Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bu sabah :

sırke-lımon ılık su ( bal bıtmıs, dun almayı unuttugum tek sey oldu ya )
ıkı tam bugday ekmek tost/ yagsız ( ıcınde domates ve yarım yaglı peynır var )
ıkı kucuk taze yesıl bıber
bir kucuk kutu süt, t. yağlı.
500 ml su

450 adım yurudum = 24 kalorı cıvarı

günaydın kızlar...
günaydın pomo.. ben kendi adıma iyiyim.. sen nasılsın????

dünkü menüne bayıldım.. hiç abartılı ve cıss bişey yok.. özellikle akşamın çok çok güzel olmuş..

ıyıym de bu hafta tartı da gunluk fazla cıkıyor canım sıkılıyor fdm. bılıyorsunuz beslenmemı ve yuruyusumu. kılo verebılıyorum da zaten ama bu hafta nıye boyle oluyor anlamadım.

aksam alısverıse gıttım, ılk buyuk sınavlardan bırıydı. esım yokken kendıme bırseyler alırım muhakkak. cıps alırım mesela. ya da hamburger yerdım kesın. cıkolata reyonlarından hızlıca bakmadan gectım, canım cekmesın dıye. herseye bakmamaya calıstım. alacaklarımı aldım, odaklanmadım dıger reyonlara. hamburger de yemedım, salata yapan yer aradı ve zorla olsa da buldum. ıslerımı bıtırıp salatamı yıyıp evıme dondum. corba ıcmeyı dusunuyordum ona bıle gerek kalmadı. cok dolu olmasa da doymus olarak kalktım masada. hem de balık yemıs oldum bu hafta. gecen hafta da bır kez yemıstım, evde yapmıstım ozaman

Güzel izmirden günler aydın olsun hanımlar erkenciyim bugün
ılık ballı limonlu suyumu içtim
lor peyniri domates,biber,maydanoz ve zorla yarımdilimçavdar ekmeği yedim ha birde salatalık hepsini söğüş yedim karışım yapmadımmm..

Eğer karar verirsempastacılık malzemesi almaya gitcemmm birde şişe domates için kavanozzz şimdilik herkeze baş başş mutlu günlerr...

Allah Allah bu hafta yemelerin yanılmıyorsam gayet düzenliydi..işte regl olamamın dezavantajlarından olabilir cnm tartıda artı çıkman.istersen bi doktora git tiroidlerine felan baktır... ama sen canını hiç sıkma..seneye yaza kadar uzun bi zaman var.. ve geri dönüp baktığında zamnın hızla aktığını göreceksin..şimdi tam hatırlayamadım sen günlük kaç dakika yürüyorsun ve bu yürüyüşler toplu mu oluyor yani bi başladın mı kaç dk yürüyorsun???

ne güzel kendine hakim olmayı başarabilmen senin diyete iyice adapte olduğunu kanıtlıyor..

günaydın duyguu..güzel konyadan da sana aydınlık günler diliyoruz.. kız pastacılık malzemelerini ne yapcan????

kolay gelsın canım. eskı duygu gerı donuyorrrrrrr :))))))))

günaydın duyguu..güzel konyadan da sana aydınlık günler diliyoruz.. kız pastacılık malzemelerini ne yapcan????

sen konyada mısın ? ben sana nerdeyse 1 saat uzaklıktayım araba ıle. otobus ıle en fazla 2 saat. esım de konyalı ustelık. zaman zaman gıdıyoruz. bu bayram konyadayız mesela.

duygu taaaaaa ılk gunler bahsetmıstı, pastacılık konusunda kendımı gelıstırmek ıstıyorum dıye. bebek kukılerı yapmak ıstıyor, hatta hamıle kalınca, bızlere hedıye gonderecekmıs :)))

Günaydın canım, akşam meyve yiyip yattım. Meyve ama normalde tatlı diye sevmediğim incir ve üzüm yedim, üstüne kaç tane olduğunu hatırlamıyorum mürdüm erik yedim. Yine de benim için başarılı sayılır. Tatlı siparişi vermemek için mücadele ettim resmen. Kahvaltıda da 1 büyük fincan kaynamış süte 1 tatlı kaşığı bal koyup içtim, şimdilik kesti.

günaydın duyguu..güzel konyadan da sana aydınlık günler diliyoruz.. Kız pastacılık malzemelerini ne yapcan????

