Kürt Hekim Fitili Kullanan Var mı?

Herkese selamlar;
Benim tüplerim bağlıydı. Laporoskopiyle açtırma ameliyatı oldum. Maalesef tek tüp tamamen iptal. Diğerinde ise az ve yavaş geçiş var dediler... gitmediğim Prof kalmadı. Denemediğim kür, göbek çektirme, bel çektirme, hayıt tentürü... kalmadı. En son tüp bebek için gittim, dr’lar olmaz dedi. Son çare yine siteden duyduğum Trabzon’lu ebeye gittim. Bu ay ( burada bahsedilenlere çok yakın fitille) tedavi uyguladı...
Diyeceğim o ki böyle meşhur bir ebe Trabzon’da da var.
Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllah.

2011 de yazılmış ama bir ümit belki hala kk yi kullanıyorsundur. Ben bu ay burada yazılanları görünce kalktım Van a gittim kadını buldum delilik valla. Neyse bana da fitil verdi gün aşırı kullan dedi ama ilk kullandığım fitil düşmedi. Kadını aradım ama açmadı acaba ikinciyi de kullansam mı yoksa ilkinin düşmesini mi beklemek gerekiyor?

Regl iken mi kullandınız fitili?Bir de sonuç nedir gelişme var mı?

Peki hamile kalabildin mi trabzondaki ebe sayesinde veya da hamile kalan var mı bende Karadeniz’de oturuyorum yakın bana işe yaradı mı acaba ?

Regl iken mi kullandınız fitili?Bir de sonuç nedir gelişme var mı?
Regl bittikten sonra 7 adet gün aşırı. İlk ay sonuç alamadık tabi. İkinci ay 3 günde 1 kullanmak üzere 4 fitil. 2 .ay kontrole gittiğimde gebelik var artık fitil veremem dedi ve aynı akşam eve döndüğümde regl oldum bu üçüncü ve son ay. Yine 4 fitil verdi. Memorial a tüp bebek için gidiyorum ay sonu. Pes ettim artık. İnşallah oradan güzel bir sonuçla dönerim

Merhaba bana da adilcevazda bi kadın uzun turuncu fitilelrden verdi korkuyorum kullanmaya sizce kullanmalı miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…