iyi geceler özge hanım bende eşimin işi nedeniyle vanda yaşıyorum 2 yıldır çoçuk istiyoruz olmuyo bir sorun görünmüyo bende van merkezde istasyon mahallesinde zeytin diye bir kadına gittim bir kaç ay bir sorun yok dedi ama altan bakmak lazım dedi bende korktum bidaha gitmedim siz kime gitmiştiniz vandaVanda olanlar msj atarsa yardımcı olabilirim ben başka bi kadına gidiyorum ve çok tanınan bi kadın kadina 3. Gidişimde hamile kaldım ama dusuk le sonuçlandı maalesef... kadının eli değen şifa buluyor Allahın izniyle yardımcı olmak isterim
Mrb ben vanin ilçesinde yım erciş te güvercin ismi kadının çok hastası var benim 3 . Gidişimde hamile kaldım maalesef kimyasal gebelik mis ama şimdi yine hamileyim Allaha şükürler olsun inşallahhhhhhhh başa atmak nasip olur yani genelde hep şifa oluyor Allahın izniyle gelmek isterseniz ben adres telefon her turlu yardımcı olurum ( maalesef alttan bakıyor buda yanı parmakla ama hamile kalacağını düşününce insan katlanıyoriyi geceler özge hanım bende eşimin işi nedeniyle vanda yaşıyorum 2 yıldır çoçuk istiyoruz olmuyo bir sorun görünmüyo bende van merkezde istasyon mahallesinde zeytin diye bir kadına gittim bir kaç ay bir sorun yok dedi ama altan bakmak lazım dedi bende korktum bidaha gitmedim siz kime gitmiştiniz vanda
iyi geceler özge hanım yanlış anlamazsanız nasıl allatan bakıyo ben kürtçe bilmiyorum odada bizden başkası oluyomu içeçek bişey veriyomu bide bana bu vandaki kadın tadı keçiboynuzuna benzer bişey verdi süte karıştırıp içtim ama olmadı bardak vuruyodu bide belime ve kasıklarıma yumurta tembelliği var dediYani benim cevremde çok insan öyle onun sayesinde kaldı ben bi yıl karar veremedim gidip gitmemekte ama sonunda karar verdim ve çok sükür sonuç iyi oldu çok uzak bi yer değil 45 dkkalik bir yol en fazla iki 3 ay gelirsin yani
Bende kurtce bilmiyorum ama kadın çat pat türkçe konuşuyor anlaşabiliyorsun yani odada başka kimse olmuyor eline eldiven takip iki parmak la kontrol ediyor daha sonra ne gerekiyor sa onu yapıyor fitil vermişti ilk ay bna size de bakar ama bi kere ligine 150 lira alıyor artık hiç bisey almıyor ama değiyor tabi ki içecek hiç bisey vermiyoriyi geceler özge hanım yanlış anlamazsanız nasıl allatan bakıyo ben kürtçe bilmiyorum odada bizden başkası oluyomu içeçek bişey veriyomu bide bana bu vandaki kadın tadı keçiboynuzuna benzer bişey verdi süte karıştırıp içtim ama olmadı bardak vuruyodu bide belime ve kasıklarıma yumurta tembelliği var dedi
Bence fırsatiniz varken gelin yani beklemenin anlamı yok bazen tıp çare olmuyor isterseniz özelden numara adres yazarım size hem bisey kaybetmezsiniz ki çalışıyor saniz cumartesi günü günü birlik gelip dönersiniz en fazla iki veya 3 ay gelirsin iz ama dediklerini yapmak zorundasınız arkadaşım çok fazla uymamisti bu ay kesin olur demesine rağmen olmadı yaniiyi geceler özge hanım yanlış anlamazsanız nasıl allatan bakıyo ben kürtçe bilmiyorum odada bizden başkası oluyomu içeçek bişey veriyomu bide bana bu vandaki kadın tadı keçiboynuzuna benzer bişey verdi süte karıştırıp içtim ama olmadı bardak vuruyodu bide belime ve kasıklarıma yumurta tembelliği var dedi
