- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.901
Sen kusura bakma, görmemişim çünkü sorduğunu. 34 yaşındayım, evliyim ve mühendisim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))[/QU
memnun oldum canım
2 haftada 2.100 gr. vermişim benim aylardır kendim için yaptıgım en iyi şey kendimi uzun zamandır bukadar iyi hissetmiyordum ama bugün herşey tepetaklak oldu ama inşallah Allahın izniyle herşey yarından itibaren gene yoluna girecek tekrar tekrar aynı kısır döngüye girmek istemiyorummmm kızlar lütfen motivasyonumuzu kaybetmeyelim beni lütfen uyarın ikaz edin ama sakın beni bana bırakmayınnn
ya kızlar sizde de oluyor mu bu bilmiyorum ama ben kuru fasülye ya da nohut yediğimde sanki onları vücudumdan atamıyorum ve ne kadar az yersem yiyeyim kilo aldırıyormuş gibi geliyo..zaten kan grubuna göre diyette 0 grubunun baklagilden uzak durması gerektiği yazıyordu...
Günaydın kızlar, ben de kahvaltımı yazayım öncelikle;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 çay kaşığı Antep salçası
- 1 kk pınar beyaz peynir
- 2 tane ceviz
- 1 haşlanmış yumurta
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 bardak portakal suyu
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
bugün işe geç gideceğim biraz, hala evdeyim, çıkmadan ara öğün olarak kuru kayısı falan alacağım yanıma.
kızlar bayrama kilolarımızı verip birde güzel bi renge saçlarımızı boyarızzzz fıstık gibi ortalıkta gezerizzz gerçi ben başörtülüyüm ama sonuçta bayanlar arasında açıgım herneyseee burayada bayrama yakın boyayacagımız renkleri ekler fikir alırız ne dersiniz buda belki bize bi motivasyon olur
dünkü krizim geçti çok şükür gerçi şuan bunu bile yazarken korkarak yazıyorum inşalalh birdaha dün akşamki gibi içimdeki canavar uyanmaz herneyse bu sabah güne güzel bir kahvaltıyla başladım
kahvaltı : 1 dilim tam bugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
1 domates
2 ince dilim salam
2 zeytin
1 fincan şekersiz yeşilçay
canim kahvaltin cok guzel ama meyve suyu olmamis onun yerine portakali yesen cok daha iyi olurdu
kahvenin vermiş olduğu enerjiyle güzel bir sebze çorbasıyaptımoğluma tereyağlı bana yağsızzz az sonra bol pul biberle yicemm kızlar galiba biraz daha iyiyim
narin sana katılıyorum sarı saç hep bakım ister makyaj isterr,olgungösterir,en güze kramel,kahvelr,çikolatalarr çağla şikelin demet akalının rengine bayılıyorum mesela
duygu eskisi gibi lütfen buraya bizimle olmaya gel özledik seni senin uyarıların bizim için önemli inşallah çabucak biter sıkıntılarınnn canım
pomo canım bu sadece benim fikrim sarı boya insanı yaşından büyük gösterebiliyor bide bu eklediğin gibi 2 renkli olanlar dahada büyük gösteriyor bende hemen hemen her tonu yaptım kızıldan röfleye kendimi en rahat kahve tonlarında iyi hissettim tabiki en iyisini kendin için yine sen bilirsin bu ara bende bakırlara sarmaya başladım bakalım cesaret edebilecekmiyim
Bakıyorum benim kahvaltıdaki portakal suyu epey eleştiri aldı. Savunma yapmam farz oldu:))
Portakal suyu şekersizdi, şekerli ben de tüketmiyorum zaten.
Amacımız sadece kilo vermek değil, sağlıklı beslenmek aynı zamanda. Şimdi tam mevsim geçişi zamanı ve portakal da, suyu da çok faydalı. Portakal henüz çıkmadığı için sıkamadım ama çıktıktan sonra haftada birkaç gün sıkıp içmeyi planlıyorum, tavsiye de ediyorum.
Tabi portakal suyunu gece yatmadan önce içmek tehlikeli ama sabah kahvaltısında hiçbir zararı yok. Zaten hergün içmeye de gerek yok ama ben kahvaltıda değişiklik istiyorum, yoksa kahvaltı yapmak canım istemiyor, ya da daha kötüsü, geç saatte börek çörekle kahvaltı yapıyorum. Yani kısacası "portakal suyuma dokunmayın!
Kızlar, birisi sebze yemeklerini sormuştu, okudum ama hangi sayfadaydı bilmiyorum. Ben sulu yemekleri çok severim. Hem geleneksel olanları, hem yeni denemeleri. Ben akşama kereviz yemeği yapacağım mesela, bilmeyenler için fikir olabilir. Kereviz, patates ve havuçla yapıyorum ve portakal suyu koyuyorum içine, çok lezzetli oluyor, tavsiye ederim.
Kabakla mücver güzel oluyor, fırında olunca kek gibi oluyor ve hoşuma gitmiyordu. En son her zaman kızartmalık olarak yaptığım tarifi aynen yapıp fırına sürdüm ve çok güzel oldu. Tadı da kızarmış gibi oldu. Tariflerde genelde fırında mücverde un miktarını artırıyorlar ama inanın hiç gerek yok, tecrübeyle sabittir.
Bir de geçen sene öğrendiğim bir yemek var, o da çok güzel. Kabakların kabukları soyuluyor ve onlarla yapılıyor, girit yemeği. Hem pratik, hem lezzetli, hem sağlıklı:)
haklısın canım çok şükür bugün normale döndüm gibi inşallah bugünüde kazasız atlatırımbu olanlar herkesin basina geliyor sakin sikma canini, hergun malesef laylaylom gecmiyor hergun cok kotude gecmiyor onemli olan her daim guclu olmak inan ki sen kendini uzunce olan sadece sana oluyor..
Ara öğünde kuru kayısı getirecektim ama unuttum maalesefBu yüzden, şimdi açık şekersiz çayımın yanında 3 tane form limon lifli bisküvi ile ara öğün yapıyorum.
canim oyle durumlarda hemen gevsemeye calis balkona cik cama cik ne bileyim disariya cik bol bol temiz havayi icine cek sakin pes etmeayrica kahvaltin guzel salamin kalorisi fazla gibi o yuzden ben artik yemiyorum ama sen yedigin salamin kalorisini biliyorsan sorun yoktur kahvaltin gayet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?