Ne yapmaya calisiyorsun? Boyle bi konunun ortalik karistiracagini bal gibi de biliyorsunBirşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
Oluyo tabi hatta üstüne imam nikahlı bile evlenebilir yada aldatabilir bunlar çok büyük bi olay değilBirşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
Evli adamla mı oynasiyorsunuz?
Gelmiş yine aklını sevdiğim :)
Konuş bence.
Merhaba ben kocanızla konuştum görüştük,
Evli olduğunu öğrendim ama vazgeçesim yok pek.
Babanızla da bir anlaşması mı ne varmış, birlikte olmuyormuşsunuz falan. Gerçi leylekler belli ki halinize acıyıp bebeler getirip duruyor size ama çok da önemli değil.
Bu anlaşma hala geçerliyse ben biraz takılsam kocanızla da hevesimizi alsak?
Dersiniz.
Bence oluru var. Bir konuşun siz.
Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler ya
Valla mi, hepsi diyorsun yaniMalesef kurtlerde bu durum var .. hemen hemen hrpsı bosanmaya karsı
Bosandırmayıp yazdıgınız gıbı fıkırler ortaya atılabılınıyor
Siz bu olayın neresindesiniz? Neden soruyorsunuz?
Midesizliğin, ahlaksızlığın kökeni olmaz..
Bu hikayenin esas kızı o ablası
Üstüne çok gitmeyin...
Uyanmıştım zaten ondan sordum söyleyecek mi diye?
Yoksa neden bir insan bunu merak edip konu açar ki?
Hehehe:))))
Bir önceki konusuyla bağlantılı...
Amacına adım adım ilerliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?