Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

nasılsın canım ?

evet dun karbonhıdrat cok olmussun, proteın olsa ıyı olurdu ne bılıyım bır kırmızı et, balık ya da tavuk. bazlamalar fazla olmus.

evet ben ekledım o hatunları gaza gelelım dıye :))))))))

kızlar o merdıven ne alaka dıyeceksınız :)))))))) yenı farkettım. ısımle alakalı bırseydı kusura bakmayın :)))))))

valla iyiyim çok şükür pomocum.. gündelil işlerle uğraşıp duruyorum..işte benim dünü telei etmem gerek.. bugün akşama patlıcan yemeği yapıcam inş..

kızlar o merdıven ne alaka dıyeceksınız :)))))))) yenı farkettım. ısımle alakalı bırseydı kusura bakmayın :)))))))
aynen ben soracaktım ama dedim belki geçmiş sayfalarda benim kaçırdığım bişey konuşmuşlardır o yüzden eklemiştir dedim hatta :))))

ya zeyca nerelerde hala gelmedi......

ya kızlar sizde de oluyor mu bu bilmiyorum ama ben kuru fasülye ya da nohut yediğimde sanki onları vücudumdan atamıyorum ve ne kadar az yersem yiyeyim kilo aldırıyormuş gibi geliyo..zaten kan grubuna göre diyette 0 grubunun baklagilden uzak durması gerektiği yazıyordu...

Günaydın kızlar, ben de kahvaltımı yazayım öncelikle;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 çay kaşığı Antep salçası
- 1 kk pınar beyaz peynir
- 2 tane ceviz
- 1 haşlanmış yumurta
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 bardak portakal suyu
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve

bugün işe geç gideceğim biraz, hala evdeyim, çıkmadan ara öğün olarak kuru kayısı falan alacağım yanıma.

Bence pişme şeklinden dolayı gaz yapıp rahatsız ediyordur. Benim de kan grubum 0 ama ben baklagilleri çok severim.

Bu arada bu kadar fotoğraf ve saç rengi muhabbetinin üstüne, benim de saçımı boyayasım geldi, yok ama biraz daha durayım, kendi saçını kullanmak ta rahatlık ama beyazlar gözüme fena takılıyor.

kahvaltın gayet güzel bol çeşitli.. peki meyve suyu hazır mı ev yapımımı??hazırsa zaten acayip cıss bişey biliyorsun nesli..
Bence pişme şeklinden dolayı gaz yapıp rahatsız ediyordur. Benim de kan grubum 0 ama ben baklagilleri çok severim.
canım gaz meselesi değil sanki onlar vücudumdan atılmıyor eritilmiyor da kilo olarak kalıyormuş gibi geliyor.. valla bildiğin düdüklüde pişirme yaparım ben sen nasıl pişiryorsun ki???

ben de baklagıl cok sevmıyorum kan grubum ama yıne de sıskınlık cok yapıyor. gaz sıkıntım olmuyor da, mıdem bulanıyor mesela bazen. fazla gelıyor sanırım mıdeme. ozellıkle bu pazartesı bır kasık fazla yıyınce, aksama kadar kendıme gelemedım. soda ıctım, yurudum falan banamısın demedı.

A grubuna herseyı yasaklamıslar gıbı bırsey olmus, gecenlerde bır kıtapta gordum. su ıcsem yarıyor derler yua, A grubu ıcın dogru oluyor nerdeyse :))))))

aksam patlıcan yapma. patlıcan cok sevıyorum ama yag cekıyor bır de ıcınde nıkotın var denılıyor bır mıktar. benım de patlıcan yemegım var hazır ama yemek ıcımden gelmıyor sımdılık bakalım.

buarada kızlar ben sulu sebze yemeklerını pek sevmıyorum. hem dıyete uygun hem damagıma uygun nasıl yapabılırım kabak, patlıcan mesela. ???? fırında ya da tava da mucver yapardım. yaglı dıye onu da yapamıyorum. kabagı kızartma ya da mucver sevıyorum. patlıcanı da kızarınca aynı sekılde. sulu yemek olunca sevmıyorum bunları. ne yapmalıyım sızce ?

evet ya yanlıslıkla eklemısım :))))))

zeyca ben haftalardır denk gelmedım. ya da geldı de goremedım

nesli bir kasık olsa da salca yeme bence. tuzlu oluyor odem yapar canım.

bır de peynır var yumurta var oyuzden sutlu kahve ıcmeseydın daha ıyı olurdu. ayrıca, kahveyı ara ogun olarak yapardın daha ıyı olurdu, ıcsen bıle.

kuru kayısı olur evet ara ogun olarak. mantıklı

Bu arada bu kadar fotoğraf ve saç rengi muhabbetinin üstüne, benim de saçımı boyayasım geldi, yok ama biraz daha durayım, kendi saçını kullanmak ta rahatlık ama beyazlar gözüme fena takılıyor.
a

aynen benim de boyayasım geldi valla..

ama benim doğal saç rengim eklediğim resimdekiyle aynı..ben de şöyle acayip bi kızıl isteği var..kışkırtıcı bi kızıl

ben baslattım :)))))) suclu benım.

ben de ıstıyorum boyamak.

bu renk yapsam dıyorum buaralar ????? beyaz tenlıyım, sarı denedım yakısıyor.

hatta sapıttım, yesıl lens mı alsam dıyorum bu aralar ? :))))))

a

aynen benim de boyayasım geldi valla..

ama benim doğal saç rengim eklediğim resimdekiyle aynı..ben de şöyle acayip bi kızıl isteği var..kışkırtıcı bi kızıl

kızıl bende de var. kısın yaptım ama felaket batıyor heryer. banyoda ustumden kan gıbı su akıyor garıp oluyorum :)))))

bır de burası kucuk yer. rengı guzel oturtamıyor kuaforler. ıstanbula gıdecegım aıleme. bayramdan bır hafta once. ozaman boyatmayı dusunuyorum. ıstınyede hem uygun hem cok prosefyonel bır kuafor buldm tesadufen.

beyaz tenliysen muhtemelen bi çok renk yakışacaktır..resimdeki renk de çok hoş gerçekten... kaşların koyu renk değilse güzel olabilir yoksa kaşları da uydurman gerekecek..

beyaz tenliysen muhtemelen bi çok renk yakışacaktır..resimdeki renk de çok hoş gerçekten... kaşların koyu renk değilse güzel olabilir yoksa kaşları da uydurman gerekecek..

kaslarımın rengı sıyaha yakın sayılır ama ben ıkı yıldır koyulastırıyorum zaten. oyuzden kahve gıbı yapabılırım eger boyle sarı yaparsam.

herkeze günaydınnn
dünden iyiyim cnm sağ ol ama birkaç günü bulur toparlanmamtekrar tşk ederim.
dün malum düzgünbeslenemedim akşam 3 mürdüm eriği biraz üzün yedim
sabah yemek için yedim k fleks biraz ceviz ufaladım böyle iştee kızlarrr

kızlar bayrama kilolarımızı verip birde güzel bi renge saçlarımızı boyarızzzz fıstık gibi ortalıkta gezerizzz gerçi ben başörtülüyüm ama sonuçta bayanlar arasında açıgım herneyseee burayada bayrama yakın boyayacagımız renkleri ekler fikir alırız ne dersiniz buda belki bize bi motivasyon olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…