ne diyo mesela diyet uygulatanda varmış diye duydum mesela et ve süt içeren bişey yemecen demiş bir arkadaşaBence fırsatiniz varken gelin yani beklemenin anlamı yok bazen tıp çare olmuyor isterseniz özelden numara adres yazarım size hem bisey kaybetmezsiniz ki çalışıyor saniz cumartesi günü günü birlik gelip dönersiniz en fazla iki veya 3 ay gelirsin iz ama dediklerini yapmak zorundasınız arkadaşım çok fazla uymamisti bu ay kesin olur demesine rağmen olmadı yani
Yok öyle bisey sadece alttan yapılan şeyler veriyorne diyo mesela diyet uygulatanda varmış diye duydum mesela et ve süt içeren bişey yemecen demiş bir arkadaşa
eş
Merhaba bizde 4 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor maşallah yazışmaları okudum rabbim bebişlerinizi analı babalı büyütsün. Bana bu kadına ulaşmam için yardımcı olur musunuzevet ebeğim daha çok küçük ama herdem yolları nasıl açtıysa ikinciye hamileyim birde kızım olacak allahın izniyle 5 aylık
cnim bende doguluyum, ve bu alabalık fitileri çok iyi hatta teyzemin gelini yıllar sonra bu fitillerle hamile kaldi.kesinlikle mikrop kapma durumları söz konusu değil.inan bazen yıllarca tup tedavileri ile başarılı olmayanlar bu tedavilerle hamile kalmışlar.zaten adres verilmiş erciş muradiye göndere koyu diye arastirirsan bulursunMerhaba bizde 4 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor maşallah yazışmaları okudum rabbim bebişlerinizi analı babalı büyütsün. Bana bu kadına ulaşmam için yardımcı olur musunuz
cnim bende doguluyum, ve bu alabalık fitileri çok iyi hatta teyzemin gelini yıllar sonra bu fitillerle hamile kaldi.kesinlikle mikrop kapma durumları söz konusu değil.inan bazen yıllarca tup tedavileri ile başarılı olmayanlar bu tedavilerle hamile kalmışlar.zaten adres verilmiş erciş muradiye göndere koyu diye arastirirsan bulursunMerhaba bizde 4 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor maşallah yazışmaları okudum rabbim bebişlerinizi analı babalı büyütsün. Bana bu kadına ulaşmam için yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğin için. İnşallah olur bu yöntemlerle bakalım kadın hayatta ise gidicem inşallah. Tüp bebekten önce bu yöntemleri denemek isitiyorum. Tekrar teşekkür ederimcnim bende doguluyum, ve bu alabalık fitileri çok iyi hatta teyzemin gelini yıllar sonra bu fitillerle hamile kaldi.kesinlikle mikrop kapma durumları söz konusu değil.inan bazen yıllarca tup tedavileri ile başarılı olmayanlar bu tedavilerle hamile kalmışlar.zaten adres verilmiş erciş muradiye göndere koyu diye arastirirsan bulursun
tabi bu konunun üzerinden yıllar geçmiş kadın sag mi oda belli değil.ama bu kadınlar gibi birsürü bu tedaviyi yapan kadınlar var doğuda.
Merhaba. Hayırlı olsun bebişiniz öncelikle. Biz de 4 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor lütfen bana da yardımcı olun. Konuşmanın üstünden baya süre geçmiş ama bu herdeme nasıl ulaşabilirim acaba. Çok bunaldım artıkMerhaba hanımlar kızım kucağımda şuan 12 günlük darısı herkese allah vesile olandan razı olsun , herkese nasip etsin
Meraba doktorlar banada tupbebek % 5 sansin var demisti ama bi kadin var 2 ay tedavi gordum bitkisel hamileyim simdiMerhaba. Hayırlı olsun bebişiniz öncelikle. Biz de 4 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor lütfen bana da yardımcı olun. Konuşmanın üstünden baya süre geçmiş ama bu herdeme nasıl ulaşabilirim acaba. Çok bunaldım artık
Merhaba bitkisel fitil kullanip da mi hamile kaldiniz acaba ?Benim yumurtaliklarim cok azdi ben kullandim 3 aylik hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?