Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Öğleden sonra işler yoğundu epey yazmışsınız kızlar, sayfaları anca okudum. Ben öğlen yediğim fazla kalorili yemeği dengelemek için 1 koca kase salata yaptım kendime. Bir de ufaktan tatlı canım istemeye başladı, bu durumda salata kesmez beni diye pirinç lapası da yaptım. Yanlış hatırlamıyorsam diyetlerde öneriliyordu, yağ hiç koymadım yarı yarıya süt (yarım yağlı) ve su koyarak pişirdim. Ben de bugün yediklerimi bir topluca yazayım;

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı lor
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- 2 dilim hindi salam (1 tanesi 10 kalori)
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve

Ara:
- 3 tane form limon lifli bisküvi

Öğle:
- 1 porsiyon yoğurtlu köfte (altında pidesi vardı)
(ne yazık ki hepsini yedim)

Ara:
- 2 adet kuru kayısı

Akşam:
- 1 büyük kase yağsız, limonlu salata
- 1 küçük kase pirinç lapası

Yapabilirsem Leslie 3 mil yapacağım ama pek umudum yok.

Pomo, ben de Penelope Cruz'u çok severim. Almadovar filmlerinde izlemiştim ilk olarak, şimdi Amerikan yapımı filmlerde oynuyor, son zamanlarda woody allen filmlerinde oynuyor. Esmer güzeli hatun, ben de severim esmerleri, insan kendinde olmayanı daha çok beğeniyor.
Ben de saçımı boyuyordum ama en son bakır rengini akıtmaya çalışırken yaktılar saçımı, ben de kısacık kestirdim (zaten uzun değildi ama oğlan çocuğu gibi oldum). Şimdi kendi rengim, bir müddet kullanmak istiyorum, arada beyazlar canımı sıkıyor ama şimdilik boyamama kararı aldım. Sadece birazcık uzasın istiyorum:)

Duygu hayırdır canım, bir sebebi var mı sıkıntının, yoksa regl olduğun için mi? Çok az yemişsin bugün. Yapabileceğimiz bir şey var mı?

sıkıldığım bir sebep var regl dönemindeolman olayı büyütmeme sebep oluyor malesef ilgin içinçoktşk ediyorummm yardım etmişkadaroldunnn

Duygu hayırdır canım, bir sebebi var mı sıkıntının, yoksa regl olduğun için mi? Çok az yemişsin bugün. Yapabileceğimiz bir şey var mı?

benimde saçlarım bakır dore kendin boyuyorum memnunum rengimden

Ben aktığı için hoşlanmadım, yastık falan boyanıyordu. Yoksa bakır tonlarını seviyorum, benim kendi rengimde de hafif bakırlık var zaten.

benimde aktıilk başlarda ama aktıkçarengidegüzelleşti şimdi akmıyor tabiii kendidoğa saçım dışında ilkkez bir rengi sevdimm

ben de toplam da yediklerimi yazayımmm

sabah:
1 domates (14)
2 salatalık (22)
1 yumurta (80)
kibrit kutusunda peynir (30)
3 zeytin (30)
2 dilim kızarmış kepek ekmeği (120)
şekersiz çay (0)

=296 kalori

ara:
1 şeftali (60)

öğlen:

2 ızgara köfte (160)
1 domates (14)
1 salatalık (11)
1 közlenmiş biber (demin yanlışlıkla kızarmış yazmışım ) (15) bunun kalorisinden emin değilim ama :/
2 dilim kepek ekmeği (120)

=320 kalori

ara:
1 salatalık (11)

akşam:

bugün bir ızgaradır gidiyorum
tavuk göğsü (ızgara) (300)
1 domates (14)
2 salatalık (22)

=336 kalori

ve de toplaaam: 1023 kalori :) ve de 3 lt su içtim şu andan itibaren ağzımı kilitledim başka da bir şey yemek yokk :) 2. günüm de bitti çok şükür yarın görüşmek üzeree kızlar

kızlar ne güzel sabahtan yemeğimi yapmıştım herşey hazırdı eşim eve gelmeden canımı sıktı bide gelirken çiğköfte almış sinirden 4 tane yedim bide üstüne kek yedim dahada yemeğe saldırasım vardıda sakız attım agzıma hertür eleştiriye hazırım kızlar zaten bikaç gündür bir türlü düzen otutturamadımmmmmm

bu can sıkıntısından dolayı yemege saldırmalarımın önüne nasıl geçecegim yaaa bir türlü ögrenemedim gitti

2 haftada 2.100 gr. vermişim benim aylardır kendim için yaptıgım en iyi şey kendimi uzun zamandır bukadar iyi hissetmiyordum ama bugün herşey tepetaklak oldu ama inşallah Allahın izniyle herşey yarından itibaren gene yoluna girecek tekrar tekrar aynı kısır döngüye girmek istemiyorummmm kızlar lütfen motivasyonumuzu kaybetmeyelim beni lütfen uyarın ikaz edin ama sakın beni bana bırakmayınnn

ben esmer aslında cok begenmem. sarısın daha cok severım. mesela charlize theron, scarlet johnsonn cok begenırım. ama penelope cruz'u yuz hatları, kaşı goz guzellıgı ve zarıflıgınden dolayı cok cok begenıyorum.

beyazlar benım de cıkıyor evlendıgımden berı. kulaklarımın kenarında 5-6 adet oluyor. annemın erken beyazladı, babamın da. onlara cekmısım anlasılan.

ben boyamak ıstıyorum, 4-5 aydır sıyaha yakın gıdıyorum. sıkılmadım desem yerıdır.