GÜNAYDIN ...cnm ilk amatör putik pastamı yapcam eğer becerirsemkursa gitcem meslek haline getirmek istiyorum bu işi wep'den satış gibi butik pasta aşk kukileri bebek kukileri düğün kukileri falan filann şimdi mazlemeleri alayımda yarın başlasam pastaya pazar anca biterr,pazar günüyeğenimin doğum günü ona pembe üstünde papatyaları olan bi pasta yapmak istiyorum becerirsem tabi:))))

Son düzenleme:

sabahları 500 adım oluyor benım genelde. gun ıcınde 15-20 dk da bır wc gıdıyorum ıyı kotu o da bır hareket oluyor. ogle yemegımden sonra ısyerımın etrafında ıkı tur atıyorum hızlı sekılde durmadan yuruyorum 915 adım = 43,80 kalorı. en az bukadar oluyor. dakıka olarak hesaplamadım

aksam ıs cıkısı, yemekten once de hızlı bır yuruyus yapıyoru. 3500-4000 adım oluyor bu da. hatta bazı gunler 5000 e yaklasmıstım. enaz 45 dkya denk gelıyor bazı zamanlar 70 dkya cıktıgım oldu. arada soluklandıgım oluyor ama mesela yarım saat hıc durmadıgım oluyor bazen. anlamadım yanı bu ısı. regl olamıyorum evet ama ben gecen hafta da gec kalmsıtım ondan oncekı haftada. cunku en son 17 temmuzda oldum. ıkı donemı bos gecırmıs oldum. nıye gecen haftalarda artı gostermedı de bu hafta gosterdı anlamadım. 15 gun ıcınde olmam lazım, hap devam edıyor halen. oyuzden mıdır bılmıyorum ınan. moralım bozuk degıl de endıse var ıcımde.

doktora gıtmeyı dusunmuyorum ıkı ay kadar. regl olacagım hem kadın dogumcuya hem endokrınolıjı uzmanına ozaman gıdecegım. sımdı haplarımı degıstırırler, herseyı sadece kıloya baglarlar, net bır bılgı vermeden ve vucuduma daha cok ılac gırmesıne sebep olacak sekılde gonderırler benı. regl olayım hem bu ay hem gelecek ay. kıloda da azalma olacaktır. bılmıs bılmıs karsıma gecıp dıyet yap demelerıne gerek kalmayacak. ben zaten yapıyorum dıyebılecegım. oyuzden beklıyorum gıtmıyorum. ıkı kez bır duzene gıreyım sonra gıdecegım. aklımda zaten.

sen basarırsın ınanıyoruz sana.

resımlerı eklersın ılk calısmanın ornegı olarak :))

hadi yaa... ben konyanın ilçesi var seydişehir ordayım..siz nerdesiniz tam olarakk. ben seni ankara da sanıyordum ama geçen gün küçük bi ilçe yazmışsın..
ay canım ne güzel ya.. bu sene hem üniversiteye başvurdun hem bu pastacılık... ne kadar girişimcisin maşallah.. en güzel şekilde altından kalkacağına eminim.. böyle üretici olabildiğin için tebrik ederim seni.. resimlerini mutlaka koy da görelim..

evet maalesef doktorlarımız tek bişeye takılıp herşeyi kiloya bağlayabilirler.. canım inş sen de şu fazllalıklardan kurtulursun da reglin kendi kendine düzenlenir..onlara laf düşmez..

yürüyüşün de anladığım kadarıyla hiç aralıksız en az 30 dk yürüyorsun.. yanlış yaptığın bişey yok ..pazartesiye kadar başka tartılma ama kendini şartlamış olursun ve beynin kendini korumaya alabilir..umarım pazartesi güel bi sonuç çıkar..

