Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

dünkü krizim geçti çok şükür gerçi şuan bunu bile yazarken korkarak yazıyorum inşalalh birdaha dün akşamki gibi içimdeki canavar uyanmaz herneyse bu sabah güne güzel bir kahvaltıyla başladım

kahvaltı : 1 dilim tam bugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
1 domates
2 ince dilim salam
2 zeytin
1 fincan şekersiz yeşilçay

duygu eskisi gibi lütfen buraya bizimle olmaya gel özledik seni senin uyarıların bizim için önemli inşallah çabucak biter sıkıntılarınnn canım

pomo canım bu sadece benim fikrim sarı boya insanı yaşından büyük gösterebiliyor bide bu eklediğin gibi 2 renkli olanlar dahada büyük gösteriyor bende hemen hemen her tonu yaptım kızıldan röfleye kendimi en rahat kahve tonlarında iyi hissettim tabiki en iyisini kendin için yine sen bilirsin bu ara bende bakırlara sarmaya başladım bakalım cesaret edebilecekmiyim

Portakal suyu hazır ama şekersiz, yani kalori olarak taze sıkma gibi:)
Ben bir gün önceden ıslayıp sonra düdüklüde haşlıyorum, pişireceğimi pişiriyorum, kalanını poşetlere koyup buzluğa atıyorum, sonra hazır olarak kullanıyorum. Ben bir iki kere ıslatmadan düdüklüde haşladım direk ve beni rahatsız etmişti, ıslayınca gazı epey gidiyor sanırım.

günaydın kızlarrr hepimiz için çokkk güzel bir gün olsun inşallahhhh

size de günaydın kızlar.. hoşgeldiniz..duygu umarım hemen toparlanırsın...
hıımm anladım.. ama ev yapımı bile olsa biliyorsun ancak 2-3 portakaldan bir bardak su çıkar ve bu yüzden kaloir ve şeker açısından dikkat etmek gerekir..

acnım aynen ben de bir gün önce ıslarım yoksa pişmiyo zaten..

Duygu bence bugün biraz çık, deniz kenarında yürü, ya da kemeraltına git, hisar'da kahve iç, gümüşçüleri gez, kafan dağılır biraz. Birine canın sıkıldıysa, onun çok hasta olabileceğini düşün (Allah korusun), ben öyle düşününce kızgınlığım çok azalıyor, duruma göre geçiyor bile. Yani en önemlisi sağlık demenin farklı bir versiyonu, özledim senin neşeli hallerini..

kızlar evi toparlayıp kızın beslenme çantasını hazırlayıp işe geçmem gerek işten bi ara bakmaya girerim

bide size bi akıl danışacaktım benim kahvaltı yapmam 10 u buluyor işe gidince saat 1 gibi eşim karnım acıktı hadi yemek yiyelim diyor.kahvaltı alışkanlıgı yok eşimde ögle yemeğinde kahvaltılık yemeye başladı bu hafta ben çok aç olmasamda mecburen eşlik etmek zorunda kalıyorum yoksa eşim küsüyor herneyse benim sabahla ögle arası hem aynı oluyor hemde saatleri birbirine yakın oluyor ne yapacagımı şaşırdım .sabahları erken kalkamıyorum ilaçlardan herhalde baygın gibi yatıyorum buna nasıl bi düzen kurmam gerek diyorumki sabahları kahvaltımı biraz daha erkene çeksem ve eşim kahvaltılık yerken bende cornflakes müsli tarzı bişiyler mi yesem sabah kahvaltılık ögle kahvaltılık bööö olacagım yoksa inşallah bu kahvaltılık yeme sevdasından vazgeçerde bende rahat ederim ne yapsam kızlar yaa bu sürekli böyle olursa benim için zor olacak

eşinin kahvaltı ettiği yerde senin yemek yeme şansın yok mu???sadece kahvaltılık çeşitleri mi var.. bence kahvaltı için 10 u bekleme.. daha erken yapmaya çalış.. bir iki gün kendini zorla sonra uanmada problem olmaz zaten..canım bu ilaçların etkisinden hemen kurtulmak için bol türk kahvesi ve su içn...

