Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Bir de taze sıkılmış veya şekersiz portakal suyunun 1 bardağı 90 kalori
nesli anlaşılan baya bi tepki almışsın canım portakal suyuna.. kızım dokunmayın demekle olmuyor...sen heleen az 1 kilo verme portakal suyuna da dokuncaz ekmeğine de anacımm

Bir de taze sıkılmış veya şekersiz portakal suyunun 1 bardağı 90 kalori

kalorisinde korkulacak kadar bişiy yokmuş ben maalesefki meyve yiyemiyorum portakal çıksın bende bu şekilde vitamininden yararlanmayı düşünüyorum sıkıp içmek daha cazip benim için

ben müsliyi daha çok severim ve gevrege görevdaha faydalı diye biliyorum haftada bir iki gün bu şekilde kahvaltıyı ender saraç falanda tafsiye ediyor bildigim kadarıyla

akşam yemeğiniz neden bukadar az.menünüz güzel bence özellikle meyveler çok hoşuma gitti keşke bende böyle meyve yiyebilsem hiç meyve yeme alışkanlıgım yok maalesef ki

nesli anlaşılan baya bi tepki almışsın canım portakal suyuna.. kızım dokunmayın demekle olmuyor...sen heleen az 1 kilo verme portakal suyuna da dokuncaz ekmeğine de anacımm

benim yorumum tepkiden dolayi degildi..sadece gorunce yorumlamak istedim, yanlis anlasildi galiba tekrar ozur dilerim..ki zaten yediklerimizi ne diye yaziyoruz ki yanlislarimizi dogrularimizi gorelim diye..neyse hatunlar ben kacar az spor yapacam

canim aksam esim evde yok yani calisiyor evde yalniz oluncada yemek yiyesim yok az mi olur ki salata ve yogurt hmm belki biseyler daha eklerim

kahvaltıdan sonraki yediklerimi yazayım,

ara : 1 şekersiz çay -3 diyet bisküvi

ögle : 3 ızgara köfte -1 pişmiş domates
1 ayran

benim yorumum tepkiden dolayi degildi..sadece gorunce yorumlamak istedim, yanlis anlasildi galiba tekrar ozur dilerim..ki zaten yediklerimizi ne diye yaziyoruz ki yanlislarimizi dogrularimizi gorelim diye..neyse hatunlar ben kacar az spor yapacam
cimen canım sen niye böyle yazdın anlamadım ki.. portakal suyunu içen ve sonra savunmasını yapan nesli değilmiydi ya yanlış mı hatırlıyorumm????

Kerevizi portakal suyuyla pişirince çok güzel oluyor, kimisi kokusunu sevmiyor, gerçi ben bayılırım o ayrı:)
Ben mücver harcına hiç yağ koymuyorum ki. Tam tarif aklımda değil, eve gidince yazarım ikisinin tarifini de.

kahvaltıdan sonraki yediklerimi yazayım,

ara : 1 şekersiz çay -3 diyet bisküvi

ögle : 3 ızgara köfte -1 pişmiş domates
1 ayran

güzel bi menü olmuşş..ya ben bunları yesem doymam herhalde..bunların yanına mutlaka 1 dilim ekmek veya çorba koymam gerekir..ne pis midem varya..

cimen canım sen niye böyle yazdın anlamadım ki.. portakal suyunu içen ve sonra savunmasını yapan nesli değilmiydi ya yanlış mı hatırlıyorumm????

evet icen ve savunmasini yapan nesliydi ama portakal suyunu yorumlayan ben oldum eee karistirtmam diyincede ne denir yani buna ozur diledim yani bu yoksa birsey yok yani

Evet bendim. İçtim yine içerim:))
Kızlar, birbirimizin yediklerini tabi ki eleştireceğiz, ama bazen yanlış bildiğimiz şeyler de olabilir, ben de bunun için açıklama yaptım. 1 bardağı 90 kalori olan bir şey için "kalori bombası" demek yanlış bir bilgilendirme olur. Üstelik te bu sağlıklı bir içecek. Yani ben kola içsem ve bunu eleştirseniz, ben de savunsam, bu yanlış olur. Ama konuştuğumuz şey portakal suyu. Aramızda meyve yemeyen arkadaşlar var, onlar sabah veya ara öğünde portakal suyu içerek ihtiyaçları olan vitaminleri alabilirler.

bende yaptım ama pek sevemedim kerevizi yogurtlu yapıyorum bende cevizli falan.bende merak ettim bu mücverin tarifini akşama bekliyorum tarifi

güzel bi menü olmuşş..ya ben bunları yesem doymam herhalde..bunların yanına mutlaka 1 dilim ekmek veya çorba koymam gerekir..ne pis midem varya..

canım dün çok fazla karbonhidrat yedim bugün dengelemek için ekmeği azalttım.bende senin gibiydim önceden etin ve ayranın tok tutucu özelliklerini okudugumdan beri psikolojime doyuyorsunu yerleştirdim doymasamda doydun diyip kalkıyorum canım

evet icen ve savunmasini yapan nesliydi ama portakal suyunu yorumlayan ben oldum eee karistirtmam diyincede ne denir yani buna ozur diledim yani bu yoksa birsey yok yani

Canım, özür dilenecek bir şey yok ortada, menümü okuduğun ve eleştirdiğin için teşekkür ederim, lütfen buna devam et, yoksa kaçamakları nasıl önleyeceğiz?

kerevız ıcın cesaretım yok :)))))))

ama dıger tarıflerını sabırsızlıkla beklıyorum. benım mucverın ıcınde yag oluyordu tarıfte oyleydı

mrb kızlar öğlen midem biraz kötüydü sadece probiotik yoğurt yiyebildim
akşamada yoğurtlu çorba ve türlüm var 1 er kepçe yerim heralde
canım hiçbirşwy istemiyor havalar serinledi su tıkıyor ondanmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…