Evet bitkiselMerhaba bitkisel fitil kullanip da mi hamile kaldiniz acaba ?
Allah bagislasin evladinizi ☺ teşekkürler cevapladiginiz icinEvet bitkisel
Evet bitkisel
Adini bilmiyorum kendi yapiyo ilaclari evine gidiyodm tedavi icinİsmi nedir bize de yardımcı olur musunuz
Adini bilmiyorum kendi yapiyo ilaclari evine gidiyodm tedavi icin
Izmirde oturuyorm izmirde varAdana da mı ben Eskişehirdeyim tüplerim kapalı bende arayış içerisindeyim böyle bir ebe
|
| ||
arkadaşlar ben doğuda yaşıyorum doğunun en ücra köşelerinde kardan kıştan doktor olmadığı zamanlarda bilgili kadınlar kendilerini tedavi etmişlerdir şimdi olduğum yerde eski toprak kadın var ve çocuk olması için bana fitil verdi balık etinden ve baharattan yapılan bilgisi olan yada kullanan varmı
2011 de yazılmış ama bir ümit belki hala kk yi kullanıyorsundur. Ben bu ay burada yazılanları görünce kalktım Van a gittim kadını buldumdelilik valla. Neyse bana da fitil verdi gün aşırı kullan dedi ama ilk kullandığım fitil düşmedi. Kadını aradım ama açmadı acaba ikinciyi de kullansam mı yoksa ilkinin düşmesini mi beklemek gerekiyor?
Regl iken mi kullandınız fitili?Bir de sonuç nedir gelişme var mı?2011 de yazılmış ama bir ümit belki hala kk yi kullanıyorsundur. Ben bu ay burada yazılanları görünce kalktım Van a gittim kadını buldumdelilik valla. Neyse bana da fitil verdi gün aşırı kullan dedi ama ilk kullandığım fitil düşmedi. Kadını aradım ama açmadı acaba ikinciyi de kullansam mı yoksa ilkinin düşmesini mi beklemek gerekiyor?
Peki hamile kalabildin mi trabzondaki ebe sayesinde veya da hamile kalan var mı bende Karadeniz’de oturuyorum yakın bana işe yaradı mı acaba ?Herkese selamlar;
Benim tüplerim bağlıydı. Laporoskopiyle açtırma ameliyatı oldum. Maalesef tek tüp tamamen iptal. Diğerinde ise az ve yavaş geçiş var dediler... gitmediğim Prof kalmadı. Denemediğim kür, göbek çektirme, bel çektirme, hayıt tentürü... kalmadı. En son tüp bebek için gittim, dr’lar olmaz dedi. Son çare yine siteden duyduğum Trabzon’lu ebeye gittim. Bu ay ( burada bahsedilenlere çok yakın fitille) tedavi uyguladı...
Diyeceğim o ki böyle meşhur bir ebe Trabzon’da da var.
Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllah.
Regl bittikten sonra 7 adet gün aşırı. İlk ay sonuç alamadık tabi. İkinci ay 3 günde 1 kullanmak üzere 4 fitil. 2 .ay kontrole gittiğimde gebelik var artık fitil veremem dedi ve aynı akşam eve döndüğümde regl oldumRegl iken mi kullandınız fitili?Bir de sonuç nedir gelişme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?