- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.821
dışarda hava karardı heryanı siyah bulutlar kaplamaya başlamış çok güzel bir rüzgar esiyor belli ki yagmurun yagması an meselesi hastalıgın ateşi ilaçların sıkıntısı derken dört gözle yagmuru bekler oldum sonbaharı çok seviyorum yaaa ne güzel 4 mevsimi yaşayabiliyoruz
ara:
1 şeftali
öğle yemeğim:
2 adet ızgara köfte
1 domates
1 salatalık
1 kızarmış biber
2 dilim kepek ekmeği
ya kızlar biraz fazla mı olmuş bu öğle yemeğii? :
hepimize oluyor canım boşver ne olacak bir gün evinle ilgilenmesen yemek yapmasan sıkma canını vicdan yapma bugünde böyle olsun sen zaten çok disiplinli düzenli yaşayan birisin insan bazen salmak istiyor kendine güzel bir kahve yap akşamada illa bişeyler bulunur yiyecek sen canını sıkma yeterki
kızlar akşama bezelye yemeği yaptım kaç kaşık yemeliyim bide yanına bulgur pilavı yapacagım ama bezelye yersem bulgur yiyemem galiba ne dersiniz
ben kendıme bunu hazırladım. bu bos halı ama gunluk dolduruyorum :)))))))
Eki Görüntüle 512902 Eki Görüntüle 512902 Eki Görüntüle 512902
bızım burası uc dort gundur cok sıcak. yaz sıcagı gıbı. tam serınlık olmustu, tum camları kapatıyorduk. gercı aksamları halen oyle yapıyoruz. ben de yarı gunes batarken, agacların altında kus seslerı ıle, ana bır yolun ortasındakı yuruyus yolunda yuruyorum aksamları. yapraklar sararıyor yavastan. gunes batıyor yavas yavas. aksamları guzel oluyor boyle. bugun de aynısını yapacagım
pomo sendeki bu azim ve kararlılıkla bu kadından bile daha zarif olacaksın inanıyorum saç rengi çok hoşmuş yaa bu ara güzel bir kahve tonu arıyorum şuan fındık kahvesi ama biraz koyu oldu sanki
sıcakta ne kelime resmen çöl gibiydi heryer çok sıkıntılıydı belliydi arkasından yagmurun geleceği.senin adınada sevindim ne güzel bi yermiş orası öyle
cnm kilo çizelgesi yaptım ...ama imzamı nereye yapıştıracammmm kullanıcı panelinde
ovunmek gıbı olmasın da guzel yuzum vardır. bebeksı. ıns olurum oyle zarıf ve guzel. sız boyle dedıkce nasıl gaza gelıyorum. yurumekten evın yolunu bulamayacagım bu gıdısle :)))))
evet ben de ıstıyorum ama ya kahve yapıyorlar acık oluyor ya sıyah. hatta buaralar soracaktım sacımı ne renk yapsam dıye. yenılık ıstıyorum, bana sarı da kızıl da kahve de sıyah da gıdıyor. hepsını denemıslıgım var :)))))))
bende sac rengimi degistirecem biraz daha acmayi dusunuyorum insan zayifladikca kendine guveni geliyor hemen degisiklikler basliyor
kızlar bugün cnm sıkkındı 5 form bisküvi 2 herzaamnkikurabiyemdışındabirşey yemedimhatta su bile içmedim evimleilgilenmwedim oğlumu ihmal ettim yemek bile yapmadım kusuruma bakmayınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?