- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.881
kahvaltın gayet güzel bol çeşitli.. peki meyve suyu hazır mı ev yapımımı??hazırsa zaten acayip cıss bişey biliyorsun nesli..
canım gaz meselesi değil sanki onlar vücudumdan atılmıyor eritilmiyor da kilo olarak kalıyormuş gibi geliyor.. valla bildiğin düdüklüde pişirme yaparım ben sen nasıl pişiryorsun ki???
herkeze günaydınnn
dünden iyiyim cnm sağ ol ama birkaç günü bulur toparlanmamtekrar tşk ederim.
dün malum düzgünbeslenemedim akşam 3 mürdüm eriği biraz üzün yedim
sabah yemek için yedim k fleks biraz ceviz ufaladım böyle iştee kızlarrr
günaydın kızlarrr hepimiz için çokkk güzel bir gün olsun inşallahhhh
hıımm anladım.. ama ev yapımı bile olsa biliyorsun ancak 2-3 portakaldan bir bardak su çıkar ve bu yüzden kaloir ve şeker açısından dikkat etmek gerekir..Portakal suyu hazır ama şekersiz, yani kalori olarak taze sıkma gibi:)
Ben bir gün önceden ıslayıp sonra düdüklüde haşlıyorum, pişireceğimi pişiriyorum, kalanını poşetlere koyup buzluğa atıyorum, sonra hazır olarak kullanıyorum. Ben bir iki kere ıslatmadan düdüklüde haşladım direk ve beni rahatsız etmişti, ıslayınca gazı epey gidiyor sanırım.
herkeze günaydınnn
dünden iyiyim cnm sağ ol ama birkaç günü bulur toparlanmamtekrar tşk ederim.
dün malum düzgünbeslenemedim akşam 3 mürdüm eriği biraz üzün yedim
sabah yemek için yedim k fleks biraz ceviz ufaladım böyle iştee kızlarrr
kızlar evi toparlayıp kızın beslenme çantasını hazırlayıp işe geçmem gerek işten bi ara bakmaya girerim
bide size bi akıl danışacaktım benim kahvaltı yapmam 10 u buluyor işe gidince saat 1 gibi eşim karnım acıktı hadi yemek yiyelim diyor.kahvaltı alışkanlıgı yok eşimde ögle yemeğinde kahvaltılık yemeye başladı bu hafta ben çok aç olmasamda mecburen eşlik etmek zorunda kalıyorum yoksa eşim küsüyor herneyse benim sabahla ögle arası hem aynı oluyor hemde saatleri birbirine yakın oluyor ne yapacagımı şaşırdım .sabahları erken kalkamıyorum ilaçlardan herhalde baygın gibi yatıyorum buna nasıl bi düzen kurmam gerek diyorumki sabahları kahvaltımı biraz daha erkene çeksem ve eşim kahvaltılık yerken bende cornflakes müsli tarzı bişiyler mi yesem sabah kahvaltılık ögle kahvaltılık bööö olacagım yoksa inşallah bu kahvaltılık yeme sevdasından vazgeçerde bende rahat ederim ne yapsam kızlar yaa bu sürekli böyle olursa benim için zor olacak
bende özledim cnm toparlancam cnm merak etmeee çok sağ ol güzel yorumuniçinnduygu eskisi gibi lütfen buraya bizimle olmaya gel özledik seni senin uyarıların bizim için önemli inşallah çabucak biter sıkıntılarınnn canım
pomo canım bu sadece benim fikrim sarı boya insanı yaşından büyük gösterebiliyor bide bu eklediğin gibi 2 renkli olanlar dahada büyük gösteriyor bende hemen hemen her tonu yaptım kızıldan röfleye kendimi en rahat kahve tonlarında iyi hissettim tabiki en iyisini kendin için yine sen bilirsin bu ara bende bakırlara sarmaya başladım bakalım cesaret edebilecekmiyim
toparlancam kaptan merak etmeeeesize de günaydın kızlar.. hoşgeldiniz..duygu umarım hemen toparlanırsın...
hıımm anladım.. ama ev yapımı bile olsa biliyorsun ancak 2-3 portakaldan bir bardak su çıkar ve bu yüzden kaloir ve şeker açısından dikkat etmek gerekir..
acnım aynen ben de bir gün önce ıslarım yoksa pişmiyo zaten..
Duygu bence bugün biraz çık, deniz kenarında yürü, ya da kemeraltına git, hisar'da kahve iç, gümüşçüleri gez, kafan dağılır biraz. Birine canın sıkıldıysa, onun çok hasta olabileceğini düşün (Allah korusun), ben öyle düşününce kızgınlığım çok azalıyor, duruma göre geçiyor bile. Yani en önemlisi sağlık demenin farklı bir versiyonu, özledim senin neşeli hallerini..
canım maşallah çok güzel bir bayansın kilo cetvelin yok kaç kilosun merak ettim ve hedefin kaç kilo
kahvenin vermiş olduğu enerjiyle güzel bir sebze çorbasıyaptımoğluma tereyağlı bana yağsızzz az sonra bol pul biberle yicemm kızlar galiba biraz daha iyiyim
eşinin kahvaltı ettiği yerde senin yemek yeme şansın yok mu???sadece kahvaltılık çeşitleri mi var.. bence kahvaltı için 10 u bekleme.. daha erken yapmaya çalış.. bir iki gün kendini zorla sonra uanmada problem olmaz zaten..canım bu ilaçların etkisinden hemen kurtulmak için bol türk kahvesi ve su içn...
65 tim şu an 58.3 üm 55 olmak istiyorum kilo cetvelinide yapamadım sinir oldum
afiyet olsun canım ne güzel bak biyerlerden bi şekilde başlayıp kara bulutları dagıtmak gerekkahvenin vermiş olduğu enerjiyle güzel bir sebze çorbasıyaptımoğluma tereyağlı bana yağsızzz az sonra bol pul biberle yicemm kızlar galiba biraz daha iyiyim
nesli daha öncede sormuştum cevap verdiysen görmedim lütfen kusura bakma canım kaç yaşındasın evlimisin ve ne mesleği icra ediyorsun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?