- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.921
Bakıyorum benim kahvaltıdaki portakal suyu epey eleştiri aldı. Savunma yapmam farz oldu:))
Portakal suyu şekersizdi, şekerli ben de tüketmiyorum zaten.
Amacımız sadece kilo vermek değil, sağlıklı beslenmek aynı zamanda. Şimdi tam mevsim geçişi zamanı ve portakal da, suyu da çok faydalı. Portakal henüz çıkmadığı için sıkamadım ama çıktıktan sonra haftada birkaç gün sıkıp içmeyi planlıyorum, tavsiye de ediyorum.
Tabi portakal suyunu gece yatmadan önce içmek tehlikeli ama sabah kahvaltısında hiçbir zararı yok. Zaten hergün içmeye de gerek yok ama ben kahvaltıda değişiklik istiyorum, yoksa kahvaltı yapmak canım istemiyor, ya da daha kötüsü, geç saatte börek çörekle kahvaltı yapıyorum. Yani kısacası "portakal suyuma dokunmayın!
nesli anlaşılan baya bi tepki almışsın canım portakal suyuna.. kızım dokunmayın demekle olmuyor...sen heleen az 1 kilo verme portakal suyuna da dokuncaz ekmeğine de anacımmBir de taze sıkılmış veya şekersiz portakal suyunun 1 bardağı 90 kalori
Bir de taze sıkılmış veya şekersiz portakal suyunun 1 bardağı 90 kalori
kızlar ben bazen corn flakes ıle kahvaltı yapıyorum. ozellıkle canım bırsey ıstemıyorsa ya da gec kaldıysam. mesela ıkı gundur oyle yaptım. bunun yerıne musli mi yemek lazım ? tadı nasıl ? ben daha once yemedım. enerjı verıyormus, sporcular bıle yıyor yuruyusten once dıyorlar. kalorı ve saglık acısından nasıl bır kıyaslama yapabılıriz ki ?
benim bugunki menum
sabah
2 biskuvili ekmek
2 zeytin
1 yumurta yagsiz tavada kizarttim
ara
1 seftali
1 havuc
1 kuru incir
1 turk kahvesi
ogle
bir porsiyon kadar tavuk sote
bir bardak ayran
ara
bir b.yesil cay
bir elma
2 ceviz
aksam
bol salata
ve yogurt
ara
belki sut
nesli anlaşılan baya bi tepki almışsın canım portakal suyuna.. kızım dokunmayın demekle olmuyor...sen heleen az 1 kilo verme portakal suyuna da dokuncaz ekmeğine de anacımm
kalorisinde korkulacak kadar bişiy yokmuş ben maalesefki meyve yiyemiyorum portakal çıksın bende bu şekilde vitamininden yararlanmayı düşünüyorum sıkıp içmek daha cazip benim için
ben müsliyi daha çok severim ve gevrege görevdaha faydalı diye biliyorum haftada bir iki gün bu şekilde kahvaltıyı ender saraç falanda tafsiye ediyor bildigim kadarıyla
akşam yemeğiniz neden bukadar az.menünüz güzel bence özellikle meyveler çok hoşuma gitti keşke bende böyle meyve yiyebilsem hiç meyve yeme alışkanlıgım yok maalesef ki
cimen canım sen niye böyle yazdın anlamadım ki.. portakal suyunu içen ve sonra savunmasını yapan nesli değilmiydi ya yanlış mı hatırlıyorumm????benim yorumum tepkiden dolayi degildi..sadece gorunce yorumlamak istedim, yanlis anlasildi galiba tekrar ozur dilerim..ki zaten yediklerimizi ne diye yaziyoruz ki yanlislarimizi dogrularimizi gorelim diye..neyse hatunlar ben kacar az spor yapacam
kahvaltıdan sonraki yediklerimi yazayım,
ara : 1 şekersiz çay -3 diyet bisküvi
ögle : 3 ızgara köfte -1 pişmiş domates
1 ayran
ben sormustum nesli :))))))
ben kerevız hıc yemedım denemedım de.
fırında ben de yapıyorum kabak mucver ve bayılıyorum ama sımdı yapamaız yag baya oluyordu ıcınde sonucta. ama tabıkı en guzelı kızartılmıs halı ama fırında olunca da sevıyorum ben. canım cektııııııı yaaaaaaaa
şu tarıfı bana da verebılır mısın ?
ve gırıt yemegını de merak edıyorum. ben ıcanadoluluyum ıc anadolu ve guneydogu mutfagından baska damak tadım yoktur yenı seyler denemek guzel olur :)))))
1 ayran
1 ayran
1 ayran
canim aksam esim evde yok yani calisiyor evde yalniz oluncada yemek yiyesim yok az mi olur ki salata ve yogurt hmm belki biseyler daha eklerim
cimen canım sen niye böyle yazdın anlamadım ki.. portakal suyunu içen ve sonra savunmasını yapan nesli değilmiydi ya yanlış mı hatırlıyorumm????
cimen canım sen niye böyle yazdın anlamadım ki.. portakal suyunu içen ve sonra savunmasını yapan nesli değilmiydi ya yanlış mı hatırlıyorumm????
Kerevizi portakal suyuyla pişirince çok güzel oluyor, kimisi kokusunu sevmiyor, gerçi ben bayılırım o ayrı:)
Ben mücver harcına hiç yağ koymuyorum ki. Tam tarif aklımda değil, eve gidince yazarım ikisinin tarifini de.
güzel bi menü olmuşş..ya ben bunları yesem doymam herhalde..bunların yanına mutlaka 1 dilim ekmek veya çorba koymam gerekir..ne pis midem varya..
evet icen ve savunmasini yapan nesliydi ama portakal suyunu yorumlayan ben oldum eee karistirtmam diyincede ne denir yani buna ozur diledim yani bu yoksa birsey yok yani
Kerevizi portakal suyuyla pişirince çok güzel oluyor, kimisi kokusunu sevmiyor, gerçi ben bayılırım o ayrı:)
Ben mücver harcına hiç yağ koymuyorum ki. Tam tarif aklımda değil, eve gidince yazarım ikisinin tarifini de.
sen doyduktan sonra sorun yok canım salatana peynir yada ton balıgıda ekleyebilirsin mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?