- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.861
kızlar hepinize günaydın....sinir oldum alıntı yapamıyorum bi sorun var..
duygu canım inşallah düzelmiştir moralin.. seni özledik.inşallah bugün cıvıl cıvıl çıkarsın yine karşımıza..insan bazen moralsiz ve isteksiz olabiliyor... bunda regl olman ve mevsimsel geçişler etkilidir belki..
kzılar fıstık gibi hatunları eklemişsiniz valla penelopesi, scarletti,charlize si ne arasan var.. ben de çok beğenirim bu kadınları tabi filmlerini de..
ay hadi herkes gelsin hemen de sohbete başlayalım.. dün okuldan gittikten sonra giremedim.. evde kadın vardı.. genel temizlik yaptırdım kendim de uğraştım biraz sonra yürüyüşe gittik..
dünkü menümü yazmayı unutmuşum hemen yzyım
kahvaltı
yarım bazlama
1 kk peynir
10 zeytin
1tk bal
ara
2 bisküvi yulaflı kepekli
öğle
1 kase tarhana çorbası
çeyrek bazlama
ara yapamadım
akşam
1 kase patates salatası (patatesi ve yağı oldukça az yeşilliği bol)
1 çay tabağı kadar yağı oldukça az kısır
1 bardak ayran
sonra yürüyüşe gittik. bay hızlı 40 dk yürüdük.
sonra da 1 fincan sütlü nescafe içtim..ay menüme şöyle bi baktım da resmen karbonhidrat patlaması olmuş bugün kesin dengelemeliyim...
ben esmer aslında cok begenmem. sarısın daha cok severım. mesela charlize theron, scarlet johnsonn cok begenırım. ama penelope cruz'u yuz hatları, kaşı goz guzellıgı ve zarıflıgınden dolayı cok cok begenıyorum.
beyazlar benım de cıkıyor evlendıgımden berı. kulaklarımın kenarında 5-6 adet oluyor. annemın erken beyazladı, babamın da. onlara cekmısım anlasılan.
ben boyamak ıstıyorum, 4-5 aydır sıyaha yakın gıdıyorum. sıkılmadım desem yerıdır.
Eki Görüntüle 513301 Eki Görüntüle 513302 Eki Görüntüle 513303 Eki Görüntüle 513304 Eki Görüntüle 513305 Eki Görüntüle 513306
valla iyiyim çok şükür pomocum.. gündelil işlerle uğraşıp duruyorum..işte benim dünü telei etmem gerek.. bugün akşama patlıcan yemeği yapıcam inş..nasılsın canım ?
evet dun karbonhıdrat cok olmussun, proteın olsa ıyı olurdu ne bılıyım bır kırmızı et, balık ya da tavuk. bazlamalar fazla olmus.
evet ben ekledım o hatunları gaza gelelım dıye :))))))))
aynen ben soracaktım ama dedim belki geçmiş sayfalarda benim kaçırdığım bişey konuşmuşlardır o yüzden eklemiştir dedim hatta :))))kızlar o merdıven ne alaka dıyeceksınız :)))))))) yenı farkettım. ısımle alakalı bırseydı kusura bakmayın :)))))))
ya kızlar sizde de oluyor mu bu bilmiyorum ama ben kuru fasülye ya da nohut yediğimde sanki onları vücudumdan atamıyorum ve ne kadar az yersem yiyeyim kilo aldırıyormuş gibi geliyo..zaten kan grubuna göre diyette 0 grubunun baklagilden uzak durması gerektiği yazıyordu...
kahvaltın gayet güzel bol çeşitli.. peki meyve suyu hazır mı ev yapımımı??hazırsa zaten acayip cıss bişey biliyorsun nesli..Günaydın kızlar, ben de kahvaltımı yazayım öncelikle;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 çay kaşığı Antep salçası
- 1 kk pınar beyaz peynir
- 2 tane ceviz
- 1 haşlanmış yumurta
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 bardak portakal suyu
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
bugün işe geç gideceğim biraz, hala evdeyim, çıkmadan ara öğün olarak kuru kayısı falan alacağım yanıma.
canım gaz meselesi değil sanki onlar vücudumdan atılmıyor eritilmiyor da kilo olarak kalıyormuş gibi geliyor.. valla bildiğin düdüklüde pişirme yaparım ben sen nasıl pişiryorsun ki???Bence pişme şeklinden dolayı gaz yapıp rahatsız ediyordur. Benim de kan grubum 0 ama ben baklagilleri çok severim.