bende özledim cnm toparlancam cnm merak etmeee çok sağ ol güzel yorumuniçinn
narin sana katılıyorum sarı saç hep bakım ister makyaj isterr,olgungösterir,en güze kramel,kahvelr,çikolatalarr çağla şikelin demet akalının rengine bayılıyorum mesela
toparlancam kaptan merak etmeeee

o işi yarın yapcamneslim öyle halsizimki tır geçmiş üstümden bi toparlanayımmm yarın çıkcam sağ ol tavsiyen için neslim

biraz geç oldu amma günaydın şekerlerrr bugün bir mutluluk var içimde

kahvaltım:
0.5 lt su
2 yumurta
2 salatalık
3 zeytin
kkutusu kadar peynir
1 kupa bardağında şekersiz çay

annemlere kahvaltı için menemen hazırlamıştım canım çok istedi şöyle 2 kaşık kadar yedimm dayanamadım

arada da 2 erik yemeyi düşünüyorum bugün az su içtim gideyim de su içiyim

günaydın kızlar kahvaltım
1 kb peynir 4 zeytin
1 yumurta 3 parça maydanoz
3 parça tere
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
2 fincan çay

kahvenin vermiş olduğu enerjiyle güzel bir sebze çorbasıyaptımoğluma tereyağlı bana yağsızzz az sonra bol pul biberle yicemm kızlar galiba biraz daha iyiyim

kahvenin vermiş olduğu enerjiyle güzel bir sebze çorbasıyaptımoğluma tereyağlı bana yağsızzz az sonra bol pul biberle yicemm kızlar galiba biraz daha iyiyim

Afiyet olsun canım, ben de çok severim sebze çorbasını, daha iyi olmana sevindim, çorbadan sonra daha da iyi olacaksın:))

Ben bugün kahveyi kahvaltıdan biraz sonra içmiştim, ara öğünüm o oldu. Öğle yemeğinde de taze fasulye ve yoğurtlu patlıcan yedim. 4'er kaşık civarıydı sanırım, 1 ince dilim de beyaz ekmek yedim. Akşamüstü iyi hissedersem yüzmeye gideceğim, hala regl olamadım, bari yüzüp hem stres hem kalori atayım.

canım işyerinde mutfagımız var orada hazırlatıyor yardımcı bayana.personel için gelen yemeklerse genelde hep karbonhidrat bombası oluyor bende dışardan ızgara falan isterim artık.bugün beni bekleme sen ye dedim çok şükür yemiş ben gelesiye kadar.ben daha önce hiç böyle bi ilaç yan etkisi görmedim gerçektende fena hastaymışım eşim resmen ölü gibi uyuyorsun dedi.ben genelde ayakta geçiririm hastalıgı ciddiye almam ama bu seferki bayag zorladı beni
65 tim şu an 58.3 üm 55 olmak istiyorum kilo cetvelinide yapamadım sinir oldum

ne güzel bi rakam o öyle ben 5 li rakamların hayalini bile kurmadım şu güne kadar en son üniversitede 57 kiloydum
afiyet olsun canım ne güzel bak biyerlerden bi şekilde başlayıp kara bulutları dagıtmak gerek

nesli daha öncede sormuştum cevap verdiysen görmedim lütfen kusura bakma canım kaç yaşındasın evlimisin ve ne mesleği icra ediyorsun merak ettim

Kızlar, birisi sebze yemeklerini sormuştu, okudum ama hangi sayfadaydı bilmiyorum. Ben sulu yemekleri çok severim. Hem geleneksel olanları, hem yeni denemeleri. Ben akşama kereviz yemeği yapacağım mesela, bilmeyenler için fikir olabilir. Kereviz, patates ve havuçla yapıyorum ve portakal suyu koyuyorum içine, çok lezzetli oluyor, tavsiye ederim.
Kabakla mücver güzel oluyor, fırında olunca kek gibi oluyor ve hoşuma gitmiyordu. En son her zaman kızartmalık olarak yaptığım tarifi aynen yapıp fırına sürdüm ve çok güzel oldu. Tadı da kızarmış gibi oldu. Tariflerde genelde fırında mücverde un miktarını artırıyorlar ama inanın hiç gerek yok, tecrübeyle sabittir.
Bir de geçen sene öğrendiğim bir yemek var, o da çok güzel. Kabakların kabukları soyuluyor ve onlarla yapılıyor, girit yemeği. Hem pratik, hem lezzetli, hem sağlıklı:)

nesli daha öncede sormuştum cevap verdiysen görmedim lütfen kusura bakma canım kaç yaşındasın evlimisin ve ne mesleği icra ediyorsun merak ettim

Sen kusura bakma, görmemişim çünkü sorduğunu. 34 yaşındayım, evliyim ve mühendisim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))

Nazenin senin boyun kaç şekerim? Hedef 60 kg, bir de 50'li rakamları en son lisede gördüm demişsin merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…