Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ya ben sımdı farkettım. ben dun sabah ve bugunku menumu yazarken, sabahkı yuruyusumu yazmayı unutmusum.

dun = 850 adım = 44 kalori

bu sabah = 1005 adım = 52,02 kalorı

Ara olarak :

Bır kucuk elma,
500 ml ılık su
Hayıt tohumu cay
Buyuk ılık sekersız cay

Ogle yemegı: 3 kasık makarna
Bır kasık menemen
3 dılım karpuz. ( 3 catallık dıyeyım )

Ogle yemekten sonra : ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan.
810 adım = 40,50 kalorı

Rahatsızlık verdı bırazcık yemek anlamadım. Hem cay ıctım hem soda ıcıyorum sıskınlıgımın ınmesı ıcın.

bu olanlar herkesin basina geliyor sakin sikma canini, hergun malesef laylaylom gecmiyor hergun cok kotude gecmiyor onemli olan her daim guclu olmak inan ki sen kendini uzunce olan sadece sana oluyor..

aynen tatlim bende fazla tuketmiyorum hatta esim olmasa nerdeyse hic pisirmiyecem cunku yiyince gercekten siskinlik hisediyorum

canim kahvaltin cok guzel ama meyve suyu olmamis onun yerine portakali yesen cok daha iyi olurdu

Ara öğünde kuru kayısı getirecektim ama unuttum maalesef Bu yüzden, şimdi açık şekersiz çayımın yanında 3 tane form limon lifli bisküvi ile ara öğün yapıyorum.

narın ben de basortulutum ama gel gor kac renk boyarım sacımı. ben evlenmedne once kapandım. 5 yıl oldu sayılır.

canim oyle durumlarda hemen gevsemeye calis balkona cik cama cik ne bileyim disariya cik bol bol temiz havayi icine cek sakin pes etme ayrica kahvaltin guzel salamin kalorisi fazla gibi o yuzden ben artik yemiyorum ama sen yedigin salamin kalorisini biliyorsan sorun yoktur kahvaltin gayet guzel

canim kahvaltin cok guzel ama meyve suyu olmamis onun yerine portakali yesen cok daha iyi olurdu

Bakıyorum benim kahvaltıdaki portakal suyu epey eleştiri aldı. Savunma yapmam farz oldu:))
Portakal suyu şekersizdi, şekerli ben de tüketmiyorum zaten.
Amacımız sadece kilo vermek değil, sağlıklı beslenmek aynı zamanda. Şimdi tam mevsim geçişi zamanı ve portakal da, suyu da çok faydalı. Portakal henüz çıkmadığı için sıkamadım ama çıktıktan sonra haftada birkaç gün sıkıp içmeyi planlıyorum, tavsiye de ediyorum.
Tabi portakal suyunu gece yatmadan önce içmek tehlikeli ama sabah kahvaltısında hiçbir zararı yok. Zaten hergün içmeye de gerek yok ama ben kahvaltıda değişiklik istiyorum, yoksa kahvaltı yapmak canım istemiyor, ya da daha kötüsü, geç saatte börek çörekle kahvaltı yapıyorum. Yani kısacası "portakal suyuma dokunmayın!

narin sana katılıyorum sarı saç hep bakım ister makyaj isterr,olgungösterir,en güze kramel,kahvelr,çikolatalarr çağla şikelin demet akalının rengine bayılıyorum mesela

toparlanmana cok sevındım canım.

ya evet makyaj ıstıyor, ben de kapalı bayanların agır makyajlı olmasını dogru bulmuyorum. ruj bıle surmem ben bayram ve dugun dısında. nıormalde gozkalemı ve rımel olur. yuzume gerek olmuyor zaten fondoten falan, acıkken de kullanmazdım sadece goz makyajı cok yogun yapardım. sımdı oyle yapmıyorum. cok cok kalem far suruyorum renklı bazen. makyaj ısteyecegı ıcın cesaret edemıyorum yenıden, dısarda kapalı olsam da kendımı solgun hıssetme ıhtımalım var ayrıca evde de ölu gıbı durmak ıstemem ama sevıyorum sarıyı. bakalım karamel falan da olur. fıkırlerınızı alırım bayramdan once

kafam karısık. fıkrınızı alırım, resımler eklerım artık onumuzdekı haftalarda

tamam tatlimmm kusura bakma sadece kalori olarak gercekten yuksek oluyor yoksa bende portakali cok severim bol bolda yerim..bizimkisi sadece tavsiyeydi gerisi senin bilecegin is

kızlar ben bazen corn flakes ıle kahvaltı yapıyorum. ozellıkle canım bırsey ıstemıyorsa ya da gec kaldıysam. mesela ıkı gundur oyle yaptım. bunun yerıne musli mi yemek lazım ? tadı nasıl ? ben daha once yemedım. enerjı verıyormus, sporcular bıle yıyor yuruyusten once dıyorlar. kalorı ve saglık acısından nasıl bır kıyaslama yapabılıriz ki ?

benim bugunki menum

sabah
2 biskuvili ekmek
2 zeytin
1 yumurta yagsiz tavada kizarttim

ara
1 seftali
1 havuc
1 kuru incir
1 turk kahvesi

ogle
bir porsiyon kadar tavuk sote
bir bardak ayran

ara
bir b.yesil cay
bir elma
2 ceviz

aksam
bol salata
ve yogurt

ara
belki sut

ben sormustum nesli :))))))

ben kerevız hıc yemedım denemedım de.

fırında ben de yapıyorum kabak mucver ve bayılıyorum ama sımdı yapamaız yag baya oluyordu ıcınde sonucta. ama tabıkı en guzelı kızartılmıs halı ama fırında olunca da sevıyorum ben. canım cektııııııı yaaaaaaaa

şu tarıfı bana da verebılır mısın ?

ve gırıt yemegını de merak edıyorum. ben ıcanadoluluyum ıc anadolu ve guneydogu mutfagından baska damak tadım yoktur yenı seyler denemek guzel olur :)))))

bu olanlar herkesin basina geliyor sakin sikma canini, hergun malesef laylaylom gecmiyor hergun cok kotude gecmiyor onemli olan her daim guclu olmak inan ki sen kendini uzunce olan sadece sana oluyor..
haklısın canım çok şükür bugün normale döndüm gibi inşallah bugünüde kazasız atlatırım

Ara öğünde kuru kayısı getirecektim ama unuttum maalesef Bu yüzden, şimdi açık şekersiz çayımın yanında 3 tane form limon lifli bisküvi ile ara öğün yapıyorum.

nesli ara öğünlerimiz aynı olmuş canım afiyet olsun bide bu limon lifli form bisküvi sütle süper oluyor tafsiye ederim

salamı kendim kesmedim canım hazır kesilmiş satılanlardandı inanki kagıt kadar ince kesilmişti bazen insan sıkılıyor aynı şekil kahvaltıdan değişiklik istiyor.söylediğin gibi canım bidahaki sefere kendimi yolara atıp yürüyüş yapacagım kaçamak yapıp kendime eziyet edeceğime yolları adımlayıp yaglarıma eziyet yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…