Kürt ailelerde böyle şeyler olur mu

Ne yapmaya calisiyorsun? Boyle bi konunun ortalik karistiracagini bal gibi de biliyorsun Yani akli fikri olan kişi bilmeli..
Ayrica, meşru metres olmak derdinde misin sen hala? Gecenki giydirmeler yetmedi sanirim?

Oluyo tabi hatta üstüne imam nikahlı bile evlenebilir yada aldatabilir bunlar çok büyük bi olay değil

++++10.00000000

Siz bu olayın neresindesiniz? Neden soruyorsunuz?
Midesizliğin, ahlaksızlığın kökeni olmaz..

Niye genelleme yapıyorsunuz ? Bu saçmalığı yapınca direk kürt olmalarına niye bağdaştırdiniz?
Sorunuza gelince bende kürt kökenli bir ailenin çocuğuyum hayır asla böyle bir durum olamaz. Ama aileden aileye değişebilir . Bu insanın kürt olması ile değil kişiliğiyle alakalıdır. Biraz vizyonunuzu degistirin

Sen akıllanmazsın hallem ne bitmek bilmez çetrefilli hayatın konuların var her gün bu konuları bilerek açıyosun neden insanları birbirine düşürmeye çalışıyosun

Birde daha önce ünivdeki asistanla ilgili bir konusu var ne yapmaya çalışıyor çözemedim

Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler ya

Namus değil, onun tanımı töredir. Ve töre aptalca bir şeydir..
Olay Kürtler namuslu, diğerleri namussuza kadar gider. Aman ha..

Türküm ablam boşandı olay olmustu ailede. Özellikle annemin ailesi sorun çıkardı ömür boyu ablamdan o s...zi çekmesini beklediler. Benim kendi ailem Allahtan onlar gibi değildi de kurtardılar Abla mi.
Çok kınadılar. Ayni sey dayımın kizinin başına geldi. Boşanması gerekirken kıza 4 sene esir hayatı yaşattılar sonra akılları başına geldi de mahkemedeler şimdi bir görseniz sanki kizlari ölmüş kadar uzgunler.

Mesele etnik köken ırk mezhep meselesi değil.

Allah kimseyi cahil yapmasın. "Aman kızları koca dan geldi denilmesinde isterse o kız orda ölsün sürüsün"kimsenin umrunda olmaz.

Bunun etnik kökeni yoktur.
Karakter kökeni vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…