Tüm milletlerde olabilir.Birşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
Adam kürt öğretim görevlisi ne okumamışlığıKurtluk degılse egıtımı ile ilgili.Eskiden doguda okuma yazma oranı daha az oldugundam insanlar daha cahilmiş. E doguda da halıyle kurtler cok oldugundan bu tarz cahil dusunceleri kurtlere ya da dogululara yakıstırıyorlar.Aynı şey İzmir de İstanbulda olunca eşiyle anlasamamış sevgilisiyle yasıyor medeni oluyor ama erzurum da Van da olunca kuma getırmıs denıyo bu da farklı bir konu tabi neyse. Her ikisi de sacma ve igrenç yanlız dogululara ya da kurtlere ozgu değil 'insan' a özgü
onun derdi etnik köken değil, evli bir adamla konuşuyor kendince vicdan rahatlatacakTüm milletlerde olabilir.
Neden bu kadar genellediniz?
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir
Midesiz midesizdir. .
Aman çocuğum boşanmış damgası yemesin de ne olursa olsuncudur bu adam.Kürt olmasıyla ilgisi yoktur bunun..
O amcasi g....t bir adammış. Bende kürtüm ama istemeyen kim olursa olsun bosanir. Öyle üstüme kadin getir bilmem ne yoktur. Onuda adamida def ederiz.Birşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
Eşim Kürt, 10 yıldır içlerindeyim, böyle saçmalık duymadım. Kendileri kirada otururken, bizimkiler kızkardeşlerine ev almışlar zamanında, eşinin ailesine yakın gidip ezilmesin diye.Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler ya
Uzaktan uzağa izliyorum...
Yorumlar acayip güzel...
Şimdilik susayım canım
Tamam yazarsanda frenle kendini değmiyor çünkü banlanmaya
Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzden ama eğer babası öyle demişse kızın benim konuşmamın sadece bana zararı dokunur
Evli adamla mı oynasiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?