Sağol canım en kısa zamanda ariycam seni...Bu arada yavrucuğun çok tatlı Allah bagislasin...
Çok merak ediyorum ama gidemiyorum keske benimle beraber gidecek birisi olsa araba benden gidelim....
Bu arada regl olurken mı gidilmesi gerekiyor arkadaslar? Ve bir de cevap evet ise kaçıncı gunü gidilecek? :26:
teşekkürler canım kızım değl oğlum oldu adı eymen doruk 3 ay 4 günlük sağlığı sıhhati gayet yerinde allahıma binlerce şükür tek huzursuzluğumuz uyku problemi bence okadına gitmeden bir ay boyunca uyuyun öyle gidin :) uykuya hasret kalacaksınız darısı hepinize nşallah hepinize çirkin ve çingen bi çocuk nasip etsin ağladınız günleri unutun inşallah
Ben kız die hatırladım nedense özür :26:
Maşallah çok cicimiş ismide çok güzelmiş.
Böcük hehe ne kadar sevimli ya ben esmer bebişleri çok seviyorum..
Ben tam 5 yıldır uyuyorum :) Yeter artık bukadar artık uyanmak istiyorum :)
Aminn inşallah inşalalh..
Sana inanamıyorum Van'dasın ve hala gitmiyorsun lütfen bir an önce git
Bak ben neler yapıyorum gitmek için.
İnşallah sende bir an evvel giderr ve hayırlı haberler alırsın.
Adetin 1. günü gitmek gerekli canım beni ogün çağırdı.
Bencede çok tatlı ve samimi insanlar ben telde görüştüm 2 kez çok sevdim..
Arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırım
Herdemin hazırsın dediği ayda çok şükür mutlu haberi almak nasip oldu :) rabbim dileyen herkese nasip etsin :)
yanlız şuanda içerde bir kanamam var bu nedenle kalkmadan yatmak gerekiyor , dr 3 aya kadar yatmam gerektiğini söyledi.
bebeğin gelişimi çok iyi,ama kanama için aldığım ilaçlar beni mahvediyor, rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
sizden ricam hayırlı olsun demek için yazı yazmayın , yazıyı begenin ki topik uzamasın ve okumak isteyenler rahatça okusun
topikte bütün detaylar mevcut , okuyamadım nasıl yaptın, hamile kalan varmı gibi soruları sormadan önce topiği okuyun
1 kere gelmeniz yeterli değil , en az 3-4 ay bunu defalarca yazdım , gelmek oldukça külfetli geldiğinizde size yardım etmem söz konusu değil , yerimden kıpırdamam yasak , şuan bu yazıyı yazarken bile başım çok fena dönüyor pc başında zor duruyorum , oturmam , telle konuşmam yasak
rabbim dileyen herkese, nasip etsin şuan çok kaygılıyız inşallah herşey yolunda gider , bize çok dua edin
gelmek isteyenler için adres : Van - muradiye ilçesi- gönderme köyü - herdem abla
sağlıkla kalın
iki arkadaşımda herdeme başladı
ilaçlarını kullanıyorlar ,sonuçları güzel olacak çok ümitliyim :)
merhaba diğer arkadaşımda bugün gitti ona bu ay korunma demiş ilaçları vermiş fakat arkadaşım kendini malesef üşütmüş
dikkat etmesini söylemiş bekliyecez inşallah bu ay arkadaşımın güzel haberi gelecek ay da diğer arkadaşımın haberini alırım
selam kızlar,
özellikle hastane korkagı, ikra ,havuk,
kimdir bu kadınhekim, iletişim kurabileceğimiz bir telefon numarasıi mail adresi msn. si ne varsa paylaşabilir misiniz?
bizde faydalanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?