Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

2 gündür midem çok bulanıyo ondan belkide istesemde yiyemiyorum ..ama dedğin gibi yapacam

dogru dıyorsun. ergınsena evet duydum onu. ben sadece muslı yemıyorum canım merak etme. bıraz mıdem kuculsun, ozaman her gun yumurta yerım merak etme sen. sucuklu omlet yapmıstım mesela pazar gunu gecen haftalarda. bıraz daha kılo vereyım bır kucuk dılım kasar ekleyecem mesela. cok canım cekıyor. nefsımı koreltmek ıcın. ama baslarda bıraz sıkı tutayım. mıdemı kucultmeye calısıyorum oncelıklı olarak.

benım kılom cok fazla bılıyorsun. kendımı cezalandırmak degıl tabıkı ama korkuyorum her an ıstahım acılırsa dıye. regl olmadan once ıstahım acıktır mesela ve az kaldı olmaya. olayım da sonra bıraz arttırabılırım belkı sabahı.

evet oyle yaptım. her hafta yapmıyor. genelde sulu yemeklerı oluyor. malum sulu olunca, yemek fazla cıkıyor fabrıka usulu oluyor

kızlar bugün cnm sıkkındı 5 form bisküvi 2 herzaamnkikurabiyemdışındabirşey yemedimhatta su bile içmedim evimleilgilenmwedim oğlumu ihmal ettim yemek bile yapmadım kusuruma bakmayınn

tamam canım inşallah mideni bi an önce küçültürsün ki eminim başlamıştır küçülmeye.. böylece daha sağlam adımlarla ilerlersin bu yolda.. artık seneye başarı öykülerinde senin hikaynei de okuruz :)

ya psıkolojık mı bılmıyorum ama dun onu hıssettım. herzaman 4 kasık yemek yıyordum ozellıkle kuru fasulye. dun 5. kasık olmus ama nasıl mıdem zorlandı. 1100 adım attım sanırım, soda ıctım banamısın demedı. mıdem gucludur etkılenmez ama demekkı bıraz olsun kuculdu kı sıkıntı verdı.

ıns. basarı oykum olur ve paylasırım :))))) o oykulerı okudum ıkı ay ve oyle basladım bu yola.

ne güzel demek ki artık fazla yemekten rahatsız oluyor miden.. olacak olacak ben inanıyorum sen büyük işler başaracaksın..2li sayılara geldi mi kilon daha da hırslanacaksın bak gör..

ne güzel demek ki artık fazla yemekten rahatsız oluyor miden.. Olacak olacak ben inanıyorum sen büyük işler başaracaksın..2li sayılara geldi mi kilon daha da hırslanacaksın bak gör..

evet ınsallah sızlerın sayesınde oluyor bu. Dondurma yedıgımı bıle gelıp soyledım, duramadım saklayamadım. Esımden bıle saklarım ama sızden saklayamadım .

Ve sızlerden sadece bılgı almıyorum guc alıyorum hedefım 55 asıl bılıyorsun ve ıns seneye hazıran da ulasmıs olurum.

hedefımı buyuk tutuyorum cunku hamıle kalacagım ya da tup bebek ıle olursa daha da kılo alma rıskım olur. En ıdeal kıloda olayım kı, tekrar kılo vermem kolay olsun bebekten sonra dıye dusunuyorum.

kilo cetvelim yok bende istiom nasıl yapıoz onu

fdm etsiz yaptım canım sadece küçük boy bi patates koydum ama ondanda almam tabagıma pilavıda bulgur yapacagım bayagdır baklagil yapmadım onada vücudun ihtiyacı var değil mi

duygu neoldu canım neden böyle oldun inşallah hemen çözülür sıkıntın canım

hedefımı buyuk tutuyorum cunku hamıle kalacagım ya da tup bebek ıle olursa daha da kılo alma rıskım olur. En ıdeal kıloda olayım kı, tekrar kılo vermem kolay olsun bebekten sonra dıye dusunuyorum.
inş. tüm isteklerin hayırlısı ile olur canım..

kilo cetvelim yok bende istiom nasıl yapıoz onu
canım şu linki detaylıca oku. sonra yapabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

kızlar bugün cnm sıkkındı 5 form bisküvi 2 herzaamnkikurabiyemdışındabirşey yemedimhatta su bile içmedim evimleilgilenmwedim oğlumu ihmal ettim yemek bile yapmadım kusuruma bakmayınn

regliykende insan böyle duygusal dalgalanmalar yaşıyor inşallah ciddi bi sıkıntın yoktur canım

inşallah canımmm çok sağ ol

ciddi birşey değil çok şükürsaçmasapan şeyler işte dediğin gibregl dönemi depresif ruh halii

hepimize oluyor canım boşver ne olacak bir gün evinle ilgilenmesen yemek yapmasan sıkma canını vicdan yapma bugünde böyle olsun sen zaten çok disiplinli düzenli yaşayan birisin insan bazen salmak istiyor kendine güzel bir kahve yap akşamada illa bişeyler bulunur yiyecek sen canını sıkma yeterki

bu kadını cok begenıyorum yaaaaaaa. ondan daha beyazım, kas falan ınce ama sacım falan dusununce pek ımrenıyorum onun gıbı olur muyum dıye.

gozlerını avatarım yapmıstım kendını yaptım sımdı :))))))

dışarda hava karardı heryanı siyah bulutlar kaplamaya başlamış çok güzel bir rüzgar esiyor belli ki yagmurun yagması an meselesi hastalıgın ateşi ilaçların sıkıntısı derken dört gözle yagmuru bekler oldum sonbaharı çok seviyorum yaaa ne güzel 4 mevsimi yaşayabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…