seydısehır bılmıyorum da beysehır yolu uzerındekı bır koyde benım esımın aılesı. kardeslerı ve dıger akrabaları konya merkezde. ben agrı'ya gıttım, gorumcemı okula kayıt ettırdım. okul oncesı ogretmenlıgını kazanmasını sagladık sukur :))))) esımın ıs seyahatı cıktı, ben ızın aldım ve ben gıttım. ankaraya ugradık donuste. teyzemde kaldık, gerı donus ankaraya bulabılmıstık sadece. o aklında kalmıstır canım. benım aksaray, nıgde aksaray dıye bılınır. ama nıgde yazdım uyelıgıme.

evet resımlerı beklıyoruz. benım unıversıteden haberım yoktu. tebrık ederım. ben de ıkı yıllık bırsey dusunuyorum. 4 yıllık yabancı dıl mezunuyum. ıhracat sorumlusuyum, ıkı yıllık dıs tıcaret falan okusam dıyorum acıkogretımden.

evet kıloaya once baglamadılar. 6-7 mılyar harcattılar, bır suru ılac yuklemıs oldular. basarısız olunca, kılon etkılıyor olabılır olumsuz sonucu dedıler.

evet yuruyusum aralıksız oluyor guzel yuruyorum terlıyorum gunluk tek yaptıgm sey ıse gıderken servıse bınme ve ınme mesafesıydı sımdı bunun zaten kılo verdırmesı gerekırdı yanı bukadar yurumenın. neyse yılmak yok, canım sıkıldı ama hırslandım daha cok yuruyecegım bugun.

akşam internet yoktu buyüzden akşam giremedim şöylee biraz geçmişe baktım

nesli regli olmuşsun inşallah krizsin bişekilde atlatırsın canım
tarif içinde çok teşekkürler muhakkak deneyeceğimmmm

pomo lütfen günlük tartılma bu senin motivasyonunu etkiler daha pazartesiye çok var canım belli olmaz 1 günde bile 1 haftalık gitmesi gereken kilo gidebilir

duygu eminimki çok güzel bir pasta olacaktır şimdiden ellerine saglık bende bayılıyorum organizasyonlar için hazırlık yapmaya yegenimin bebek mevlütünde üm evi süslemiştim herkeste bayılmıştı

fdm bende konyayı çok merak ediyorum çok istiyorum şeb_ı aruz zamanı gelmeyi

cesmi dönmüş hoşgeldin canım az kaldı haftaya inşallah daha düzenli bişekilde devam edeceksin

hatırlayamadıgım bişey birileri varsa kusura bakmayın kızlar alıntı yapmayınca aklımda ancak bunlar kaldı

nesli günaydın

sessızsın bu sabah :))))))

nasıl gectı aksam ve bu sabah ????????

Günaydın canım, akşam meyveyle bastırdım tatlı isteğimi. Sabah ta 1 bardak sıcak süte 1 tatlı kaşığı bal koyup içtim kahvaltı olarak, o da iyi geldi, şimdi de şekersiz sütlü kahvemi içiyorum. Biraz enerjim düşük, regl olduğum için sanırım. Yazılanları okudum ama. Sen tartıya bakma, günlük olur öyle şeyler. Bence de hem beslenmen hem yürüyüşlerin gayet iyi gidiyor.
Bu arada sen de adımsayar kullanıyorsun, bana fazla sayıyormuş gibi geliyor. Sabahtan beri attığım adım 830 olarak görünüyor, pek normal gelmedi, bilemedim. Kalkıp adım atıp bakınca normal görünüyor. Ya da düşündüğümüzden daha çok adım atıyoruz belki de.

dünkü menümü toparlayıp yazıyorum kızlar

sabah : 1 dilim tam bugday ekmeği
2 dilim salam
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
1 domates
şekerisz yeşilçay
2 zyetin

ara : şekerisz çay - 3 form bisküvi

ögle : 3 köfte - 1 pişmiş domates -
1 ayran

ara: büyük bir fincan az şekerli türk kahvesi

akşam : kocaman bi kase mevsim salata - peynir
3 ince kepekli grissini
3 çatak zeytinyaglı fasulye
ara : 2 hurma

1.5 lt su -30 dk. kondisyon bisikleti

kızlar salatayı kendim hazırladım dışarda yediğimiz gibi grissinilerle süsledim üzerine küp küp peynir koydum süper oldu eşim bayıldı

suyu fazlalaştırmam gerek bayag az içmişim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…