Kürt ailelerde böyle şeyler olur mu

Tüm milletlerde olabilir.
Neden bu kadar genellediniz?
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir
Midesiz midesizdir. .
Aman çocuğum boşanmış damgası yemesin de ne olursa olsuncudur bu adam.Kürt olmasıyla ilgisi yoktur bunun..

Onlar namus konularına fazla düşkünler demişsin. Nerden çıkarttın namusuna düşkün adam eşini aldatır mı.Eşiyle konuşacam demissiniz ne konuşmayı düşünüyorsunuz.Siz bence bu adamın evliligini yıkmaya calısıyorsunuz.

Adam kürt öğretim görevlisi ne okumamışlığı
Tamamen kürtlere özgü birşey mi diye soruyor konu sahibi

onun derdi etnik köken değil, evli bir adamla konuşuyor kendince vicdan rahatlatacak

O amcasi g....t bir adammış. Bende kürtüm ama istemeyen kim olursa olsun bosanir. Öyle üstüme kadin getir bilmem ne yoktur. Onuda adamida def ederiz.

Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler ya
Eşim Kürt, 10 yıldır içlerindeyim, böyle saçmalık duymadım. Kendileri kirada otururken, bizimkiler kızkardeşlerine ev almışlar zamanında, eşinin ailesine yakın gidip ezilmesin diye.

Boşanmamakla alakası yok.

Sanırım bir ilişkiniz varmış evli biriyle. Sevgiliniz bunu söylediyse, şunu diyordur size: ben boşanmayacağım, ama kuma veya metres olmayı kabul ediyorsan gel.

Karşınızda ya evliliğine devam edip, sizi metres olarak kullanmak isteyen, ya da ikinci seçenek olarak boşanmaya cesaret edemeyip, yeni Doğum yapmış eşini sizinle gönül eğlendirmek için yüz üstü bırakacak biri var. Adam denmiyor böylelerine.

Adam olan ya eşinin yanında durur, ya da evlilik bitmişse, düzgünce ayrılır ve ondan sonra sevdiği Kadının yanında durur.

Kürtlükle alakası yok yani. Hele kızımı boşama, kime gidiyorsan git diyecek bir baba kesinlikle yok.

Bence siz de başkalarının yıkılan evliliklerinin küllerinde eşinmeyin. Kendinize düzgün bir başlangıç yapın. Kendi evliliğini sizin için bozan biri, siz evlendiğinizde de aynısını size yapabilir.

Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzden ama eğer babası öyle demişse kızın benim konuşmamın sadece bana zararı dokunur

Gelmiş yine aklını sevdiğim :)
Konuş bence.

Merhaba ben kocanızla konuştum görüştük,
Evli olduğunu öğrendim ama vazgeçesim yok pek.
Babanızla da bir anlaşması mı ne varmış, birlikte olmuyormuşsunuz falan. Gerçi leylekler belli ki halinize acıyıp bebeler getirip duruyor size ama çok da önemli değil.
Bu anlaşma hala geçerliyse ben biraz takılsam kocanızla da hevesimizi alsak?

Dersiniz.
Bence oluru var. Bir konuşun siz.

Konu başlığınız çok rahatsız edici ben Karadenizliyim Karadenizlilerde böylemi oluyor diye bir başlık görsem bende rahatsız olurdum olaylara ırklar üzerinden değil kişiler üzerinden bakmanızı tavsiye ederim bir ırka mensup kişinin yaptığı yanlış diğerlerini bağlamaz kişiseldir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…