türlü ögrenemedim gitti
benimde saçlarım bakır dore kendin boyuyorum memnunum rengimden
Pomo, ben de Penelope Cruz'u çok severim. Almadovar filmlerinde izlemiştim ilk olarak, şimdi Amerikan yapımı filmlerde oynuyor, son zamanlarda woody allen filmlerinde oynuyor. Esmer güzeli hatun, ben de severim esmerleri, insan kendinde olmayanı daha çok beğeniyor.
Ben de saçımı boyuyordum ama en son bakır rengini akıtmaya çalışırken yaktılar saçımı, ben de kısacık kestirdim (zaten uzun değildi ama oğlan çocuğu gibi oldum). Şimdi kendi rengim, bir müddet kullanmak istiyorum, arada beyazlar canımı sıkıyor ama şimdilik boyamama kararı aldım. Sadece birazcık uzasın istiyorum:)
kızlar ne güzel sabahtan yemeğimi yapmıştım herşey hazırdı eşim eve gelmeden canımı sıktı bide gelirken çiğköfte almış sinirden 4 tane yedim bide üstüne kek yedim dahada yemeğe saldırasım vardıda sakız attım agzıma hertür eleştiriye hazırım kızlar zaten bikaç gündür bir türlü düzen otutturamadımmmmmm
2 haftada 2.100 gr. vermişim benim aylardır kendim için yaptıgım en iyi şey kendimi uzun zamandır bukadar iyi hissetmiyordum ama bugün herşey tepetaklak oldu ama inşallah Allahın izniyle herşey yarından itibaren gene yoluna girecek tekrar tekrar aynı kısır döngüye girmek istemiyorummmm kızlar lütfen motivasyonumuzu kaybetmeyelim beni lütfen uyarın ikaz edin ama sakın beni bana bırakmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?