ya kızlar sizde de oluyor mu bu bilmiyorum ama ben kuru fasülye ya da nohut yediğimde sanki onları vücudumdan atamıyorum ve ne kadar az yersem yiyeyim kilo aldırıyormuş gibi geliyo..zaten kan grubuna göre diyette 0 grubunun baklagilden uzak durması gerektiği yazıyordu...
valla iyiyim çok şükür pomocum.. gündelil işlerle uğraşıp duruyorum..işte benim dünü telei etmem gerek.. bugün akşama patlıcan yemeği yapıcam inş..
aynen ben soracaktım ama dedim belki geçmiş sayfalarda benim kaçırdığım bişey konuşmuşlardır o yüzden eklemiştir dedim hatta :))))
ya zeyca nerelerde hala gelmedi......
Günaydın kızlar, ben de kahvaltımı yazayım öncelikle;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 çay kaşığı Antep salçası
- 1 kk pınar beyaz peynir
- 2 tane ceviz
- 1 haşlanmış yumurta
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 bardak portakal suyu
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
bugün işe geç gideceğim biraz, hala evdeyim, çıkmadan ara öğün olarak kuru kayısı falan alacağım yanıma.
aBu arada bu kadar fotoğraf ve saç rengi muhabbetinin üstüne, benim de saçımı boyayasım geldi, yok ama biraz daha durayım, kendi saçını kullanmak ta rahatlık ama beyazlar gözüme fena takılıyor.
Bu arada bu kadar fotoğraf ve saç rengi muhabbetinin üstüne, benim de saçımı boyayasım geldi, yok ama biraz daha durayım, kendi saçını kullanmak ta rahatlık ama beyazlar gözüme fena takılıyor.
a
aynen benim de boyayasım geldi valla..
ama benim doğal saç rengim eklediğim resimdekiyle aynı..ben de şöyle acayip bi kızıl isteği var..kışkırtıcı bi kızıl
beyaz tenliysen muhtemelen bi çok renk yakışacaktır..resimdeki renk de çok hoş gerçekten... kaşların koyu renk değilse güzel olabilir yoksa kaşları da uydurman gerekecek..ben baslattım :)))))) suclu benım.
ben de ıstıyorum boyamak.
Eki Görüntüle 513334
bu renk yapsam dıyorum buaralar ????? beyaz tenlıyım, sarı denedım yakısıyor.
hatta sapıttım, yesıl lens mı alsam dıyorum bu aralar ? :))))))
beyaz tenliysen muhtemelen bi çok renk yakışacaktır..resimdeki renk de çok hoş gerçekten... kaşların koyu renk değilse güzel olabilir yoksa kaşları da uydurman gerekecek..
herkeze günaydınnnkızlar hepinize günaydın....sinir oldum alıntı yapamıyorum bi sorun var..
duygu canım inşallah düzelmiştir moralin.. seni özledik.inşallah bugün cıvıl cıvıl çıkarsın yine karşımıza..insan bazen moralsiz ve isteksiz olabiliyor... bunda regl olman ve mevsimsel geçişler etkilidir belki..
kzılar fıstık gibi hatunları eklemişsiniz valla penelopesi, scarletti,charlize si ne arasan var.. ben de çok beğenirim bu kadınları tabi filmlerini de..
ay hadi herkes gelsin hemen de sohbete başlayalım.. dün okuldan gittikten sonra giremedim.. evde kadın vardı.. genel temizlik yaptırdım kendim de uğraştım biraz sonra yürüyüşe gittik..
dünkü menümü yazmayı unutmuşum hemen yzyım
kahvaltı
yarım bazlama
1 kk peynir
10 zeytin
1tk bal
ara
2 bisküvi yulaflı kepekli
öğle
1 kase tarhana çorbası
çeyrek bazlama
ara yapamadım
akşam
1 kase patates salatası (patatesi ve yağı oldukça az yeşilliği bol)
1 çay tabağı kadar yağı oldukça az kısır
1 bardak ayran
sonra yürüyüşe gittik. bay hızlı 40 dk yürüdük.
sonra da 1 fincan sütlü nescafe içtim..ay menüme şöyle bi baktım da resmen karbonhidrat patlaması olmuş bugün kesin dengelemeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?