Eki Görüntüle 513305

Eklentiler

• $30112010145443.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 49

bu esler hep boyle. bır bakarsın mutlu mesutsun bır bakarsın sınırlerını zıplatır, sankı bogmak ıstersın okadar sınırlendırır. ben esıme sınırlendıgım ıcın kendımı tamamen bıraktım evlendıkten sonra. hatta bebek tedavısıne bıle gıtmedım, hatta bebegı bıle ıkı yıldır hıc dusunmuyordum kafamdan sılmıstım sandkı. ona kızıp, dıyetımı bırakmıstım mesela. ama ona kızıp, daha guclu daha saglıklı daha guzel olmak gerektıgını anladım, yemege saldırmayacagız, kızdıysak yuruyus yapmaya calısacagız, muzık dınleyecegız ya da fılm ızleyecegız kendı basıma, uzak kalacagız ondan bıraz. ben boyle yapıyorum elımden geldıkce bır kac yıldır boyleyım

evet dun kotu olmus ama pes etme lutfen. sankı sıfırdan baslıyormus gıbı dusunme. bu hafta dıkkat edersen ve spora da yuklenırsek, o koftelerden eser kalmaz bıle.

kızlar günaydın buarada :))))))))

dün sabah :

ballı-lımonlu-sırke ılık su bır bardak
ıkı tam bugday ekmegınden yagsız tost- lor peynır ve domateslı
bır kucuk kutu ayran
ıkı taze yesıl bıber

ara
bır kucuk domates
500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı

oglen : kızartma patlıcan ve bıber ( tava gıbı olmus ama bıraz kızartılmıs ) 2 kasık yedım

ıkı kasık pılav, ıkı kasık donates salatalık maydonoz salata
bır cay bardagı cacık

yemek sonrası, ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan. 915 adım = 43,80 kalorı

ara :
bır yesıl cay. bır hayıt tohumu cay. bır cevız bır ıncır.
500 ml su
1 salatalık
1 domates

Akşam yemeğinden önce = 3661 adım =180,40

Akşam
3 kaşık tavuk yemegi( kuşbaşı şeklinde- Pazar günü yediğimin aynısı )
2 kaşık yoğurt
2 yeşil biber
Bir kase tarhana çorbası

Yemekten sonra meyveli soda.

Suyu 2,5 lt tamamladım.
İki gündür işten geç çıkmak zorunda kalıyorum, yemeklerim önceden hazır olmasına rağmen, 8’de yemiş oluyorum.

bugunku menum :

sabah

ballı-sirke-limonlu ılık su
bir kuru ceviz
corn flakes-yarım yaglı süt
bir kuru kayısı
2 ceviz
15 leblebi.
1 buyuk ılık sekersız cay

az oluyor dedıgınız ıcın, sabah bıraz cesıtlendırdım, ogleye kadar bir elma, su ve bıtkı cayları dusunuyorum ara olarak.

kızlar hepinize günaydın....sinir oldum alıntı yapamıyorum bi sorun var..

duygu canım inşallah düzelmiştir moralin.. seni özledik.inşallah bugün cıvıl cıvıl çıkarsın yine karşımıza..insan bazen moralsiz ve isteksiz olabiliyor... bunda regl olman ve mevsimsel geçişler etkilidir belki..

kzılar fıstık gibi hatunları eklemişsiniz valla penelopesi, scarletti,charlize si ne arasan var.. ben de çok beğenirim bu kadınları tabi filmlerini de..

ay hadi herkes gelsin hemen de sohbete başlayalım.. dün okuldan gittikten sonra giremedim.. evde kadın vardı.. genel temizlik yaptırdım kendim de uğraştım biraz sonra yürüyüşe gittik..

dünkü menümü yazmayı unutmuşum hemen yzyım

kahvaltı
yarım bazlama
1 kk peynir
10 zeytin
1tk bal

ara
2 bisküvi yulaflı kepekli

öğle
1 kase tarhana çorbası
çeyrek bazlama

ara yapamadım

akşam
1 kase patates salatası (patatesi ve yağı oldukça az yeşilliği bol)
1 çay tabağı kadar yağı oldukça az kısır
1 bardak ayran

sonra yürüyüşe gittik. bay hızlı 40 dk yürüdük.

sonra da 1 fincan sütlü nescafe içtim..ay menüme şöyle bi baktım da resmen karbonhidrat patlaması olmuş bugün kesin dengelemeliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…