Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bızım burası uc dort gundur cok sıcak. yaz sıcagı gıbı. tam serınlık olmustu, tum camları kapatıyorduk. gercı aksamları halen oyle yapıyoruz. ben de yarı gunes batarken, agacların altında kus seslerı ıle, ana bır yolun ortasındakı yuruyus yolunda yuruyorum aksamları. yapraklar sararıyor yavastan. gunes batıyor yavas yavas. aksamları guzel oluyor boyle. bugun de aynısını yapacagım

pomo sendeki bu azim ve kararlılıkla bu kadından bile daha zarif olacaksın inanıyorum saç rengi çok hoşmuş yaa bu ara güzel bir kahve tonu arıyorum şuan fındık kahvesi ama biraz koyu oldu sanki

ara:

1 şeftali

öğle yemeğim:

2 adet ızgara köfte
1 domates
1 salatalık
1 kızarmış biber
2 dilim kepek ekmeği

ya kızlar biraz fazla mı olmuş bu öğle yemeğii? :

selam canim bence sadece ekmek fazla olmus bir dilim ekmegi cikarip onun yerine yogurt ekleseydin daha iyi olurdu yoksa gayet yerinde olmus menun

Cok ama cok tsk ederimmmm moral oldu yazilarin

kızlar akşama bezelye yemeği yaptım kaç kaşık yemeliyim bide yanına bulgur pilavı yapacagım ama bezelye yersem bulgur yiyemem galiba ne dersiniz

narincim bezelyenin icinde patateste varsa demek oluyor ki bol nisastali ve karbonhidratli bir yemek oluyor yaninada bulgur pilavi biraz agir kacar ki zaten yemiyecekmissin..bende olsam pilavdan yemezdim 5 kasik bezelye yemegi gayet doyurucu olur yanina salata yada yogurt super gider

sıcakta ne kelime resmen çöl gibiydi heryer çok sıkıntılıydı belliydi arkasından yagmurun geleceği.senin adınada sevindim ne güzel bi yermiş orası öyle

pomo sendeki bu azim ve kararlılıkla bu kadından bile daha zarif olacaksın inanıyorum saç rengi çok hoşmuş yaa bu ara güzel bir kahve tonu arıyorum şuan fındık kahvesi ama biraz koyu oldu sanki

ovunmek gıbı olmasın da guzel yuzum vardır. bebeksı. ıns olurum oyle zarıf ve guzel. sız boyle dedıkce nasıl gaza gelıyorum. yurumekten evın yolunu bulamayacagım bu gıdısle :)))))

evet ben de ıstıyorum ama ya kahve yapıyorlar acık oluyor ya sıyah. hatta buaralar soracaktım sacımı ne renk yapsam dıye. yenılık ıstıyorum, bana sarı da kızıl da kahve de sıyah da gıdıyor. hepsını denemıslıgım var :)))))))

sıcakta ne kelime resmen çöl gibiydi heryer çok sıkıntılıydı belliydi arkasından yagmurun geleceği.senin adınada sevindim ne güzel bi yermiş orası öyle

aman ımrenme. e-5 de yuruyorum valla. tek guzel yuruyus yolu burda. burası cok kucuk bır sehır. ıc anadolu zaten. oyuzden yesıllıktı, yuruyus alanlarıydı yok denecek kadar az.

cnm kilo çizelgesi yaptım ...ama imzamı nereye yapıştıracammmm kullanıcı panelinde

gozumden kacmıs pardon. forum ayarlarım, prfıl ayarlarım buluyorsun. orda cızelge ekle dıye bolum var oraya eklemelısın. degısıklerı kaydet dersen olur. lınkı httpden png olan kısma kadar alman lazım

bende sac rengimi degistirecem biraz daha acmayi dusunuyorum insan zayifladikca kendine guveni geliyor hemen degisiklikler basliyor

kızlar ben kaçıyorum mecburen kızı almaya gideceğim şimdi geç kalırsam ralli yapmak zorunda kalıyorum akşama gelirim inşallah

suna canım kontrol panelinde pprofil değiştirde bi yer var oranın altında yazıyor zaten oraya yapıştır canım

bende sac rengimi degistirecem biraz daha acmayi dusunuyorum insan zayifladikca kendine guveni geliyor hemen degisiklikler basliyor

bana zayıflamaya gerek kalmıyır. var azıcık delılılık ıkı yıldır renk renk denedım dıyebılırım :)))))))

hatta bugun yesıl lens dusundum kendıme. gozluk kullanıyorum zaten, cok yuksek olmasa da derecesı. evde kullanmıyorum sadece.

ben de cıkıyorum kızlar. yarın sabah gorusuruz. aksam kımse kacırmasın ben dahıl :)))))) opuldunuz

duygucugum yarına zımba gıbı ol guzelım. senı boyle gormeye alısık degılız. senı mutlu ve pozıtıf gormeye cok alıstık.

ben de cıkıyorum kızlar. yarın sabah gorusuruz. aksam kımse kacırmasın ben dahıl :)))))) opuldunuz

duygucugum yarına zımba gıbı ol guzelım. senı boyle gormeye alısık degılız. senı mutlu ve pozıtıf gormeye cok alıstık.

bende menumu yazayim bugun az yedim ama rahatim artik daha siki tutmak lazim :18:

sabah
2 biskuvitli ekmek ( son iki tane kaldi )
bir kk peynir
azcik hashas
esime yaptigim omletten bir catal aldim

ara
bir seftali
yesil cay
turk kahvesi
bir kuru incir

ogle
yogurt
yarimdan daha az tarhana corbasi

ara
2 havuc
1 elma
1 salkim uzum

aksam
yogurt yaninada 1 havuc

kızlar bugün cnm sıkkındı 5 form bisküvi 2 herzaamnkikurabiyemdışındabirşey yemedimhatta su bile içmedim evimleilgilenmwedim oğlumu ihmal ettim yemek bile yapmadım kusuruma bakmayınn

Duygu hayırdır canım, bir sebebi var mı sıkıntının, yoksa regl olduğun için mi? Çok az yemişsin bugün. Yapabileceğimiz bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…